Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Χρυσαύγουλα, ντραπείτε λίγο ακόμα για τις γιαγιάδες σας να δούμε κάτι...

Ανιστόρητοι…
Δημοσίευση: Παρ, 30/05/2014 - 15:05

Η φιλο - χρυσαυγίτικη φυλλάδα «Ακρόπολις», συνοδεύει σήμερα εγκωμιαστικό άρθρο για τις γυναίκες της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής με φωτογραφία μιας αντάρτισσας του ΕΛΑΣ!

Ξεπερνάει κάθε όριο το φασιστικό θράσος και ψέμα. Γιατί είναι πασίγνωστο ότι οι φασίστριες δεν έχουν καμιά σχέση με τις μαχήτριες του ΕΛΑΣ.

Δεν γνωρίζουν; Δεν ξέρουν;

Ας μάθουν λοιπόν πως η αντάρτισσα της φωτογραφίας, χιλιάδες και χιλιάδες γυναίκες της χώρας μας πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ με το όπλο στο χέρι, του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ πολέμησαν ενάντια στους κατακτητές φασίστες και ναζιστές προγόνους των Χρυσαυγιτών.


Οι ηρωίδες γυναίκες, τα έβαλαν με τους προδότες ταγματασφαλίτες και χίτες, τους ντόπιους συνεργάτες των κατακτητών, αυτούς που η Χρυσή Αυγή υμνεί και θαυμάζει.

Ο λαός και η νεολαία να εμπνευστούν και να γνωρίσουν την ιστορία των αγώνων του λαού μας, να απορρίψουν τη ναζιστική ιδεολογία και τα ψέματα, να απομονώσουν τη Χρυσή Αυγή.

Σε προηγούμενα επεισόδια φασιστοξεφτίλας:
3 σχόλια:

 1. δεν έχουν τσίπα οι πλαστογράφοι αλλά τι να παρουσιάσουν από την άλλη τους μαυραγορίτες και τους χίτες με τι μούτρα?
  εργάτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Tις δικές τους γιαγιάδες(των χρυσαυγιτών) τις κουρέψανε στην απελευθέρωση και δεν είχαν φωτογένεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παρακαλούνται οι καθ έξιν και εξακολούθησιν μοντέρ των συμβόλων του ΚΚΕ, οπτικώς (Ακρόπολη, χαρακτικό Τάσου) και λεκτικώς (υπόθεση Παραθυρά, υπόθεση Κυρίτση, Λαφαζανέικο, κλπ) ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ διότι δεν τους αφορά το θέμα: http://left.gr/news/anistoritoi

  ΑπάντησηΔιαγραφή