Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Βραβείο "Ο Χρυσός Παπαγάλος"

Απονέμεται, από κοινού και εξ αδιαιρέτου, σε όλους όσους έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν "είδηση" από έναν ιστότοπο (Epirus Gate) εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για συκοφαντία και χρηματικό εκβιασμό πολιτικού προσώπου, χωρίς την παραμικρή διασταύρωση, επαφή με το κατηγορούμενο κόμμα, ενημέρωση για τις ανακοινώσεις του, ενημέρωση ή ενδιαφέρον για ενημέρωση για την ύπαρξη καν "Νομαρχιακών Επιτροπών" στο ΚΚΕ και για τις προβλεπόμενες εσωκομματικές διαδικασίες του, ή στοιχειώδη έρευνα στα βασικά στοιχεία του ρεπορτάζ -- για παράδειγμα στην ύπαρξη καν ως τώρα ανακοινωμένου υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόνιτσα, πόσο μάλλον με το ονοματεπώνυμο Σταύρος Κύρτσογλου, και στις ως τώρα ανακοινωμένες πολιτικές διεργασίες του νεόδμητου ΣΥΡΙΖΑ Κόνιτσας -- που, όπως και τα πιο πρόσφατα κομματικά κείμενα για τις αρχιεραισίες ενόψει δημοτικών εκλογών στην περιοχή, καμία αναφορά στον άνθρωπο αυτό δεν περιέχουν.

Απονέμεται, εν ολίγοις, σε όλους όσους γράφουν την δημοσιογραφική δεοντολογία στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και επιδεικνύουν φανατική ευπιστία σε οτιδήποτε κάνει τα αντικομμουνιστικά τους σάλια να τρέχουν ανακλαστικά. Σε όλους όσους εξευτελίζουν καθημερινά τον ρόλο των ΜΜΕ, το επάγγελμα του δημοσιογράφου, και την ιδέα της ενημέρωσης εν γένει. Σε όλους όσους, έμπλεοι "ιερής αγανάκτησης" για το κόμμα που μισούν πάνω από οτιδήποτε, εκφασίζονται και συνάμα εκφασίζουν άλλους. Και σε όλους όσους θέλουν να τα πράττουν όλα αυτά και να λογίζονται "αντικαθεστωτικοί" και "εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης"!!!


Left.gr (η ανάρτηση διορθώθηκε όπως-όπως --και ανεπαρκέστατα-- εκ των υστέρων, η αρχική βρίσκεται στο αποθηκευμένο screenshot. Δεν υπάρχει καμία αναφορά, ούτε στο διορθωμένο ρεπορτάζ, στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!).
Στόχος (όπως και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή του Πουλικόγιαννη των 200+ μηνύσεων από εργοδότες, ο καλός φασίστας δεν αφήνει ποτέ αναξιοποίητο το "πάρε-βάλε" του λεγόμενου "αριστερού"/"αντιεξουσιαστή")
ERT Open (δεν έχει καν ενοχληθεί να προβεί σε διορθώσεις του "ρεπορτάζ" του Epirus Gate που αναδημοσίευσε αρχικά το Left.gr)
Η Αυγή (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!)
Ecoleft
Βαθύ Κόκκινο (καμία αναφορά στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καν ανακοινώσει υποψήφιο στην Κόνιτσα ή στη μη ύπαρξη "Νομαρχιακής Επιτροπής" του ΚΚΕ!)
Attiki Press (εδώ, όπως και σε πολλά άλλα "ενημερωτικά ιστολόγια", οι Κ.Ο (Κομματικές Οργανώσεις) του ΚΚΕ μεταφράστηκαν στην οικουμενική γλώσσα του έλληνα καφενόβιου ξυπνιτζή (πρώην αγανακτισμένου), τα ΠΑΣΟΚοΝεοδημοκρατικά, και έγιναν "Τ.Ο" (Τοπικές Οργανώσεις)!

51 σχόλια:

 1. Καλωσορίζω την Ert Open στη "Χρυσή πεντάδα" Αυγής, Left.gr, Στόχου, defense.net και Βαθέως Κόκκινου, που έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδησή μας με το συλλογικό όνομα "Χρυσή Αυγή".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μίλησε κανείς για φαιά "αριστερά"; Για "σοσιαλφασισμό"; Πα πα πα, πιπέρι στη γλώσσα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντωνη τα μπλογκς που αναφερεις ειναι γνωστο οτι ειναι μπλογκς........με αρχιδια.Και τι αρχιδια ε??Σα γερμανικα(......) παγουρια (που λεν και στο χωριο μου)Fedor

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για γκάφα κάποιων wildcard πασόκων, αλλά για στοχευμένη επίθεση μόνο και μόνο βάσει του πώς έχουν τα πράγματα όσον αφορά την υποστηριζόμενη από τον συριζα υποψηφιότητα.

  Ξαναρωτάω εδώ γιατί χάθηκε μέσα στην χιονοστοιβάδα σχολίων στο άλλο θρεντ: πώς λειτουργούν οι δημοσιεύσεις-αναδημοσιεύσεις στο ert open, γνωρίζει κάποιος; Κοίταξα λίγο παλιότερες ειδήσεις. Υπάρχουν κάποιες με πηγή το "Κόκκινο", ένα σάιτ που λέγεται δρομογράφος, και πολλές με στάνταρ πηγές (αμπε κτλ). Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες πιο χτυπητές ενδείξεις για το τι γίνεται, πχ για τα αγροτικά συλαλλητήρια είχαν φωτογραφία της συμμετοχής Γλέζου και ένα αντικυβερνητικό πανό.

  Ο συριζα γενικώς φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο να πασάρει ό,τι θέλει μέσω τυπικά "ουδέτερων" μέσων. Και δεν αναφέρομαι εδώ μόνο στο βαρύ πυροβολικό τύπου εφ.συν.. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις "ανεξάρτητων" σελίδων, οι διαχειριστές των οποίων αποδεικνύεται εκ των υστέρων να βρίσκονται στο μισθολόγιο κάποιας "συνιστώσας" (κατά την σαραντάκεια ορολογία).

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έγραψα μια εκτεταμένη απάντηση και την έχασα. Ξαναδοκιμάζω, πιο συνοπτικά:

   Τα ζητήματα που θέτεις προϋποθέτουν για την συζήτησή τους την αποδοχή δύο αξιωματικών παραδοχών:

   1. Δεν υπάρχει "αδέσμευτη", "ανεξάρτητη", "ακομμάτιστη" ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο "αριστερά." Πρόκειται για ένα πολύ καλό τρικ για ελιγμούς άλλων εποχών που ξέφτισε στα δύσκολα.

   2. Δεν υπάρχει χώρος τόσο ολοκληρωτικά διαβρωμένος από τη σοσιαλδημοκρατία όπως α) η δημοσιογραφία και β) η πανεπιστημιακή διανόηση.

   Βάσει τούτων των 2 αξιωμάτων, έρχεται το πόρισμα:

   3. Δεν υπάρχει "εναλλακτικό" περιοδικό, site, εκπομπή, κλπ που να μην πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι της αποδείξεως του αντιθέτου.

   Πόσα παραδείγματα δεν έχουμε δει; Το Unfollow όταν ξεκίνησε πλασαριζόταν ως φέρεφωνο του ΣΥΡΙΖΑ; Ασφαλώς όχι. Αλλά τέτοιο ήταν και σε κάποια στιγμή αναγκάστηκε να το βγάλει προς τα έξω.

   Γιατί;

   Ένας βασικός λόγος που η "διακριτική στήριξη" στη σοσιαλδημοκρατία μετατρέπεται σε λύσσα κακιά είναι ο ενδοεπαγγελματικός ανταγωνισμός. Όταν θες να γλείψεις το ΣΥΡΙΖΑ, πχ, πρέπει να ξέρεις ότι έχει ουρά. Τον γλείφουν και 500 άλλοι που θέλουν να πετύχουν κάποιο αντάλλαγμα: ο Βαξεβάνης, το TVXS, η Εφημερίδα των Συντακτών, το Ποντίκι, κλπ κλπ--χώρια τα δεκάδες δικά του site και έντυπα. Οπότε πρέπει να υπερβάλλεις εαυτόν στην προσπάθεια να "γίνεις χρήσιμος".

   Αυτό γίνεται τώρα και με το ERT Open. Για το οποίο καμία έκπληξη δεν νιώθω, όπως καμία δεν ένιωσα με την Κυρίτση και καμία με την Πόπη Χριστοδουλίδη. Στον χώρο της δημοσιογραφίας, όπως και σ' αυτόν της ακαδημίας, αν θες να φας ψωμί και δεν αισθάνεσαι άνετα με την ταμπέλα δεξιός, δύο δρόμοι υπάρχουν: ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ. Πού θα σε προσλάβουν ως κομμουνιστή δηλαδή; Στο Βήμα, να γράφεις τα πολιτιστικά, πχ; Ή στο Red Notebook;

   Επίσης, και επειδή θέλω να είμαι ξεκάθαρος και έντιμος, εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να βγω όπως βγαίνω δημόσια αν δεν είχα πρώτα μονιμοποιηθεί στη δουλειά μου. Ήδη μετά την νομιμοποίηση έχω αποκτήσει πάρα πολλούς εχθρούς και κυκλοφορούν διάφορα σε βάρος μου. Αν δεν είχα μονιμοποιηθεί, θα είχε βρεθεί τρόπος να με πετάξουν έξω και τότε θα ήμασταν όλοι άνεργοι στην οικογένεια και θα ψοφάγαμε της πείνας. Μην έχετε ψευδαισθήσεις για πολυφωνίες, "ανεξαρτησίες" και αηδίες που καλλιεργούν οι αστοί. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράματα, είναι για μωρά παιδιά.

   Αυτά.

   Διαγραφή
  2. Α, ναι, για τον Δρομογράφο: Έχει υπεργολαβία τις φωτογραφήσεις κινηματικών δράσεων όλων των πολιτικών χώρων. Θα δείτε το υδατογράφημά του στις φωτογραφίες του Left.gr. Οφείλω να πω ότι είναι από τους ελάχιστους μη προκλητικούς, στο twitter τουλάχιστον, όσο τον έχω παρακολουθήσει. Κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς και χωρίς να προσβάλλει τους άλλους.

   Διαγραφή
 5. Και κάτι ακόμη, όχι εντελώς σχετικό αλλά ενδεικτικό της πχιότητας αυτής της "αριστεράς". Το νέο άρθρο Χαρίση για το προεδρείο της αδεδυ:

  http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15348:2014-02-19-13-58-21&catid=45:sindikalismos&Itemid=282

  Θαυμάστε (ειδικό βάρος στην τελευταία φράση):

  "...Στην ίδια κατεύθυνση απευθύνθηκε και στην παράταξη της Δημοσιοϋπαλληλικής Ανατροπής, που δήλωσε ότι στηρίζει αυτή την προοπτική. Επαναφέραμε την πρότασή της για συγκρότηση προεδρείου με πρόεδρο από την Α.Α.Ρ.Σ., γραμματέα από τη Δ.Α.Σ. (ΠΑΜΕ) και σε περίπτωση εμμονής στην άρνηση της, από τις Συσπειρώσεις..."

  Θα υπάρξει απάντηση σε αυτό το ντελίριο πασοκισμού, είναι δεδομένο.

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αντωνη θα μπορουσες αν ειχες χρονο να γραψεις μια σειρα κειμενων με την ιστορια της τακτικης του ΚΚ Γερμανιας και του SPD απεναντι στο φασισμο κατα τη δημοκρατια της βαιμαρης και να βαλεις καποια συμπερασματα για την τακτικη που θα επερεπε να ακολουθησουμε για την αντιμετοπιση του φασισμου?
  Δεν ξερω βεβαια αν εχεις κανει κατι τετοιο μεχρι τωρα.
  Αυτο που με ανισιχει ειναι το αν τελικα περνα κατι απο το χερι μας για να αντιμετοπισουμε το φασισμο.Εχουμε γεμισει με κατασταμενους μικροαστους που το κεφαλι τους ειναι γεματο ακροδεξιες θεωριες συνομοσιας για την προελευση της κρισης.Εβραιοι,ιλουμινατι,ρεπτιλιανς,ψεκασμοι,haarp,μασονοι,κριση που μας την προκαλουν σκοπιμα και δε συμαζευεται....
  Υπαρχει τελικα επαναστατικο υποκειμενο που μπορει με τις πραξεις του να αποτρεψει μια ανοδο του φασισμου?

  Ευχαριστω.

  G.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μου θυμίζεις να ανεβάσω το άρθρο του Σκολαρίκου απ' τον Κυριακάτικο "Ρ". Υπάρχουν συμπεράσματα, ήδη από την εποχή του Λένιν, για την αποτυχία των Σπαρτακιστών (άργησαν να αντιδράσουν ως οργανωμένη δύναμη), και υπάρχουν συμπεράσματα για τις παλινδρομήσεις του ΚΚΓ σε ό,τι αφορούσε το SPD (βλέπε Μπαλωμένο στο μπλογκ).

   Στο θεωρητικό επίπεδο, δεν γνωρίζω κάτι καλύτερο απ' το 800σέλιδο "Η Καταστροφή του Λόγου" του Λουκάτς.

   Διαγραφή
  2. Εννοώ για το ζήτημα του ανορθολογισμού που σε ενδιαφέρει θεωρώ καταλληλότερο το βιβλίο του Λουκάτς.

   Διαγραφή
 7. "Ανώνυμος 20 Φεβρουαρίου 2014 - 2:44 π.μ.
  Διαγράφηκαν τελικά 5 άτομα,όχι όλη η οργάνωση.Η ουσία πάντως είναι η ίδια όσο κι αν προσπαθούν να την κρύψουν οι ταλιμπάν του ΚΚΕ."
  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2014/02/blog-post_8595.html

  Είδες ο έγκριτος με τα δύο βιβλία στη ΣΕ; Δεν πήγε εντελώς χαμένος ο κόπος του χθες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eγώ, εδώ και καιρό, έχω ξυρίσει το μούσι, έχω βγάλει την κελεμπία (που ήταν βολική) και έχω βάλει πτι-καρό κοστούμι (που είναι άβολο). Αν δεν το πει η τηλεόραση δεν πιστεύω τίποτα. :-D

   Διαγραφή
  2. Αχ, θέλει χιούμορ για να αντέξεις. Καλά κάνεις και το ρίχνεις λίγο στην πλάκα.

   Διαγραφή
 8. Πήρε θέση ο Παπαδημούλης με tweet
  Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κόνιτσα, έγινε ενα ακόμη βήμα για την συσπείρωση όλης της Αριστεράς.Οι διαγραφές,ειναι μάχη οπισθοφυλακών...
  Τώρα που έγινε και επίσημο πρεπει να του ξεφτιλισουμε.
  Προλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προσεχώς νέα "είδηση" που εμπλέκει "συνδικαλιστή του ΚΚΕ", μάλλον στην υπόθεση των καυσίμων αν άκουσα καλά, δεν είμαι σίγουρος, όποιος μπορεί ας τσεκάρει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά άκουσες, έχω ενημέρωση για το θέμα από χθες.

   Διαγραφή
  2. Τι παίζει με την "είδηση" και ποιος τη πρωτοέβγαλε;

   Διαγραφή
  3. Δεν γνωρίζω ποιος κυκλοφόρησε την "είδηση", ξέρω ποιον αφορά αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα μέχρι να εμφανιστεί γραμμένο σε Μέσο.

   Διαγραφή
  4. Εγώ άκουσα να το λένε στο Βήμα FM αμέσως πριν την ανάγνωση του πρωτοσέλιδου του "Ρ", οποία σύμπτωσις...
   Θα έχουμε μπόλικα τέτοια,ούτως ή άλλως δε γίνεται δουλειά μόνο με Στάλιν, ΛΔΚ και τα σχετικά.

   Διαγραφή
  5. Καλά για το Χατζόπουλο λένε; Τον Πασόκο από το Περιβάλλοντος; Αυτός είναι ο "συνδικαλιστής του ΚΚΕ";

   Διαγραφή
  6. Ούτε στην Αυριανή στις δόξες της αυτά, κλαυσίγελος...
   Κανονικά θέλουν μεγάλα ρεζιλίκια αυτοί.

   Διαγραφή
  7. 27 χρονια μεγαλο-συνδικαλιστης του πασοκ ηταν ο συγκεκριμενος.
   απ οτι καταλαβαινω δεν μπηκε ποτε στο κομμα, απλα εστειλε ενα κειμενο στο ριζοσπαστη το 2012 με αντιμνημονιακη ρητορικη
   ολα τα γιουσουφακια βεβαια βρηκαν ευκαιρια να διαγραψουν 27 χρονια πασοκιλας και να τον παρουσιασουν σα συνδικαλιστη του κκε
   περισσοτερα εδω
   http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD

   no pasaran

   Διαγραφή
  8. Συγνώμη, αλλά εδώ ο "έγκριτος" (άλλος έγκριτος) Δημήτρης Ψαρράς του Ιού αποκάλεσε τη μοναδική εφημερίδα που, απ' την παρανομία, σήκωσε ανάστημα στη σφαγή των Εβραίων, "αντισημιτική" εξαιτίας επιστολής που καταδίκαζε τον Σιωνισμό σε ιστορική στιγμή που ήταν καταδικασμένος απ' τα Ηνωμένα Έθνη.

   Και θα κολλήσουν οι Πασοκο-ουρές του κόμματος των ανυπόληπτων σε τέτοιες λεπτομέρειες;

   Βουρ στον πατσά γενναίοι μου!

   Διαγραφή
  9. Επίσης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ.

   Μούγκα στη στρούγκα τα "αριστερά" μέσα. Κι ας έβγαλε τη βρώμα πρώτος ο ίδιος ο Ψαρράς απ' την ΕφΣυν.

   Διαγραφή
  10. η "απιστευτη αξιοπιστη" "εφημεριδα" Δημοκρατια...(χαχαχαχα) το εχει πρωτη σελιδα:Διευθυντης του Υπ.Περιβαλοντος(!!!!!!!!) και συνδικαλιστης του ΚΚΕ(χαχαχαχ δεν μπορω αλλο!!)

   http://news247.gr/newspapers/Afternoon/dimokratia/dhmokratia.2652236.html

   Σταματης Ι. Σολανακης

   Διαγραφή
  11. Κοίτα, εγώ αυτούς τους σέβομαι. Είναι δεξιοί. Η σχέση της δεξιάς με το ψέμα είναι ερωτική σχέση. Αυτούς που δε σέβομαι είναι οι δεξιοί που έχουν το απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ να κάνουν τα ίδια ακριβώς και να διεκδικούν και τον τίτλο του "αριστερού."

   Διαγραφή
  12. ο πολεμος εναντιον του ΚΚΕ εχει ξεκινησει ραγδαια και ειναι απο παντου.Αυτο φοβουντε περισσοτερο απο ολα,αυτο πολεμουν.Απο ΝΑζι,οπρτουνια κλπ και οσο πλησιαζουμε προς τις εκλογες θα δουμε τρελα πραγματα.Το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζονται ολα αυτα...Γιατι δεν γινεται καθε φορα να προσπαθουμε να αποδειξουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες...

   Εδω τρεξανε να το βγαλουνε (τις "διαγραφες" λεω) ακομα και στην ελληνοφρενεια...αλλα φαγανε ταπα απο παντου και το σβησαν...

   Σταματης Ι. Σολανακης

   Διαγραφή
  13. Να σου πω κάτι; Απλά μαθηματικά είναι.

   Βγάζω εγώ ως σφυριζαίος ή συνεργαζόμενος "είδηση" "Ο Κουτσούμπας θεάθηκε να τρυπιέται με πρέζα στην Ομόνοια", εντάξει;

   Θα την αναδημοσιεύσουν στάνταρ 40 "ενημερωτές". Εγγυημένα. Χωρίς κανένα δισταγμό.

   Ωραία. Θα την διαβάσουν, πχ, 20.000 άνθρωποι.

   Θα βγει μετά ο μαλάκας ο Lenin Reloaded, θα βγει το ΚΚΕ, θα βγει το Redfly και κάποιοι ακόμα παλαβοί και θα αποδείξουν το ψέμα. Πόσοι θα τους διαβάσουν και είτε θα επιβεβαιώσουν ότι η "είδηση" είναι μούφα είτε θα το κατανοήσουν εκ των υστέρων; 5.000.

   Μου έμειναν οι 15.000 λοβοτομημένοι που εξασφάλισα. Που θεωρούν και τον εαυτό τους ενήμερο.

   Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν κερδίζεις σ' αυτό το παιχνίδι, παίζεις για να κόψεις όσο μπορείς τη χασούρα.

   Διαγραφή
  14. Και καθότι θα μου κόψεις και 5000. Θα στείλω Σαραντάκο να σου κάνει ότι ζημιά μπορεί. Αν δεν τα καταφέρει δεν πειράζει δεν έχασα και κάτι. Αν σπείρει την αμφιβολία, ρίξει τη μπάλα στις κερκίδες, μαζέψει τα σχόλια πάνω του και όχι επί του συγκεκριμένου θέματος κερδίζω κάτι και από εκεί. Δεν σε αφήνω να πάρεις ανάσα γενικώς. Σου κάνω χαλάστρα μωρή σταλίνα γιατί πλησιάζει η ώρα να πέσω με τα μούτρα στο μέλι και δε γουστάρω να μπαίνει κανέναν εμπόδιο γαμώ την ιδεολογία σας γαμώ...

   Διαγραφή
  15. Όχι, έρχεται για να περάσει την ώρα του ο Σαραντάκος. Δεν έχει πέσει γραμμή απ' τον ΣΦΥΡΙΖΑ ότι το μπλογκ αυτό κάνει ζημιά στις ευγενείς επιδιώξεις και μεθόδους του "χώρου." Γι αυτό μας ονομάσανε συγκεκριμένα άλλωστε δύο φορές στην Εφημερίδα των Συντακτών, από εκτίμηση.

   Διαγραφή
  16. Γι αυτό με στοχοποίησαν ονομαστικά και με απειλούν (!) ότι θα χάσω τη δουλειά μου στη Νέα Σπορά, επίσης. Από αγάπη για το γνήσιο ΚΚΕ, που πάντα απειλούσε ανθρώπους ότι θα τους καρφώσει στον εργοδότη τους.

   Σκουλήκια.

   Διαγραφή
  17. ωπα εδω θα τσακωθουμε. τα σκουληκια εχουν ενα προορισμο και επιτελουν ενα εργο σε αυτο τον κοσμο. σε αντιθεση με αυτους :) :)

   Διαγραφή
  18. Πράγματι, απολογούμαι στα σκουλήκια, που πράγματι επιτελούν ένα χρήσιμο έργο στη φύση.

   Διαγραφή
  19. http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=13/6/2012&pageNo=14&direction=1

   γ

   Διαγραφή
  20. Ο Μανώλης Χατζόπουλος, υπάλληλος ΥΠΕΚΑ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έγραψε στον "Ρ" για να καλέσει σε ψήφιση του ΚΚΕ.

   Και; Είναι μέλος του ΚΚΕ; Στέλεχος; Κάτι;

   Διαγραφή
  21. Μα είστε πραγματικά απελπισμένοι, ε; Δεν ξέρετε τι να σκαρφιστείτε πλέον.

   Έχω νέα για σας. Η ιστορία θα σας φτύσει σα κουκούτσια. Δεν έχετε μέλλον. Θα εξαφανιστείτε από την Ελλάδα.

   Σας το υπογράφω.

   Διαγραφή
  22. Ανυπόστατα και ψευδή τα περί συνδικαλιστή του ΚΚΕ που εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο καυσίμων
   Δημοσίευση: Πέμ, 20/02/2014 - 15:22

   Δημοσιεύματα σε εφημερίδες που αναφέρουν ότι ο συνδικαλιστής του υπουργείου Περιβάλλοντος, που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, ήταν συνδικαλιστής του ΚΚΕ είναι ανυπόστατα και ψευδή.

   Ο εν λόγω συνδικαλιστής δεν είναι μέλος του ΚΚΕ, ούτε ανήκε ποτέ στο ΚΚΕ. Ήταν για χρόνια συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, που μόνο στις τελευταίες αρχαιρεσίες είχε συνεργαστεί με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. Το 2012 είχε κάνει δήλωση εκλογικής στήριξης στο ΚΚΕ και τίποτα περισσότερο.

   Το ΚΚΕ θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει εξαντλητική έρευνα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Όσοι όμως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε βάρος του ΚΚΕ, θα αποτύχουν για μια ακόμη φορά.
   http://www.902.gr/eidisi/politiki/37812/anypostata-kai-pseydi-ta-peri-syndikalisti-toy-kke-poy-empleketai-se

   Άντε στις φιδότριπές σας, να επωάσετε κανα καινούργιο χρυσό αβγό...

   Διαγραφή
 10. Απίστευτο ποστ από Βαθύ Κόκκινο που έσπευσε (ως συνήθως) να αναδημοσιεύσει τις συκοφαντίες του Left.gr: "Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να «απολογηθούμε» για κάτι. Πιθανόν να μην το αντιλήφθηκε κανένας σύντροφος του μπλοκ μας ή αν το είδε να το θεώρησε ανούσιο να ασχοληθεί....θεωρούμε ότι άλλα είναι τα ζητήματα στα οποία πρέπει να ρίξουμε βαρύτητα μπροστά στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και όχι στην πολεμική που υπάρχει ανάμεσα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ."

  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2014/02/blog-post_20.html

  Δεν υπάρχει τσίπα, δεν υπάρχει ντροπή καμία στον κόσμο πλέον...Γυμνή και καθαρή αλητεία. Εκφασισμός των πάντων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το βεβαιο ειναι αυτο που λεει ο Σταματης παραπανω ,οτι οι επιθεσεις στο κομμα θα ενταθουν ! Και αυτο ειναι ευθεως αναλογο με την ανοδο και οργανωση του κινηματος συνολικα που τους τρομαζει και την σχεση των κομμουνιστων με αυτο .Επεσα σε κουβεντα συριζαιων εχτες που ο ενας απο αυτους εγκαλουσε τον αλλον γιατι ειναι ανυπαρκτοι στους αγωνες (μπλοκα ,υγεια,χαλυβουργιες κλπ) και οτι φαινεται μονο το ΠΑΜΕ σ αυτους .Μια κουβεντα τους ειπα και μαλλον τους προβληματισε : Φανταστειτε να ειχε 27% το ΚΚΕ και αλλα τοσα Συνδικατα το ΠΑΜΕ !
  Απο την αλλη αυτη η υπουλη προβοκατορικη λασπη που πετανε καθε τοσο στο Κομμα απευθυνεται σε εναν κοσμο που ειναι μεν κοντα στο ΚΚΕ αλλα χωρις καθημερινη ενημερωση ,ή σε εναν κοσμο που ταλαντευεται προς το κομμα βλεποντας τις καθημερινες παλλινωδιες και κολοτουμπες του ΣΥΡΙΖΑ ...σ αυτους στοχευουν να δημιουργησουν αμφιβολιες .
  Αρα λοιπον μονη απαντηση ειναι ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ και το ΣΤΟΜΑ μας φωτια ! Να ανεβει κι αλλο το λαικο κινημα και να κανουμε καθημερινη κουβεντα με αυτον τον κοσμο ,διαλυοντας αποριες και ανησυχιες ! Να ανεβει συνολικα η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ τους στο κομμα και μεσα απο την ενταση των αγωνων η εμπιστοσυνη στις δυναμεις τους .
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ απο μεριας μας απαιτουν καθημερινη δικη μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. " η υπουλη προβοκατορικη λασπη που πετανε καθε τοσο στο Κομμα απευθυνεται σε εναν κοσμο που ειναι μεν κοντα στο ΚΚΕ αλλα χωρις καθημερινη ενημερωση ,ή σε εναν κοσμο που ταλαντευεται προς το κομμα βλεποντας τις καθημερινες παλλινωδιες και κολοτουμπες του ΣΥΡΙΖΑ ...σ αυτους στοχευουν να δημιουργησουν αμφιβολιες "

   Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σωστή και σημαντική παρατήρηση. Σκεφτείτε μόνο το εξής: ο άνθρωπος με χίλια δυο βάσανα και έγνοιες που δουλεύει να ζήσει και να ταϊσει άλλους τρεις, η γυναίκα της λαϊκής οικογένειας που της βγαίνει κάθε μέρα η Παναγία να τα φέρει βόλτα, αυτοί, αν δεν είναι στο κόμμα από πού ενημερώνονται; Από κουβέντες που θα ακούσουν εδώ κι εκεί, στη λαϊκή, στο δρόμο, στο γραφείο, στο μαγαζί. Όταν ο ταξικός εχθρός μας έχει φροντίσει να περνάει αυτά που θέλει σε ένα 10% σ' αυτόν τον καθημερινό κόσμο, πάει το παιχνίδι. Δεν θα μπει ο βιοπαλαιστής που δεν είναι στο κόμμα να διαβάσει ούτε "Ρ", ούτε εμένα. Είναι απίστευτο το τι κυκλοφορεί στην πιάτσα. Αν δεν βρεθεί ένας από μας, ποιος θα του δώσει έστω το στίγμα ότι υπάρχει κι άλλη οπτική;

   To LR δεν το έχω για να τα λέμε μεταξύ μας. Το έχω για να έχουν όλοι στοιχεία και επιχειρήματα συγκεκριμένα στις συναναστροφές και τις κουβέντες τους με εξωκομματικούς. Άμα είσαι ήδη στο ΚΚΕ, δεν έχει και τόση σημασία τι λέει το LR, ξέρεις ήδη όλα τα βασικά που θα σου πει. Το θέμα είναι αυτές οι κοινωνικές ομάδες που ΔΕΝ έχουν κομματική επιρροή στον άμεσο κύκλο τους, ΔΕΝ ακούν τη φωνή του κόμματος και τη δική μας. Εκεί πρέπει να φτάσουμε. Και για να σπάσεις τον σκεπτικισμό πρέπει να δημιουργήσεις σκεπτικισμό. Να το θυμάστε αυτό. Άμα δεν δείξεις στον άλλο ότι είναι εύπιστος σε μια κατηγορία πραγμάτων που ακούει, πώς θα μάθει να ακούει μια άλλη κατηγορία πραγμάτων;

   Διαγραφή
  2. Ειναι σπουδαια η δουλεια που κανετε τα φιλοκομματικα μπλογκ Αντωνη ! Απιστευτα συμπληρωματικη στο πορταλ .Και δεν μιλαω για Ριζοσπαστη ,Κομεπ ,Οδηγητη ,γιατι οι εξελιξεις ειναι τοσο ραγδαιες που κοιμασαι με τις αρχαιρεσιες στο ΕΚ Αρτας (πχ) και ξυπνας με την ..."Νομαρχιακη" Κονιτσας και ψαχνεσαι !!!! Ακομα και κομματικος να εισαι ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ .
   Και δεν το λεω σαν ηλιθιο μικροαστικο κοπλιμεντο αλλα σαν μια πραγματικοτητα που ζω απο τοτε που πρωτομπηκα στο LR και σε αλλα μπλογκ .Πρωτα πορταλ ανοιγω πρωι πρωι και μετα εσας .(Καποτε που ειχα λεφτα αγοραζα και καθε μερα Ριζοσπαστη -την λεω την αμαρτια μου - τωρα τον διαβαζω ηλεκτρονικα τις μισες μερες )

   Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Αντώνη. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου σχετικά με τη μάχη που χρειάζεται αυτό το δυναμικό σχήμα: σκεπτικισμού που έρχεται- σκεπτικισμού που βαλτώνει την ουσιαστική συγκρότηση πολιτκής συνείδησης. Μιλώ φυσικά για αυτά τα στρώματα του πληθυσμού που περιγράφεις κι εσύ. Μπορούμε όμως στα αλήθεια να εντοπίσουμε σε μας του ίδιους, ως ταξικοί συνοδοιπόροι με αυτούς, την αυξημένη καθημερινώς αναγκαιότητα για περισσότερη στρατευμένη δράση και συζήτηση προς αυτούς; Θέλω να πω απλά ότι ο μικροαστισμός τους (ως ιδεολογική έκφανση) μερικές φορές τσακίζει κόκαλα ακόμα και υπομονή να χεις. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να τους αφήσουμε βορά σε συνειδητούς τσαρλατάνους

   http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_19.ht

   RedStel

   Διαγραφή
 12. http://left.gr/news/i-aristera-skontapse-stin-konitsa

  Και συνεχίζουν οι προβοκάτορες...Ο πάτος αργεί ακόμη, έχουν καιρό μέχρι να τον φτάσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μόνο σε ανθρώπους με το πνευματικό επίπεδο Συριζαίων θα μπορούσαν να απευθύνονται: "Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικά στελέχη κάλεσαν τον Σταύρο Κυρτσόγλου, που ανήκει στην ευρύτερη Αριστερά". Λες και υπάρχει κόμμα "Ευρύτερη Αριστερά" ή λες και οι εκλογές δεν αφορούν κόμματα αλλά παρέες σε εκδρομές.

   Αμ το άλλο; "Μόλις ο Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε στα Ιωάννινα, απέσυρε τη «στήριξη» του κόμματός του στον Στ. Κυρτσόγλου και του ανακοίνωσε ότι θα προτιμηθεί η κάθοδος με έναν στενά κομματικό υποψήφιο. Και γι' αυτή τη θέση είχε ήδη επιλεγεί ο 51χρονος κτηνοτρόφος Δημήτρης Σδούκος.

   Παρ' όλα αυτά, ο Στ. Κυρτσόγλου, που χαίρει ευρείας αποδοχής στην τοπική κοινωνία, συνέχισε τις προσπάθειες για τη συγκρότηση αριστερού ψηφοδελτίου, με την ενεργό συμμετοχή τώρα των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ."

   Ένας από δεκαπέντε υποψήφιους για δημοτικός σύμβουλος σε μια μικρή κοινότητα ήταν στις τελευταίες δημοτικές και ξαφνικά έγινε ο λαοφιλής ηγέτης που παραμέρισε το κόμμα ενώ πλήθη τον ακολουθούν εκστασιασμένα.

   Ετοιμάζουν μπίζνα με το ΠΑΣΟΚ, πιθανώς και με ΔΗΜΑΡ, αυτό προετοιμάζουν. Πάντως τον γαμπρό, που τον βάφτισαν σήμερα "της ευρύτερης αριστεράς" (χθες, πριν γίνουν ρεζίλι ήταν "υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ"), δεν τον ανακοίνωσαν ακόμα. Πιθανώς να μαζεύουν "like" στο facebook.

   Όσο για τις πληροφορίες τους για τι είπε και τι έκανε ο Κουτσούμπας, πρέπει να τους τις σφύριξε ο έγκριτος, που μιλούσε χθες στο φέισμπουκ με τον Σδούκο μέσω τρίτου που αναμετέδιδε Σδούκο από ραδιοφωνάκι στην εξέδρα...

   Έχουν προ πολλού σπάσει το φράγμα του γελοίου οι άνθρωποι.

   Διαγραφή
 13. οι δηθεν ανανεωτικοι αριστεροι της δεκαρας εχουν μετατραπει σε αυριανιστες του χειριστου ειδους Κατα τα αλλα θελουν και την ψηφο μας στο β΄γυρο

  ρε ουστ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Άργησε ο Στελάρας...
  http://tvxs.gr/news/ellada/kke-kata-syriza-gia-%C2%ABprobokatorika-dimosieymata%C2%BB
  Το σχόλιο του αυτιστικού από κάτω είναι όλα τα λεφτά: "Μπραβο στο ΚΚΕ,αυτο σημαινει οτι θα αφεθουν οι ψηφοφοροι του ελευθεροι να ψηφισουν...ΣΥΡΙΖΑ,ενδεχομενως;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Α, τον έχω πετύχει αρκετές φορές αυτόν σε σχόλια. Καμένες φλάντζες. Δε γίνεται τίποτα.

   Διαγραφή
 15. http://www.902.gr/eidisi/politiki/37839/anakoinosi-tis-kov-konitsas-toy-kke-gia-ta-provokatorika-kai-anypostata

  "Τέλος, κανένα μέλος της ΚΟ Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!"

  ορίστε,για να μην χανουν και τον υπνο τους κατι αριστεροκατινες του left και του βαθυ κοκκκινο.
  το νετ,φτανει να ειναι το μεγαλυτερο μεσο αποχαυνωσης με την λαθεμενη και ακριτη χρηση.
  σαν τα ζωα.

  fuente ovejuna

  ΑπάντησηΔιαγραφή