Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους απεργούς σιδηροδρομικούς στη Νότια Κορέα

Αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους απεργούς σιδηροδρομικούς στη Νότια Κορέα
Δημοσίευση: Τετ, 08/01/2014 - 14:50

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, στη πρεσβεία της Νότιας Κορέας στην Αθήνα, παράσταση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση και τις απολύσεις στους κρατικούς σιδηρόδρομους, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του Πανεργατικού Μετώπου στους απεργούς εργαζόμενους.

Ακολουθεί το μήνυμα αλληλεγγύης προς τους απεργούς εργαζόμενους της Νότιας Κορέας:

«Εκ μέρους του ΠΑΜΕ, που αντιπροσωπεύει το ταξικά προσανατολισμένο συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους απεργούς σιδηροδρομικούς στην Εταιρεία Σιδηροδρόμων της Κορέας, στη Νότια Κορέα.

Στεκόμαστε στο πλευρό των απεργών σιδηροδρομικών που διεξάγουν ένα δίκαιο αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, τις απολύσεις και την τρομοκράτηση.

Ενώνουμε τις φωνές μας με την εργατική τάξη και το λαό της Νότιας Κορέας, απαιτώντας τον τερματισμό των σχεδίων ιδιωτικοποίησης της Εταιρείας Σιδηροδρόμων της Κορέας και την περαιτέρω βελτίωση των λειτουργιών του, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες για ασφαλή, ποιοτική και φθηνή μετακίνηση του λαού της Νότιας Κορέας».
902

2 σχόλια:

 1. Καλά, είναι είδηση τώρα αυτό? Τι μας νοιλαζει τι γίνετε στην άλλη άκρη του κόσμου...

  Για τα 120 σκυλιά τπτ ε? Για τη θεία απ τη ΠιονγκΓιάνγκ, την εξαφανισμένη και κει μόκο?

  ΠΕΙΤΕΤΗΝΑΛΗΘΕΙΑΡΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενδεικτικές "ειδήσεις" που μπορούν να "αλιευθούν" στη βάση του παραπάνω δημοσιεύματος/μυθεύματος από δημοσιογραφικά λαγωνικά του εγχώριου αστικοσυριζοανταρσυώτικου Τύπου δια της μεθόδου της "ένωσης των κομματιών του παζλ":

  1. "Το αντιδημοκρατικό/με τα βίας νόμιμο ΚΚΕ (η καθαρά αστική εκδοχή) μέσω δυνάμεών του στο ΠΑΜΕ που για να μην ξεχνιόμαστε κλείνει τους δρόμους και δεν αφήνει κόσμο να πάει για δουλειά, βάλλει κατά της Δημοκρατίας της Κορέας, στηρίζοντας με τη διαμαρτυρία του τις έκνομες/φιλοβόρειες δυνάμεις της χώρας σε ένα ξεκάθαρο σχέδιο περικύκλωσης αυτού του κράτους που αποτελεί όαση και μοναδική ελπίδα για την κορεατική χερσόνησο, στο πλαίσιο του οποίου σχεδίου το "εργατικό κίνημα" του Νότου θα βάλλει από μέσα και το βάρβαρο/σταλινικό/δολοφονικό/εωσφορικό καθεστώς της Πιονγκ Γιανγκ θα βάλλει απ' έξω. Πηγές: κάποιο "τι-ψάχνεις-να-βρεις-τώρα" ταμπλόιντ στο Χονγκ Κονγκ και κάποιο τουίτ".

  2. "Το ανθενωτικό/σεχταριστικό/σταλινοτροτσκιστικό ΚΚΕ (η συριζοανταρσυώτικη εκδοχή, "ποιόν-είπες-αστό-ρε-βρωμοκουκουέ") προσπαθεί να δώσει χείρα βοηθείας στους ομοϊδεάτες του στο βάρβαρο/σταλ...(ντάξει βαριέμαι να τα ξαναγράφω) καθεστώς της Πιονγκ Γιανγκ με έναν ακτιβίστικο αντιπερισπασμό, που στόχο έχει να τραβήξει την προσοχή των Ελλήνων πολιτών από τον αποτροπιασμό που προκαλούν τα βορειοκορεατικά εγκλήματα και να τη στρέψει σε βάρος των νοτιοκορεατών - οι οποίοι ντάξει, μπορεί να ναι και "λίγο" αστοί (ή μάλλον νεοφιλελεύθεροι, καλύτερα έτσι), αλλά όσο να ναι αυτοί έχουν ελευθερία και δημοκρατία εκεί πέρα. Δηλαδή μισό λεπτό, εσείς πότε ακούσατε τελευταία φορά για απεργία στη Βόρεια Κορέα; Άσε που στη Νότια Κορέα παίζει να γίνονται ελεύθερα και gay pride parades. Πηγή: τι να την κάνουμε ρε, εμείς έχουμε το αλάνθαστο aristero μας ένστικτο. Γατάκια".

  ΑπάντησηΔιαγραφή