Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Ψώνια από σβέρκο

Για μια ακόμα φορά, το Red Notebook επιβεβαίωσε την συμπάθειά μου για αυτό ως αστείρευτη πηγή Κοάν και συγκριτικά πιο άκακο από τα βασικά σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ και αναδημοσίευσε την πιο loser προσπάθεια κουκουεδολογίας του αστικού Τύπου, σαν για να πει πως εντάξει, κατά βάθος το πάει το ΚΚΕ.

Στο άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών του επίσης συμπαθούς για τις φιλότιμες αλλά επικά άστοχές του προσπάθειες να βγάλει λαυράκι Περισσού Νίκου Σβέρκου, που έχει τιμήσει και το μπλογκ δις, απάντησαν ο 902 και τουλάχιστον δύο κόκκινοι μπλόγκερ, και παραθέτω τα αντίστοιχα λινκ για όποιον θέλει να διαβάσει περισσότερα για το θέμα:


http://sfyrodrepano.blogspot.com/2014/01/blog-post_13.html

http://revol-now.blogspot.com/2014/01/6.html

Στην επόμενή του προσπάθεια, ευχόμαστε στον Σβέρκο καλύτερη τύχη με το θεώρημα της "απομόνωσης του ΚΚΕ", καθώς και με τις προσπάθειες να φανεί ότι έχει και αυτός "άκρες" στον κομματικό μηχανισμό και μπορεί να γίνει κι αυτός μια μέρα ένας Σταυρόπουλος για να τον καμαρώνουμε.

1 σχόλιο:

  1. Όπως ανέφερα και σε σχετικό σχόλιο στο σφυροδρέπανο, νομίζω πως το "αναδημοσίευσε την πιο loser προσπάθεια κουκουεδολογίας του αστικού τύπου" ίσως να μην είναι ακριβές για αυτή την περίπτωση. Τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα ο Σβέρκος ήταν δημοσιογράφος και του ραδιοσταθμού "στο κόκκινο", εκ μέρους του οποίου είχε καλύψει και το 19ο συνέδριο.

    Ijon Tichy

    ΑπάντησηΔιαγραφή