Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Γκαντεμιά

Ήταν ένα συγκλονιστικό διάγγελμα. Έδωσε νόημα στην έννοια "πρωθυπουργικό διάγγελμα" ρε παιδί μου! Άσχετο που κάτι πήγε στραβά στο μοντάζ και ακούστηκαν κάτι γαμήδια που δεν ταίριαζαν ακριβώς με τον τρελό ενθουσιασμό που εξέπεμπε ο βοηθήστε καλέ τον αόμματο με την εγκυκλοπαίδεια Δομή από πίσω.

Από την πρώτη Αυγούστου μειώνεται ο ΦΠΑ για την εστίαση. Αν είχες δουλειά, εισόδημα πάνω από 500 ευρώ το μήνα, σπίτι, βενζίνη, ιατρική περίθαλψη, ρούχα, φάρμακα και λεφτά για διακοπές, θα σύμφερε να τρως έξω. Αλλά δεν έχεις. Οπότε θα σου μείνει το γαμώτο που θα χάσεις την ευκαιρία να πλήρωνες φτηνό ΦΠΑ αν έτρωγες ποτέ σε εστιατόρια.

Πόση γκαντεμιά δηλαδή. Χάθηκε να ξαναγεννιόσουν πολωνός τουρίστας για να καταλάβεις γιατί έκανε διάγγελμα ο Αντώνης Σαμαράς;

5 σχόλια:

 1. Προσεχής γκαντεμιά: μειώνεται 15% το κόστος μαθημάτων πιλότου ελικοφόρου αεροπλάνου καθώς πεθαίνεις λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων για μετάβαση στο νοσοκομείο για την τακτική σου αιμοκάθαρση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από το blog του οικοδόμου
   ( e-oikodomos.blogspot.gr/2013/07/video.html )
   «Εξωστρέφεια», «ευκαιρίες» και «υγιής επιχειρηματικότητα».Ilief

   Διαγραφή
 2. Ρε συ τον χειμώνα θα παίξει μείωση και στα σαλέ, άλλο που το παιδί σου θα κάνει μάθημα χωρίς πετρέλαιο, τι να πεις γκαντεμιά ρε γμτ...είχε δίκιο να βρίσει ο άνθρωπος, πολύ αδικία, αγανάκτησε!
  Odradek

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φάτε μάτια ψάρια, δεν λέω, αλλά με μειωμένο ΦΠΑ φτουράνε, ρε γαμώτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι ωραίο πάντως που ο πρωθυπουργός της χώρας κάνει τόσο έντιμη αυτοκριτική.
  https://www.youtube.com/watch?v=37xUz1ejUQY

  ΑπάντησηΔιαγραφή