Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Το Κοάν της ημέρας

Απόλυτο δίκιο είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όταν έλεγε στη μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «Ακροπόλ» προχθές: «Αυτές οι ευρωεκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη». Καθ' υπερβολήν ο Αλ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα κρίνει με ποιους συσχετισμούς, σε ποια Ευρώπη θα κληθεί να δώσει τη μάχη η Ελλάδα με την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ». Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών βεβαίως αυτή τη φορά -για πρώτη όντως φορά στην ιστορία της ΕΕ- μπορεί να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης και μεταξύ αυτών σίγουρα συγκαταλέγεται η Ελλάδα, αλλά ίσως και η Γαλλία, η Ολλανδία, η Αγγλία και πολλές άλλες. Πολιτικές εξελίξεις οι οποίες να αποτυπωθούν αργότερα στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στις χώρες αυτές. Σε καμιά απολύτως περίπτωση όμως οι ευρωεκλογές δεν κρίνουν τους συσχετισμούς στην Ευρώπη.
Γ. Δελαστίκ, Έθνος

Καθόλου αντιφατική δεν ήταν η προσέγγιση στις δηλώσεις Τσίπρα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Δελαστίκ. Πιο συγκεκριμένα, ο Δελαστίκ έγραψε καθ' υπερβολήν ότι ο Τσίπρας είχε "απόλυτο δίκαιο" για τις δηλώσεις αυτές, το ξανασκέφτηκε όμως καθώς έγραφε και συμπέρανε ότι ο Τσίπρας όχι μόνο δεν είχε "απόλυτο" δίκαιο, αλλά έλεγε, ως συνήθως, μπαλαφάρες. Αυτό όμως, αν και αντιφάσκει κραυγαλέα με όσα έγραψε ο Δελαστίκ στην αρχή της παραγράφου, δεν αντιφάσκει καθόλου με το θέμα της παραγράφου, που είναι ο Τσίπρας. Και δεν αντιφάσκει επειδή ο ίδιος ο Τσίπρας αντιφάσκει κάθε τρεις και λίγο. Άρα, αντιφάσκοντας στην εκτίμησή του για τις δηλώσεις Τσίπρα, ο Δελαστίκ δεν αντιφάσκει, καθότι η αντίφαση στο τετράγωνο ισούται με μη αντίφαση. Αντιστρόφως, όποιος αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αντιφάσκει, αντιφάσκει, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ίδια η αντίφαση ως άρση των κανόνων της λογικής. Αν τα παραπάνω φαίνονται ακαταλαβίστικα, αυτό δεν συμβαίνει επειδή είναι ακαταλαβίστικα αλλά επειδή δεν έχεις ακόμα ακούσει τον ήχο του ενός χεριού.

27 σχόλια:

 1. O Καρτερός ξαναχτυπά με αφορμή το γνωστό βιντεάκι της ΚΝΕ:

  Και τι γίνεται σε περιπτώσεις όπως της Βολιβίας, για παράδειγμα, της Βενεζουέλας, ή της Κούβας, που πολλά εργαλεία ανήκουν -ή ακόμα χειρότερα επιστρέφονται- στην αστική τάξη; Είναι οι κυβερνήσεις εκεί όργανα της αστικής τάξης; Έχουμε ακόμα και στην Κούβα επιστροφή σε καθεστώς οργάνου; Ή δεν εφαρμόζουμε σωστά τον Κανόνα;

  Αν καταλαβαίνω καλά, μιλάει για την ηθική μιας μελλοντικής αριστερής -όπως διατείνονται- κυβέρνησης. Και (τον) ρωτώ:
  Πόσο ηθικό θεωρεί ο (κάθε) Καρτερός να μιλάμε για χρέη σε ένα fiat money system; Ποια ηθική υποχρέωση πηγάζει για παράδειγμα στην περίπτωση της κοινωνίας μας να αποπληρώνει εσαεί λογιστικές εγγραφές, που τις έχουν "ψηφίσει" οι προηγούμενες ανήθικες κυβερνήσεις; και για πόσο θα αποπληρώνει ο λαός εντός της ευρωζώνης (που ομνύει σ' αυτήν) στους πιστωτές του με μια μελλοντική "ηθική, ατιστερή και καλοπροαίρετη" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω μια ειλικρινή ερώτηση: Με δεδομένο ότι τα "όργανα" και οι "Κανόνες" για τα οποία κόλλησε η βελόνα δεν είναι ούτε μαρξιστικοί όροι ούτε καν όροι πολιτικής θεωρίας, ο ίδιος καταλαβαίνει τι λέει;

   Διαγραφή
  2. Τον παραναγνώσατε τον Μπε-Μπέεε Βελαστίκ. Ο άνθρωπος απλά λέει ότι ενώ ο Άλεξ «έχει απόλυτο δίκιο ... όταν λέει ότι "οι ευρωεκλογές θα είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη"», απλώς υπερβάλει όταν προσθέτει ότι οι εκλογές «θα κρίνουν τους συσχετισμούς στην Ευρώπη». Εγώ νομίζω ότι η λύση στο ερμηνευτικό πρόβλημα θα βρεθεί αν προσέξουμε ότι ο υπερθετικός «οι πιο κρίσιμες» συζευγνύεται με την βελαστιακή κατάφαση «απόλυτο δίκιο», ενώ η αρνητική κρίση «υπερβάλλει» αφορά την τσιπραϊκή κρίση περί «κρίσης συσχετισμών». Ουσιαστικά πρόκειται για αξιακή αντιμετάθεση όσον αφορά τη συσχέτιση των εξής δύο όρων: «κρίση συσχετισμών» και «κρισιμότατες» ή καλύτερα αποσύνδεση τους στο πλαίσιο τής αιτίας-αιτιατού και έμμεση διατύπωση του αναπάντητου ερωτήματος «Διατὶ ἡ μηλιὰ δὲν ἔγινε μηλέα».

   http://russeurope.hypotheses.org/2001

   Το ανώ είναι η γνωμοδότηση τού Σαπίρ στην κυβέρνηση Μαδούρο.

   Διαγραφή
  3. "Μέσα δικέ μου", όπως έλεγε και ο Διγενής Αντύπας: http://www.youtube.com/watch?v=5dpkh3hLJ9g

   Διαγραφή
  4. "τα "όργανα" και οι "Κανόνες" (...) δεν είναι ούτε μαρξιστικοί όροι ούτε καν όροι πολιτικής θεωρίας"

   Εσύ έχεις καταλάβει ρε Αντώνη οι σφυριζάνθρωποι, ή ότι άλλο σκατά ήταν στο παρελθόν, να είχαν πότε όρους και όρια? και είναι κάτι περισσότερο απο προφανές στην κατηγορία αυτή των θηλαστικών ότι περιλαμβάνονται και οι (δ)ελαστικάνθρωποι.

   Διαγραφή
  5. να είχαν πότε όρους και όρια=να είχαν ποτέ όρους και όρια
   (πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους απατεώνες, είναι ικανοί να πουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέμε...)

   Διαγραφή
 2. http://www.youtube.com/watch?v=HJZfxjWg7II
  Τις απαντήσεις σου τις ξόφλησα στο ακέραιο
  και έχεις παράπονα με τόσα που 'χω κάνει
  μην με κοιτάς με αυτό το βλέμμα το μετέωρο
  και τα δικά μας θα σου πω
  η νύχτα δεν μου φτάνει.

  Εμένα πες μου ποιος, ποιος, θα με καταλάβει
  και τα δικά μου θέλω υπόψιν θα τα λάβει
  Εμένα πες μου ποιος, ποιος, θα με καταλάβει
  και στα δικά του όνειρα θα με συμπεριλάβει.

  Και τα παράλογα ποτέ μου δεν στα αρνήθηκα
  ίσως να ήταν το μεγάλο μου το σφάλμα
  από την αγάπη μου για σένα παρασύρθηκα
  ζήτησα χέρι να πιαστώ μα έσπασε το φράγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://left.gr/news/diegrapsan-oli-tin-organosi-toy-kke-stin-konitsa-giati-stirizei-ton-ypopsifio-toy-syriza

  Αρχίσανε οι προβοκάτσιες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μια αρχική ερώτηση: Ο τίτλος κάνει λόγο για "υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ". Το περιεχόμενο μιλάει για υποψήφιο "ο οποίος θα στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ". Οι δυο διατυπώσεις απέχουν αρκετά μεταξύ τους.

   Κατά τα άλλα, και εν αναμονή περισσότερης πληροφόρησης, εγώ ξέρω ότι το ΚΚΕ κατεβάζει δικούς του υποψηφίους παντού. Κατά συνέπεια, και αν ισχύει αυτό και στην Κόνιτσα, υπάρχει ξεχωριστός υποψήφιος του ΚΚΕ. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αρχικά αυτό;

   Διαγραφή
  2. Καταρχήν δεν υπάρχει νομαρχιακή επιτροπή του ΚΚΕ στα Γιάννενα.
   Τσέχος

   Διαγραφή
  3. Α, πολύ ωραία. Και ήθελα να το ρωτήσω και αυτό. Όπως επίσης και κατά πόσο γίνονται διαγραφές σε επίπεδο Νομαρχιακών Επιτροπών. Εγώ ήξερα ότι γίνονται σε επίπεδο Κ.Ο και ότι υπάρχει διαδικασία για να γίνουν (προειδοποίηση, συζήτηση, κλπ). Δεν παίρνουν τηλέφωνο και διαγράφεσαι, ας πούμε.

   Για να δούμε τι άλλο θα δούμε με αυτήν την υπόθεση λοιπόν.

   Διαγραφή
  4. το ΚΚΕ απο τις 6 φλεβαρη εχει ανακοινωση οτι υποψηφιος δήμαρχος κονιτσας θα ειναι ο κτηνοτροφος Δ. Σδουκος. Πηγαινετε στην αναζητηση του portal πληκτρολογηστε ''Γιαννενα'' και θα το βρειτε. Ειδωμεν πάντως . Παντελης

   Διαγραφή
  5. "Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ" ΥΠΑΡΧΕΙ
   http://www.902.gr/print/3044
   Τσέχος;;;

   Πρώτη ανάρτηση: http://epirusgate.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9918.html 12:54 μ.μ.
   Δεύτερη: http://left.gr/news/diegrapsan-oli-tin-organosi-toy-kke-stin-konitsa-giati-stirizei-ton-ypopsifio-toy-syriza με πηγή:epirusgate 14:15 μ.μ.
   Τρίτη: http://www.ertopen.com/eidiseis/item/15435-konitsa-diegrapsan-olh-thn-organwsh-toy-kke-giati-sthrizei-ton-ypopshfio-toy-syriza με πηγή: Left ώρα άγνωστη

   Ενδιαφέρουσα κατάσταση η αναδημοσίευση της είδησης...

   Για τις προσωπικές μου γνώσεις το μυστήριο είναι η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στην Κόνιτσα!!!

   Ηπειρώτης

   Διαγραφή
  6. @Παντελής: Δήμος Κόνιτσας: Δημήτρης Σδούκος, κτηνοτρόφος.
   http://www.902.gr/eidisi/politiki/36755/oi-ypopsifioi-toy-kke-stin-perifereia-kai-toys-dimoys-tis-ipeiroy

   Συνεπώς, η "είδηση" είναι ότι όλα τα μέλη της Κ.Ο ΚΚΕ Κόνιτσας πλην ενός δήλωσαν ότι ΔΕΝ θα στηρίξουν τον υποψήφιο του ΚΚΕ αλλά άλλο υποψήφιο, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

   Για να μεταφράζουμε τι είναι αυτό που αναφέρθηκε και από το ertopen ξεκάθαρα.

   Διαγραφή
  7. Φυσικα και ειναι προβοκατσια, απο το 19ο Συνεδριο οι Νομαρχιακες Επιτροπες εχουν καταργηθει, υπαρχουν πλεον αλλες δομες, επομενως και μονο αυτο ειναι αρκετο για να δειξει το προβοκατορικο του θεματος

   Ταξικος

   Διαγραφή
  8. η απαντηση απο το πορταλ

   http://www.902.gr/eidisi/politiki/37742/te-ioanninon-thesprotias-toy-kke-shetika-me-provokatorika-dimosieymata-sta

   Διαγραφή
  9. Είναι ακόμα νωρίς, πέρα από το παραμυθι της στήριξης υποψηγίων μας στο β' γύρο (ενώ θα έχουν κάνει τα πάντα να μη βρεθει το ΚΚΕ στο β' γύρο), θα έχει και τέτοια. Βέβαια και πάλι πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το "πέσιμο" που τρώνε οι δυνάμεις του ΚΚΕ, οργανωμένες και μη, είναι από τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων και μπορεί να συμβεί να αποσπαστούν δυνάμεις.

   Διαγραφή
  10. ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ: Σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης»

   Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

   «Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

   Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

   Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!

   Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».

   http://www.902.gr/eidisi/politiki/37742/te-ioanninon-thesprotias-toy-kke-shetika-me-provokatorika-dimosieymata-sta

   Διαγραφή
 4. Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει η ανάλυση του Δελαστίκ, όταν ο ίδιος πριν από δύο χρόνια έγραφε:

  ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ
  Ελπίδα για Ελλάδα η γαλλική αλλαγή
  Αρχή στροφής και χαλάρωσης της πολιτικής της ευρωλιτότητας που έχει επιβάλει η Γερμανία σε ολόκληρη τη Γηραιά Ηπειρο, ενδέχεται να σηματοδοτήσει η εκλογή του Φρανσουά Ολάντ ως προέδρου της Γαλλίας. Αρκεί βεβαίως να φανεί στοιχειωδώς συνεπής στις προεκλογικές του υποσχέσεις. Η χώρα μας μπορεί να ωφεληθεί και να ανακουφιστεί από μια τέτοια εξέλιξη. Το βέβαιο είναι ότι μια νίκη του Ολάντ θα γεννήσει ελπίδες σε όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ενισχύσει και μέσα στην ίδια τη Γερμανία τις ήδη υπάρχουσες τάσεις απαλλαγής από τη Δεξιά και σχηματισμού κυβέρνησης σοσιαλδημοκρατών και Πράσινων μετά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2013. Προέχει πάντως η νίκη του Ολάντ και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει.
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63626776

  Τα αποτελέσματα της εκλογής Ολάντ, είναι γνωστά.Δεν ξέρω αν πραγματικά τσαλαβουτάει στις αυταπάτες ή αν όσα γράφει τα γράφει απλώς για να βγάλει το ψωμί του στο Έθνος.
  Τζιοβάνι Ντρόγκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπορεί να έχει όση αξιοπιστία έχει ο Δελαστίκ, δηλαδή καθόλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

  «Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

  Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.
  http://902.gr/eidisi/politiki/37742/te-ioanninon-thesprotias-toy-kke-shetika-me-provokatorika-dimosieymata-sta


  ΓΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ: Σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» | 902.gr

  Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

  «Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

  Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

  Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!

  Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εδώ και η απάντηση του 902.gr:

  http://902.gr/eidisi/politiki/37742/te-ioanninon-thesprotias-toy-kke-shetika-me-provokatorika-dimosieymata-sta
  Μαρία Ν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. http://www.902.gr/eidisi/politiki/37742/te-ioanninon-thesprotias-toy-kke-shetika-me-provokatorika-dimosieymata-sta

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΟ ΚΚΕ για τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης»

  Το γνωστό λαθρόβιο ιστολόγιο των τοπικών κο(υ)τόφτερων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ για "ανάρτησή" του σύμφωνα με την οποία το ΚΚΕ διέγραψε ολόκληρη την οργάνωση της Κόνιτσας με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ
  Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
  Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το Epirusgate (διαδυκτιακή πύλη «ενημέρωσης» υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr), που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

  Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

  Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους..ΠΑΝΤΟΥ!

  Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά τους και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες.

  Σχόλιο ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Φίλοι του ΚΚΕ, τα παιδιά δεν είναι προβοκάτορες, γιατί γι'αυτό απαιτούνται ικανότητες! Απλά κλεφτοκοτάδες είναι που κλέβουν ό,τι βρουν μπροστά τους χωρίς να αναφέρουν τις πηγές τους! Και έτσι τώρα την πάτησαν, εμφανίζοντας ένα ξένο δημοσίευμα ως αποκλειστικότητα δικιά τους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή