Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Λύθηκε το μυστήριον....

Στις 7 Νοέμβρη 2013, δημοσιεύτηκε εδώ το κάτωθι άρθρο:

Τη Δευτέρα, 4 Νοέμβρη 2013 αναδημοσίευσα εδώ μια είδηση που αλίευσε το ιστολόγιο Red Attack, και η οποία αφορούσε τη συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σταθάκη και Στρατούλη μαζί με επιχειρηματίες και εκπροσώπους της συγκυβέρνησης σε ένα σεμινάριο που γίνεται για στελέχη επιχειρήσεων από την εταιρεία Capital+Vision, ήτοι Κεφάλαιο και Όραμα.

Οι αναρτήσεις του Lenin Reloaded "αναμεταδίδονται" αυτόματα στο twitter. Έτυχε λοιπόν, για μία και μοναδική φορά ως τώρα, η ανάρτηση να φτάσει σε εξω-ΚΚΕ κύκλους και να τους προβληματίσει. Πιο συγκεκριμένα, έτυχε να φτάσει σε χρήστη του twitter που είναι ενεργός στο κίνημα των Σκουριών, και από κει, στο ιστολόγιο Anti-Gold Greece (Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων), το οποίο δημοσίευσε την είδηση που δημοσίευσε το Red Attack μέσω της δικής μου αναδημοσίευσης.


Λίγο μετά, το Left.gr ανήρτησε ανακοίνωση απόσυρσης της συμμετοχής των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απ' το συνέδριο. Αναπαράγω επακριβώς την δημοσίευση αυτή:

Η Eldorado Gold έφαγε "πόρτα" από Στρατούλη και Σταθάκη
Στρατούλης και Σταθάκης δεν πάνε σε συνέδριο λόγω χορηγίας της Eldorado Gold
Στα κρύα του λουτρού άφησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθακης και Δημήτρης Στρατούλης τους οργανωτές του συνεδρίου «Η μακρά πορεία προς την ανάπτυξη: Διδάγματα από την ύφεση». Αιτία; Η χορηγία της Eldorado Gold, της εταιρίας που έχει ξεσηκώσει την μήνη των κατοίκων της Χαλκιδικής για την εξόρυξη χρυσού που επιχειρεί σε περιοχή ιδαίτερου φυσικού κάλλους.
Αναλυτικά η επιστολή των δύο βουλευτών:
Αθήνα, 04.11.2013
Όπως γνωρίζετε, είχαμε ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκλησή σας να συμμετάσχουμε στο πολυσυνέδριό σας υπό τον τίτλο «Η μακρά πορεία προς την ανάπτυξη: Διδάγματα από την ύφεση», σε δύο θεματικές συζητήσεις με αντικείμενα που αντιστοιχούν στις πολιτικές και κοινοβουλευτικές αρμοδιότητές μας ως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα, όμως, πληροφορηθήκαμε ότι χρυσός χορηγός του συνεδρίου σας είναι η εταιρεία «Eldorado Gold», και κατόπιν αυτού μας είναι πολιτικά αδύνατο να παραβρεθούμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκλησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για συμμετοχή μας σε συζητήσεις που θα διοργανώσετε στο μέλλον για θέματα αρμοδιότητά μας
Σταθάκης Γιώργος,
Υπεύθυνος ΕΕΚΕ Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Στρατούλης Δημήτρης
Υπεύθυνος ΕΕΚΕ Εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Το ενδιαφέρον, βέβαια, της ανακοίνωσης είναι ότι ενώ ούτε η αρχική ανάρτηση του Red Attack ούτε και η αναδημοσίευση της είδησης από το Lenin Reloaded εστίασαν αποκλειστικά ή πρωταρχικά καν στην χορηγία της Eldorado Gold, αυτή ήταν η μοναδική αιτιολογία της απόσυρσης συμμετοχής στην ανακοίνωση, ωσάν τίποτε άλλο στην εκδήλωση (η παρουσία των Άδωνι Γεωργιάδη, Ελ. Βενιζέλου, Ν. Μηταράκη, Eduardo Moura, μεγαλοεπιχειρηματιών και εταιριών ως συμμετόχων και χορηγών, το κοινό απεύθυνσης, κλπ) να μην συνιστούσε πρόβλημα για τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (δεν συνιστά, διότι δεν πρόκειται για κόμμα ούτε "ριζοσπαστικής" ούτε "αριστεράς"· απλώς η ανακοίνωση  παραδέχεται η ίδια το ήδη γνωστόν, δηλαδή ότι δεν τρέχει μία με όλα τα υπόλοιπα).

Το "μυστήριο" της απόφασης απόσυρσης των ομιλητών είναι βέβαια εύκολο να λυθεί: προφανώς έγινε "εκ των ένδον" πέσιμο από το κομμάτι εκείνο των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται επίσης στις κινητοποιήσεις στις Σκουριές, κι έτσι η ανακοίνωση ευλόγως είχε ως στόχο να καθησυχάσει αυτούς και κανέναν άλλο (δεν βγήκε καμία ανακοίνωση για να καθησυχάσει οποιονδήποτε για τις νέες περιπέτειες με τα think tank του μονοπωλιακού κεφαλαίου στο Τέξας, πχ).

Και επειδή το θέμα ήταν καθαρά να ησυχάσουν οι του SOS Χαλκιδική, είναι πολιτικά φυσιολογικός ο αλλιώς υπέρμετρα γελοίος ισχυρισμός ότι οι δύο βουλευτές πληροφορήθηκαν "σήμερα" (τη Δευτέρα) την χορηγία της Eldorado Gold, λες και ανταποκρίθηκαν θετικά σε ένα συνέδριο μιας εταιρείας με τίτλο "Κεφάλαιο και Όραμα" θεωρώντας ότι πρόκειται για συνέδριο μαρξισμού-λενινισμού, λες και δεν μπήκαν ούτε καν στο ίντερνετ για να πληροφορηθούν με ποιους και σε ποιους θα μιλήσουν, λες και δεν τα γνώριζαν όλα αυτά ήδη από την ίδια την εταιρεία, κλπ κλπ (ο "δαιμόνιος δημοσιογράφος" Κώστας Βαξεβάνης φρόντισε να εκτεθεί για άλλη μια φορά πλειοδοτώντας σε γελοιότητα την ανακοίνωση και τα περί "πόρτας" --σιγά μη σκιστεί το καλσόν-- αφού κάνει λόγο για άγνοια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα "ψιλά γράμματα" της εκδήλωσης, λες και υπήρχε οτιδήποτε στα "χοντρά γράμματα" της εκδήλωσης που δεν συνιστούσε σκάνδαλο για ένα κόμμα της φερόμενης ως "ριζοσπαστικής αριστεράς"...)

Παραμένει όμως άλυτο ένα δεύτερο μυστήριο. Λίγο μετά την τρε βαρυμάγκικη ανακοίνωση περί "πόρτας" στην εκδήλωση του Capital and Vision, αποσύρθηκε...η ίδια η ανακοίνωση από το διαδίκτυο. Βέβαια, αναγνώστης μας την αποθήκευσε εδώ, κι έτσι αυτό το οποίο θέλει να κρύψει ο πολλά βαρύς ΣΥΡΙΖΑ που "δεν είχε πληροφορηθεί" δεν κρύβεται. Αλλά μια επίσκεψη στο Left.gr με το αρχικό url αποκαλύπτει μόνο αυτό:
Η σελίδα του Capital and Vision για τους ομιλητές δείχνει ότι τα ονόματα των Σταθάκη και Σταθούλη έχουν αποσυρθεί, συνεπώς δεν μπορεί να είναι η αιτία της αιφνίδιας γαργάρας της βαριά ντελαμαγκέν ανακοίνωσης η αλλαγή απόφασης για τη συμμετοχή των δύο βουλευτών. Υπάρχει διαφορετικός λόγος για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε γνώμη για τα ψέματα που αράδιασε με τη μορφή ανακοίνωσης. Και ο λόγος αυτός δεν μπορεί να είναι η τσίπα, καθώς δείγματα τέτοιου πράγματος δεν έχει δώσει ποτέ. Έχουμε πολλάκις δημοσιεύσει άρθρα με κραυγαλέα ψεύδη από το Left.gr και την "Αυγή" που δεν διορθώθηκαν ποτέ (παράδειγμα 1, παράδειγμα 2), ούτε ίδρωσε κανενός το αυτί. Συνεπώς, υπάρχει άλλος λόγος για τη γαργάρα και την νέα "υπέρβαση" στις πρακτικές δημόσιας λογοδοσίας και στοιχειώδους δεοντολογίας του κόμματος των ανυπόληπτων, και ο λόγος αυτός αναμφισβήτητα έχει το δικό του, ξεχωριστό ενδιαφέρον...
-----

Αυτά έγραφα στις Νοέμβρη. Το μυστήριο μάλλον λύθηκε λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά, αφού χθες αποδείχθηκε ότι ο κύριος Σταθάκης, ο οποίος μαζί με τον κύριο Στρατούλη δήλωνε, σε άρθρο που κατόπιν "εξαφανίστηκε", ότι μόνο μετά το εκ των ένδον κράξιμο πληροφορήθηκε ότι "χρυσός χορηγός του συνεδρίου [...] είναι η εταιρεία «Eldorado Gold»", έλεγε ψέματα με ουρά, καθώς έχει ίδια συμφέροντα στην εν λόγω εταιρεία. Η Blackrock, στην οποία επένδυσε ένα μέρος του αξιοσέβαστου χαρτοφυλακίου του, είναι η σημαντικότερη μέτοχος της Eldorado Gold, με μέρισμα 17.76%.

Η άλλη εταιρεία η οποία έχει μετοχές στην Eldorado Gold είναι η Fidelity Management με 2.82%. Στην Fidelity εργαζόταν ο κύριος Μηταράκης πριν γίνει ...υφυπουργός ανάπτυξης της ΝΔ. Ο κύριος Μηταράκης ήταν επίσης εκ των προσκεκλημένων της εκδήλωσης της Capital+Vision, μόνο που αυτός δεν έδωσε και σώου ότι δεν γνώριζε για τον "ένοχο" χορηγό, λες και οι άλλοι ήταν "καθαροί." Οι δεξιοί, ως απενεχοποιημένοι κεφαλαιοκράτες, έχουν μια εντιμότητα (κυνικού χαρακτήρα) σε ό,τι αφορά το ποιον τους, που δυστυχώς δεν απαντάται στην, πώς την είπαμε, "ριζοσπαστική αριστερά" (εδώ γελάμε).

Το LR χαίρεται για την διαλεύκανση του μυστηρίου της εξαφάνισης της ψευδούς και παραπλανητικής διάψευσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την εμπλοκή τους στην υπόθεση "Συνέδριο Κεφάλαιο + Όραμα" για την "ανάπτυξη", και τη διαπλοκή συμφερόντων τουλάχιστον ενός από αυτούς με την εταιρεία που έχει κάνει τις Σκουριές λαμπίκο· χαίρεται όμως ακόμα περισσότερο για τις απτές αποδείξεις της προγραμματικής σύγκλισης ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο ζήτημα των ζωτικών αναγκών του τόπου μας και τους εύχεται καλοφάγωτα σε μια μελλοντική συγκυβέρνηση σωτηρίας του λαού. Στην υγειά του ιμπεριαλισμού και των κορόιδων που πιστεύουν τον κάθε δημοκόπο και θεωρούν ότι τα πρόβατα δίνουν "αγώνες" δίπλα στους λύκους!!!

17 σχόλια:

 1. Το Φλεβάρη του 2013 ο κ Σταθάκης ήταν πολύ "ψύχραιμος"

  " Δυσεπίλυτο χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης το εκρηκτικό μείγμα που έχει δημιουργηθεί με το θέμα της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

  Ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι πως υπήρχαν γκρίζες περιοχές στις οποίες δεν είχε αποσαφηνιστεί το πλαίσιο.

  Δεν είχε δηλαδή προηγηθεί αξιόπιστη διαδικασία με την οποία θα μπορούσαν να επιλυθούν οι εντάσεις με την τοπική κοινωνία", εξηγεί ο κ. Σταθάκης.

  http://www.skai.gr/news/politics/article/224184/stathakis-ekriktiko-to-meigma-stin-ellinikos-hrusos/#ixzz2nq3hMnHg

  "Δυσεπίλυτο" (αλλά κάποιος μπορεί να τα καταφέρει να το λύσει...)

  "γκρίζες περιοχές στις οποίες δεν είχε αποσαφηνιστεί το πλαίσιο." (κάποιος πρέπει να αναλάβει να το αποσαφηνίσει...)

  "θα μπορούσαν να επιλυθούν οι εντάσεις με την τοπική κοινωνία" (που είναι κ το ζητούμενο...)

  Τον Οκτώβρη η μεν BlackRock ένιωθε αρκετά σίγουρη πια για τις προοτικές της επένδυσης (ότι δεν υπάρχει κίνδυνος) ώστε προχωρούσε στην εξαγορά άνω των 11,000,000 μετοχών της Eldorado (μετοχές που αντιπροσώπευαν πάνω από το 9% της εταιρείας) ο δε "επενδυτής" κύριος Σταθάκης προετοιμάζονταν μια χαρά να μιλήσει για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας (χωρίς να τον νοιάζει η "χρυσή χορηγία" ...

  Πάντως δε μπορούμε να κατηγορήσουμε τον κύριο Σταθάκη ότι δεν είναι ξεκάθαρος:

  "Δεν υπάρχει καμία αποδοκιμασία των ξένων επενδύσεων, υπάρχει αποδοκιμασία των επενδύσεων που είναι αποκλειστικά προσανατολισμένες στο πακέτο ιδιωτικοποιήσεων, στην κοινή ωφέλεια και το real estate. Ο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς στηρίζει τις επενδύσεις που αναβαθμίζουν την παραγωγική οικονομία της χώρας, τις υποδομές στον τουρισμό και αλλού και συνεπώς είμαστε πολύ θετικοί, θέλουμε ένα θεσμικό, φορολογικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο σαφές και αυτό θα κάνουμε ως κυβέρνηση προκειμένου να διευκολύνουμε τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα"

  http://www.iefimerida.gr/node/92095#ixzz2npUqTDYJ

  ρα

  ΥΓ. Θα είχε ίσως ενδιαφέρον μια αντιπαραβολή-επί του θέματος-των δηλώσεων του Σταθάκη με τις δηλώσεις του κάθε Διαμαντόπουλου. Για να δούμε μια εκδοχή του παιχνιδιού "καλός-κακός μπάτσος" που παίζεται στη πλάτη των κατοίκων των Σκουριών. Παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί ακόμα κι αν δεχτούμε ότι ο ένας είναι τίμιων προθέσεων (αλλά επιμένει να παραμένει στο επίπεδο του χρήσιμου ηλίθιου)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. με την υποψια οτι ο ιδιοκτητης της "γερμανος" περασε καποτε απο το ΚΚΕ, ειχανε βγει στα μπαλκονια ολοι οτι το ΚΚΕ τα πηρε απο την εξαγορα της γερμανος απο τον οτε.
  τωρα λοιπον εχουμε αποδεδειγμενα ενα μεγαλοστελεχος, αριστερου, επαναστατικου κτλ κτλ κομματος -μετοχο στην Black rock, το οποιο απο μονο του ειναι σκανδαλο για στελεχος αριστερου κομματος. περιμενω λοιπον τα εξης:
  Α) την παραδοχη του στελεχους του φαουλ και ή αποσυρση του απο την εν λογο εταιρεια ή παραιτηση του απο τον συρφετο που λενε κομμα..
  Β) ανεξαρτητα απο το (Α) τον τσυριζα να τον αποπεμπει
  Γ) ολα τα ανεξαρτητα -και καλα- μεσα να βγουν και να κανουν -οχι οπως μας σταυρωσαν με τον γερμανο- το μισο. βαξεβανηηηηηηη, κουλογλουουουουου, αυγουλααααα, στο κοκκινοοοοο, χατζηνικολαου θελω παραθυρο με τον στρατουλη να απανταει και θελω να δω τι θα λενε οι αγωνιζομενοι κατοικοι εκει στην χαλκιδικη για αυτους που προσπαθουν να τους καπελωσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακόμα μπορεί ν'ακούσεις για το Γερμανό, κι ας μην επιασε όσο θα ήθελαν. Που να είχε κανένας βουλευτής του Κόμματος κανα φράγκο παραπάνω (όχι τόσα) τι θα ακούγαμε. Για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουν το πράγμα όλοι αυτοί.

   Διαγραφή
  2. Δεν χρειάζεται να το "δούμε". Ήδη κάνουν τον "γερμανό" ή τον "κινέζο" αν θέλεις. Για παράδειγμα στο tvxs πουθενά αναφορά στο θέμα παρά μόνο η δήλωση του Κεδίκογλου. Και βέβαια στα σχόλια από κάτω οι συριζαίοι έχουν εξαφανιστεί. Πάει με την λογική "ας κάνουμε την πάπια και έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό ποιος θα το θυμάται?" Ξεφτίλα και πραγματικά νευριάζω όσο δεν παίρνει. Ποιος μανιαδάκης, ποιος λαλιώτης? Οι συριζαίοι θα τους ξεπεράσουν όλους αυτούς. Και αν το αναφέρει κάνενας του ΚΚΕ τότε θα μιλήσουν για "προσωπικές επιθέσεις" και "λαϊκισμό".

   Διαγραφή
 3. http://www.skai.gr/news/politics/article/248127/axiosimeiota-ependutika-hartofulakia-diathetoun-tsakalotos-kai-stathakis/

  +τσακαλώτος

  JKL

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ...Κοιτάξτε, ο λαός μας πρέπει να βγάλει συμπεράσματα απ’ αυτή την ιστορία. Δεν πρέπει να τροφοδοτήσει αντιδραστικά κόμματα, όπως είναι η Χρυσή Αυγή, ναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις, γιατί για τέτοιες πρόκειται. Γιατί εδώ που τα λέμε τώρα, δεν πρέπει να πέσει «στάχτη στα μάτια του λαού», επειδή ο Παναγιώταρος, ο ένας και ο άλλος, είχαν μηδέν εισόδημα. Έτσι αναφέρεται. Ε, πώς ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι δυνατόν, δηλαδή μια χρονιά ολόκληρη, να έχεις μηδέν εισόδημα; Και να έχεις εκατό ευρώ στην τράπεζα; Ποιος σε ζει, ο μπαμπάς σου και η μαμά σου; Υποτίθεται ότι όλους τους άλλους τους λένε ανεπάγγελτους και ότι αυτοί δουλεύουν, είναι δουλευταράδες, άνθρωποι της δράσης. Δηλαδή από πού ζούσαν; Ποιος τους τα έδινε; Ο Μιχαλολιάκος και η κα Ζαρούλια; Πρόκειται επίσης για ένα άλλο ζήτημα που θα πρέπει και αυτό το «μη έσχες» να ελεγχθεί για το τι συμβαίνει ακριβώς πίσω από αυτή την ιστορία.

  Είναι εξοργιστικό, είναι προκλητικό να ακούς ή να βλέπεις από τα κανάλια ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος, ο οποίος ήταν πρόεδρος σωματείου και η επιχείρηση στην οποία δούλευε, η τράπεζα, να του βάζει για να πάρει π.χ. 5.000 ευρώ το μήνα επιπλέον από το μισθό του. Είναι προκλητικό. Πρέπει να ελεγχθεί αν ισχύει, δεν ξέρω αν ισχύει, για το άλλο στέλεχος του Συνασπισμού, μάλιστα του επί των οικονομικών αν δεν κάνω λάθος, το οποίο έχει μετοχές ή έχει επενδύσει σε funds, τα οποία έχουν σχέση με τις Σκουριές στη Χαλκιδική. Και βεβαίως είναι το κόμμα που πάει να κυβερνήσει τώρα και πρωτοστατεί σ’ αυτές τις κινητοποιήσεις ενάντια στην ELDORADO, υποτίθεται. Είναι ζητήματα τα οποία προκαλούν την οργή και την αγανάκτηση...

  http://www.902.gr/eidisi/politiki/33663/synenteyxi-toy-gg-tis-ke-toy-kke-d-koytsoympa-sto-mega-video

  thorpe

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εχουν εμπειρια εκει στο συριζα οι θεωριτικοι του απο καζινοκαπιταλισμο!

  G.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.enikos.gr/stathis/200608,%C2%ABH_gynaika_toy_Kaisara%C2%BB.html

  « οι δύο αυτοί σύντροφοι όφειλαν να μετακινήσουν τις επενδύσεις τους σε funds, σε χαρτοφυλάκια κεφαλαίων, πιο ουδέτερα (ενδεχομένως και πιο παραγωγικά), πάντως όχι δολοφονικά.»

  -Αχαχαχαα!! Οι σύντροφοι...επενδύσεις... funds ...κεφάλαια... ουδέτερα ...δολοφονικά...
  Λοιπόν,εδώ οι σύντροφοι παραβίασαν την ρητή εντολή του Λένιν ο οποίος στο έργο του «Και εγώ θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ» κεφ.«Αριστερά κεφάλαια » σελ. 238 αναφέρει: «Σύντροφοι,να μην επενδύεται σε funds και χαρτοφυλάκια κεφαλαίων,που είναι μη ουδέτερα και δολοφονικά, να επενδύεται σε funds και κεφάλαια υγιή που δημιουργούνται από κέρδη που βρίσκονται ...κάτω από τον άνθρωπο.»


  «Αν η υπόθεση αυτή παρακαμφθεί διά της «σιωπής», ώσπου μέσα στα τόσα άλλα να «ξεχασθεί», χωρίς ο κ. Σταθάκης και ο κ. Τσακαλώτος να δώσουν τις εξηγήσεις που θα ακύρωναν μια κριτική όπως η παρούσα, τότε το ηθικό ανάστημα της Αριστεράς θα έχει τρωθεί - αυτοί που λένε ότι «όλοι ίδιοι είναι» θα έχουν την ευκαιρία να αναπαράγουν το ψεύδος τους.»

  -Όντως το ηθικό ανάστημα του όρου «αριστερά» μπορεί να τρωθεί,όμως δυστυχώς θα τρωθεί από κάποιους που απλά καπηλεύονται τον όρο ενώ δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν.Φταίνε μετά αυτοί που χρησιμοποιούν τον όρο «κομμουνιστής»( ο οποίος έτσι και αλλιώς είναι πιο περιεκτικός και σαφής ως προς το περιεχόμενο και το νόημα του), θέλοντας να διαχωριστούν από τα ξευτιλίκια του συρφετού που καπηλεύεται τον όρο αριστερά
  Δεν θέλω καν να σκεφτώ ότι θα υπήρχε οποιαδήποτε πιθανότητα να γίνει οποιαδήποτε συνεργασία από το ΚΚΕ με αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και να τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα καραγκιοζιλίκια των συνεργαζομένων μας(ανατρίχιασα με το συνεργαζομένων μας),που δυστυχώς όμως παρά την στάση μας, μέρος από τα καραγκιοζιλίκια τους θα τα χρεωθούμε χωρίς καν να ευθυνόμαστε,τότε που το «αριστερός» θα το έχουν καταντήσει βρισιά.


  WrongTendency

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "το ηθικό ανάστημα της Αριστεράς"

   Έλεος! Έλεος!

   Διαγραφή
  2. "τότε που το «αριστερός» θα το έχουν καταντήσει βρισιά. "

   Εμ; Γιατί επιμένω χρόνια τώρα να διαχωρίζω τον όρο από τον "κομμουνιστή"; Για πλάκα;

   Διαγραφή
  3. "πρέπει να ανακληθούν απ’ το κόμμα τους στην τάξη που αρμόζει στο ήθος του κόμματος"

   Αυτή είναι η κατάντια του ταξικού προδότη και αποστάτη. Να γράφει κάτι τέτοια.

   Γεια χαρά κύριε Σταυρόπουλε, καλή αιώνια ανυποληψία.

   Διαγραφή
 7. Απαντήσεις
  1. θυμαστε ενα κομικ του αρκα ρο σοου μπιζνες; ο σταθης μου θυμιζει τον κυριακο

   Διαγραφή
 8. Για την αλήθεια η είδηση ποτέ δεν κατέβηκε
  http://left.gr/news/i-eldorado-gold-efage-porta-apo-stratoyli-kai-stathaki

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δόξα το Θεό που δεν σας εμπιστεύομαι ούτε για χειραψία και κράτησα το screenshot που δείχνει το url και το "Δεν είναι δυνατό να βρεθεί η σελίδα."

   Εσείς είστε ικανοί για κάθε ψέμα που μπορεί να φανταστεί άνθρωπος.

   Διαγραφή
  2. Το Left.gr ξανα-ανάβασε την είδηση, μόλις μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης εδώ, του LeninReloaded!
   Αντιθέτως, αυτό που αποσύρθηκε, ήταν το κείμενο-αναδημοσίευση-της-αναδημοσίευσης στο ιστολόγιο Anti-Gold.
   Page Not Found:
   http://antigoldgr.org/2013/11/05/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B7%CE%B3/

   Διαγραφή