Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Η Λα.Συ Ικαρίας καταγγέλει τον σημερινό δήμαρχο και τη δημοτική αρχή-Το λάθος (;) της "Αυγής"


Η Λαϊκή Συσπείρωση Ικαρίας καταγγέλλει στον Ικαριώτικο λαό τη στάση της δημοτικής αρχής σχετικά με την εγκατάσταση του γιγαντιαίου αιολικού πάρκου στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα από εχτές 20 Μαΐου είναι δημοσιευμένη στο διαδίκτυο καταχώριση από την οποία προκύπτει ότι ιδιώτης έχει προχωρήσει σε εκμίσθωση ιδιόκτητης έκτασης προς την εταιρεία «ΙΚΑΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ» και το συγκεκριμένο μισθωτήριο χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση άδειας από την ΡΑΕ για την εγκατάσταση των 110 ανεμογεννητριών.


Το εντυπωσιακό είναι ότι το έγγραφο βρισκόταν στη διάθεση της διοίκησης του δήμου (άγνωστο από πότε) και ο δήμος δεν προχώρησε σε καμία απολύτως ενέργεια σε σχέση με αυτό. Αντίθετα διαρρέει το έγγραφο ως προεκλογικό τρυκ τέσσερις μέρες πριν το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Καταγγέλλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής η οποία γνώριζε και δεν έκανε απολύτως τίποτα, δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, πολύ περισσότερο τους Ικαριώτες.

Καλούμε τους Ικαριώτες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών γιατί είναι η παράταξη που δημόσια έχει δεσμευτεί ότι:

ΔΕΝ θα εκποιήσει, ούτε θα παραχωρήσει, ούτε θα εκχωρήσει δημόσια περιουσία, φυσικό πλούτο του τόπου μας, στον οποιονδήποτε ιδιώτη, ΜΚΟ, σύμπραξη ιδιωτών στο όνομα της δήθεν «αξιοποίησης» της.

Σ' αυτές τις εκλογές μπορούμε να πάμε ένα βήμα μπροστά.
Στηρίξτε αυτό που πραγματικά δίνει ελπίδα και προοπτική.
Δώστε δύναμη στη δική σας φωνή, στον δικό σας αγώνα!
Δώστε δύναμη στη λαϊκή πάλη και προοπτική!
Ψηφίστε - στηρίξτε τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Τη συνέντευξη δίνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως εικονίζεται ο Ηλίας Σταμούλος
Η ΤΕ Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ για το λάθος (;) της «Αυγής»
Δημοσίευση: Κυρ, 13/04/2014 - 11:03
Τελευταία Ενημέρωση: Δευ, 14/04/2014 - 11:41

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπής Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ σχετικά με τη συνέντευξη στη Αυγή του υποψήφιου ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Στέλιου Σταμούλου!!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κατά λάθος;;

Στο φύλλο της εφημερίδας "η Αυγή" το Σάββατο 11 Απρίλη δημοσιεύεται συνέντευξη του υποψήφιου δήμαρχου Ικαρίας που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνέντευξη συνοδεύεται από φωτογραφία του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και υποψήφιου δήμαρχου Ικαρίας Στέλιου Σταμούλου!!

Είναι δυνατόν οι συντάκτες της "Αυγής" να μην είναι σε θέση να βρουν μια φωτογραφία του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Ικαρίας;;

Αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για λάθος, αν και μας είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, ή αν πρόκειται για ακόμα μια από τις γνωστές προβοκατόρικες ενέργειες του οπορτουνισμού, να μπερδέψει, να δημιουργήσει συγχύσεις και ερωτηματικά».

1 σχόλιο:

 1. Στην Ικαρία ο Νίκος Σοφιανός την Παρασκευή
  Δημοσίευση: Τετ, 21/05/2014 - 20:39

  Την Παρασκευή 23 Μάη θα βρίσκεται στην Ικαρία ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

  Στις 11.00 το πρωί θα επισκεφθεί το νησί των Φούρνων και θα συζητήσει με τους κατοίκους. Το βράδυ, στις 9.00, θα μιλήσει σε μεγάλη πανικάρια πολιτική συγκέντρωση στον Εύδηλο. Το Σάββατο το πρωί θα έχει συζητήσεις και επαφές με κατοίκους και φορείς της Ικαρίας.

  Η Τομεακή Επιτροπή Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ καλεί «τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες του τόπου μας να αγκαλιάσουν με την παρουσία τους και αυτή την πολιτική εκδήλωση, να πάρουν μέρος μαζικά, δυναμικά στη συγκέντρωση το βράδυ της Παρασκευής 23 Μάη, στον Εύδηλο».
  http://www.902.gr/eidisi/ekloges-mais-2014/44195/stin-ikaria-o-nikos-sofianos-tin-paraskeyi

  ΑπάντησηΔιαγραφή