Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Εκλογική τιμωρία

Σε όσους δικαίως ρωτάνε "μα δεν πρέπει να τιμωρήσουμε τα κόμματα της συγκυβέρνησης, τα κόμματα του παραδοσιακού αστικού διπολισμού που μας ρήμαξαν;", η απάντησή μας πρέπει να είναι απόλυτα ξεκάθαρη. ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΑ! ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Αλλά πώς θα τα τιμωρήσετε; Εκεί είναι το ζουμί. Θα τα τιμωρήσετε ψηφίζοντας κόμματα στα οποία διαπιστωμένα διεισδύουν τα στελέχη αυτών που θέλετε να τιμωρήσετε, κόμματα με τα οποία κάνουν διαρκή αλισβερίσια αυτοί που θέλετε να τιμωρήσετε; Αυτό λέγεται ανακύκλωση, όχι τιμωρία.

Ψηφίσατε για να "καεί το μπουρδέλο η Βουλή" και ο Μπαλτάκος τα λέει με τον Κασιδιάρη σαν παλιά φιλαράκια.

Ψηφίσατε για να "φύγει το κατεστημένο" και ο Μαρινάκης είναι σούξου-μούξου με τη Δούρου.

Εκατοντάδες τα παραδείγματα, κι απ' τη μια, κι απ' την άλλη.

Αν ήταν τόσο εύκολο για σας να τους τιμωρήσετε, σκεφτείτε, θα έκαναν όσα έκαναν;

Εμείς σας λέμε τιμωρήστε τους με την μόνη πραγματική τιμωρία. Πάρτε εσείς την εξουσία, ορίστε τον εαυτό σας δικαστές τους. 

Θα το κάνετε με μια ψήφο στους κομμουνιστές; Όχι, δεν θα το κάνετε με μια ψήφο. Θα το κάνετε με την πραγματική σας συμπόρευση με τον οργανωμένο εργαζόμενο λαό. Με την φήφο σας θα αποφύγετε απλώς να κάνετε περισσότερο κακό στον εαυτό σας απ' όσο κάνατε ήδη, και θα ενισχύσετε αυτούς που θα σας σπρώχνουν να αρχίσετε να τον φροντίζετε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου