Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Θ. Πάγκαλος: Όσοι δεν είναι με τις ΗΠΑ μάλλον είναι κομμουνιστές

Πάγκαλος: Όσοι δεν είναι με τις ΗΠΑ, μάλλον είναι κομμουνιστές
Στην Αγία Παρασκευή, η συνέχεια του ψυχρού πολέμου

Στο μόρφωμα της λεγόμενης ΔΤ, μίλησε την Παρασκευή το πρωί ο Θ. Πάγκαλος, ενώ σε ισχύ βρίσκεται το εμπάργκο των πολιτικών κομμάτων, πλην συγκυβέρνησης, για δηλώσεις και συμμετοχή σε πάνελ στο συγκεκριμένο φορέα.

Ξεκινώντας από το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, ο κ. Πάγκαλος έκανε συσχετισμούς με το σήμερα με το συλλογισμό ότι οι ΗΠΑ έσωσαν την Ελλάδα στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και σήμερα έχουν θετική στάση στο θέμα του χρέους και της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ενώ οι Γερμανοί, εκτός του ρόλου τους στην περίοδο της κατοχής, σήμερα πιέζουν τη χώρα μας.


Ακολούθως, ο συλλογισμός πήγε στο συσχετισμό ότι όσοι διαφωνούν με τις πολιτικές που κατά καιρούς εφαρμόζουν οι ΗΠΑ, είναι τουλάχιστον ύποπτοι για υποστήριξη του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ, ενώ περίοπτη θέση μεταξύ των «αντιαμερικανών», έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που παραμένουν στο Ραδιομέγαρο.

Η δήλωση του κ. Πάγκαλου ήταν: «Οι Γερμανοί μας κατέλαβαν, μας κατέστρεψαν. Τους Αμερικάνους γιατί να τους μισούμε. Οι Αμερικάνοι μας έσωσαν από το ναζισμό και με πολλές απώλειες και μετά μας έσωσαν από τον κομμουνισμό αν δεν κάνω λάθος. Μήπως στο τελευταίο, βρίσκεται το μυστικό της εχθρότητας προς τους Αμερικανούς, για ορισμένους που είναι πολύ ισχυροί στα ΜΜΕ. Αν δεν κάνω λάθος είναι κατεχόμενο το Ραδιομέγαρο αυτή τη στιγμή. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ πρόσφυγες. Το κατέχουν αυθαιρέτως και παρανόμως και το κάνουν ότι θέλουνε».

Αμέσως μετά, συμφώνησε με την προτροπή των παρουσιαστριών «να εφαρμοστεί ο νόμος» προς όσους βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο.

8 σχόλια:

 1. Το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=jWO4N1bu9_Y Στο 4.30 ξεκινά η δήλωση, στο 4.50 το απόσπασμα που παρατίθεται από την Ελευθεροτυπία.

  ***

  Άσχετο με το θέμα της ανάρτησης, αλλά οι δύο παρουσιάστριες, που τώρα προτρέπουν «να εφαρμοστεί ο νόμος», τον Ιούνη «αγωνίζονταν» για την ΕΡΤ. https://www.youtube.com/watch?v=c_Gf1kDx2cw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. What's in Pagalo's head,
  In Pagalo's head,
  Zombie, zombie, zombie
  http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts

  K.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το αέναο μαρτύριο του Πάγκαλου στη κόλαση:
  Θα φοράει παπούτσια δετά και σε κάθε βήμα θα του λύνονται τα κορδόνια και θα είναι υποχρεωμένος να σκύβει να τα δένει!
  Β.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι να μας πει τωρα κι ο Παγκαλος ...
  τον εχει προλαβει η Αριστερά προ πολλου απ' την προηγούμενη επίσκεψη στις ΗΠΑ
  (για να δουμε στην τωρινη επισκεψη στο Αμερικα ποσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει ο Αλεξις)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαμηλά, ψηλά..."Ο κύβος ερρίφθη! Νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Αλέξης Τσίπρας!
   Δευτέρα 4 και Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο Τέξας των ΗΠΑ για συμμετοχή σε διεθνές παγκόσμιο συνέδριο για την διακυβέρνηση της Ευρώπης (Ελλάδος) του πανεπιστημίου του LBJ School of Public Affairs ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ..." http://leninreloaded.blogspot.com/2013/11/blog-post_5209.html

   Διαγραφή
 5. Απαντήσεις
  1. ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ... ΚΑΤΣΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ!

   http://2.bp.blogspot.com/-svG5e6p_iLM/UiXdehTeKmI/AAAAAAAACRY/375zcb0HPnI/s1600/7.jpg


   ΠΑΣΟΚ, το κόμμα σου λαέ!!!!!
   ΠΑΣΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

   Διαγραφή