Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Tvxs: Φάτε "αξιόπιστη ενημέρωση" απ' το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Στέλιου!

TVXS: Βραβείο Πάρτα 2013

17 Ιουνίου, 21: 41: ΕΠΙΚΡΑΤησε η δημοκρατία: Ανοίγει η ΕΡΤ
17 Ιουνίου, 23: 28: ΕΡΤ: Η πρώτη ήττα της παράταξης Σαμαρά, του Στέλιου Κούλογλου
18 Ιουνίου, 09: 20: Αγωνία για την επόμενη ημέρα στην ΕΡΤ - Εργαζόμενοι στον αέρα

5 σχόλια:

 1. Εχουμε λοιπόν:
  Οταν επικρατεί η δημοκρατία, δηλαδή "χάνει" η παράταξη σαμαρά (ενώ κερδίζει το πασοκ και η δημαρ που ήταν "αντίθετοι"), οι εργαζόμενοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα, αλλά και η λαϊκή περιουσία θα λεηλατείται.(Μπας και είναι δεξιό το παλληκάρι;)
  Απλά πράγματα.Καλά τα λέει ο συμπαθέστατος.....
  Αμα δε, η νίκη της δημοκρατίας εμπεδωθεί πλέρια με κυβέρνηση αριστεράς οι εργαζόμενοι καλύτερα να αυτοκτονήσουν από τώρα.
  Εμπρός λοιπόν για νέες νίκες της δημοκρατίας με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!
  Ζήτω η αδέσμευτη δημοσιογραφία!
  Ζήτωσαν οι αριστεροί της δεξιάς και οι δεξιοι της αριστεράς!

  rednready2


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μέσα και αυτό:
  Κομισιόν: Σεβαστείτε την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ
  http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%84

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. από ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7494075&publDate=18/6/2013 )
  Τι αποφάσισε το ΣτΕ; Ιlief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Έγκυρη" "κυβερνοαριστερή" ενημέρωση( εκτός Κούλογλου)

  Από ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7493348&publDate=18/6/2013 )
  (..)Τα σιαμαία

  (..)Εφημερίδα «ΑΥΓΗ» 17/6: «Αδεια κυκλοφορίας που εξυπηρετεί σκοπιμότητες δόθηκε και στον "Ριζοσπάστη", παρότι κυκλοφόρησε την Κυριακή, αυτοχαρακτηριζόμενος ως "απεργιακό φύλλο"».

  Και το alter ego της, η «Εφημερίδα των Συντακτών», 17/6: «Μια από τις εφημερίδες που εξέδωσαν απεργοσπαστικό κυριακάτικο φύλλο ήταν και ο "Ριζοσπάστης" (...) Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση - η έκδοση (...) μεθοδεύτηκε (...) κλήθηκαν επιλεκτικά συντάκτες της εφημερίδας που είναι "πιστά" κομματικά μέλη, συντάκτες μη κομματικά μέλη που είναι εμπιστοσύνης (...) αρκετοί εξαπατήθηκαν και εργάστηκαν έχοντας την εντύπωση πως όντως υπήρχε εξαίρεση (...) Υπενθυμίζεται πάντως ότι η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου δεν κήρυξε απεργία συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ, που θα μπορούσε να "αχρηστεύσει" πλήρως την απεργοσπασία στον Τύπο».

  Σχόλιο πρώτο: Οι συντάκτες της «ΕτΣ» διαπρέπουν στα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ισως θα πρέπει να αναθεωρήσουν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Ως σεναριογράφοι θα προσφέρουν κάτι περισσότερο απ' το τίποτα που προσφέρουν παριστάνοντας τους δημοσιογράφους. Και βέβαια για να συκοφαντήσεις πρέπει να έχεις φαντασία...

  Σχόλιο δεύτερο: Για το ρόλο του εργοδοτικού συνδικαλισμού έχουμε γράψει πολλά, γράφουμε και σήμερα στη σελίδα 32. Επειδή όμως η υποκρισία ξεχειλίζει απ' τα μπατζάκια των σιαμαίων του Τύπου -που έχουν το θράσος να εγκαλούν ταξικά συνδικάτα ότι δε φρόντισαν για την επιτυχία της απεργίας που υπονόμευσαν οι ομοϊδεάτες τους στην ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, αυτοί που απ' το βράδυ της Παρασκευής διέρρεαν ότι η απεργία τελειώνει- ας μας απαντήσουν: Πότε ετοίμασαν τις εκδόσεις της Δευτέρας;

  Πότε πρόλαβε η «Αυγή», στις λίγες διαθέσιμες ώρες για την ετοιμασία μιας έκδοσης απ' τις 6 το απόγευμα της Κυριακής οπότε και πήραν την άδεια να κυκλοφορήσουν, να ετοιμάσει 48 σελίδες και ειδικό διαφημιστικό σποτάκι για το διαδίκτυο; Βιονικοί είναι οι δημοσιογράφοι της; Μάλλον φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης... Ματαίως βέβαια.(..)Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Mη έγκυρη" "προπαγανδιστική" ενημέρωση από ΜΜΕ ενός "απολιθώματος"

   ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7493348&publDate=18/6/2013 )

   (..)Σταθερά στην πρώτη γραμμή τα ΜΜΕ του ΚΚΕ

   Αλληλεγγύη, ενημέρωση και αποκαλύψεις, όπλο στα χέρια των εργαζομένων της ΕΡΤ

   Εργαζόμενοι της ΕΡΤ στα μικρόφωνα του «904 Αριστερά στα FM»
   Τις προσπάθειες να εκπέμψει από την ψηφιακή του συχνότητα τις εκπομπές των εργαζομένων της ΕΡΤ συνεχίζει ο «902», κόντρα στις απειλές του ΕΣΡ και στην απαράδεκτη στάση της «Digea», που κατεβάζει το σήμα του «902» κάθε φορά που αναμεταδίδει εικόνα από την ΕΡΤ. Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού «902» έχει εμπλουτιστεί τις τελευταίες μέρες με δημοσιογραφικές εκπομπές και συζητήσεις για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, ενώ συνεχή ροή ειδήσεων έχει και το portal του «902».

   Ξεχωριστή συμβολή στην έκφραση της αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και των άλλων φορέων του Δημοσίου, που οδηγούνται σε λουκέτο με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, είχε ο απεργιακός «Ριζοσπάστης» που κυκλοφόρησε το Σάββατο. Παράλληλα με την κυκλοφορία του στα περίπτερα, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα τον διακίνησαν πόρτα πόρτα, βάζοντας σε χιλιάδες λαϊκά σπίτια τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και την αλληλεγγύη που κλιμακώνεται, με καθοριστική συμβολή των ταξικών δυνάμεων.

   Στη Θεσσαλονίκη, η φωνή των εργαζομένων των ραδιοφώνων της ΕΡΤ 3 («102», «9,58» και Τρίτο Πρόγραμμα) εκπέμπει αδιάκοπα στα ερτζιανά, μέσα από τα μικρόφωνα του Ραδιοφωνικού Σταθμού «904 Αριστερά στα FM», του σταθμού του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, σπάζοντας τη σιγή που επέβαλε η κυβέρνηση στους σταθμούς της δημόσιας ραδιοφωνίας.

   Από το μεσημέρι της Τετάρτης, θέση στα μικρόφωνα και στην κονσόλα του «904» πήραν οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι μουσικοί παραγωγοί των δημόσιων ραδιοφώνων. Καθημερινά από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ εκπέμπουν το δικό τους απεργιακό πρόγραμμα, φροντίζοντας οι ίδιοι να ενημερώσουν πολύμορφα τους ακροατές των δημόσιων ραδιοφώνων για τη νέα συχνότητα εκπομπής και για τη διαδικτυακή αναμετάδοση του προγράμματός τους.

   Στο πλευρό των εργαζομένων των δημόσιων ραδιοφώνων βρίσκονται και οι μουσικοί παραγωγοί του «904 Αριστερά στα FM». Με κείμενό τους καταγγέλλουν την κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που μαζί με την ΕΡΤ οδηγεί σε κλείσιμο και άλλους οργανισμούς και φορείς του Δημοσίου, με χιλιάδες απολύσεις. Καλούν τους εργαζόμενους, όλο το λαό να δυναμώσουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.(..)Ilief

   Διαγραφή