Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Βλέπεις; Ακούς;… Καταλαβαίνεις; Ε τότε χρειάζεσαι ψυχίατρο!

Δάσκαλος και μαθητής
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία στο «Ακροπόλ», ανάμεσα σε άλλα, προσπάθησε να καλύψει τα ακάλυπτα, να κρύψει τα λερωμένα και άπλυτα του κόμματός του λέγοντας σε όσους τα βλέπουν και τα μυρίζουν ότι χρειάζονται γιατρό!

Προέτρεψε σε όσους λένε «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πασοκοποιείται» να πάνε «σε ψυχίατρο»!

Προσοχή λοιπόν!


Αν είδατε τον Οδ. Βουδούρη, που ψήφισε μνημόνιο και τωρινή συγκυβέρνηση, να χειροκροτεί τον Αλ. Τσίπρα στο «Ακροπόλ», ως υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και δίπλα του πολλά παλιά ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Αν είδατε τον Αλ. Τσίπρα να χαριεντίζεται με τον πρόεδρο του ΣΕΒ και να του υπόσχεται ότι μπορεί να εξασφαλίσει την υψηλή κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Αν διαβάσατε τις δηλώσεις του στο Τέξας, τους ύμνους στην αντιλαϊκή πολιτική Ομπάμα, τις διαβεβαιώσεις του «ότι δεν πρόκειται να σκίσει τις συμφωνίες με την ΕΕ».

Αν ακούσατε τα πολλά ψέματα και τις συνεχείς κωλοτούμπες των ηγετικών του στελεχών για το χρέος, τα μνημόνια, τα αντιλαϊκά μέτρα, τις ιδιωτικοποιήσεις κ.λπ.

Τότε, κατά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είστε καθόλου καλά και χρειάζεστε ψυχιατρική υποστήριξη και ίσως και νοσηλεία!

Πρέπει να έψαξαν και να ταλαιπωρήθηκαν πολύ οι λογογράφοι και οι σύμβουλοι καθώς και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας για να καταλήξει ότι η απάντησή του σε μια τεκμηριωμένη πολιτική εκτίμηση είναι λοιδορία και προσβολή.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Και μόνο αυτό, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο καβάλα στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ του 2009, αλλά έχει ήδη καβαλήσει και το καλάμι της ΠΑΣΟΚικης αλαζονείας και έπαρσης. Έχει αντιγράψει τις μεθόδους και τα επιχειρήματά του. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ΠΑΣΟΚ τα απόχτησε υπηρετώντας για χρόνια το σύστημα από τη θέση της κυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πριν γίνει κυβέρνηση και προκειμένου να γίνει. Βοήθησε και η πείρα των ξεσκολισμένων ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν μαζευτεί μέσα και γύρω από αυτόν αν και αρκετά στελέχη του δεν την είχαν και πολύ ανάγκη. Την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό τα έμαθαν καλά στο σχολείο του οπορτουνισμού.

Όπως πάει ο ΣΥΡΙΖΑ και με τη φόρα που έχει πάρει ένα είναι σίγουρο, ότι θα ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ σε πασοκισμό

11 σχόλια:

 1. Απαράδεκτο και από την άποψη ότι υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι με πραγματικές ψυχικές ασθένειες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείται η περίπτωσή τους σε τέτοια συμφραζόμενα. Αλλά τώρα από της μυλωνούς τον κώλο ζητώ ορθογραφία. Γιάννης Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το πετυχημένο ρητό στο τέλος του σχολίου σου μου θύμισε κάποιον. Θα το χρησιμοποιήσω σε μελλοντικό πόστ όταν εμφανιστεί πάλι η μυλωνού που έχει και τη συνήθεια του ηγέτη της. Να μας βγάζει τρελούς...

   Διαγραφή
 2. Για την περίπτωση που χρειάζεται διευκρίνηση, εννοώ φυσικά απαράδεκτο από την πλευρά του διανοούμενου Αλέξη. Γιάννης Ν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο άνθρωπος ήταν ειλικρινής, εννοούσε να πάνε ΣΤΟΝ ψυχίατρο που πήγε κι αυτός, τον Στέλιο Στυλιανίδη από την «Κοινωνία Πρώτα». Όσοι, λοιπόν, λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πασοκοποιείται, ας πάνε στον ψυχίατρο και θα δουν ότι φασιστοποιείται. Δείτε εδώ http://monopressgr.wordpress.com/2012/06/01/stylianidis/ για το κέντρο της Αθήνας που «λεηλατείται» από τους ξένους, τους περιθωριακούς και τους δυστυχισμένους. Αυτούς συναντάει ο Τσίπρας για να «ανασυγκροτήσει τη χώρα» και να «λύσει τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών».

  Έφη Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η φωτογραφία από πού είναι παρμένη; Αν και ο λαλιωτισμός είναι πλέον η επίσημη γραμμή του συριζα, δεν γνώριζα ότι το "θείο βρέφος" αυτοπροσώπως πήγαινε σε συνέδρια κτλ

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά, ήταν στο Ακροπόλ ο Λαλιώτης;

   Διαγραφή
  2. Η φωτό είναι από το ΣΕΦ.
   (δείτε την οροφή)

   Διαγραφή
  3. Η φωτό των δύο θείων βρεφών είναι από το 8ο συνέδριο της ΠΑΣΟΚάρας το 2009.

   Περισσότερες εδώ: http://gekoudi.blogspot.com/2012/05/blog-post_19.html

   Διαγραφή
  4. ναι, η φώτο είναι παλιότερη, άλλωστε η φράντζα του Αλέξη είναι ακόμη αρκετά Τεν - Τεν, η φαβορίτα πιο Έλβις και το πουκάμισο καμία σχέση με τα πρόσφατα Burberry.

   Silikon

   Διαγραφή
 5. Απο παιδι και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια.Δεν διαφωνω με τον Αλεξη. :)

  G.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πάντως έχω και το φάρμακο παιδιά. Εχθές το έμαθα τυχαία και διαβάζοντας τις οδηγίες νομίζω ότι είναι το πλέον κατάλληλο για μας τους ψυχοπαθείς σταλινικούς που άλλα βλέπουμε και άλλα καταλαβαίνουμε...

  http://www.lundbeck.com/upload/gr/files/pdf/productscyprus/Cipralex_tabsPIL10v024(051MR100921).pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή