Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Σκληρή απάντηση Λαφαζάνη στην ηγετική ομάδα Τσίπρα μέσω Ίσκρα!

γαρ γαρ α.

11 σχόλια:

 1. Εντάξει, για να είμαστε δίκαιοι δεν περιμένω απάντηση του κ. Λαφαζάνη σήμερα για τον απλό λόγο ότι σήμερα φραξιονίζει για να εκλέξει η τάση του όσο το δυνατό περισσότερους στη νέα ΚΕ. Να δούμε από Δευτέρα...

  Να κάνω όμως μια πρόβλεψη: η όποια αντίδραση θα είναι μόνο λεκτική. Ο κ. Λαφαζάνης γίνεται (αν δεν έχει ήδη γίνει) ο "Παναγιωτακόπουλος" του ΣΥΡΙΖΑ.

  Κάποιος που είχε άλλο nick

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Ίσκρα δεν το γράφει ο Λαφαζάνης αυτοπροσώπως. Το γράφουν "οι δικοί του." Που για τα τεκταινόμενα στο συνέδριο έχουν εξ ολοκλήρου ποιήσει την νήσσαν. Η μόνη απάντηση είναι κάτι ψελλίσματα περί "οικοδόμησης εμπιστοσύνης" δανεικά από τον "πλειοψηφικό" Καρτερό και κάτι αφηρημένα ευχολόγια και κάτι σποντίτσες του εσωκομματικά ασήμαντου Παπαθεοδώρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είπαμε. Σε αλλουνού συνέδριο ήξεραν να είναι λαλίστατοι επί τρεις μήνες.

   Χαιρετίσματα απ' το Μπογιόπουλο, απ' τα κάτεργα του Περισσού.

   Διαγραφή
  2. Μόνο λαλίστατοι;
   ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/04/iskra.html )
   Iskra: Άλλαξαν τον τίτλο της παρέμβασης του Νίκου Μπογιόπουλου για να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με την ΚΕ του ΚΚΕ.Ιlief

   Διαγραφή
  3. ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6736.html )
   Έγκλειστος σε Γκούλαγκ ο Νίκος Μπογιόπουλος! Ilief

   Διαγραφή
 3. Είπαμε. Είναι σκληροί.
  "Γυαλίζει το ματι τους" που λένε οι αθλητικές εφημερίδες παραμονές των ντέρμπυ.

  Α ρε Πιλάφ - Στρατούλη, «σκληροπυρηνικοί »
  Post - σχόλια
  ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1777.html )
  ( http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3780.html ).Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άλλος ένας "σκληροπυρηνικός"

  ( http://rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=13/7/2013&columnId=1761 )

  (..)Αυτό, βέβαια, δημιουργεί ένα πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναλάβει εργολαβικά να υπερασπίζει την ΕΕ από κάθε κακόβουλη κριτική, αλλά η ζημιά είναι μικρή. Εξάλλου, πληθαίνουν οι φωνές μέσα κι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ που λένε πως δεν είναι προς θανάτου το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντικαπιταλιστική γραμμή. Οτι το κύριο για να κυβερνήσει είναι να καθησυχάσει τα μικροαστικά στρώματα και να αξιοποιήσει τους τρομοκρατημένους ανέργους.(..)

  (..)ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: «Το ερώτημα "ποιο είναι το σχέδιο για την επόμενη μέρα" δεν έχει καμιά σχέση με τον αντικαπιταλιστικό αγώνα (...) Ο αντικαπιταλιστικός αγώνας ουδόλως απασχολεί τον άνεργο, τον δημόσιο υπάλληλο, τη μεσαία τάξη (...) Η αγωνία για το μέλλον δεν συναρτάται με σοσιαλιστικές ρήξεις και επαναστάσεις» (αρθρογράφος στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί στην ηγεσία του τι πρέπει να κάνει / ΕΘΝΟΣ).(..)Ιlief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κυριε Δημητρη Παπαθεοδωρου, εισθε ενας ηρως.

  sniper

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κύριοι είσθε όλοι σας Σταλινες αφού δε μπορείτε να καταλάβετε πότε πρέπει κάποιος να κάνει τη πάπια και πότε όχι.
  Bod

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 7. http://www.renadourou.gr/?p=13721

  Υπάρχει μια γενιά, η δική σου και η δική μου, που μεγάλωσε, μόνο με τον συνασπισμό. Δεν ξεχνάμε από που αρδεύουμε. Αρδεύουμε [...] Θα ήθελα να μιλήσω για εκείνη τη γενιά που ξεκίνησε και βρήκε τμήμα νέων, πάλεψε να γίνει νεολαία, [...] ήταν εκεί ακόμα στο άρθρο 16, και τώρα που χαιρετά ένα σπουδαίο πράγμα, αν θες και τα νιάτα της, από τα 18 ως τα 38, για να μπει σε ένα κόμμα μεγαλύτερο καράβι με αποσκευές που δεν θα πιάσουνε χώρο στην πρώτη θέση [!!!] αλλά θα μπολιάσουν με έναν ελπιδοφόρο και πολύ διαφορετικό τρόπο μια ακόμα μεγαλύτερη ιστορία. Ως εκπρόσωπος αυτής της γενιάς σου μιλάω σήμερα και σου λέω δεν χάσαμε τα νιάτα μας [χάσαμε το συντακτικό τού Τζάρτζανου:] Ήταν ένα σπουδαίο ταξίδι που τώρα πιο ώριμοι βλέπουμε να έρχονται οι επόμενες γενιές να τους δίνουμε τη σκυτάλη των αγώνων των ονείρων μας και να ξανοιγόμαστε σε έναν ωκεανό με ένα ακόμα πιο μεγάλο καράβι, πιο στέρεο, γιατί μην ξεχνάμε ότι σήμερα το απόγευμα [ξεκινάει το συνέδριο] και όσο κι αν φαίνεται κομματικά υπερφίαλο, κομματικό πατριωτικό, αυτό το άνοιγμα το παρακολουθούν σε διαφορετικό μήκη και πλάτη τού κόσμου, διότι το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χώρα από πειραμοτόζωο πολιτικών λιτότητας να γίνει πειραματόζωο ανατροπών των πολιτικών αυτών και ελπίδας. Λέω λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιστορικός για να καταλάβει ότι μιλάμε με φόντο και στη συγχρονία κάποιων σημαντικών διεργασιών και σε μια διαχρονία σημαντικών ανατροπών στις οποίες και συ Μαρία και εγώ πήραμε μέρος.

  Από το «Η ακατανόμαστη», Ρένα Ντουρού [Εκδόσεις Μεσάνυχτα της Ελληνικής Γλώσσας, επιμ. εκδόσεων ΝΣ]

  Η διάλυση της οργανωτικά αυτοτελών συνιστωσών κατέληξε σε ένα συμβιβασμό σε περιορίζει τον τελεσιγραφικό της χαρακτήρα, αφού όμως απέσπασε ένα δυσανάλογα μεγάλο μέρος των εργασιών του συνέδριου κυρίως μέσω της θεατρικής αντιπαράθεσης του Μανώλη Γλέζου με τον πρόεδρο του Σύριζα.

  Σ.Κουβελάκης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πάρε και τον αγαπημένο μας: http://www.youtube.com/watch?v=Uy9ERdDTau8

  ΑπάντησηΔιαγραφή