Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Παφίλης vs Πορτοσάλτε

23 σχόλια:

 1. Άδικο για τον Πορτοσάλτε....την άλλη φορά, κάτι πιο εύκολο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   Αυτοί οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος Αλαφούζου είναι βασιλικότεροι του βασιλέως.
   Και γι' αυτό αναγκάστηκαν να πάρουν κάναν Αυτιά, καναν Τράγκα γιατί μόνο με τους εφοπλιστές-τηλεθεατές δεν έβλεπαν χαϊρι.

   Διαγραφή
  2. Μαθήματα αντικομμουνιστικής δημοσιογραφίας.

   Όταν ο κομμουνιστής συνομιλητής μιλά με στοιχεία, υπάρχει αμφισβήτηση. Ακόμα και αν προέρχονται από τα ίδια τα αστικά υπουργεία, από αστικούς θεσμούς, πρέπει να υπάρχει αμφισβήτηση. Η μοναδική αλήθεια που δεν χωρά αμφισβήτηση είναι τα συμφέροντα των καπιταλιστών πίσω από την φράση "εθνικό συμφέρον".


   Αν δεν γίνεται δυνατό, δεν υπάρχει ανοικτή αμφισβήτηση αλλά έμμεση. Το πονηρό κλειδί είναι η φράση "αυτό είναι η γνώμη σας".
   Η γη είναι στρογγυλή είναι μία "γνώμη" όχι μία επιστημονική αλήθεια. Μπορεί να είναι και επίπεδη.


   Ποτέ ο συνεντευξιαζόμενος κομμουνιστής δεν τελειώνει την απάντησή του. Αντίθετα πετιούνται καινούργιες ερωτήσεις, πριν ολοκληρωθεί η απαντήση, και συνήθως άσχετες με την προηγούμενη ερώτηση.
   Μαθήματα, στο video της προεκλογικής συνέντευξης του 2012 της Αλέκας στην ΝΕΤ στην εκπομπή της Στάη.


   Στην ερώτηση
   " Η πιο βίαιη και σκληρή κοινωνική επανάσταση ήταν ή αστική επανάσταση, η αστική επανάσταση. Την καταδικάζετε; "
   όπως ρωτά ο Παφίλης στο συγκεκριμμένο VIDEO,
   ερώτηση που "στριμώχνει" την αστική τάξη, καλύτερα να τελειώσει η συνέντευξη.

   Περισσότερα για μαθήματα αντικομμουνισμού από το blog του TRASH.
   ( http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/05/40.html )
   40 Χρήσιμες συμβουλές για αντικομμουνιστές.Ilief

   Διαγραφή
  3. Διόρθωση προτελευταίας παραγράφου

   Στην ερώτηση
   " Η πιο βίαιη και σκληρή κοινωνική επανάσταση ήταν ή αστική επανάσταση, η ΓΑΛΛΙΚΗ. Την καταδικάζετε; "
   όπως ρωτά ο Παφίλης στο συγκεκριμμένο VIDEO,
   ερώτηση που "στριμώχνει" την αστική τάξη, καλύτερα να τελειώσει η συνέντευξη.Ilief

   Διαγραφή
  4. Εγώ θα του ζητούσα να καταδικάσει τη βία της ελληνικής επανάστασης του 1821.

   Διαγραφή
  5. Είναι τόσο απύθμενα ΒΛΑΚΑΣ που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα ότι η επανάσταση είναι εξ ορισμού βίαιη, τη στιγμή που επέμενε ότι το πρόβλημα είναι η βία των απεργιών. Με άλλα λόγια, επανάσταση να κάνετε, απεργίες μην κάνετε.

   Βούρλο εντελώς.

   Διαγραφή
  6. Ήταν για 12 λεπτά στην επίθεση με τον Παφίλη, ο Παφίλης εφάρμοσε εξαιρετική άμυνα και μόλις του δόθηκε ευκαιρία πέρασε στην αντεπίθεση με μία απλή ερώτηση.

   Η απλή ερώτηση στο 12ο λεπτό έφερε και την δεύτερη από τον Παφίλη και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με άτσαλο κλείσιμο της συνέντευξης από την πλευρά του δημοσιογράφου-στέλεχους.Ilief

   Διαγραφή
 2. Ε τον κακομοίρη τον Πορτοσάλτε. Κρίμα.

  JKL

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Παφίλης μπορεί άνετα να παρομοιαστεί με κάτι μεγάλους σκακιστές (τύπου Κασπάροφ) που παίζουνε σε κάτι αίσουσες με καμιά κατοσταριά αντιπάλους. Κάπως έτσι φαντάζει δίπλα στους πορτοσάλτε, πορτορίκο, πορτοσάντμαν...

  - Άρης (της Αραβίας πλέον...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κρίμα και Άδικο να ξέρεις τι θα πούνε αύριο από σήμερα:

  "(δημοσίευση για την εφημερίδα Εποχή 22/9/2013)
  Κομμένες κεφαλές
  Της Αγγέλικας Σαπουνά
  Η απεργία των καθηγητών της δευτεροβάθμιας σώθηκε προχθές βράδυ τελευταία στιγμή. Κουτσουρεμένη. Επειδή η πλειοψηφία των 2/3 των αντιπροσώπων των εκπαιδευτικών που ψήφισαν τη συνέχιση της πενθήμερης, υπολείπονταν κατά 0,2% του ποσοστού του 66% που απαιτεί το καταστατικό της ΟΛΜΕ για να βγει απόφαση. Το υπόλοιπο 1/3 που στήριζε κατά πλειοψηφία 48ωρη απεργία με συνέλευση μετά, την απόφαση που τελικά βγήκε, επιχειρηματολόγησε μέχρι τέλους υποστηρίζοντας ότι οι εκπαιδευτικοί δεν είναι ώριμοι για μεγαλύτερη κινητοποίηση, ότι τα αποτελέσματα των ΕΛΜΕ φαλκιδεύτηκαν και ότι τελικά η «ομάδα» του ΔΣ της ΟΛΜΕ που στήριζε τη συνέχεια της απεργίας διαρκείας (Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις και Παρεμβάσεις, που πολιτικά σηματοδοτούν το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και πολλών ανεντάχτων) λειτουργούν με τη λογική του «γιουρουσιού» και ζητάνε ψευδεπίγραφα την πολιτική ανατροπή για να πάνε σε συστημική εναλλαγή. Έτσι –και χειρότερα, δηλαδή, αλλά ίσως να μη γίνουν πιστευτές οι αθλιότητες που ακούστηκαν αν τις αναφέρω καταλεπτώς– επιχειρηματολόγησαν οι αντιπρόσωποι του ΠΑΜΕ, ενώ οι αντιπρόσωποι της ΔΑΚΕ απλώς παρακολουθούσαν –ευχαριστημένοι– αφού δεν είχαν λόγο να παρέμβουν… Οι «σύντροφοι» της ηγεσίας του ΚΚΕ παίζουν ένα ρόλο στο μπλοκάρισμα της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, σε όλα τα σωματεία, όχι μόνον στην ΟΛΜΕ, αλλά και στη ΔΟΕ και στις ομοσπονδίες και παντού σχεδόν αλλού, ένα ρόλο που οι ιστορικοί του μέλλοντος μπορεί και ν’ αναλύσουν μετά από χρόνια, αλλά που τώρα δίνει χαριστικές βολές στα κινήματα, διαπαιδαγωγώντας κατάλληλα τις συνειδήσεις όσων εργαζομένων σήμερα ταλαντεύονται και τελικά διστάζουν, αφού «οι ηγεσίες» τους πουλάνε, δεν τους καταλαβαίνουν κλπ. Πόσο σκοτάδι πρέπει ακόμη να πέσει πάνω μας για να πάψουν, επιτέλους, «κομμένες κεφαλές» να ορίζουν τη μοίρα των ανθρώπων, παντοτινέ μας σύντροφε Στρατή Τσίρκα…"

  Ερωτήσεις παραδείγματος χάριν:
  Πόσα ήταν τα ποσοστά συμμετοχής κατά την δεύτερη,τρίτη κτλ ημέρα της απεργίας;
  Τι ενέργειες έγιναν για δημιουργία ταμείου υποστήριξης και αλληλεγγύης των απεργών;
  Είναι υποβολιμαίες για να τσακίσουν τον απεργιακό οίστρο κάθε συριζαίου και των συν αυτόν.

  αλπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε άλλα...
  Οι Χρυσαυγίτες γράφουν σε blogs και sites ότι τάχα ο φονιάς της Ραφήνας (ο ψυχοπαθής που τεμάχισε τη γιαγιά του) ήταν μέλος του ΚΚΕ.
  Εδώ το twitter του:
  https://twitter.com/FotisLiropoulos
  που φαίνεται ότι ήταν ένας ακόμη συνομοσιολόγος ακροδεξιός.
  Ας κρατήσουν κάποιοι φίλοι και μέλη του κόμματος αρχείο και screenshots σε περίπτωση που το διαγράψει για να το τρίβουν στη μούρη των νεοναζί.
  parabola

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2013
  ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7620683&publDate=20/9/2013 )

  (..)Βαστάζοι του συστήματος

  Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί το σύστημα που τσακίζει το λαό. Δεν είναι μόνο η ιστορική εμπειρία που το επιβεβαιώνει. Είναι οι θέσεις της και η ίδια της η δράση. Δεν υπάρχει αξίωση βιομηχάνων, μεγαλοεπιχειρηματιών, εφοπλιστών που ο χρυσαυγίτικος συρφετός να μην έκανε σημαία του. Τι ζητάνε σήμερα τα αφεντικά; Φτηνούς και υποταγμένους εργάτες ή στη γλώσσα τους «μείωση του κόστους εργασίας και κοινωνική συνοχή». Μέτρα, δηλαδή, ικανά να τους ξελασπώσουν απ' την καπιταλιστική κρίση, να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους, με αποτελειωμένη την εργατική τάξη. Σε απευθείας σύνδεση με μεγαλοεργολάβους και εφοπλιστές η χρυσαυγίτικη αγέλη αναμεταδίδει τις αξιώσεις τους.

  Λένε για τη Ζώνη: «Τα μεροκάματα που παίρναμε (...) ήταν πάρα πολύ μεγάλα και υψηλά (...) Θα μπορούσαμε να χαμηλώσουμε τα μεροκάματά μας, να εγγυηθούμε στους Ελληνες εφοπλιστές ότι αν φέρουν τα βαπόρια τους εδώ θα σταματήσουμε τις απεργίες...». Ποιος φταίει που οι εργάτες στη Ζώνη δε δουλεύουν τζάμπα; Ο βουλευτής Λαγός έχει την απάντηση: «Για την κατάντια αυτή φταίνε οι επαγγελματίες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ». Στην Εύβοια, και όχι μόνο, η Χρυσή Αυγή έστησε δουλεμπορικό γραφείο. Για να προμηθεύει με φτηνό και με το βούρδουλα υπάκουο -ντόπιο πράμα και τζάμπα- εργατικό δυναμικό τους μεγαλοεπιχειρηματίες.
  Τι διαφορετικό απ' αυτά λένε χρόνια τώρα εφοπλιστές και εργολάβοι, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παλιότερα το ΛΑΟΣ, τα αστικά μέσα ενημέρωσης, κανάλια και εφημερίδες; Τίποτα απολύτως.

  Τι άλλο θέλουν οι καπιταλιστές; Φυσικά προνόμια και κίνητρα για τις επενδύσεις τους. Ούτε εδώ υστερούν σε δράση τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής.

  Με αφορμή π.χ. τη μεταφορά της έδρας της ΒΙΟΧΑΛΚΟ στο Βέλγιο, βγαίνουν στα κεραμίδια για τα αρπακτικά του ιδρώτα του λαού και γράφουν: «Η βαριά φορολόγηση των επιχειρήσεων (πολύ βαρύτερη από την αντίστοιχη των γειτονικών χωρών), οι συνεχείς αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων, το υψηλό ενεργειακό κόστος (...) οδηγούν στο συμπέρασμα πως κυβέρνηση και τρόικα κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να αφανίσουν την ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα».

  Δηλαδή, δώστε φοροαπαλλαγές, τζάμπα καύσιμα. Δώστε και σώστε την έδρα μεγάλων επιχειρήσεων που φεύγουν. Γιατί φεύγουν; Για να εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερους όρους κερδοφορίας, ευκολότερη πρόσβαση στις χρηματαγορές, κλιμάκωση της εκβιαστικής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων, τους οποίους η διοίκηση της επιχείρησης επιδιώκει να τους έχει σε συνεχή ομηρία με το φόβο της επαπειλούμενης ανεργίας.

  Δε γράφει ούτε προτείνει τίποτα διαφορετικό ο ΣΕΒ στη δική του ανακοίνωση για τη «ΒΙΟΧΑΛΚΟ»: «...η κυβέρνηση (...) αγνοεί το θέμα των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στην ενέργεια (...) Η ελληνική βιομηχανία (...) δεν αντέχει πια κάτω από το συνδυασμένο βάρος της κρίσης, της έλλειψης ρευστότητας, της υπερφορολόγησης, του αβάσταχτου κόστους της ενέργειας και του αντιεπενδυτικού περιβάλλοντος»! Ποιος υπαγόρευσε σε ποιον, είναι απ' τα ευκόλως εννοούμενα...

  Οι βαστάζοι του κεφαλαίου θέλουν τους εργάτες να σέρνονται όπως οι ίδιοι. Να μην αντιδρά η εργατική τάξη παρά στα σφυρίγματα των καπιταλιστών για να τους κάνει τα θελήματα.
  Χρέος της εργατικής τάξης, όλου του λαού, με την οργανωμένη του δράση να τσακίσει το χρυσαυγίτικο έκτρωμα. Να μην του επιτρέψουν να εξαπλώσει αυτό που αποπνέει, τη μπόχα της σαπίλας του συστήματος που το γέννησε και το θρέφει. (..)Ιlief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7616702&publDate=18/9/2013 )

  (..)Παπαγαλάκια του ΣΕΒ οι ναζί

  Ιδια παπαγαλάκια του ΣΕΒ οι ναζί της Χρυσής Αυγής έσπευσαν να αναπαραγάγουν τα αιτήματα των βιομηχάνων για ακόμα μεγαλύτερα προνόμια. Αφορμή αυτή τη φορά η μεταφορά της έδρας της ΒΙΟΧΑΛΚΟ στο Βέλγιο, όπως αποφάσισαν οι μεγαλομέτοχοι του ομίλου, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουν ακόμα καλύτερους όρους κερδοφορίας, ευκολότερη πρόσβαση στις χρηματαγορές και εντονότερη κλιμάκωση της εκβιαστικής πολιτικής σε βάρος των εργαζομένων, τους οποίους η διοίκηση της επιχείρησης επιδιώκει να τους έχει σε συνεχή ομηρία με το φόβο της επαπειλούμενης ανεργίας.

  Γράφουν οι ναζί στην ιστοσελίδα τους, κλαψουρίζοντας για το ...δράμα των μεγαλοκαρχαριών: «Η βαριά φορολόγηση των επιχειρήσεων (πολύ βαρύτερη από την αντίστοιχη των γειτονικών χωρών), οι συνεχείς αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων, το υψηλό ενεργειακό κόστος, είναι παράγοντες που οδηγούν στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση και η τρόικα κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατό προκειμένου να αφανίσουν την ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα». Αρα τι ζητάνε; Νέες φοροαπαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο, τζάμπα καύσιμο σαν το αφορολόγητο πετρέλαιο άλλων αφεντικών τους, των εφοπλιστών, κ.ά.

  Το κείμενο των ναζί είναι πανομοιότυπο με ανακοίνωση του ΣΕΒ που γράφει σχετικά: «Δεν μπορεί η κυβέρνηση να ασχολείται σύσσωμη επί ένα χρόνο με το θέμα του ΦΠΑ στα εστιατόρια, ενώ ταυτόχρονα αγνοεί το θέμα των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης στην ενέργεια (...) Η ελληνική βιομηχανία (...) δεν αντέχει πια κάτω από το συνδυασμένο βάρος της κρίσης, της έλλειψης ρευστότητας, της υπερφορολόγησης, του αβάσταχτου κόστους της ενέργειας και του αντιεπενδυτικού περιβάλλοντος».

  Σάρκα από τη σάρκα του εκμεταλλευτικού συστήματος οι ναζί, γέννημα και θρέμμα του, κάνουν ό,τι μπορούν προς εξυπηρέτηση των αφεντικών τους, κόντρα κι ενάντια στα πλατιά λαϊκά συμφέροντα, τους εργάτες που θέλουν προσκυνημένους, τρομοκρατημένους, να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.(..)Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο Πορτοσάλτε δεν είναι παπαγάλος. Μπούφος είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. den xerw ti lete emena o Portosaltos mou proksenhse polla neura.

  Tsak

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ – ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ», ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.

  ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΜΑΠΑ.

  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΑΤ ΕΣΑ.

  ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΚΝΙΤΗ.

  ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΣΤΟΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.

  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ, ΜΑΡΑΘΙ, ΑΚΤΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΩΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΑΜ, ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ.

  ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑ.

  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

  ΧΑΧΑ

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.

  ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΙ.

  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ.

  ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

  ΘΕΡΣΙΤΗΣ

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

  Rossa Salonica

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Για πρωινο τον Πορτοσαλτε
  Μπραβο Παφιλαρε

  kagemusha

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Aς ερθει ο Πορτοψαλτε εδω στην Κρητη και να παει στα ξενοδοχεια να δει τι γινεται, 10 ωρες δουλεια, πληρωνονται μονο οι 6, στα περισσοτερα ειναι απληρωτοι οι εργαζομενοι πανω απο 6 μηνες, τους δινουν εναντι,48% η μαυρη εργασια, ασε την τρομοκρατια που οργιαζει σε ολους τοςυ χωρους, επισης θα πρεπε να ξερει ο "εγκριτος" δημοσιογραφος οτι πανω απο 1000 ξενοδοχεια ειναι φετος υπο πωληση,ενω χιλιαδες μικρομαγαζα τουριστικα ειναι φαλιμεντο με ανυπαρκτους τζιρους απο τη στιγμη που τα εκατομμυρια τουριστες-κυριως απο χωρες της Ανατολικης Ευρωπης-ερχονται εδω με all inclusive και οτι αφηνουν τα αφηνουν μονο στους ξενοδοχους, επισης θα πρεπε να ξερει ο "εγκριτος δημοσιογραφος" οτι οι operators φερνουν εδω γκρουπς με 1 ευρω την μερα ανα ατομο, το κανουν μεγαλα ξενοδοχεια που εχουν πισω τους μεγαλους επιχειρηματικους ομιλους, επομενως συντομα θα μεινουν ελαχιστοι ομιλοι στον τουρισμο ενω οι μικρες και μεσαιες μοναδες ξενοδοχειακες θα εξαφανσιστουν οπως και τα μικρομαγαζα.Αυτα τα γνωριζει η δημοσιογραφαρα?


  Ταξικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι λες τώρα, με μπαναλιτέ θ' ασχολούνται οι άνθρωποι; Έχουν ανέλθει σε άλλη σφαίρα!

   - Τα έσοδα μας [απ' την άρση του καμποτάζ] ήταν της τάξης των 500 εκ. [μετά από απαίτηση του Παφίλη να διευκρινιστεί το "μας": της Ελλάδος, της πατρίδας...]

   - Απ' αυτά τα 500 εκ. που μπήκαν μέσα [απ' την άρση του καμποτάζ] δεν διανεμήθηκαν στην κοινωνία μας; Μα τι 'ν' αυτά που λέτε...

   - Βεβαίως, οι ναυτεργάτες μπορεί να χάνουν τη δουλειά τους, σ' ένα σημείο, αλλά θα τη βρουν κάπου αλλού! Στα ξενοδοχεία που θ' ανοίξουν [οι ναυτεργάτες...], στις επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν [οι ναυτεργάτες!!!] όταν έρθει η ανάπτυξη...

   - Μιλάτε με γενικότητες! [ο Παφίλης, διευκρινίζοντας ότι μιλάει με στοιχεία, ζήτησε τεκμηρίωση απ' τον Πορτοσάλτε για τις μπαρούφες που ξεστόμιζε] Ν' ακούσω: Στο τάδε ξενοδοχείο, ο τάδε ξενοδόχος τους έχει δούλους!

   - Η ανυπακοή στο Σύνταγμα μπορεί να γεννήσει βία; [γιατί, προφανώς, η υπακοή δεν μπορεί...]

   Άρη Πορτοσάλτε
   σ' έχουμε Θεό!
   Αλαφούζε κόψ' του
   και δεύτερο μισθό!


   gdmn1973

   Διαγραφή