Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έλα, όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου στην πίστα!

Κοινό υποψήφιο σε ενδεχόμενο τοπικών εκλογών προτείνει ο Γ. Μιχελάκης

Την κάθοδο υποψηφίου κοινής αποδοχής από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου στην περίπτωση διεξαγωγής συμπληρωματικών τοπικών εκλογών προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης.

Σε συνέντευξή του στη Real news, ο υπουργός Εσωτερικών κρίνει απαραίτητη την κατάθεση τροπολογίας, που θα κατατεθεί για την αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων τονίζει πως θα αναστέλλεται αμέσως στην περίπτωση που ο αρχηγός ή κάποιοι βουλευτές ή μέλη του κεντρικού οργάνου διοίκησης παραπέμπονται αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα. 

Ταυτόχρονα, ο Γ. Μιχελάκης χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, συμμορίτικη και μάλιστα παραστρατιωτικού χαρακτήρα.
Αυγή

20 Ιανουαρίου 2013
Παιχνίδι στη μεσαία γραμμή
...Και η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα Νίκου Δένδια...

«Μέγιστη πρόκληση» χαρακτήρισε την κατάληψη γραφείων κοινοβουλευτικών κομμάτων ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας με αφορμή την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και διεμήνυσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους, να ανακόψουν την πορεία της χώρας προς την ανάκαμψη». Παράλληλα, ζήτησε από όλα τα κόμματα και την κοινωνία να πάρουν θέση για το θέμα των καταλήψεων δημόσιων χώρων.

...για το αμυντικό θωρηκτό της ομάδας, τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Με αργό ρυθμό, αγαπητοί τηλεθεατές, κατεβάζει τη μπάλα στον χώρο του κέντρου ο Βενιζέλος...

Αυτό λοιπόν είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσουμε, γι΄ αυτό πέρα από την απόλυτη ταύτιση των τριών κομμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας απευθύνουμε μία ανοιχτή πρόσκληση συνεννόησης σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Είναι οι πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου.

και κάνει μια πάσα στον οργανωτή του παιχνιδιού στον κέντρο, τον Φώτη Κουβέλη:

Τη συνάντησή μας την απασχόλησε έντονα το θέμα της βίας. Και για τη βία πρέπει σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να σηκώσουν ένα οχυρό απέναντι σε αυτούς που θέλουν να υπονομεύουν την ομαλότητα και επιτίθενται στην κοινωνία.

...αλλά τι βλέπουμε, αγαπητοί τηλεθεατές, αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Με ορμή τρέχει επάνω στον Κουβέλη ο Αλέξης Τσίπρας και όλες οι συνιστώσες από την αντίπαλη ομάδα, έχοντας αλλάξει φανέλα, και ζητούν και αυτοί τη μπάλα στον χώρο του κέντρου:

Η «χωρίς συμψηφισμούς, πολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνες ερμηνείες» απομόνωση ενεργειών σαν τη σημερινή «εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια» στο εμπορικό κέντρο "The Mall", αποτελεί την ενδεδειγμένη στάση αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Όπως αναφέρει, αποτελεί κεκτημένο των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου η καταδίκη των τρομοκρατικών και τυφλών πράξεων βίας.

Απίστευτο, φίλοι και φίλες, η ομάδα τώρα ελέγχει απόλυτα το κέντρο έχοντας ακροβολιστεί σε τοξοειδή διάταξη, ενώ απομονωμένοι έχουν μείνει μόλις δύο παίχτες του αντιπάλου, να δούμε πώς θα εξελιχθεί η φάση, και ωωωωωωωωω.....απίστευτα πράγματα αγαπητοί τηλεθεατές, ο Μιχαλολιάκος έρχεται από τα δεξιά εξτρέμ και κάνει τάκλιν στο πρόσωπο της Παπαρήγα, τρέχοντας και αυτός να ενωθεί με όλους τους άλλους στο χώρο του κέντρου και διαμαρτυρόμενος για αντιαθλητικό παίξιμο Παπαρήγα:

Οι αριστεροί τρομοκράτες έδειξαν σήμερα το αληθινό δολοφονικό τους πρόσωπο, στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας και τραυματίζοντας αθώους συμπολίτες μας. Η κυβέρνηση να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί άμεσα στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των τρομοκρατών» τονίζει η Χρυσή Αυγή.

Έμεινε μόνη της η Παπαρήγα, κυρίες και κύριοι, να δούμε την κίνησή της, θα προσχωρήσει και αυτή στο τόξο του κέντρου όπου συνωστίζονται όλοι οι υπόλοιποι που καταδικάζουν τα άκρα, για να δούμε...

«Άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια» χαρακτήρισε την επίθεση στο Mall το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. «Είναι μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια. Εντάσσεται στο σχεδιασμό εκφοβισμού του λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού» αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Όχι, κυρίες και κύριοι, έχασε μοναδική ευκαιρία η Παπαρήγα, έκανε καταφανέστατο φάουλ μιλώντας για μηχανισμούς καταστολής όταν όλοι οι άλλοι μπήκαν στον χώρο του συνταγματικού τόξου ενάντια στους τρομοκράτες απ' όπου κι αν προέρχονται. Αποβάλλεται κυρίες και κύριοι, αποβάλλεται η Παπαρήγα από το γήπεδο, "στα ξερονήσια κομμούνια" ακούγεται ομαδικά από τις κερκίδες!

Ήταν καθαρά ένα παιχνίδι κέντρου, κυρίες και κύριοι, ένα παιχνίδι που παίχτηκε ολοκληρωτικά γύρω απ' τη μεσαία γραμμή, αλλά όπως λέμε στην ποδοσφαιρική ορολογία, το γήπεδο έγερνε επικίνδυνα από τη μία πλευρά. Κρίσιμη η ταυτόχρονη κίνηση αλλαγής ομάδας απ' τον Τσίπρα και τις συνιστώσες του και το τάκλιν στον μόνο εναπομείναντα αντίπαλο από το Μιχαλολιάκο. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίχτες της μίας και μοναδικής ομάδας που έπαιζε απόψε στο γήπεδο· ήταν πραγματικά ένα σπουδαίο παιχνίδι στρατηγικής, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν κάποιοι που δεν ξέρουν να χάνουν για στημένο ματς.

Καληνύχτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου