Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Νέα, συκοφαντική επίθεση της "Ίσκρα" κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Σε νέα επίθεση κατά της εντιμότητας και ακεραιότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη προέβη η Ίσκρα, γνωστή για το μένος και την εχθρότητα που τρέφει προς τον στυλοβάτη της άτεγκτης και άφοβης ριζοσπαστικότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε ξεκάθαρα πως οι δηλώσεις του ΗΓΕΤΗ στο Τέξας εκφράζουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η "Ίσκρα" υιοθετεί νέες μεθοδεύσεις για να τον εκθέσει ως θρασύδειλο, διπρόσωπο, τσάτσο και απατεώνα του χειρίστου είδους.

Πιο συγκεκριμένα, η "Ίσκρα" δημοσιεύει άρθρο των Μ. Βεργίτση και Γ. Δεμέστιχα που διαψεύδει ότι οι θέσεις του ΗΓΕΤΗ είναι και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδει δηλαδή τις δηλώσεις του τίμιου και ακέραιου αγωνιστή Παναγιώτη Λαφαζάνη:

Είναι γνω­στό ότι η στάση της Αρι­στε­ράς απέ­να­ντι στην Ευ­ρω­ζώ­νη είναι ένα κε­ντρι­κό ζή­τη­μα. Τα επί­ση­μα κεί­με­να του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ (από­φα­ση του συ­νε­δρί­ου, ιδρυ­τι­κή Δια­κή­ρυ­ξη, κ.α.) αντι­με­τω­πί­ζουν το θέμα με μια «αλ­γε­βρι­κή» φόρ­μου­λα, που φω­τι­ζό­ταν σα­φέ­στε­ρα από τα συ­νο­δευ­τι­κά στοι­χεία της: Αφε­νός, «καμιά θυσία για το Ευρώ», αλλά και αφε­τέ­ρου, «δεν θα υπο­κύ­ψου­με σε εκ­βια­σμούς» και αν κλη­θού­με να επι­λέ­ξου­με ανά­με­σα στην εξυ­πη­ρέ­τη­ση των λαϊ­κών - ερ­γα­τι­κών ανα­γκών και την πει­θαρ­χία στην ευ­ρω­ζώ­νη, θα επι­λέ­ξου­με χωρίς δι­σταγ­μούς την εξυ­πη­ρέ­τη­ση των λαϊ­κών - ερ­γα­τι­κών ανα­γκών. 
Η πρό­σφα­τη δή­λω­ση ότι μια πι­θα­νή απο­χώ­ρη­ση από την Ευ­ρω­ζώ­νη «θα ήταν κα­τα­στρο­φή», απο­τε­λεί -προ­φα­νώς- άλλη πο­λι­τι­κή θέση: είναι πολύ πιο «κλει­στή» φόρ­μου­λα (δεν απο­φεύ­γει μόνο την «εθε­λο­ντι­κή» απο­χώ­ρη­ση αλλά και κάθε εκ­δο­χή της, συ­μπε­ρι­λαμ­βα­νο­μέ­νης της απά­ντη­σης σε απα­ρά­δε­κτο εκ­βια­σμό ή και ανα­γκαί­ας για τα λαϊκά – ερ­γα­τι­κά συμ­φέ­ρο­ντα έξοδο από το ευρώ...). Ακρι­βώς γι’ αυτό δεν ήταν τυ­χαίο ότι αυτή η με­τα­τό­πι­ση υπο­γραμ­μί­στη­κε με άγρια χαρά από όλους τους αντι­πά­λους μας, από τον Σα­μα­ρά, τον Βε­νι­ζέ­λο αλλά και τη Δημ.Αρ. κατά την τρι­ή­με­ρη συ­ζή­τη­ση στη Βουλή.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτή τη νέα, αήθη επίθεση της "Ίσκρα" στον κρυστάλλινο χαρακτήρα της πολιτικής στάσης και του άμεμπτου ήθους που έχει διαχρονικά σταμπάρει την καριέρα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

9 σχόλια:

 1. Δεν πρέπει να έχεις πάντως παράπονο από αυτούς τους τύπους, λίγο ακόμα να συνεχίσουν και θα σου δώσουν υλικό ακόμα και για να γράψεις επιθεώρηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χα χα, την ΚΑΡΙΕΡΑ του Π.Λαφαζάνη. ακριβώς. η λέξη ΚΑΡΙΕΡΑ είναι όλο το ζουμί. πρόκειται για επαγγελματία, καριεριστα πολιτικό. θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να γίνει κυβέρνηση, θα είναι βουλευτάρα και μετά υπουργάρα. μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει το αριστερό μνημόνιο, πράγμα μαθηματικά βέβαιο, θα αποχωρήσει για να διασωθεί και θα φωνάζει : "εγω είχα προειδοποιήσει". μετά θα προσπαθήσει να διασώσει την καριερα του διαπραγματευόμενος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. και οι αυτοκτονίες μέχρι τότε θα έχουν γιγαντωθεί. έχει μια φοβερά άγρια, αποκαλυπτική, ομορφιά κάποιες στιγμές η καπιταλιστική κρίση

  land down under the bridge

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άγρια, αποκαλυπτική ομορφιά; Για ποιους; Εσύ π.χ. γουστάρεις;

   gdmn1973

   Διαγραφή
 3. e ntax! 8eme kai psifous 8eme kai euroenosiako kefalaio 8eme kai kariera 8eme kai espa.
  siga thn antifash! :P
  Pantws h strofh sto aristero mnhmonio den 8a einai duskolh ws pros thn aitiologish.8a poune:oi agores mas daneizoun me 7%px kai 8ene metra enw oi daneistes(pou den einai diaforetika kefalaia!)
  mas daneizoun me 4%...

  G.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/31396/kinima-pussy-riot

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.avgi.gr/article/1317327/alexis-tsipras-to-sxedio-ton-100-proton-imeron-tis-kubernisis-tis-aristeras

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.matrix24.gr/2013/11/αριστερή-κυβέρνηση-βλέπει-η-διαγρα/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14200:2013-11-16-18-26-41&catid=85:synenteyxseis&Itemid=267

   Διαγραφή