Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

"Να πάει να γ**** η ΕΕ"Ο Χίτλερ γύρευε μόνο κυριαρχία στην Ευρώπη την οποία θα συνένωνε ως ομοσπονδία και επιθυμούσε την κατάκτηση της Σοβιετικής Ένωσης ως την Μόσχα για να την μετατρέψει και λόγω Ουκρανίας (τεραστία αγροτική παραγωγή) μα και των πετρελαίων και φυσικού αεριού σε «Ινδία της Γερμανίας» όπως ο ίδιος έλεγε. Η «Ινδία της Γερμανίας» ήταν ο πυρήνας του «ονείρου» του Χίτλερ για εξάπλωση της «γερμανικής αυτοκρατορικής φυλής». Η «νότια Ουκρανία» έλεγε, και «ειδικότερα η Κριμαία, θα εποικιζόταν από Γερμανούς αγρότες-στρατιώτες. Από τα βουνά της Θουριγγίας και του Έρτσγκεμπιργκε για παράδειγμα μπορούμε να πάρουμε να μετακινήσουμε τους φτωχούς εργαζόμενους Γερμανούς και να τους προσφέρουμε μεγάλες εκτάσεις γης.» Το Ράιχ θα τους παραχωρούσε αγροκτήματα, τρακτέρ, αυτοκίνητα και Ουκρανούς δούλους μια και όλοι οι Σλάβοι «ήσαν μια οικογένεια κουνελιών και γι αυτό καμία εργασιακή δεοντολογία δεν έχει νόημα». Προέβλεπε μάλιστα ότι η «Ουκρανία και στην συνέχεια η λεκάνη του Βόλγα θα αποτελέσουν μια μέρα τους σιτοβολώνες της Ευρώπης. Θα προμηθεύουμε επίσης την Ευρώπη σίδηρο. Στην Κριμαία θα έχουμε εσπεριδοειδή, φυτείες ελαστικού κόμμεος, και βάμβακος. Θα δίνουμε στους Ουκρανούς κεφαλομάντηλα, γυάλινες χάντρες για κοσμήματα και όλα όσα επιθυμούν οι σλάβικες κουνελο-οικογένειες. Η ομορφιά της Κριμαίας θα είναι προσιτή στους Γερμανούς μέσω ενός αυτοκινητόδρομου. Αυτή θα αποτελέσει μια παραλλαγή της ιταλικής ή της γαλλικής Ριβιέρας. Κάθε Γερμανός πολίτης θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται ο ίδιος με το Volkswagen του».

Σήμερα η Μέρκελ, η Χριστιανοδημοκρατική Ενωση το «κεντροαριστερό» λέει Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και η ακροδεξιά Χριστιανοκοινωνική Ένωση κηδεμονεύουν αυτό που πάντα ονειρεύονταν. Κυριαρχούν όχι με τα όπλα αλλά με την οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ετοιμάζονταν να θέσουν υπό την κηδεμονία τους την Ουκρανία, προσπάθεια κολοσσιαίας πολιτικής σημασίας, η οποία εύστοχα αποκλήθηκε Τέταρτο Ράιχ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση της Γερμανίας το ΔΝΤ και η Ουάσιγκτον ουδόλως αντέδρασαν που με συνοπτικές διαδικασίες οι αχυράνθρωποι τους αποφάσισαν την απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος, την κατάργηση του νόμου που ποινικοποιούσε την ναζιστική προπαγάνδα, την απόφαση για τον διορισμό ως υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας του φασίστα V. Avakov και τον διορισμό μελών της νεοναζιστικής ομάδας «Δεξιός Τομέας» στο Υπουργείο του αλλά και την απαγόρευση της χρήσης των μειονοτικών γλωσσών ρώσικα, ρουμάνικα, ούγγρικα και ελληνικά.Ήταν πολύ απασχολημένοι με την σκηνοθεσία των προπαγανδιστικών video που ετοίμαζε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ben Moses από την Ουκρανία με παραγωγό τον Larry Diamond, υπάλληλο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Οι Αμερικανοί ήταν απασχολημένοι και με τις ομιλίες τους προς τους συγκεντρωμένους της πλατεία Ανεξαρτησίας, ενώ η Βικτώρια Νούλαντ, από όπου προέρχεται και ο τίτλος αυτού του σημειώματος, πρέπει να ξεκουραστεί, μια και εξαντλήθηκε μοιράζοντας κουλουράκια στους διαδηλωτές. Από κοντά και το ΝΑΤΟ με τον γενικό γραμματέα του Αντερς Φο Ράσμουσεν να δηλώνει: «η Ουκρανία είναι στενός και παλαιός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Και το ΝΑΤΟ είναι ειλικρινής φίλος της Ουκρανίας». «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ουκρανία για τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις της» Η ΕΕ, όπως και οι ΗΠΑ, στο πλαίσιο των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών με τη Ρωσία, όχι μόνο έκαναν επέμβαση στην Ουκρανία, αλλά υποδαύλισαν την κρίση.

Όλα τα παραπάνω και όλες οι «ειδήσεις» από την Ουκρανία αποτελούν μόνο σπαράγματα πληροφοριών και επ’ ουδενί δεν αποτελούν αποκρυστάλλωση προθέσεων των εμπλεκομένων. Άλλωστε τα μέσα ενημέρωσης ασφυκτιούν από πληροφορίες που προσφέρονται για επαρκή μαζική κατανάλωση. Ωστόσο είναι σίγουρο πως σε μια άγνωστη χρονικά στιγμή θα συμβεί κάτι. Αυτό το κάτι σίγουρα θα είναι συγκεκριμένο, μα με ομιχλώδη και απροσδιόριστα κίνητρα, και θα στρέφεται εναντίον κάποιου. Και αυτός ο κάποιος σίγουρα δεν θα είναι μόνο μια κυβέρνηση ένα κράτος ή ένας λαός. Και αυτό γιατί στην εποχή μας τον κόσμο τον κυβερνούν τα καρτέλ και οι υπερεθνικές εταιρίες πάνω από λαούς και σύνορα και πάντα σε αλληλοεπιχώριση με εκλεγμένες ή όχι κυβερνήσεις. Το ποιος δουλεύει για ποιον είναι αδύνατο να το μάθουμε. Άλλωστε οι συμμαχίες στην πολιτική είναι τόσο μεταβλητές όσο και το διακύβευμα. Και το διακύβευμα είναι κληρονομιά του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

8 σχόλια:

 1. Μια γεύση από το φασισμό που ρέει στο "ποτάμι"
  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.kosmos&id=32095

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί. Ο ξεπεσμένος Δήμου που φαντάσου τον διώξανε από την φουλ αστική λιφο γιατί δεν πουλούσε πια, έχει δικη του αυτόνομη πορεία και μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά (π.χ. για την λατρεία του στις ΜΚΟ). Αλλα δεν σημαίνει ότι οποιος γραφει στο προταγκον είναι απαραίτητα και στέλεχος του ποταμιού, ποσο μαλλον όταν και οι συνεργάτες του ηγέτη με το σακίδιο το έμαθαν τελευταία στιγμή την καθοδο ενος ακομα δημοσιογραφου στην πολιτικη. Με την ίδια λογική είναι κομμουνιστής ο Χατζηνικολάου επειδή ο Μπογιο ειναι βασικός αρθογράφος του στο σαιτ του; Γ.Κ.

   Διαγραφή
  2. Σόρι εγώ για τον Σταύρο και το Ποτάμι μέχρι Μητσικώστα έφτασα, παρακάτω δεν πάω.

   Διαγραφή
  3. Άσε που είναι παντελώς άσχετα με την ανάρτηση αυτά.

   Διαγραφή
 2. "Η ομορφιά της Κριμαίας θα είναι προσιτή στους Γερμανούς μέσω ενός αυτοκινητόδρομου. Αυτή θα αποτελέσει μια παραλλαγή της ιταλικής ή της γαλλικής Ριβιέρας. Κάθε Γερμανός πολίτης θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται ο ίδιος με το Volkswagen του."

  Στα νεκροκούτια ή ως στάχτη;
  Αν είναι δυνατόν με το τι πείθονται οι λαοί!


  Μπορώ να δω μια διπλή ιδιότητα στα εμπορεύματα του καπιταλισμού και στον τρόπο που σχετίζονται με την τάξη που τα παράγει: στην (μαζική) παραγωγή τους, τα εμπορεύματα φέρνουν τους ανθρώπους της εργατικής τάξης κοντά, ενώ (με τη μαζική τους ύπαρξη) στην κυκλοφορία και στην κατανάλωση καθηλώνουν την ανθρώπινη συνείδηση σε επίπεδα πιθήκου, απομακρύνουν τους εργάτες μεταξύ τους και τους περιορίζουν μόνο στα απαραίτητα της συναλλαγής που εκτελούν είτε με το ρόλο του εργαζόμενου, είτε με το ρόλο του καταναλωτή.

  Δηλαδή, η εργατική τάξη έχει αφήσει για πάρα πολύ καιρό -φτάνει πια!- την αστική τάξη να κάνει κουμάντο σε όσα παράγει και να τα εμπορεύεται με τον τρόπο που αυτή θέλει. Φτάνει άλλη βλακεία. Τα εμπορεύματα δεν είναι προσωπικές υποθέσεις που αγοράζονται με δίκαιους ή άδικους μισθούς, δεν υπάρχουνε τέτοιοι, τα εμπορεύματα είναι προϊόν συνολικής, μαζικής, συνεργατικής, κοινωνικής εργασίας.

  ...που θα σας έδινες και volkswagen, ζωντόβολα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΠΕΙΓΟΝ

  Ζητούνται αναδημοσιευτές για να φτάσει στα πέρατα του κόσμου η είδηση:
  "The ex-Israeli soldier who led a Kiev fighting unit"
  http://www.haaretz.com/news/world/1.577114

  Παρακαλούμε να αποφύγετε σχολιασμό για μέρη του κειμένου όπως :
  "I don’t belong [to Svoboda], but I take orders from their team. They know I’m Israeli, Jewish and an ex-IDF soldier. They call me ‘brother,’” he said. “What they’re saying about Svoboda is exaggerated, I know this for a fact. I don’t like them because they’re inconsistent, not because of [any] anti-Semitism issue.”

  "Μετά τις φωτογραφίες από Συναγωγές που είχαν βανδαλιστεί και είχαν σύμβολα WP και αμέσως χρεώθηκαν σε Ρώσους ή Ρωσόφιλους που το έκαναν για αντιπερισπασμό περνάμε στην αντεπίθεση. Αν γνωρίζετε κάποιον Ρώσο να του δίνετε να το διαβάσει. Αν δεν γνωρίζετε να το στέλνετε σε όποιον Ρώσο θέλετε. Δεν μπορεί όλο και κάποιος Ρώσος διαβάζοντάς το δεν θα αντέξει και θα πετάξει το μπινελίκι. Να είστε εκεί για να το μαζέψετε και να μας το στείλετε ως δείγμα ακραίου αντισημιτισμού."
  Αυτά θα έγραφε το μυστικό κείμενο με τις οδηγίες διασποράς της είδησης αν ήταν οργανωμένο από Πρεσβεία ή κράτος του Ισραήλ.
  Επειδή κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, όλα δείχνουν πως Ρώσοι Πράκτορες έχουν διείσδυσει στην "Ηaaretz" και έχουν αναλάβει τον έλεγχο της. Το Ισραήλ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αμυνθεί σε αυτήν την επιθετική ενέργεια των Ρώσων που κρύβει τα πιο αντισημιτικά αισθήματα ever.

  Αδιόρθωτος

  Τι άλλο θα δούμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάθε αιώνας έχει το δικό του Μεσαίωνα".

  Π. Σ. Ταράνωφ (1946), Ρώσος συγγραφέας.

  YΓ. Ένα τεράστιο like στον Ιουλιανό! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ίσως ενδιαφέρον: http://hinter-der-fichte.blogspot.co.at/2014/02/die-klitschko-e-mails.html
  Απ'ό,τι λένε, χακάρανε ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ Κλίτσκο και ενός συμβούλου του προέδρου της Λιθουανίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή