Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Με μαζική εξόρμηση στο Πέραμα απάντησαν οι κομμουνιστές στις νέες απειλές της Χρυσής Αυγής

Μία πρώτη απάντηση στις νέες απειλές της Χρυσής Αυγής έδωσαν το πρωί της Κυριακής μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με μαζική εξόρμηση που έκαναν σε κεντρικούς δρόμους του Περάματος με τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» και την ανακοίνωση του Κόμματος για το θέμα.

Με τα συνθήματα «Είστε τα σκυλιά των αφεντικών - Έξω από το Πέραμα, την πόλη εργατών» και «Κράτος, φασίστες και εργοδοσία χέρι δε θα βάλετε στα σωματεία» διένειμαν την ανακοίνωση του ΚΚΕ, εισπράττοντας τη θετική ανταπόκριση από τους εργαζόμενους. Στην εξόρμηση συμμετείχε η υποψήφια δήμαρχος Περάματος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Αθηνά Ζύμαρη.


Στις συνομιλίες με τους διερχόμενους επισήμαναν τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, τον επικίνδυνο ρόλο της σε βάρος της εργατικής τάξης καθώς και ότι οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν πως οι ναζιστές είναι τσιράκια της μεγαλοεργοδοσίας, αφού αυτοί είναι που εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο στόχαστρο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα στο Πέραμα και αλλού. Μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι, με εκτελεστικό όργανο τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, θέλουν να μετατρέψουν το Πέραμα και τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη σε εργασιακό «Νταχάου».


ΠΑΜΕ: Οι απειλές της Χρυσής Αυγής δεν μας τρομοκρατούν
Δημοσίευση: Κυρ, 06/04/2014 - 17:49

Οι απειλές της Χρυσής Αυγής δεν μας τρομοκρατούν τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί το εργατικό – λαϊκό κίνημα να την απομονώσει και να τη στείλει στον απόπατο της Ιστορίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

«Οι νέες απειλές και οι προκλήσεις της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής απέναντι στο ΠΑΜΕ και στα σωματεία που συσπειρώνονται σε αυτό δεν μας τρομοκρατούν.

Είμαστε σταθερά δεμένοι στο ταξικό μας καθήκον. Στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργατών απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση των αφεντικών, των μεγαλοεργολάβων της Ζώνης και των εφοπλιστών στους οποίους η Χρυσή Αυγή ως δολοφονικό όπλο του συστήματος δίνει εξετάσεις και υπερασπίζεται.

Με το δυνάμωμα της οργάνωσής τους, το εργατικό - λαϊκό κίνημα με τα σωματεία και τους φορείς του, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι να απομονώσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και να τη στείλουν στον απόπατο της Ιστορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου