Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μίνιμουμ πλατφόρμα αντιφασιστικής συσπείρωσης

Η πλατφόρμα αυτή περιέχει μόνο δύο προτάσεις προς εξέταση από μεμονωμένα άτομα και οργανωμένες πολιτικές συλλογικότητες:

1. Καμία ανοχή σε όποιον/ους δικαιολογούν, νομιμοποιούν ή εξαίρουν με οποιονδήποτε τρόπο --άμεσα ή έμμεσα-- την απρόκλητη και τρομοκρατική βία ενάντια στην εργατική τάξη, ανεξάρτητα από τις σημαίες της τελευταίας, ανεξάρτητα από το αν η βίαιη επίθεση κατά της εργατικής τάξης είναι επίθεση σε οργανωμένη συλλογικότητα ή σε χώρο εργασίας ή σε μέλος της εργατικής τάξης, και ανεξάρτητα από τις φαινομενικές ή πραγματικές σημαίες του επιτιθέμενου ή του οιουδήποτε νομιμοποιητή και υποστηρικτή του. Αποδοχή της πρότασης ότι η τρομοκρατία εναντίον συλλογικών ή ατομικών οντοτήτων της εργατικής τάξης είναι εξ ορισμού φασιστική, ανεξάρτητα από το πώς θέλει να εμφανίζεται. Απομόνωση και στιγματισμός κάθε απόπειρας να εμφανιστεί ως οτιδήποτε άλλο από φασισμός μια τέτοια πρακτική, κυριολεκτική ή ρητορική.

2. Καμία ανοχή στις επιθέσεις διαπιστωμένα φασιστικών στοιχείων σε οποιοδήποτε άτομο ή συλλογικότητα, ανεξαρτήτως του πολιτικού ή ιδεολογικού χώρου που πρεσβεύει το θύμα. Προώθηση της ενεργητικής και ρητής συμπαράστασης στα θύματα τέτοιων επιθέσεων ανεξαρτήτως πολιτικών διαφωνιών -- από την διακριτή ιδεολογική και πολιτική θέση του κάθε ατόμου και του κάθε συλλογικού πολιτικού οργάνου. Πίεση, σε περίπτωση ολιγωρίας, στα πολιτικά όργανα κάθε συλλογικότητας για καταδικαστικές αποφάσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στην φασιστική βία ανεξάρτητα από τον εκάστοτε στόχο της. 

25 σχόλια:

 1. Συμφωνω και γω ειναι μια καλή βαση

  Γιοζεφ Κ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. «Λευκό» ψήφισε η ΔΑΠ σε ψήφισμα για την καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα

  Τη στάση της ΔΑΠ στη σχολή Δικτύων στο Βόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Δικτύων. Όπως σημειώνει, η ΔΑΠ μπροστά στο ψήφισμα καταδίκης που κατέθεσε ο εκλεγμένος με την «Πανσπουδαστική ΚΣ», για τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, ψήφισε ΛΕΥΚΟ.

  Ακολουθεί ολόκληρη η καταγγελία:

  «Η ΔΑΠ, στη συνεδρίαση του ΔΣ την Τρίτη 17/9, μπροστά στο ψήφισμα καταδίκης που κατέθεσε ο εκλεγμένος με την "Πανσπουδαστική ΚΣ", για τη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, απέδειξε με τη στάση της ποιος είναι ο ρόλος της στο Πανεπιστήμιο και στη νεολαία. Βρίσκεται πλάι στη κυβερνητική πολιτική, πλάι στα συμφέροντα του κεφαλαίου, απέναντι στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών.

  Μπροστά στην επίθεση που δέχτηκαν 9 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τη δολοφονική και φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ψηφίσαν ΛΕΥΚΟ, βάζοντάς την στο ίδιο τσουβάλι με την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ τον Οκτώβρη του 2011 όταν είχε δεχτεί επίθεση έξω από τη Βουλή. Καλλιεργούν σκόπιμα τη θεωρία των "2 άκρων" και τολμούν να συγκρίνουν μια δολοφονική ναζιστική οργάνωση, που αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι το κρυφό χέρι του συστήματος, των εφοπλιστών και του κεφαλαίου, με το λαικό-εργατικό κίνημα.

  Όσο κι αν στα λόγια καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή, με αυτές τις λογικές που καλλιεργούν και έχουν σκοπό να μπάσουν στη νεολαία, της δίνουν πάτημα να αναπτύσσει δράση μέσα στο λαό και τα παιδιά του. Οι επιθέσεις στους μετανάστες, τα γεγονότα στο Πέραμα, η δολοφονία στο Κερατσίνι αποδεικνύουν ποιος είναι ο ρόλος αυτής της φασιστικής οργάνωσης. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα. Όλα αυτά για την ΔΑΠ σημαίνουν ΛΕΥΚΟ.

  Ήρθε η ώρα να κάνουμε στην άκρη τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων μέσα στις σχολές, την ΔΑΠ. Δεν έχουν καμία σχέση με τα παιδιά των εργατικών λαϊκών οικογενειών που στενάζουν από αυτή τη πολιτική που γεννά η Κυβέρνηση και τα τσιράκια τους στο Πανεπιστήμιο.

  Σε θέλουν με το κεφάλι σκυμμένο, να κοιτάς "την πάρτη σου", να βρίζεις τον υπάλληλο που απολύεται και απεργεί αντί να αγωνιστείς για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Πουλάνε το παραμύθι της κυβέρνησης για την "ανάπτυξη που έρχεται", στηρίζουν τις αντιδραστικές αλλαγές στην εκπαίδευση και τις βαφτίζουν "μεταρρυθμίσεις".

  Οργανώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τους εργάτες και τους φτωχούς επαγγελματίες για την οριστική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας κόντρα στη μιζέρια που μας επιβάλλουν!

  Καλούμε τη νεολαία, τους φοιτητές να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της ΔΑΠ, την ανοχή της στη φασιστική ναζιστική Χρυσή Αυγή. Να τους απομονώσουν και τους δύο. Να μην μπορούν να σταθούν πουθενά, ούτε μέσα ούτε έξω από το Πανεπιστήμιο».
  http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/26983/leyko-psifise-i-dap-se-psifisma-gia-tin-katadiki-tis-dolofonikis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Μπροστά στην επίθεση που δέχτηκαν 9 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ από τη δολοφονική και φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ψηφίσαν ΛΕΥΚΟ, βάζοντάς την στο ίδιο τσουβάλι με την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ τον Οκτώβρη του 2011 όταν είχε δεχτεί επίθεση έξω από τη Βουλή."

   Μίλησε κανείς;

   Διαγραφή
  2. Παλιά τους τέχνη, κόσκινο: http://kkepedia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1139.html

   gdmn1973

   Διαγραφή
 3. "MONAHUS ‏@monahus 5h

  "Το εργατικό κίνημα θα δώσει την απάντηση στον φασισμό."Ρε ούφο και οι φασίστες εργάτες είναι.Δεν είναι πολιτική ταυτότητα η εργατιά.
  Expand


  MONAHUS ‏@monahus 5h

  Βαρέθηκα να ακούω την αγιοποίηση των εργατών λες και οι μαχαιροβγάλτες Χρυσαυγίτες είναι τραπεζίτες
  Expand


  MONAHUS ‏@monahus 5h

  Εργάτες είναι και οι ΧΑ
  Expand


  MONAHUS ‏@monahus 5h

  Χέστε με με το εργατικό κίνημα.Εργατες ήταν και στην Χαλυβουργία όταν δέχτηκαν την ΧΑ"
  https://twitter.com/monahus/status/380336444130074624

  Θα είναι κομματάκι δύσκολο στην αρχή αλλά δεν είναι ακατόρθωτο...

  KHP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι:
  Στη σημερινή διαδήλωση στο Κερατσίνι, ομάδες αναρχοφασιστοειδών με μαυροκόκκινες σημαίες επιτέθηκαν λεκτικά στα μέλη του ΠΑΜΕ που διαδήλωναν στη μνήμη του δολοφονημένου Φύσσα. Κάποιοι ήθελαν κι άλλο αίμα εργατών.

  Το γεγονός έρχεται ως επιστέγασμα του αντικομμουνιστικού παραληρήματος που έλαβε χώρα στα "αυτόνομα" διαδικτιακά στέκια, από την ώρα που έγινε γνωστή η δολοφονία.

  Με δύο λόγια έχει πέσει γραμμή και δεν αποκλείεται να το δούμε και τις επόμενες μέρες το ίδιο σκηνικό.

  α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν το γνώριζα, αλλά το μίσος που είδα αυτό το τριήμερο επειδή τόλμησα να στιγματίσω τους συκοφάντες του εργ. κινήματος μου εμπνέει έντονη ανησυχία για τις προθέσεις πολλών. Θα πούμε κάποια περισσότερα αύριο για το θέμα αυτό.

   Διαγραφή
  2. Συνάμα όμως, θα ήθελα να τονίσω ότι ο Φύσσας δεν θα έχει σκοτωθεί μάταια αν το γεγονός της δολοφονίας του ανοίξει τα μάτια περισσοτέρων για το ότι το να υπερασπίζεσαι την εργατική τάξη από τους δημίους της δεν είναι θέμα κομματικής προτίμησης αλλά ταξικής συνείδησης. Και ότι όλο και περισσότερο θα γίνεται ωμότερα και ωμότερα σαφές ότι είτε είσαι με το κεφάλαιο και τον φασισμό είτε με την εργατική τάξη που αγωνίζεται, την οργανωμένη εργατική τάξη που στοχοποιείται. Αυτό μας ενδιαφέρει εμάς, όχι ποιος ψήφισε ή δεν ψήφισε ΚΚΕ. Θέλουμε την τάξη μας συσπειρωμένη και ενωμένη για τα συμφέροντά της. Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

   Πόσο δύσκολο είναι να διαπεράσει αυτό την αστική προπαγάνδα και την παρακρατική χειραγώγηση το γνωρίζουμε, αλλά επ ουδενί δεν θα εγκαταλείψουμε αυτόν τον αγώνα.

   Διαγραφή
  3. Καμία έκπληξη, πήγαν να "επωφεληθούν" της κατάστασης, αν κρίνω από το αμόκ που συνάντησα, εδώ και αλλού. Η σπέκουλα θα συνεχιστεί, είναι σίγουρο. Μακάρι να είναι περίοδος αφύπνισης για ένα κόσμο. Αυτό υπολογίζουν και οι αστοί, σήμερα είδαν πολύ κόσμο κι αμόλησαν "μπάχαλα", πατροπαράδοτη μέθοδος...

   Διαγραφή
  4. @α.:
   Όλα μία χαρά, εάν σκεφτείς πως προετοίμαζαν το κλίμα για νέα 20/10.
   Απλά δεν τους βγήκε.
   Εγώ περίμενα τα χειρότερα...

   Διαγραφή
 5. Εξαιρετικές οι προτάσεις, τις συνυπογράφω εύκολα.

  Θα ναι πολύ δύσκολη ακόμα και αυτή η μίνιμουμ συνεννόηση με τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις μεταξύ διαφορετικών χμ τάσεων του κινήματος (Δε βρίσκω καλύτερη ορολογία, ελπίζω να πιάνεις τι εννοώ) η προσπάθεια προς αυτό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

  Άλλωστε μεταξύ μας...αν υπάρχει χώρος που μπορεί και πρέπει να δανείσει την πείρα του σε τέτοιες κατάστασεις και στις αντίδραση απέναντι τους είναι σίγουρα ο μαρξιστικός-λενινιστικός δηλαδή το ΚΚΕ. Και ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα μιλήσω χωρίς περιστροφές: Με την Ανταρσύα συγκεκριμένα έχουμε μεγάλες και αγεφύρωτες διαφορές. Με ορισμένα στελέχη της έχουμε κάτι παραπάνω από μεγάλες και αγεφύρωτες διαφορές. Με κάτι ιστολόγια στυλ "Βαθύ Κόκκινο" ασ' το καλύτερα...

   Παρ' όλα αυτά, στα κρίσιμα για το ΚΚΕ ζητήματα της απεργίας στη Χαλυβουργία, της 20/10/2011, και του Περάματος, η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της Ανταρσύα που είδα εγώ επέδειξε υγιή ταξικά αντανακλαστικά, κάτι πολύ σημαντικό για το θέμα που μας απασχολεί εδώ. Και οι επίσημες τοποθετήσεις ήταν οι αξιοπρεπέστερες απ' το σύνολο της αριστεράς με την εξαίρεση του ΚΚΕ μ-λ.

   Χθες σκοτώθηκε ένα παιδί που φέρεται να ήταν οργανωμένος στην Ανταρσύα, με πατέρα που φέρεται να είναι μέλος του ΚΚΕ. Αλλά κι αυτά δεν έχουν παρά συμβολική ή και αλληγορική αν θέλετε σημασία. Σημασία έχει ότι δολοφονήθηκε ένας μεταλλεργάτης στον Πειραιά απ' τους φασίστες. Και νομίζω ότι τα ταξικά αντανακλαστικά των απλών μελών και φίλων του ΚΚΕ φάνηκαν επίσης ποια είναι.

   Υπάρχει λοιπόν μια αυθόρμητη έκφραση ταξικής αλληλεγγύης που υπερβαίνει εδώ τον κομματικό διαχωρισμό. Αυτό είναι καλό. Πρέπει να δυναμώσει. Αν δυναμώσει, χωρίς να θολώσει τις υφιστάμενες και σοβαρές ιδεολογικοπολιτικές διαφορές σε κάποια "feel good" σούπα με γεύση "αντιφα", αλλά τονίζοντας την αποφασιστικότητα της ΤΑΞΗΣ να προστατεύσει τον εαυτό της ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, τότε μπορεί να γίνει κάτι σημαντικό για το εργ. κίνημα. Και πιστεύω οι δύο αρχές που έβαλα κάτω για κάποια κομμάτια του κινήματος δεν είναι ούτε κάτι ξένο ούτε κάποια υπέρβαση. Είναι περισσότερο ζήτημα --όπως το βλέπω-- ενσυνείδητης αποδοχής τους ως αρχών που πρέπει να φυλάσσονται και να τηρούνται στην πράξη. Αν αυτό περάσει, ίσως απεγκλωβίσει και σώσει κάποιο κόσμο από τα πολύ επικίνδυνα μονοπάτια που χει πάρει.

   Διαγραφή
  2. Είναι μεγάλο θέμα αυτές οι "σούπες" γιατί κρύβουν ακριβώς τη ταξική ρίζα του προβλήματος, και "δουλέυονται" επιμελώς. Τα τσιράκια είναι πάρα πολλά, για να μπορούν να εμποδίσουν ακόμη και αυτές τις αυθόρμητες εκφράσεις και να τις υποκαθιστουν με άλλες "αυθόρμητες". Δε λέω με τίποτα να είμαστε σε μια μόνιμη καχυποψία, θα δούμε τι θα βγάλει όλο αυτό...
   ΥΓ:Δεν ήταν οργανωμένος κάπου ο Παύλος, αλλά λίγη σημασία έχει αυτό, ήταν ένας εργάτης. Ο Τοτέμ τα είπε πολύ ωραία σήμερα http://www.youtube.com/watch?v=dc7d_9dQMNk

   Διαγραφή
  3. ...Κι επειδή τον αγαπώ πολύ τον Τοτέμ και τα λέει καθαρά και σταράτα, ανέβηκε η συνέντευξη.

   Διαγραφή
  4. Πολύ σωστός Αντώνη σε όσα λες

   Διαγραφή
 6. Σεχτάρ ο Τρομερός19 Σεπτεμβρίου 2013 - 6:42 π.μ.

  Καλό, αν και λίγο ρομαντικό, γιατί προϋποθέτει λυμμένο εκείνο ακριβώς, που πρέπει να λυθεί: Την υποχώρηση του ακατέργαστου, ντροπαλού η ξετσίπωτου, αντικομμουνισμού, που κυριαρχεί στους ηγετικούς κύκλους της εκτός ΚΚΕ "Αριστεράς".
  Εγώ, πάντως, θα το υιοθετούσα, έστω και σαν μέσο ζύμωσης σε αυτές τις συνθήκες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα αν τα προϋπέθετε λυμμένα όσα πρέπει να λυθούν δεν θα το περιέγραφα ως "δύο προτάσεις προς εξέταση".

   Όσο για τον ρομαντισμό, πριν δυο μέρες μου εύχονταν "αναρχικοί" καρκίνο σε μένα και την οικογένειά μου, για όσα έγραψα για το φασιστικό σύμπλεγμα. Και να ήθελα να μου χει μείνει ίχνος ρομαντισμού δεν θα μπορούσε.

   Διαγραφή
 7. Πλακώσανε και "ζαχαριαδικοί":http://redflyplanet.blogspot.com/2013/09/34_18.html#comment-form, ανήκει αυτός στους "κομισάριους" που έλεγες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν είναι ο Sentic του granma, όχι, δεν νομίζω πως ανήκει στην κατηγορία του κομισαρίου-φαντάσματος.

   Διαγραφή
  2. Που τον κατατάσσεις;

   Διαγραφή
  3. Ο "κομισσάριος-φάντασμα" εμφανίζεται πάντα ως "στέλεχος του ΚΚΕ", είτε το δηλώνει ρητά είτε το δηλώνει έμμεσα. Μιλά --και καλά-- εκ μέρους του ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Αυτό δεν συμβαίνει με τον σχολιαστή στο θρεντ. Αυτό είναι ένα.

   Το άλλο είναι ότι ο Sentic που έγραφε στο granma δεν είναι αντι-ΚΚΕ: http://mygranma.wordpress.com/2011/05/09/66-xronia-pou-me-ti-voitheia-tou-theou-tous/#comment-17435

   Διαγραφή
  4. Μην επαναλάβουμε πάλι και πάλι πως μία υπογραφή στο τέλςο κειμένου δεν σημαίνει τίποτα και εξετάζεται πάντα το τι λέει στο κείμενο.

   LoL

   комиссар фантомных

   Διαγραφή
 8. "Tο ΚΚΕ ευτυχώς συμμετείχε, αν και το θύμα “δεν ήταν δικό του”. Ωστόσο, χώρια, μια στάση πιο πέρα. Ενώ είχαν γίνει άπειρες προσπάθειες συντονισμού για ενιαία πορεία, τελικά έγιναν μερικές.
  Όταν ξεκίνησε το ΚΚΕ την (κατ' αρχήν προσυμφωνημένη) πορεία, ο αμέσως παρακείμενος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλεγε να ξεκινήσει.
  Αντί για συντονισμό και αποφασιστικές-συμβολικές κινήσεις κατά της όποιας παρουσίας των φασιστών στις μαρτυρικές με τις αντιφασιστικές τους θυσίες, ιστορικές Δυτικές συνοικίες του Πειραιά (γραφεία έχουν οι χρυσαύγουλοι σε Νίκαια & Πέραμα) - έγιναν κάποια “μπάχαλα”, διάσπαρτα, με ανύπαρκτη περιφρούρηση.
  Στη διασταύρωση στη στάση Νερό, όταν τέθηκε το θέμα αν θα πάμε Νίκαια (γραφεία χρυσαύγουλων) ή Ταμπούρια (για συνέλευση), ξαφνικά, ένα -μέχρι τότε σχετικά συμπαγές και περιφρουρημένο- μπλοκ της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με νεολαία και παλμό, διαλύθηκε και -με επικεφαλής την περιφρούρηση- άρχισε ένας απερίγραπτος αλληλοξυλοδαρμός μεταξύ των συνιστωσών του.
  Ο πολυπληθής απλός κόσμος (και κάθε εχέφρων άνθρωπος) έμεινε αποσβολωμένος έως άναυδος. Αδυνατούσε να καταλάβει αν αυτά γίνονταν προς τιμήν ή εναντίον του νεκρού Παύλου Φύσσα, αλλά και ποιος έδερνε ποιόν και γιατί.
  Ευκαιρίας δοθείσης, οι λεγόμενοι “μπάχαλοι” έδωσαν τελικά και πάλι τον τόνο, τα χημικά έπεσαν με τους τόνους, και ουσιαστικά σκόρπισε ο κόσμος απογοητευμένος.
  Σε κάθε ένσταση ή κριτική φωνή, οι μπάχαλοι κινούνταν υβριστικά-απειλητικά. Η αλήθεια είναι ότι -όπως διαπίστωσα τα ξημερώματα- σε όλη την ακτίνα που κινήθηκαν οι διαδηλώσεις, έγινε επίθεση σε 2 δημόσια κτήρια: στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου στη Γρ. Λαμπράκη και στο Δημαρχείο Κερατσινίου. Επίσης, δεν έμεινε άσπαστο ούτε ένα κατάστημα τράπεζας -με εξαίρεση αυτό που ήταν δίπλα στο βενζινάδικο επί της λ. Σαλαμίνος- μαυραγορίτικο μαγαζί "αγοράς χρυσού" και κατάστημα τηλεπικοινωνιών. Στο κατάστημα της Εμπορικής -επί της λ. Π. Τσαλδάρη- έγινε και εμπρησμός.

  Ενδεχομένως τα παραπάνω να συνιστούν και το αποτέλεσμα κάποιου σχεδιασμού. Ποια είναι όμως η λογική αυτού του πιθανού σχεδιασμού, ποιος ιθύνων νους τον εκπόνησε και τον αποφάσισε, μέσω τι είδους (συλλογικών;) διαδικασιών και με τίνος την άδεια-ανοχή μπορεί να προβάλλει ως αποτέλεσμα του συνόλου αυτής της μεγαλειώδους πορείας; Είναι όλα αυτά έκφραση της συλλογικής βούλησης του κινήματος (ή έστω της εν λόγω μαζικότατης συγκέντρωσης), ή μήπως η εκ των πραγμάτων επιβολή προειλημμένων αποφάσεων κάποιας ολιγάριθμης ομάδας, που απλώς χειρίζεται και αυτή με τον τρόπο της την όποια μαζική μεν αλλά ανοργάνωτη και μη περιφρουρημένη κινητοποίηση;"

  Χαιρετίζουμε την προσχώρηση του Δημήτρη Πατέλη στον "Εργατικαγώνα" μαζί με τον Τσακνή ώστε να αποκτήσει πρόσωπο και η αντι-ΚΚΕ-Ultra-ΚΚΕ ομάδα...

  Το ενδιαφέρον μεγαλώνει αν δούμε πως αυτοί γράφουν και λένε λόγια σαν τα παραπάνω που όχι μόνο επιβεβαιώνουν το Κόμμα αλλά γίνονται αιτία για μεγαλύτερη συσπείρωση γύρω από το Κόμμα και τις θέσεις του...

  αλπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή