Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Με τη Λαϊκή Συμμαχία, τσακίζουμε τον φασισμό στις εργατογειτονιές!

ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Αύριο Τρίτη συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ενάντια στη Χρυσή Αυγή
Στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου

Αύριο Τρίτη σωματεία εργαζομένων και μαζικοί φορείς του Θριάσιου διοργανώνουν συγκέντρωση - συναυλία ενάντια στη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου.

Την πρωτοβουλία για την κινητοποίηση έχουν πάρει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας - Ειδυλλίας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου «ΜΑΣΙΝΑ», το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ασπροπύργου και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας.


Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής, η Α΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Ελευσίνας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Ασπροπύργου, ο Σύλλογος Γυναικών Ασπροπύργου, ο Σύλλογος Γυναικών Ελευσίνας, ο Σύλλογος Παραλίας Ασπροπύργου και η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας.

Επίσης, τη συμμετοχή τους έχουν αποφασίσει τα Σωματεία σε μια σειρά εργασιακούς χώρους της περιοχής: Στο εργοστάσιο της ΝΟΥΝΟΥ, στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, στη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, στη ΝΤΡΟΥΚ ΦΑΡΜΠΕΝ και η Σωματειακή Επιτροπή του Σωματείου Μετάλλου Αθήνας στο ΜΑΛΤΕΖΟ.

Τα συνδικάτα και οι φορείς απαιτούν να κλείσουν τα γραφεία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, τα οποία αποτελούν το ορμητήριο των ταγμάτων εφόδου. «Η Χρυσή Αυγή, το τσιράκι του συστήματος, ζητά φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις για τους μεγαλοεπιχειρηματίες και εμάς, τους εργάτες, μας τρομοκρατεί για να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί», σημειώνουν οι διοργανωτές και καλούν όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου