Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ για τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ για τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα
Δημοσίευση: Πέμ, 20/02/2014 - 20:01

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ τονίζει:

«Η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.


Συγκεκριμένα, διαδίδουν ψέματα ότι τάχα διαγράφηκε η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας του ΚΚΕ, επειδή τάχα ήθελε να υποστηρίξει κοινό ψηφοδέλτιο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΚΟ Κόνιτσας, όπως όλες οι οργανώσεις του ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. Στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το Κόμμα μας.

Επιλέγουμε τους υποψηφίους και τους επικεφαλής στα ψηφοδέλτιά μας με κριτήριο τη δράση τους, την αγωνιστική τους προσφορά στους αγώνες της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, της νεολαίας.

Ουδέποτε στην Κομματική μας Οργάνωση έγινε κουβέντα για στήριξη κοινού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν σαν σκέψη από κάποιο κομματικό μέλος. Το αντίθετο, η ΚΟ Κόνιτσας ομόφωνα υπερψήφισε το πολιτικό πλαίσιο της ΚΕ για τις εκλογικές μάχες του Μάη, που είναι απέναντι στα κόμματα του ευρωμονοδρόμου και το ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κανένα μέλος της ΚΟ Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!

Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.

Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ».

4 σχόλια:

 1. ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΠΠΟΡΤΟΥΝΑ !

  Θείος Τοτέμ

  Το ΚKE διέγραψε τον Μαρξ, τον Ένγκελς, τον Λένιν, τον Στάλιν, τον Χαρίλαο Φλωράκη και την Αλέκα Παπαρήγα, γιατί στις Περιφεριακές Διαγαλαξιακές Εκλογές του Naboo ήθελαν να στηρίξουν τον υποψήφιο Jar-Jar Binks με το συνδυασμό "Gungan Mee-Sah Oportouna", που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ...

  Σχολιο σφου απο κατω :
  καλα τους εκανε τους παλιοππορτουνες ! Το ειχαν παραχεσει με τα διαχειρηστικα τους τερτυπια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://epirusgate.blogspot.gr/2014/02/blog-post_21.html

  Συνεχίζουν την βρωμιά τους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χεχε ΕφΣυν γνωστή και ως Ελευθεροτυπία ΙΙ, εγγύηση,οι εκφράσεις τύπου "άνω κάτω" κτλ χιλιογραμμένες, "σενάρια" της κακιάς ώρας, μεγάλη φτήνια και φτώχεια...όπως πάντα!
   Ρουφιάνοι από παλιά, ανέκαθεν βασικά, το "ευαγγέλιο" όλου του μικροαστικού φάσματος, διαμόρφωσε πολλές σάπιες συνειδήσεις.

   ΥΓ: Θα μάθουμε ποτέ τι παίχτηκε με την "αγαπημένη" μου φυλλάδα και τη πορεία της γενικότερα τα τελευταία χρόνια;

   Διαγραφή