Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Οι "πολλοί" και οι "έγκυροι συσχετισμοί"

ΑΠΟ "902" ΣΕ "Ε" ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Tο κανάλι που θα αντικαταστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ θα ονομάζεται E Channel, όπως φαίνεται σε διαφημιστικό σποτ που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό 902tv. Κεντρικό σύνθημά του : "αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε κανάλι". Βάλτε και εσεις με ένα σχόλιο το δικό σας όνομα.

Το νέο σήμα του «902» παραπέμπει κατά πολλούς στο αμερικανικό lifestyle κανάλι E Entertaiment, γνωστό κυρίως ως "Ε", αν και είναι πρόωρο να προβεί κανείς σε έγκυρους συσχετισμούς.
Ίσκρα

Tο κανάλι που θα αντικαταστήσει τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ θα ονομάζεται E Channel, όπως φαίνεται σε διαφημιστικό σποτ που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό 902tv. Κέντρικό σύνθημα για να αγγίξει και τα μέλη του ΚΚΕ: "αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, άλλαξε κανάλι". Βάλτε και εσεις με ένα σχόλιο το δικό σας όνομα. [Να βάλουμε: Τριανταφυλλόγλου, Κιτρινισμός Χωρίς Σύνορα]

Η πρώτη διαφήμιση του νέου καναλιού δίνει πάντως την εντύπωση-ή επιδιώκει να δώσει αυτή την εντύπωση- ότι θα έχει χαρακτήρα... lifestyle καθώς το σήμα του παραπέμπει στο αμερικανικό επίσης lifestyle κανάλι E Entertaiment, γνωστό κυρίως ως "Ε".
Tvxs

14 σχόλια:

 1. "στο αμερικανικό lifestyle κανάλι E Entertaiment, γνωστό κυρίως ως "Ε""
  (Ισκρα)

  "στο αμερικανικό επίσης lifestyle κανάλι E Entertaiment, γνωστό κυρίως ως "Ε""
  (Tvxs)

  Original δημοσιογραφία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ξεπσιπωσιά:
  Αναφέρεται στο "νέο σήμα του «902»" (ο 902 είναι του ΚΚΕ και δεν αλλάζει σήμα αλλά κλείνει),ενώ μιλάει για το σήμα του σταθμού που θα εκπέμπει στην θέση του 902 (και που καμμία σχέση με το ΚΚΕ δεν έχει βεβαίως)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι είναι πρόδηλη η πρόθεση να δηλωθεί ότι το "Ε" θα είναι νέο κανάλι του ΚΚΕ.

   Αν κάποιος σχημάτισε διαφορετική αίσθηση διαβάζοντας τα πιο πάνω (ας δει και τα σχόλια που έγιναν και στα δύο σάιτ), ας μας πει.

   Διαγραφή
  2. Αυτό επισήμανα. Μιλάμε για μεγάλη μπόχα εκεί στην "αριστερά"...

   Διαγραφή
 3. Μετά το άρθρο του Βήματος που δημοσιοποιεί η ίσκρα http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13092:902-symvolaio-vima&catid=83:aristera&Itemid=200 με κάθε επιφύλαξη βεβαίως βεβαίως όπως συμπληρώνουν(ας γελάσω) περιμένουμε εναγωνίως και αναδημοσίευση άρθρων της Εστίας, του Στόχου κ.α για το ΚΚΕ.
  Αυτός είναι ιστορικά ο οπορτουνισμός... και εξίσου με τον φασισμό χρήζει απομόνωσης και ξεγυμνώματος από την εργατική τάξη... βέβαια αυτή την φορά οι θιασώτες του δεν θα έχουν καθόλου ευχάριστο τέλος...

  Καλό χειμώνα Αντώνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άλλο δε μπορώ να καταλάβω, εκείνη τη φράση στο τέλος της παραγράφου ‘Βάλτε και εσεις με ένα σχόλιο το δικό σας όνομα.’ Ομολογώ πως δοκιμάζει τα νεύρα μου, ούτε το περιεχόμενο, νόημα μπορώ να καταλάβω, ούτε τη σχέση που έχει με το υπόλοιπο άρθρο. Μια και είναι αδύνατο αντικειμενικοί, έγκριτοι, μαχόμενοι και πάνω από όλα αριστεροί δημοσιογράφοι να γράφουν άσχετα πράγματα όταν αποκαλύπτουν την αλήθεια, θέλω αν μπορεί κάποιος που έχει καταλάβει να μου εξηγήσει.
  Άραγε απλα να έχει κρασάρει, να τα έχει παίξει από υπερφόρτωση ο εξελιγμένος αντί- KKE Generator και να βγάζει άσχετα αποτελέσματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Γράψτε κι εσείς μια τρολιά να σπάσουμε πλάκα με τον Περισσό." Αυτό λένε.

   Διαγραφή
  2. Δε ξέρω τι λες εσύ Αντώνη , μια φορά τα παλικάρια της πέρασα ΣΥΡΙΖΑ και ούτε που άγγιξα ‘Άσκρα’, ίσως και να συμφώνησαν μαζί μου στο παράταιρο της φράσης αυτής και σήμερα είδα πως την αφαίρεσαν από την ανάρτηση τους . Αυτό μονάχα, η μπόχα τους βέβαια εξακολουθεί να παραμένει.

   Διαγραφή
  3. Υ.Γ.
   Να το αλλάξεις και εσύ στην ανάρτηση, ε να μην αδικήσουμε και τα παιδιά….

   Διαγραφή
  4. Υ.Γ2
   Εκ παραδρομής, η Άσκρα είναι η ‘Ίσκρα’. Η αυτόματη διόρθωση μαζί με τους τόνους είχε άποψη και για αυτό…

   Διαγραφή
 5. Σήμερα ο σκληροπυρηνικός πασόκος Αναδρανιστάκης έλεγε στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πως "ο Περισσός έβαλε τους εργαζόμενους να γράψουν επιστολές υποστήριξης του κόμματος για τον 902" ανάμεσα σε άλλα παρόμοια.
  Αγριεμένα τα ανηψάκια του Λαλιώτη...

  J.Lor.99

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και πολύ άργησαν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο "επιχείρημα", εκτός κι αν δε το πιάσαμε νωρίτερα...

   Διαγραφή
 6. Τσέκαρέ το Αντώνη. Χαβάς, τζερτζελές και ΣΥΡΙΖΑ.

  http://www.youtube.com/watch?v=2MLlxe7Apkw

  ΑπάντησηΔιαγραφή