Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Νέα Τρολλοκρατία

It's the Muppet Show tonight...Yeeeeeeeeee!
ΝΔ: Φρίκη οι αποκαλύψεις από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» για την κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως έγραψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τα στελέχη της τάσης αυτής οραματίζονται «επαναστατική κυβέρνηση» που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει "λαϊκή πολιτοφυλακή" και θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% 

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι αποκαλύψεις που έκανε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σχετικά με τις θέσεις που διατυπώνει η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ καυτηριάζει μάλιστα τον «δημόσιο εναγκαλισμό» των θέσεων αυτών από στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως έγραψε το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.


Στην ανακοίνωση της η ΝΔ κάνει λόγο για «φρίκη που προκαλεί η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει "επαναστατική κυβέρνηση" που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει "λαϊκή πολιτοφυλακή", θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει την Αστική Δημοκρατία, με τη "σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων"».
Αριστερά, η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως επισημαίνει, μάλιστα, ο «ευρωπαίος» Αλέξης Τσίπρας «αντί για διαγραφή και καταδίκη της πολυπληθούς τάσης του ΣΥΡΙΖΑ από όλα τα όργανα του κόμματός του, επιλέγει την συμπόρευση μαζί τους, αγκαλιάζοντας τις αδιανόητες θέσεις τους, που ούτε ακόμα και ο αιμοσταγής δικτάτορας Εμβέρ Χότζα δεν μπορούσε να διανοηθεί!»

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Για να μαθαίνουν οι Έλληνες, στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται:

· Άμεση «Κοινωνικοποίηση» του τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών (και δημόσιων επιχειρήσεων) και σταδιακή «κοινωνικοποίηση» των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.

· Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γης.

· Νομοθέτηση του εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές εργαζόμενων.
Το διάβασα το πρόγραμμα ρε Αλέκα, αλλά απογοητεύτηκα...τι "λαϊκή εξουσία" και κουραφέξαλα, εγώ θα φέρω τη διχτατορία του προλεταριάτου!

· Κατάργηση του στρατού και αντικατάστασή του από «οργανωμένο δημοκρατικά ένοπλο λαό».

· Κατάργηση της αστυνομίας και αντικατάστασή της από «λαϊκή πολιτοφυλακή», ελεγχόμενη από τις μαζικές οργανώσεις.

· Αναστολή κάθε δαπάνης για τον στρατό.

· Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%.
Επίσης, θα κρεμάσω τον τελευταίο από σας απ' τα άντερα του τελευταίου παππά...

· «Απαλλοτρίωση» των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας, Υγείας και Ασφάλισης.

· Ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών θα αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη.

· Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
Να δούμε αν θα χαμογελάς όταν θα σ' εκτελούμε με όλμους του Δημήτρη Σεβαστάκη, άθλιε μαυροεκατονταρχίτη...

·Ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού εργάτη.

· Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.

· Σύγκρουση με την καπιταλιστική ΕΕ και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα, την έξοδο από αυτή.
...Και αφού σφίξουμε τον ευρωαμερικανικό ιμπεριαλισμό στην αγκαλιά του βόα...
· Κοινωνικοποίηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και απόδοση του εξοπλισμού τους για ελεύθερη χρήση στις κάθε είδους ενώσεις των εργαζόμενων πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο επικίνδυνες για τη Δημοκρατία θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «αυτά τα ζητήματα ο ελεύθερος δυτικός κόσμος τα έχει λύσει προ πολλού, τοποθετώντας τα στο περιθώριο της Ιστορίας».

«Ο κ. Τσίπρας έχει πρόβλημα. Κάθε λεπτό που περνάει και ανέχεται τα στελέχη αυτά να πλαισιώνουν τις υψηλότερες θέσεις του κόμματός του, κάθε λεπτό που περνάει και αυτές οι θέσεις ισχυροποιούνται εντός ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποιούν αυτό που φοβόμαστε. Ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι απλώς περιθωριακές και επικίνδυνες. Είναι θέσεις ισχυρές και οικείες εντός ΣΥΡΙΖΑ που δεν τολμά ο κ. Τσίπρας ούτε καν να τις αποκηρύξει!» καταλήγει η ανακοίνωση.

11 σχόλια:

 1. Για να γλιτώσετε απ' αυτές και άλλες ακρότητες που θα διαπράξει...το Κ...εεεεε, ο ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπιστείτε σήμερα έναν Χρυσαυγίτη:

  Ως μάρτυρες ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του κ.Μπούκουρα κατέθεσαν:
  Ο κ. Αννίβας Παπακυριάκος-Δήμαρχος Βέλου-Βόχας υποστηριζόμενος απο την ΝΔ
  Ο κ.Βασίλης Νανόπουλος-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου υποστηριζόμενος απο την ΝΔ
  Ο κ.Γιάννης Γκεζερλής-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου
  Ο κ.Γιώργος Γεωργούσης-Πρόεδρος Ενωσης γεωργικών Συνεταιρισμών Νεμέας
  Ο κ.Γιάννης Βαφειάδης-Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και Εκπροσώπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας
  Ο κ.Σωκράτης Τόγιας-Υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου

  http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_13.html

  Χρυσή Δημοκρατία. Το κόμμα που ευωδιάζει χρυσή βροχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και που 'σαι ακόμα...κράτα με να σε κρατώ, το 'να χέρι νίβει τ'άλλο κτλ...όλα για τη πόλωση και όχι μόνο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άσε, θα ανεβάσει πάλι κανα Μητροπολίτη σε πολυτονικό το Left.gr για να διαψεύσει τα περί κομμουνιστικών ακροτήτων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η απάντησή πάντως είναι επίσης όλα τα λεφτά:
  http://www.marxismos.com/greece-menu/150-greek-politics/2017-apantisi-kt-sthn-anakoinosh-nd.html
  "Όσο για τα περί Εμβέρ Χότζα, μόνο γέλιο για την χοντροκοπιά και την αμάθεια όσων καταφεύγουν σε αυτές προκαλούν οι απόπειρες ταύτισης του γνήσιου κομμουνισμού με σταλινικούς βοναπάρτες."
  Fight fire with fire! Αντικομμουνισμό ενάντια στον αντικομμουνισμό ρε! Δεν μασάμε!

  "Με θλίψη τέλος, πληροφορούμε τους εγκεφάλους της ΝΔ, ότι τα μέτρα επαναστατικού εκδημοκρατισμού στον τομέα της κρατικής εξουσίας κατά των οποίων βάλουν με μένος, είναι κλασσικά, ιστορικά αιτήματα της αστικής δημοκρατίας κατά την πρώτη προοδευτική της περίοδο. Προφανώς αυτό που χρειάζεται για να ικανοποιηθούν πλήρως οι εγκέφαλοι της ΝΔ είναι εκτός από την απαγόρευση του κομμουνισμού και η ποινικοποίηση των ιδεών της μεγάλης, αστικής Γαλλικής επανάστασης..."
  Allons enfants de la Patrie, Le jour de gloire est arrivé!

  "Αν αξιότιμοι εγκέφαλοι της ΝΔ ίσχυε αυτό που γράφετε και ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε τα τελευταία χρόνια ένα αληθινά επαναστατικό πρόγραμμα, τότε ήδη σήμερα η επιρροή του κόμματός σας στην κοινωνία, μαζί με εκείνη της αδελφής σας Χρυσής Αυγής, θα είχαν φθάσει στα επίπεδα του επίσης αδελφού σας ΛΑΟΣ" ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η μεγάλη πλάκα έγινε από το (γνωστό και μη-εξαιρετέο) ΜΑΟ.gr που απάντησε με τρολιά στην τρολιά, και κάτω από τον σχολιασμό του άρθρου της ΝΔ για τον "επαναστατικό ΣΥΡΙΖΑ", ανέφερε πως η ΝΔ (η ΝΔ συγκεκριμένα, δεν είναι λάθος) ετοιμάζει ...στρατιωτικό πραξικόπημα!

  http://mao.gr/friki/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά, αυτοί έχουν πάρει το ρόλο τους πολύ στα σοβαρά, με όλο το ζήλο του "νεοφώτιστου". Με την ελαφρότητα που του δέρνει, όμως, έχουν να φάνε πολλά καρβέλια μέχρι να φτάσουν σε ένα επίπεδο της προκοπής (π.χ. ΕφΣυν)

   gdmn1973

   Διαγραφή
 6. Νομίζω ότι αν ο μισθός του ειδικευμένου εργάτη είναι μεγαλύτερος από τον μισθό του βιομηχανικού εργάτη, ο στρατός θα έρθει μαζί μας. Διότι κύριοι αυτοί εδώ με το ενιαίο μισθολόγιο πάνε να μας κάνουν όλους ίσα και όμοια. Τελικά ο Ιφικράτης ήταν τουλάχιστον 3 χρόνια μπροστά ο άνθρωπος. Βέβαια τον ξεπερνούν γιατί με την αναστολή κάθε δαπάνης για τον στρατό, χτυπούν στον κέντρο τη διαφθορά. Μίζες από το μηδέν δεν μπορούν να υπάρξουν οπότε πάρτε τα γκογκόφια μου βρωμερά λαμόγια του παρασιτικού καζινοκαπιταλισμού! (μου φαίνεται ότι ο Πιλάφ βρήκε ανταγωνιστή εντός του μαγαζιού και δεν θα του αρέσει και πολύ...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο λαός δεν ξεχνά, Ιφικράτη Αμυρά!

   Διαγραφή
  2. Επίσης μιας και είναι της τρολλοκρατίας το ανάγνωσμα, αν συμπληρωθεί στις θέσεις της τάσης ότι θα δημιουργηθεί Υπουργείου γαστρονομίας με επικεφαλής τον Νίκο που όλοι αγαπάμε από τα ένθετα της Αυγής, προσωπικά θα το ρίξω δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το κλασικό σαλαμάκι μέσα στον φάκελο.

   Διαγραφή
 7. Και φυσικά όλοι βρήκαν ευκαιρία:
  #erxetai_o_syriza

  - #erxetai_o_syriza
  - Γιατί τι έγινε;
  - Χάθηκε και στο φανάρι έστριψε δεξιά...


  Δεν γίνεται, σκόπιμα τρολάρει η ΝΔ --> για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστά --> για να πέσει με πάταγο --> για να αναλάβουν οι ίδιοι ξανά-μανά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΟΛΙΑ !! ΑΙΣΧΡΟΣ -ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ- ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Το ενα χερι νιβει το αλλο ! Η ΝΔ δινει πασα στον ΣΥΡΙΖΑ ! Απο την μια προσπαθει να συσπειρρωσει "κομμουνιστικοκαμμενους " δεξιουληδες κι ακροδεξιουληδες κι απο την αλλη σπρωχνει ταλαντευομενους κι αναποφασιστους προς το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ ! Ο ΣΥΡΙΖΑ "τσιμπαει" την μπαλλα και αμεσως ανταποδιδει την πασα ...το ενα -δυο ειναι ΘΕΙΚΟ ....ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ

  Γκεοργκυ Ζουκωφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή