Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Δύση αποφάσισε για το μέλλον σου και το μέλλον των παιδιών σου: ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ και Ναζισμός. Εσύ; Έχεις καμιά ιδέα;2 σχόλια:

 1. Άσχετο-για ενημέρωση το στέλνω.

  Το ΒΗΜΑ λέει ότι ο Σταυράκης κάνει κόμμα

  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=571540

  ρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο φρίκη μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες εικόνες. Οι φασίστες στην Ουκρανία έπαιξαν και παίζουν ακριβώς το ρόλο για τον οποίο και εκτρέφονται από το καπιταλιστικό σύστημα. Καλούνται να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, χωρίς να χρειαστεί να λερώσουν τα χέρια τους οι πολιτισμένοι και δημοκράτες Δυτικοί. Οι κομμουνιστές γίνονται πάλι διωκόμενοι με τις ευλογίες Ε.Ε. - ΗΠΑ. Φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν μόνο στα σύμβολα , τα μνημεία και τον κομμουνισμό σαν ιδεολογία. Θα προσπαθήσουν το κυνήγημα και τη φυσική εξόντωση των κομμουνιστών, πράγμα που είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί σαν διαμάχη και ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ακραίων ομάδων. Ο δρόμος έχει στρωθεί εδώ και χρόνια με τη γνωστή εξίσωση του κομμουνισμού με το φασισμό, που αποτελεί άλλωστε και γραμμή της Ε.Ε. Γραμμή που υιοθετείται και υποστηρίζεται και από πολλούς λεγόμενους αριστερούς (γκουλάγκ, εγκλήματα Στάλιν κλπ). Πολύ φοβάμαι ότι παρόμοιες εικόνες θα δούμε σύντομα, στο μέλλον και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
  Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε στο Σύνταγμα τον Οκτώβριο του 2011, την επίθεση των φασιστών στο Πέραμα και το ρόλο τους στην Χαλυβουργία του Βόλου. Σε περίπτωση όξυνσης της ταξικής πάλης τους φασίστες θα τους βρούμε μπροστά μας σαν αγανακτισμένους πολίτες, απεργοσπάστες, προβοκάτορες ακόμα και σαν μπάχαλους. Ίσως κάποιοι διαφωνήσουν, αλλά συμπεριλαμβάνω τους τελευταίους στους φασίστες, γιατί πιστεύω ότι άνθρωπος που σηκώνει το χέρι και πετάει πέτρες και μολότωφ σε απεργούς - διαδηλωτές, άσχετα με το τι πιστεύει ο ίδιος μέσα στο θολωμένο του μυαλό για τον εαυτό του, είναι φασίστας.
  Τώρα ποιά είναι η απάντηση σε όλα αυτά; Η απάντηση είναι ''το απλό που είναι δύσκολο να γίνει''. Η απάντηση είναι : οργάνωση – μαζική συμμετοχή – αξιοποίηση της μακρόχρονης πείρας του κόμματος και ξεκάθαροι στόχοι.
  Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κομμουνιστές είναι αυτοί που πάλι θα συντηρήσουν φωλιές νερού μέσα στις φλόγες.

  Τζιοβάνι Ντρόγκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή