Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Μετά από μήνες άκαρπων προπαγανδιστικών προσπαθειών, η ακαταμάχητη νέα γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για πίεση προς το ΚΚΕ

Άμα παίρνεις αυτό το mail,  διάβασέ το προσεκτικά, γιατί μπορεί να σε αφορά!

Αυτό το mail το πήρε ο Ηλίας από την Καρδίτσα και δεν του έδωσε σημασία. Στις εκλογές, δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισε ΚΚΕ. Μετά από δυο μέρες του ψόφησε η αγελάδα η Μαριγώ και τα πουλιά του φάγανε τ' αμπέλια. Η γυναίκα του, που ήταν έγκυος οχτώ μηνών, απέβαλε. Και ο γιός του το 'ριξε στο κρακ.

Αυτό το mail το πήρε και η Δήμητρα από την Τρίπολη και δεν άκουσε τη συμβουλή. Ψήφισε ΚΚΕ αντί ΣΥΡΙΖΑ. Την άλλη μέρα το πρωί, που πήγε να ψωνίσει ψάρια, ψάρια έψαχνε και ψάρια δεν έβρισκε. Είχαν πουληθεί όλα. Στο δρόμο πίσω από τη λαϊκή σκόνταψε και έσπασε το αριστερό της ποδάρι. Την πήγανε στο νοσοκομείο αλλά ο γιατρός ήταν αλμπάνης και της έκανε πλαστική στη μύτη, όχι πολύ πετυχημένη. Τώρα η μύτη της μυρίζει το αριστερό της αυτί, γιατί προς τα κει πέφτουν πλέον τα ρουθούνια της. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα του Θεού, το χει βλογήσει και ο Άνθιμος της Θεσσαλονίκης. Όποιος δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ παθαίνει μεγάλο κακό. Του Γιώργου απ' τις Σέρρες του χάλασε η κρέμα που βαζε στη μπουγάτσα και η κανέλλα έπηξε και δεν έπεφτε επάνω. Της Κικής απ' την Πρέβεζα όλα τα dvd παίζουν ανάποδα από μόνα τους. Και της Δόμνας απ' την Κάρπαθο της έκανε αφαίρεση σε λάθος δόντι ο οδοντογιατρός.

Άμα δε στείλεις αυτό το mail σε άλλους δέκα ΚΚΕδες θα γίνει το παιδί σου ντιριντάχτας άμα έχεις αγόρι, κι άμα έχεις κορίτσι δεν θα περάσει στις Πανελλήνιες ούτε με την πέμπτη φορά.

Προειδοποιήθηκες!

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο, έκατσα και έγραψα το κείμενο που υπάρχει στην τελευταία ΚΟΜΕΠ για ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όποιος θέλει να το κάνει reblog γιατί εγώ δεν το λειτουργώ ουσιαστικά το blog.
    http://parafonix.blogspot.gr/2013/07/2.html

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή