Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Ρεσιτάλ αντικομμουνισμού

Ρεσιτάλ αντικομουνισμού

Ρεσιτάλ χυδαίου αντικομουνισμού έδωσαν ΠΑΣΠ - ΕΑΑΚ - ΑΡΕΝ - Αναρχικοί, στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών του Πολυτεχνείου Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτώβρη.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση πάνω σε ψήφισμα που κατέθεσαν οι δυνάμεις του ΜΑΣ για την προβοκάτσια και τους τραμπουκισμούς της ΧΑ στο 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης, άρχισε η επίθεση. Αναμασώντας τις χυδαιολογίες για «απολύσεις που κάνει το ΚΚΕ», για το «ΠΑΜΕ που το 2011 χτυπούσε το κίνημα», αλλά και παράγοντας νέα αίσχη του τύπου «στον Περισσό καλλιεργούνε ναρκωτικά» (!), οι εκπρόσωποι των παραπάνω παρατάξεων, εν χορώ, ακολούθησαν την γκεμπελική λογική τού «πες, πες κάτι θα μείνει...». Εφεραν μέσα στη σχολή την προβοκατόρικη πρακτική και επιχειρηματολογία των ίδιων των χρυσαυγιτών, την ώρα που οι δυνάμεις του ΜΑΣ καλούσαν τους φοιτητές να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή και τις πρακτικές της! Οποιο άλλο σχόλιο περιττεύει.

1 σχόλιο:

  1. Ωχαδερφισμός, τρολάρισμα και χαβαλές στην υπηρεσία του αντικομμουνισμού.

    http://www.tokoulouri.com/society/communist_drugs/    Είναι κι αυτός ένας (υπερεπαναστατικός πάντα) τρόπος να χτυπήσεις το κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή