Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Εσωτερικές οδηγίες της Digea σε ό,τι αφορά τη διακοπή του σήματος του 902

ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ 902
ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ-ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί κόψατε τον 902?
Από τις αρμόδιες αρχές μας ζητήθηκε, να διακόπτεται άμεσα οποιαδήποτε εκπομπή προγράμματος φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής αυτής, ως παράνομη.

Γιατί είναι παράνομη?
Διότι από τις 11/6 και 12 τα μεσάνυχτα και ως τη σύσταση νέου φορέα έχει πάψει η εκπομπή οποιουδήποτε προγράμματος που φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής της.Και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα?
H Digea είναι Πάροχος Δικτύου και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, που λειτουργεί υπό καθεστώς Γενικής Αδείας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ). Ως τέτοιος, μπορεί να εκπέμπει ψηφιακά το σήμα νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που μεταδίδουν αδειοδοτημένο από τις αρμόδιες αρχές πρόγραμμα.

Το τηλεοπτικό περιχόμενο των σταθμών υπόκειται εξ ολοκλήρου στον έλεγχο και την έγκριση των αρμοδίων κρατικών φορέων και η Digea δεν έχει τη δυνατότητα αυτοτελούς απόφασης επί της εκπομπής ή όχι κάποιου τηλεοπτικού σταθμού.

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια, η Digea είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται με τα όσα προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές.

Γιατί κόψατε την ΕΡΤ?
Τα κανάλια της ΕΡΤ δεν εκπέμπονται μέσω Digea. Η ΕΡΤ ως ένας από τους αδειοδοτημένους παρόχους δικτύου εξέπεμπε το ψηφιακό σήμα των καναλιών της μέσω δικής της πλατφόρμας.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

"Το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει λάβει εκπαίδευση και παρέχει πληροφόρηση σε σχέση με την ψηφιακή μετάβαση και τα όποια ζητήματα, απορίες και προβλήματα σχετίζονται με αυτήν. Για ερωτήματα πέρα της ψηφιακής μετάβασης δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες."

ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6838700.

Πηγή Εγγράφου: Epitropesdiodiastop

61 σχόλια:

 1. Διεύθυνση: Σωρού 26, Περιοχή: Μαρούσι,Τ.Κ.:151 25
  Website: www.digea.gr
  Τηλέφωνο: 210 6838700 (το τηλέφωνο που αναγράφεται στο Εμπιστευτικό έντυπο)
  Fax: 210 6823205
  μέηλ: info@digea.gr για οποιον θελει να διαμαρτυρηθει

  Στελέχη DIGEA


  Νικόλαος ΑγγελόπουλοςΠρόεδρος
  Παναγιώτης ΚυριακόπουλοςΑντιπρόεδρος
  Γεώργιος ΜαθιόςΓενική Διεύθυνση
  Κωνσταντίνος ΜιχαηλίδηςΟικονομική Διεύθυνση
  Ιωάννα ΚολιάδουΔιεύθυνση Marketing & Δημοσίων Σχέσεων

  http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2013/06/digea.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά, οι τύποι είναι για πολλές σφαλιάρες, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

   Αλλά ποιος να τις δώσει;

   Βλέπεις τα παιδιά με τα μαύρα, ένθεν κακείθεν, είναι απασχολημένα αλλού τώρα.

   Μοιράζουν τρόφιμα μόνο σε έλληνες, κάνουν συλλογικές κουζίνες και άλλες αηδίες...

   subutai red

   Διαγραφή
  2. Έτσι subutai, μίλα μας για τα `παιδιά με τα μαύρα, ένθεν κακείθεν`, μόνο που νόμιζα ότι η ταύτιση αναρχίας-χα είναι έργο των ρουφιάνων των αστών.

   Και για να μην μπερδεύεσαι
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1476567

   ένας αναρχικός που...

   Διαγραφή
  3. Subutai κακώς δίνεις αξία στα «παιδιά με τα μαύρα», ένθεν κακείθεν, λες και εμείς, ως εργατικό κίνημα, έχουμε απόσταση λόγου και πράξης. Κάθε φορά που κάνουμε αυτό το λάθος, ένας αναρχικός που... (πέταγε μολότοφ στους εργάτες του ΠΑΜΕ ή έστω έβγαζε ανακοινώσεις υπέρ αυτών που πέταγαν μολότοφ στους εργάτες του ΠΑΜΕ, για να συμπληρώσω δηλαδή το νικ) θα βρίσκει την χαρά να πετάγεται εδώ σαν την πορδή να μας διαφημίζει το μαγαζί του.

   Διαγραφή
  4. Μπραβο στα παιδια με τα μαυρα ενθεν!

   Το σχολιο του subutai red δεν εμπεριεχει ταυτιση των δυο χώρων, μονο των χρωματων

   Μην αρπαζεσαι!

   kagemusha

   Διαγραφή
  5. Μιλούσα χτες με σύντροφο του ΠΑΜΕ που ήταν στις πορείες 15/6/2011, 29/6/2011, και στις 20/10/2011.

   Μη διανοηθεί κανένας να αρχίσει το μπίρι-μπίρι για τους αναρχικούς και να μην τους συγχέουμε με τους φασίστες, θα πέσει παντόφλα (σαγιονάρα ακριβέστερα).

   Εμπειρικά, αυτά που είδαν πολλοί εκείνες τις μέρες, και που είναι τα ίδια σε ΟΛΕΣ τις μαρτυρίες που έχω από άτομα που ήταν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ είναι ανατριχιαστικά ως προς το τι δείχνουν.

   Ας κοιτάξουν οι ενδιαφερόμενοι με τα μαύρα να μην επαναληφθούν τα αηδιαστικά σκηνικά των ημερών εκείνων και ας αφήσουν τα σχόλια σε μπλογκ. Και ας τελειώνουν επιτέλους με τα "ΚΝΑΤ" και τις αηδίες που όπλισαν το χέρι των φασιστών και στις τρεις περιπτώσεις με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν μαθητές, γέροι, και όποιον πήρε ο χάρος από τα μάρμαρα που πέταγαν, τα χημικά που προκαλούσαν και τις μολότωφ.

   Και άμετε στο διάολο ας πούμε.

   Διαγραφή
  6. 15/6 και 29/6; Τι στο καλό έγινε και δεν το θυμάμαι; Πολύωρες συγκρούσεις με την αστυνομία θυμάμαι και μερικές εκατοντάδες τραυματιών, δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι. Σοβαρά ρωτάω γιατί δε θυμάμαι κάτι άλλο και μιας και είναι τόσο ανατριχιαστικές οι εμπειρίες θα ήθελα να τις ακούσω.

   Όσο για τις 20/10, είναι πράγματι κουραστικό κάθε φορά να ακούω γι` αυτήν, βρείτε τίποτα καινούριο. Τα είπαμε, δολοφονικά τα μάρμαρα και τα μπουκάλια στο πλήθος, ζήτημα τύχης που δεν βυθίστηκε κανά σπίτι στο πένθος. Πάμε παρακάτω τώρα. Εκτός αν πρέπει κάθε φορά που σχολιάζει εδώ κάποιος α/α να ζητάει συγχώρεση για τα αμαρτήματα του μπλακ μπλοκ. Και εγώ έχω πολλά για χοντρές αηδίες του κκε τα τελευταία χρόνια (με πρώτη και καλύτερη τον δεκέμβρη του `08, δε χρειάζεται να επεκταθώ νομίζω), αλλά δεν τις αναφέρω κάθε φορά.

   Και μιας και το `πε ο φίλτατος krs, subutai δεν είναι και πολύ τιμητικό που έχετε ξεχάσει να ρίχνετε σφαλιάρες. Αλλά απόσταση λόγου και πράξης δεν έχετε, συνήθως είναι και τα δύο αρκετά χαμηλά νομίζω.

   Τέλος πάντων, πολύ βαρύ το κλίμα και δε με σηκώνει, την επόμενη φορά που θα σχολιάσω φροντίστε να με ενημερώσετε αν έχω πάρει το συγχωροχάρτι και μπορούμε να πούμε δυο κουβέντες σαν άνθρωποι (εργάτες ακόμα καλύτερα!) και όχι σαν οπαδοί.

   το ίδιο μαύρο άπλυτο φρικιό

   Διαγραφή
  7. "είναι πράγματι κουραστικό κάθε φορά να ακούω γι` αυτήν, βρείτε τίποτα καινούριο"

   Σώωωωπα καλέ. Κουράστηκες πασά μου; Εμείς να δεις.

   Διαγραφή
  8. Ρε άνθρωπε με το να διαλοστέλνεις και να ειρωνεύεσαι νιώθεις ωραία ας πούμε, νιώθεις ότι έκανες το επαναστατικό σου καθήκον απέναντι στα σκοτεινά κέντρα που απειλούν το εργατικό κίνημα; Έλα αντίχριστέ μου... Κουλ λίγο.

   Ναι κουράστηκα πασά μου, και δεν πήρα και απάντηση για το τι έγινε στις 15/6 και 29/6 (αυτά τα ανατριχιαστικά που έγραψες πριν ντε και εμείς που ήμασταν εκεί δεν τα θυμόμαστε), και επιμένω ότι θέλω να μάθω.

   το ίδιο μαύρο άπλυτο φρικιό

   Διαγραφή
  9. "Αλλά απόσταση λόγου και πράξης δεν έχετε, συνήθως είναι και τα δύο αρκετά χαμηλά νομίζω."

   Αχαχαχαχαχα. Μάλλον αναφέρεσαι στα ξύλα που παίζεις για τα δελτία των 8 τεράστιε, γιατί κάπου υπάρχουν και όρια στην υπομονή μας για όλους εσάς τους περήφανα ανύπαρκτους (και που να πάμε και λίγα χρόνια πίσω) της ταξικής πάλης. Τράβα για κανα σουβλάκι στου νώντα, ή για καμιά μπύρα σε καμιά άλλη "πραγματικά επαναστατική" γκρούπα, "εργάτη".

   Ijon Tichy

   Διαγραφή
  10. Σωστά γράφεις ότι δεν πήρες απάντηση. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν αισθάνομαι να σου οφείλω απάντηση.

   Αν με ρωτήσει κάποιος με διαφορετικό στυλάκι, θα απαντήσω.

   Ο Κοτζαρίδης δεν κουράστηκε να είναι πεθαμένος πάντως, κουρασμένε.

   Διαγραφή
  11. Κερασμένο απο τον Trash:
   Σφηνάκι #18
   Η σημερινή πρώτη σελίδα του Indymedia Athens
   -Γιατί οι "αναρχικοί" υπερασπίζονται την ...κρατική τηλεόραση;
   http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/06/18.html

   Διαγραφή
  12. «Και μιας και το `πε ο φίλτατος krs, subutai δεν είναι και πολύ τιμητικό που έχετε ξεχάσει να ρίχνετε σφαλιάρες. Αλλά απόσταση λόγου και πράξης δεν έχετε, συνήθως είναι και τα δύο αρκετά χαμηλά νομίζω.»
   Σιγά που θα πάτε στην Digea και θα ρίξετε μολότοφ... αλλού τις ρίχνετε αυτές...
   Τι μας πέρασες εδώ για τίποτα χθεσινούς;
   Δεν αγοράζουμε λέμε πήγαινε να πουλήσεις αλλού.

   Διαγραφή
  13. Εκτός θέματος μεν αλλά στο ίδιο πλαίσιο του "ότιναναι" και το κάτωθι θέμα:

   Χιλιάδες μηχανόβιοι με Χάρλεϊ εισβάλλουν στον Αγιο Πέτρο και ζητούν την ευλογία του Πάπα

   Χιλιάδες μοτοσικλετιστές κατέλαβαν το πρωί της Κυριακής την πλατεία του Αγίου Πέτρου για την καθιερωμένη Κυριακάτικη λειτουργία και το κήρυγμα του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος φρόντισε να ευλογήσει τους μηχανόβιους.

   Μπορεί το θέαμα να ήταν ασυνήθιστο, καθώς δεν βλέπουμε κάθε μέρη «σκληρούς» οδηγούς Χάρλεϊ με τατουάζ και πέτσινα να ζητούν την ευλογία του Ποντίφικα, ωστόσο, αυτό συνέβη για τον εορτασμό των 110ων γενεθλίων της διάσημης μηχανής.

   Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος της εταιρείας δώρισε στον Πάπα δύο μηχανές Χάρλεϊ, αλλά και ένα δερμάτινο μπουφάν.

   Πηγή: Χιλιάδες μηχανόβιοι με Χάρλεϊ εισβάλλουν στον Αγιο Πέτρο και ζητούν την ευλογία του Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/110744#ixzz2WOFkv1R8

   Για να μην λέμε μόνο για τους αναρχικούς ότι το χουν χάσει.

   Διαγραφή
  14. Η αναδιάρθρωση προχωρά. Σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ και την «ποιότητα» της.
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1476238

   Τι (δεν) παίζεται στην ΕΡΤ
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1476582

   της ΕΡΤ...
   http://sinialo.espiv.net/?p=11705

   Για το τι υπερασπίζονται (και τι όχι) οι αναρχικοί.

   Βέβαια ένα άλλο ερώτημα, για το οποίο φαντάζομαι οι απαντήσεις θα ήταν παρόμοιες αλλά καλό θα ήταν να δούμε και κάποιο αντίστοιχο κείμενο, είναι και το εξής: Γιατί οι κομμουνιστές υπερασπίζονται την ...κρατική τηλεόραση (ή καλύτερα, την τηλεόραση του αστικού κράτους);

   *Αντώνη άστο, άλλη φορά... σε αφήνω με τα λογοπαίγνιά σου για τον Κοτζαρίδη, ποιος ξέρει πως καταλήξαμε εκεί... ο άθεος και η ψυχή του σήμερα δηλαδή.

   το ίδιο μαύρο άπλυτο φρικιό

   Διαγραφή
  15. Δεν ταυτίζω κανέναν με κανέναν.

   Απλώς και με σαφώς ειρωνικό τρόπο, καταδεικνύω πως όποτε το εργατικό κίνημα κάνει να πάρει τα πάνω του, έστω και στραβά, οι μαύροι ένθεν κακείθεν είναι εξαφανισμένοι. Πουθενάδες στο δρόμο, πως να το κάνουμε.

   Και αν αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό για τα φασισταριά, αφού τα λούμπεν στοιχεία δεν έχουν ταξική συνείδηση, για τους αναρχοαυτόνομους που θέλουν να μιλούνε και να δρούνε ταξικά, αυτό είναι ζήτημα, δε νομίζετε;

   Εκτός εάν ατομικά εκφράζονται κάποιοι μέσα από άλλες συλλογικότητες και εργατικά σωματεία. Εκεί πάω πάσο.

   Αν όμως περιμένετε να μαζευτούν καμιά δεκαριά διμοιρίες ματατζήδες στην Αγ. Παρασκευή για να 'ρθείτε και σεις με τα σακίδια στον ώμο για να κάνετε τζερτζελέ, είστε κυριολεκτικά για πολλές σφαλιάρες.

   subutai red

   Διαγραφή
  16. μια απαντηση στον απλυτο (κατα τα λεγομενα του παντα). λοιπον φιλαρακο μου. εκεινη την μερα 20/10, ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ (η σειρα τυχαια οπως μου βγηκαν).
   αυτο το σπιτι δεν εκλεισε απο τις πετρες τα μαρμαρα, τις βαριοπουλες, τα εκρηκτικα κτλ. εκλεισε απο τα χημικα, που δεν τα πεταξαν μπατσοι γιατι απλα δεν υπηρχαν εκεινη την ωρα εκει, αλλα απο τα "παιδια" που επιτηθονταν σε εργατες.
   για αυτο λοιπον τουμπεκι για το θεμα και μαλιστα ψιλοκομενο.
   ειστε υπευθυνοι σαν χωρος (μαζι με τους οποροτυνιστες) για τον θανατο και του ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ και των 3 της μαρφιν. απεργοσπαστες ηταν ναι, φοβισμενοι ανθρωποι ναι, δεν τους αξιζε αυτο το τελος ομως.
   ακριβως λοιπον γιατι ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ δεν γυρναει απο κει που ειναι, δεν θα βαρεθουμε να λεμε τα ιδια.
   και ναι φιλαρακο μου, καθε φορα που καποιος "αναρχικος" θα περνει τον λογο, θα πρεπει να ζηταει συγνωμη.
   γιατι ολοι; γιατι ακριβως ειστε χημειο, ειστε 48 κομματια, δεν ξερει ο ενας ποιος ειναι ο διπλανος του και καθε φορα που γινεται κατι ξερετε να τα ριχνετε ολα στην "αλλη συλλογικοτητα". αντιθετα ομως αν γινει κατι περνετε τα "ευσημα" ή κραζετε το ΚΚΕ ολοι μαζι.
   οχι φιλε μου, ή παπας ή ζευγας.
   θα παρεις θεση, θα πεις τι στο διαολο εκπροσωπεις, δεν ξεμπερδευεις με το αναρχικος. τι αναρχικος; του λαμπρου; του βλασοπουλου; του μουστακια που με καποιο μαγικο τροπο ενω οι ρωσοι κανουν κουμαντο στην πλατεια αυτον δεν τον πειραζουν; με ποιον;
   στην τελικη σε πειραξε το σχολιο που σε ταυτιζει με τα αυγα; τι διαφορα εχεις με αυτους σε σχεση με την εργατικη ταξη;
   εισαι μακρια, στα τελευταια 3 χρονια εχεις προκαλεσει 4 νεκρους και εκατονταδες τραυματιες, εισαι υπευθυνος για την δυσφημιση του κινηματος με τα μπαχαλα που προκαλεις, εξονοματος του (του κινηματος) χωρις να στο ζητησει κανενας και παντα με τις πλατες του (του κινηματος), γιατι ποτε οταν εχετε κανει μονοι σας πορεια δεν εχει ανοιξει ρουθουνι.
   με την σταση σας ειστε υπευθυνοι για την προκληση των αυξανομενων μετρων καταστολης (θα τα επαιρναν απλα τους δωσατε το αλλοθι σαν να ησασταν και συννενοημενοι).
   τελος ειστε αλληλεγγυοι με τους εργατες στα λογια. δεν σας ειδα ουτε στο λιμανι ουτε στην χαλυβουργια για παραδειγμα.
   ψεμματα στην χαλυβουργια σας ειδα ενα απογευμα (σαββατο ή κυριακη ηταν) που ηρθατε με μηχανες να κανετε το κομματι σας.
   το πρωι που ηρθαν τα ματ που ηταν τα παιδια; οεο; ηταν πρωι και εκει δεν εχει τροπο να κρυφτεις ομως
   λοιπον περαστικα

   Διαγραφή
  17. Καλά διαβάζουν το μπλογκ αναρχικοί; Ήμαρτον! Μαζόχες είσαστε; Λοιπόν, για να λήξει το θέμα και για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, αναρχικοί εν Ελλάδι:α) φοιτητές που προσπαθούν να "γνωρίσουν κόσμο" (το λέω ευγενικά) και μετά από λίγο καιρό την κάνουν, β) δυστυχώς κάποια παιδιά με ευαισθησίες που έμπλεξαν με τις λάθος παρέες κ που μετά από λίγο το καίνε ανεπιστρεπτί, γ) λούμπεν, δ) ασφαλίτες.
   Η σχέση της εργατικής τάξης μαζί τους; Καμία!
   Κατά τη γνώμη μου, όταν έρθει η στιγμή θα πρέπει να φάνε το ίδιο τρέξιμο με τους υπόλοιπους, ίσως έτσι κάποιοι αλλάξουν μυαλά
   Odradek

   Διαγραφή
  18. @μαύρο άπλυτο φρικιό
   Σε πιάνω αδιάβαστο. Οι κομμουνιστές υπερασπίζονται την κρατική τηλεόραση γιατί, όπως όλοι ξέρουμε- και τα αναρχικά σάιτ έχουν συμβάλλει τα μάλα σε αυτήν την ενημέρωση- το ΚΚΕ είναι Ο πυλώνας του συστήματος. Δεν το ξέρεις αυτό? Στις 20/10/2011 το ΠΑΜΕ περιφρουρούσε τη βουλή και γι' αυτό τους την πέσατε με τον γνωστό δολοφονικό τρόπο-η επανάσταση συνήθως έχει βία και γι' αυτό άλλωστε η Παπαρήγα καρφώθηκε και είπε για τον περιβόητο Δεκέμβρη της καρδιάς μας ότι στην Επανάσταση δεν θα σπάσει τζάμι-άλλη μια περίτρανη απόδειξη ότι το ΚΚΕ δεν έχει σχέση με επανάσταση. Ούτε αυτά τα ξέρεις? Βέβαια ενώ είχατε την ευκαιρία για να καταλάβετε την βουλή τις επόμενες ώρες, μέρες, βδομάδες, μήνες, χρόνια δεν το κάνατε. Μάλλον τα άστρα δεν θα ήταν ευνοϊκά, όπως εκείνη τη μέρα.

   Ας αφήσουμε όμως το συστημικό ΚΚΕ, είπαμε ότι είναι γνωστός ο ρόλος του και στις πέτρες ακόμα.

   Από τα κείμενα που μας παρέπεμψες και διάβασα επι τροχάδην εντύπωση μου έκανε η τελευταία φράση του πρώτου λινκ:
   «Γνωρίζουμε την αντίφαση (της υπεράσπισης των εργαζόμενων αλλά όχι του τελικού προϊόντος της εργασίας τους ούτε των κοινωνικών σχέσεων που εγκαθιδρύουν τα Μ.Μ.Ε.), που διατρέχει άλλωστε σχεδόν όλες τις μορφές της καπιταλιστικής εργασίας, αλλά ζούμε μ' αυτήν γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Οι αντιφάσεις άλλωστε θα ξεπεραστούν πλήρως μόνο σε μια ελεύθερη και δίκαιη κοινωνία, μόνο σε μια ολότελα λυτρωμένη ανθρωπότητα.»

   Και επί αυτού θα ήθελα να σε ρωτήσω 2 πράματα, που αν θες απαντάς:
   1. πως μπορεί να λυτρωθεί η ανθρωπότητα, πρακτικά με τι τρόπο κατά την άποψή σου?
   2. θεωρείς ότι μεγαλύτερος εχθρός για μια ελεύθερη και δίκαιη κοινωνία είναι ο καπιταλισμός ή ο κομμουνισμός?

   Διαγραφή
  19. Το είπα και πριν, το λέω και τώρα. Δεν θέλω να μιλάω με οπαδούς (τέτοιου είδους), όπως επίσης δε θέλω να μιλάω με ανθρώπους που μιλάνε για τον α/α χώρο όπως μιλάει ένας χρυσαυγίτης. modesto σε σένα απευθύνομαι.

   subutai red
   "καταδεικνύω πως όποτε το εργατικό κίνημα κάνει να πάρει τα πάνω του, έστω και στραβά, οι μαύροι ένθεν κακείθεν είναι εξαφανισμένοι. "
   Μάλιστα. Φαίνεται ότι η σχέση και των δύο "μαύρων" είναι η ίδια με το εργατικό κίνημα και έχεις τις ίδιες αξιώσεις απ' τους δυο. Ρε σοβαρευτείτε λίγο... Γιατί εγώ νόμιζα ότι οι νεοναζί δεν είναι "εξαφανισμένοι" όταν είναι στα πάνω του το εργατικό κίνημα αλλά κάθε στιγμή και κάθε ώρα βρίσκονται απέναντί του.

   Επίσης γύρω απ' την ερτ (και στην αθήνα και στις άλλες πόλεις) οι αναρχικοί έχουν κινητοποιηθεί. Τώρα αν ψάχνεις να μας βρεις στο μικροαστικό πανηγυράκι που έχει στηθεί εκεί απέξω, το αφήνουμε για τους εισοδηματίες.

   odradek
   Δεν ξέρω ποια είναι η επαφή σου με τον α/α χώρο, αν θες μια γνώμη από μένα που έχω αρκετά στενή θα έλεγα δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
   Κατά τ' άλλα, τα λέμε όταν μας τρέξετε... Ρε τι ακούμε.


   EG
   Η ερώτηση που έκανα πριν αλλάζοντας λίγο το ερώτημα του tresh είναι αρκετά σοβαρή και πραγματικά θα ήθελα να με παραπέμψετε και μένα σε κάποιο αντίστοιχο κείμενο όπως αυτά που σας έστειλα εγώ. Πέρα απ' την ειρωνεία τώρα, η οποία είναι και άστοχη μιας και ούτε θεωρώ το κκε πυλώνα του συστήματος ούτε ότι περιφρούρησε τη βουλή στις 20/10 (για τη στάση στον Δεκέμβρη βέβαια έχω πολλά να πω αλλά δεν είναι της παρούσης, αν νομίζεις ότι έπραξε καλά τότε δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω).

   1. κοινωνική επανάσταση, για τον κομμουνισμό και την αναρχία (καλά ούτε τα πανό μας δεν βλέπεις;)
   2. τα πιστεύεις αυτά που ρωτάς; αν ναι (δύσκολο), γιατί δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις δυο-τρία κειμενάκια κάποια συλλογικότητας πρώτα, να μη μας βγαίνουν τα μάτια (και τα μυαλά) μας; ή μάλλον, έστω απ' αυτά τα λινκς που έστειλα κ που διάβασες επί τροχάδην, είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια ερώτηση;

   το μαύρο άπλυτο φρικιό

   Διαγραφή
  20. odradek
   Φυσικά και το μπλογκ το διαβάζουν αναρχικοί. Δε χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον σπουδαίο παιδαγωγικό χαρακτήρα που έχει, τα έχουν πει άλλοι καλύτερα. Προσωπικά μιλώντας ήμουν στον αναρχικό χώρο μέχρι το 2008.Υπάρχουν παιδιά της εργατικής τάξης που είτε ακόμη αρκούνται στις εύκολες ρητορείες των αναρχικών είτε δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το ΚΚΕ (λόγω και της ανεργίας), που πρέπει να κερδηθούν.Οι οπαδισμοί δε βοηθάνε. Λ.Φ.

   Διαγραφή
  21. ναι καλα δεν μου μιλας γιατι δεν εχεις τιποτα να μου απαντησεις σε αυτα που ειπα.
   θες να πω και αλλα; μηπως θυμασαι στα χαυτεια την επιθεση στις προσυγκεντρωσεις του ΚΚΕ -σε πορεια πολυτεχνειου- και μαλιστα με ρουλεμαν πετρες και λοστους σε γυναικοπαιδα και γερους; γιατι η περιφρουριση ηταν αλλου και σαν γνησιοι επαναστατες και "αντρες" σαν τους αλλους με τα μαυρα, την πεσατε σε γυναικες.
   οπως και στην επιθεση στα γραφεια στον αγιο παντελεημονα, που ανεβηκατε καμια 15αρια σε 2 παπουδες που τα ειχαν ανοιχτα.
   ή την επιθεση σε 2 κνιτες μαθητες στην χωραφα στο περιστερι απο 20 ατομα μεσα στην νυχτα.
   θες να μιλησω γιατην νομικη με τα τσεκουρια; για το πολυτεχνειο με τον κυριακιδη; για την επιθεση στο φεστιβαλ στο στησιμο 3 τα ξημερωματα απο καμια 100αρα; για τα συνεχη πεσιματα σε γραφεια; για τον εμπρησμο της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ μερα μεσημερι με τον κοσμο μεσα;
   πες μου κατι διαφορετικο που θα ηθελαν να κανουν τα αυγα απεναντι σε κομμουνιστες. η μονη διαφορα σας ειναι οτι τα αυγα οσο ηταν στο 0.τιποτα δεν ειχαν τολμησει τετοια πραγματα -εκτος απο ελαχιστα τελειως μεμονομενα γεγονοτα κυριως λογο του φοβου απεφευγαν την συγκρουση- απο τις εκλογες και μετα ανοιχτα εχουμετο περιστατικο στην ευβοια και το αλλο στην αναβυσο, στο περαμαστο δημαρχειο και κατι σποραδικα γραψιματα με σπρει σε γραφεια.
   φανταζομαι αναλογικα τι ειχε να γινει αν φτανατε εσεις κανα 10% σε εκλογες τι θα τραβαγαμε.
   οταν απαντησεις σε ολα αυτα και ζητησεις και κανα συγνωμη τοτε τα ξαναλεμε. μεχρι τοτε κανε την αναγκη φιλοτιμο και ριχτο στο οτι ειμαι οπαδος.
   Υ.Γ. επειδη την πατησε και αλλος. το νικ μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ. λογικο να μην θες να ξερεις το ονομα αυτου που σας εκλεισε το σπιτι στην ισπανια, αλλα πριν αρχισεις τις βλακειες ψαξτο πρωτα, ενταξει απλυτε; (κατα δηλωση σου παντα)

   Διαγραφή
  22. και κατι αλλο, το τρεξιμο το εχετε φαει και μαλιστα εχετε σπασει καθε ρεκορ ταχυτητας και συμπηκνωσης μαζας, στο πολυτεχνειο που περασατε απο την μια μικρη πυλη της πατησιων 200+ ατομα σε χρονο ρεκορ.
   αν δεν εχει κουκουλα (γνωρισμα του ασφαλιτη διαχρονικα), χυμα κοσμο να κρυφτεις και καμια διμοιρια να σου δωσει ρουχα να αλλαξεις (θεσσαλονικη 2003) και μην μου πεις οτι αυτοι ηταν ασφαλιτες απο την πορεια σας βγηκαν, ας τους μαζευατε εσεις , αλλα μαζι τα κανατε, κοτουλες
   καλημερα

   Διαγραφή
  23. και στην απαντηση 1 προς τον EG. για τον κομμουνισμο ΚΑΙ την αναρχια.....οκ οταν καταφερεις και ενωσεις νερο και λαδι τα ξανασυζηταμε

   Διαγραφή
  24. @φρικιό
   Κομμουνισμός με τα μπούνια λοιπόν κι όποιος αντέξει. Είσαι σαφής.
   Απλά να σε ενημερώσω ότι επειδή δεν θεωρώ τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ κομμουνιστή, όπως τον θεωρεί το μέσο ενημέρωσής σας το indymedia, δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

   Απλά να ξέρεις ότι με αφορμή και την ταξινόμηση του/της Odradek έχω αρχίσει να προβληματίζομαι άραγε τι είναι χειρότερο να είναι κάποιος ασφαλίτης ή να το 'χει κάψει?

   Διαγραφή
  25. modesto
   Εγώ πάντως δεν έχω δει επίθεση στον αναρχικό χώρο του δικού σου ύφους ούτε στο Ριζοσπάστη ούτε στο 902. Ίσως να μην ασχολούνται και λόγω της μικρής δυναμικής που έχει ο χώρος γενικότερα. Αντίθετα διαβάζω συνέχεια για την ανάγκη προσέγγισης νέων της εργατικής τάξης. Δώσε το χέρι σε όποιον σηκώνεται... Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα πραγματικά προβλήματα και τις διαφορές που υπάρχουν, οι τσαμπουκάδες νεολαίων στα αμφιθέατρα δεν είναι το άλφα και το ωμέγα της ταξικής πάλης.Λ.Φ.

   Διαγραφή
  26. @φρικιό
   Εγώ μία απλή ερώτηση έκανα, και ακόμη να πάρω απάντηση.
   Είναι οι αναρχικοί αλληλέγγυοι (όπως λένε) στο αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ, αλλά και του υπόλοιπου κόσμου που είναι εκεί, με αίτημα την συνέχιση της ύπαρξης ...ΚΡΑΤΙΚΗΣ τηλεόρασης;
   Και αν ναι, γιατί;

   Κατά τα λοιπά, μια δεν σκοτώσατε μονο σύντροφο αλλά θριαμβολογούσατε κιόλας από πάνω για αυτό, το λιγότεροι για να κουβεντιάσει απλά κάποιος μαζί σας, είναι η ρητή αποκύρηξη των φασιστών δολοφόνων και όσων τους κάλυψαν πολιτικά. Αυτοί είναι γνωστοί, και τα κείμενα τους υπάρχουν. Είναι η Χρυσή Αυγή, η ΑΚ, η Βίλα Αμαλίας (που ζήταγε και την αλληλεγγύη μας -μη χέσω...) και αρκετές ακόμη επώνυμες ομάδες.

   Διαγραφή
  27. @Λ.Φ.
   ο "Ρ" και το κομμα δεν μπορουν να πουν τετοια πραγματα αυτη την στιγμη. αν και κατα καιρους εχουν γραψει διαφορα, λεγοντας παντα οτι αυτα τα προκαλουν ασφαλιτες που μπαινουν μεσα στους χωρους αυτους και λογο της χαλαροτητας τους.
   προσωπικα ομως εχω βαρεθει απο τον χωρο τον α/α να ακουγεται συνεχεια αυτο το παραμυθι οτι και καλα δεν ειμαστε εμεις δεν ξερουμε κτλ κτλ.
   δινουμε το χερι σε οποιον σηκωνεται. αν θεωρεις οτι το χερι αυτων που σκοτωσαν τον κοτζαριδη ειναι για να το πιασεις παω πασο.
   και ναι μεχρι να ξεκαθαρισουν ποιος ειναι ποιος και ποιος εκπροσωπειται απο τι, τους τσουβαλιαζω ολους.
   αν θεωρεις οτι η ΑΚ -ειναι απο τους λιγους που ξερεις ποιοι ειναι και απο που εκπροσωπουνται- ειναι απο αυτους που αν τους δωσεις το χερι δεν θα στο κοψουν τοτε σορυ αλλα κανεις μεγαλο λαθος και "προς θεου" μην τους γυρισεις πλατη

   Διαγραφή
  28. @Λ.Φ.
   Δηλαδή μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα, εσύ έχεις να πεις για το ύφος των σχολιαστών και ότι δεν βοηθάει στην προσέγγιση ανθρώπων, που δίπλα τους μπορεί να έχουν ασφαλίτες, αλλά ΟΚ δεν τρέχει τίποτα, ούτως ή άλλως ψευτοκομμουνιστής θα σκοτωθεί?

   Ή που μας περνάνε για ηλίθιους, λέγοντάς μας ότι ο κομμουνισμός και η αναρχία είναι ο σκοπός τους και γι' αυτό προβάλλουν τις ομιλίες του Φωτόπουλου της ΔΕΗ και δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συνευρίσκονται με τις *αντισυστημικές* ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ?

   Διαγραφή
  29. modesto
   Δυστυχώς θα επιμείνω (και αυτή τη φορά ακόμα πιο σίγουρα) για όσο είπα πριν περί οπαδιλικιού. Φράσεις όπως "την πέσατε τότε σε γυναίκες τόσο άντρες είστε", "το όνομα αυτουνού που σας έκλεισε το σπίτι" (δεν ξέρω πως νόμισες ότι νόμιζα ότι το όνομα σου έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή), "κοτούλες", "το τρέξιμο το έχετε φάει και έχετε σπάσει ρεκόρ ταχύτητας" είναι οπαδιλίκι (και δυστυχώς όχι γηπεδικό, που έχει μια καλύτερη χάρη απ' την μαλακία που εκφράζεις). Αυτά και αντίο.

   TRASH
   Πως ακόμα να πάρεις απάντηση; Τρία ολόκληρα κείμενα έστειλα που εξηγούν το πως και το γιατί, αναλυτικότατα. Αν δεν σε καλύπτουν πες μου συγκεκριμένα γιατί. Γιατί νομίζω ότι είναι αρκετά ξεκάθαρα.

   Απ' την άλλη, εγώ ΔΕΝ πήρα απάντηση στο ίδιο ερώτημα που έκανες εσύ, αλλά αντικαθιστώντας τη λέξη "αναρχιμοί" με τη λέξη "κομμουνιστές".

   Για τις 20/10 εγώ έχω πει ότι έπρεπε να πω, αν περιμένετε να ζητήσω συγχώρεση για κάτι που δε με θεωρώ υπεύθυνο, ούτε εμένα ούτε τον α/α χώρο (τη δολοφονία του Κοτζαρίδη και τη "θριαμβολογία" (!!) γι' αυτήν), περιμένετε άδικα. Για τη δολοφονία του Κοτζαρίδη btw το μόνο που κείμενο που θυμάμαι είναι αυτό https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345341

   EG
   Θεωρώ τον Φωτόπουλο κομμουνιστή; Ρε πραγματικά νιώθω πολύ μαλάκας απ' αυτή τη συζήτηση, έχω μάθει πράγματα για μένα που δεν τα ήξερα. Ποιος γαμημένος αναρχικός και ποιο γαμημένο indymedia θεωρεί τον Φωτόπουλο κομμουνιστή ρε γαμώτο; Γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Στα όνειρά σας τα βλέπετε αυτά ήθελα να ήξερα; Γιατί άλλη (λογική) εξήγηση δεν υπάρχει.

   Και για το indymedia, δεν είναι το "μέσο ενημέρωσής μας", είναι ένα σάιτ που γράφει κάθε καρδιάς καρύδι, από αριστεροπατριώτες μέχρι ΣΠΦ και από κοινωνική αναρχία μέχρι τους τρελούς της οακκε. Ό,τι γράφεται εκεί προφανώς δε σημαίνει ότι εκφράζει τον α/α χώρο. Οι συλλογικότητες του α/α χώρου έχουν δικά τους σάιτς που ανεβάζουν τα κείμενά τους (τα οποία τα ανεβάζουν και στο indymedia) και όποιος θέλει μπαίνει, τα βλέπει και μαθαίνει. Τόσο απλό.

   Επίσης, ιστορικά αλλά και στο σήμερα, έχεις υπόψιν σου κάποιους όρους όπως "αναρχοκομμουνιστές" και "ελευθεριακό κομμουνισμό" (αυτόν που διακήρυτταν οι επαναστάτες της CNT ντε);

   μαύρο άπλυτο φρικιό

   Διαγραφή
  30. Bάλε στο google indymedia κκε και θα σου βγάλει αυτά τα ωραία:

   (i)) Indymedia :: Athens :: Forum :: Γιατί θα ψηφίσω ΚΚΕ
   https://athens.indymedia.org/front.php3?article_id=194926
   Θα ψηφίσω ΚΚΕ. Αυτά που θα γράψω μην τα παρεξηγήσετε. Είναι μια κατάθεση ψυχής την τελευταία στιγμή. Πολλοί κνίτες ενδεχομένως τα δουν ως προβοκάτσια.

   Ο ρόλος του ΚΚΕ στη σημερινή διαδήλωση - Athens Indymedia
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345149
   Image scaled down. Μια φωτογραφία που θα μείνει στη μνήμη μας για πολύ καιρό.... Το ΚΚΕ φυλάει την βουλή για να μη πλησιάσουν οι διαδηλωτές απεργοί.

   Ο γιος του Σπύρου Χαλβατζή εναντίον του ΚΚΕ - Athens Indymedia
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1381747
   Μέγα θέμα έχει δημιουργήσει στο ΚΚΕ η στάση του γιου του ιστορικού στελέχους και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Σπύρου Χαλβατζή, Αλέκου.

   To KKE για τον σύντροφο τον Χρόνη τον Μίσσιο. - Athens Indymedia
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1438961
   "Απεβίωσε χτες, σε ηλικία 82 χρόνων, ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος. Γεννημένος στην Καβάλα, από γονείς καπνεργάτες, έζησε τα παιδικά του χρόνια σε μια ...   Αν πάλι βάλεις indymedia φωτόπουλος δεη θα σου βγάλει αυτό:
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426874


   Για πες μας τώρα ποια είναι τα κανονικά α/α σαιτ για να δούμε τι διαφορετικό λένε για το ΚΚΕ σε σχέση με τη γραμμή του ιντυ.

   Διαγραφή
  31. κοιτα ρε που μας προεκυψαν και τα φρικια με τα γαλλικα και το πιανο και οπαδοι του ζαμπουνη
   κοιτα απλυτε. με ανθρωπους που δολοφονησαν εργατη και ευγενικα μιλαω, το πιασες ή να το κανω ποιο λιανα; το γεγονος οτι κανατε επιθεση σε γυναικοπεδα πως θες να το γραψω; ασε που το γραφω στην δικια σας γλωσσα, ετσι γραφετε στο ιντυμιντια ειδικα οταν μιλατε για κοντρες με κανα κνιτη οπως εκεινο το αληστου μνημης δημοσιευμα τυπων που την επεσαν σε 16χρονους κνιτες στο τρενο και αυτη ειναι η δικια σας φρασεολογια. εκει δεν ειδα κανενα να την λεει στους ηρωες για την φρασεολογια τους, ουτε εναν, κατι μπραβο διαβαζα μονο.
   παρολα αυτα καλυμενος πισω απο την τραχυτητα μου αποφευγεις να απαντησεις ουσιαστικα
   αν δεν θεωρεις υπευθυνο τον χωρο σου για τις 20/10 περαστικα και πηγαινε για ρεκτιφιε τον εγκεφαλο σου γιατι πλειστες οσες γκρουπες επαιρονταν για το τι εκαναν στους κνιτες παιρνοντας την ευθυνη.
   δεν ειναι το ιντυμιντια "οργανο" των αναρχικων;;;; και μετα επεσες απο το κρεβατι και ξυπνησες. αν παει ο αντωνης να ανεβασει κειμενο θα ανεβει ε; σχολια ακομα και πολιτικα ΚΚΕδων ανεβαινουν ε; εδω για τις 20/10 κατεβαζατε και δικων σας σχολια που δεν βολευαν.
   μπορει να μην θεωρεις τον φωτοπουλο αναρχικο αλλα του κωλοτριβεσαι σε καθε ευκαιρια και ανεβαζεις καθε του κινηση στο ιντυ
   επισης θα αρχισω να μιλαω καλυτερα στο συναφι σας οταν σταματησετε να πηγαινετε 25 για να τραμπουκισετε 2 δημοτικους συμβουλους του ΚΚΕ (μια γυναικα και ενα συνταξιουχο)
   το πιασες τωρα;
   αιντε απλυτε σε μια βδομαδα θα βρεξει τραβα να βγαλεις την τζιβα μπας και δουλεψει το μυαλο και γινεις ανθρωπος

   Διαγραφή
  32. καποιος στο redfly προσπαθουσε απο προχθες να φιαξει κλιμα για συγκεντρωση στην digea με σκοπο το νταβαντουρι, προφανως για το νταβαντουρι οπως παντα.
   χωρις το ΠΑΜΕ για να εχει τον κοσμο και να κρυφτουν πως θα κανουν νταβαντουρι
   θελω να δω αν θα πεις και οπαδο και τον krs που στην τελικη σεεβρισε χειροτερα απο μενα
   παρεπιπτοντως το προσυπογραφω με χερια και ποδια απλυτε επαναστατη με τις πλατες αλλων παντα

   Διαγραφή
  33. EG
   Μάλιστα. Θα μου βγάλει λοιπόν μία ανάρτηση στο φόρουμ του ιντυμίντια γραμμένο το 2004 γραμμένο για να τρολάρουμε και να κάνουμε πλάκα, άλλη μία ανάρτηση στο φόρουμ για την ανακοίνωση του κκε για τον Μίσσιο (που έπαιξε παντού, ίσως όχι και τόσο άδικα), άλλη μια αναφορά στο φόρουμ για τον γιο του Χαλβατζή να περνάει η ώρα και μία ανάρτηση με φωτογραφίες απ' τις 20/10 και πολύ αντικκε. Ουάου, συγκλονίστηκα μιλάμε, δεν έχω λόγια, είμαι έτοιμος να τα παρατήσω.

   Άσε μας ρε EG. Με ένα λεπτό παραπάνω ψάξιμο πάντως θα μπορούσε να σου βρω πολύ πιο αντικκε αναρτήσεις στο indymedia πάντως.

   To πιο αστείο βέβαια (ειλικρινά πέθανα στο γέλιο, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κλάψω με το πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι άνθρωποι που έχουν μια α σκέψη) είναι αυτό με τον Φωτόπουλο. Μία ανάρτηση ενός τύπου στο φόρουμ του indymedia που έβαλε την ομιλία του Φωτόπουλο και του άρεσε (συνοδευόμενη από αρκετό κράξιμο βεβαίως), πριν την μετέφρασες ότι "το μέσο ενημέρωσής σας το indymedia θεωρεί τον φωτόπουλο κομμουνιστή". Και μάλιστα "δεν είχες και τίποτα άλλο να πεις". Καλώς δεν είχες τίποτα άλλο να πεις, γιατί δεν ξέρεις τι σου γίνεται μάγκα μου (ή συνειδητά διαστρεβλώνεις, πιθανότατα).

   Για τα σάιτς του α/α χώρου, όπως σου είπα κάθε συλλογικότητα έχει δικό της, άμα ψάξεις λίγο θα βρεις. Αλλά αφού τα θες έτοιμα... http://thersitis.espiv.net/index.php?option=com_weblinks&view=categories&Itemid=90 (ο θερσίτης είναι στέκι στο ίλιον, σ' έστειλα στους συνδέσμους)


   modesto η φρασεολογία σου θυμίζει επικίνδυνα χρυσαυγίτη (αιντε απλυτε σε μια βδομαδα θα βρεξει τραβα να βγαλεις την τζιβα μπας και δουλεψει το μυαλο και γινεις ανθρωπος) και αρχίζω και ανησυχώ. Επίσης μοντεστούλι το οπαδιλίκι στα πληκτρολόγια δεν το γουστάρω, με απωθεί. Προτιμώ την τραχύτητα να την βλέπω στον δρόμο.
   Όσο για το ίντυ επειδή είσαι ασχετούλης, όχι δεν είναι "όργανο των αναρχικών", στο ίντυ το είπα και πριν θα το ξαναπώ, ανεβάζει όλη η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, διάφορα άτομα που γυροφέρνουν με συριζα και πατριωτοαριστερά, αναρχικοί (όλων των τάσεων), λαϊκές συνελεύσεις, σωματεία και ένα σωρό ακόμη. Μέχρι και κκεδες γράφουν που και που. Και επειδή είσαι και απροσεχτούλης, κείμενα του Αντώνη έχουν αναδημοσιευτεί πολλές φορές εκεί.

   Άντε στο καλό τώρα.

   krs πες στη συνέλευση που κάλεσε την πορεία να σου ζητήσει συγνώμη που δεν ακούμπησε τις προσδοκίες σου, την επόμενη φορά που θα μαζευτούν 70 άτομα στο Μαρούσι πες τους ότι είναι ανεπίτρεπτο να μην αρχίσουν τις συγκρούσεις. Αναρωτιέμαι, δεν έχουν παραδειγματίστει καθόλου απ' το καπακαπα. Και να τους δένανε εξάλλου θα ήταν το πρώτο που θα έτρεχε έξω απ' την γαδα για αλληλεγγύη.

   Άντε γεια σας τώρα, δεν επιστρέφω, δε θέλω να ακούσω άλλα μαργαριτάρια, μου φτάνουν αυτά.

   μαύρο άπλυτο φρικιό

   Διαγραφή
  34. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι λάθος να διαχωρίζουμε τους εργάτες κατ' αυτό τον τρόπο. Και από πού αλλού δηλαδή θα αντλήσει δυνάμεις το ΚΚΕ παρά από το εργατικό - λαϊκό κίνημα , από ανθρώπους δηλαδή που κατεβαίνουν σε πορείες και συμμετέχουν στους κοινωνικούς αγώνες έστω και χωρίς απόλυτη συνείδηση και με τις στρεβλώσεις που κουβαλούν; Θεωρείτε αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο να αφυπνιστεί η ταξική συνείδηση ενός εργάτη που ψηφίζει πασοκ/ νδ ή είναι απολιτικ από έναν αναρχικό εργάτη; Έχετε σκεφτεί ότι η μοναδική εικόνα που μπορεί να έχει ένας νέος αναρχικός για τον μαρξισμό -λενινισμό είναι αυτά που γράφονται στο ισκρα; Δεν είναι χρέος μας να του δώσουμε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με την πραγματική επαναστατική θεωρία; Λ.Φ.

   Διαγραφή
  35. @το μαύρο άπλυτο φρικιό:
   -Μία και δεν θυμάμαι να σκότωσε ή να τραυμάτησε κάποιον διαδηλωτή το ΚΚΕ τον Δεκέμβρη του ’08, θεωρώ πως κάθε σύγκριση είναι τουλάχιστον άτοπη.
   -Ακόμη πιο άτοπη είναι κάθε σύγκριση της θέσης των κοομουνιστών απέναντι στην χρησιμότητα της ύπαρξης κρατικών ή μη επιχειρήσεων εντός του καπιταλισμού, και ας μην τρέφουν αυταπάτες για το ποιά τάξη εξυπηρετούν και οι δύο, με τους αναρχικούς που έχουν ανάγει τον «κρατισμό» ως το απόλυτο κακό. Τρελλίτσα να πουλήσετε αλλού.
   -Σαφώς και χρωστάς να απολογηθείς για τους φασίστες και δολοφόνους συντρόφους σου, πριν αξιώσεις συνομιλία μαζί μας. Στην περίπτωση που δεν ταυτίζεσαι μαζί τους, παρακαλώ για ανακοίνωση καταδίκης των δολοφονικών επιθέσεων από την συλλογικότητα σου. Άλωστε το φασιστικό πογκρόμ συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες με επιθέσεις ενάντια σε συνδικαλιστές εργάτες, γραφεία του ΚΚΕ, μέλη της ΚΝΕ, κλπ. Και το επόμενο διάστημα βέβαια, όπου είχατε το θράσος να αναπαράγετε από μόνοι σας βιντεάκια με φασίστες που επιτίθονται στο ΠΑΜΕ, φασίστες που τους βαφτίζατε «λαό».
   -Λίγο κοντή η μνήμη σου, αν δεν έχεις υπόψην και άλλες ανακοινώσεις, αφίσσες, κλπ για τα γεγονότα της 20/10. Θα τα βρεις εύκολα, εκτός εάν το ιντιμήντια άρχισε και αυτό να κρύβει τις βρωμιές του στο πρώτυπο της αυγής.

   Διαγραφή
  36. LR αν θες δημοσίευσε το τελευταίο μου σχόλιο, κρίμα είναι...

   μ.α.φ.

   Διαγραφή
  37. Δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα ένα μακροσκελές που έγραψα το απόγευμα περίπου και είναι κρίμα να χαθεί...

   μ.α.φ.

   Διαγραφή
  38. Κρίμα με την έννοια ότι θα αποτελεί απώλεια για την ανθρωπότητα αν δεν συνεχίσεις την τιποτολογία που άρχισες;

   Διαγραφή
  39. Είναι προφανές ότι την τιποτολογία δεν την άρχισα εγώ, απλώς απαντώ σε κάποιες ακραίες διαστρεβλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν μπορούν να μένουν μετέωρες.

   Κρίμα με την έννοια ότι έκανα κόπο και θα ήθελα να δημοσιευτεί.

   btw σ' αυτό που ρώτησα τον tresh για το γιατί οι κομμουνιστές υπερασπίζονται την τηλεόραση του αστικού κράτους νομίζω ότι το "ξύδι και χολή" είναι αρκετά καλό.

   Τέλος πάντων, κάνε ό,τι νομίζεις.

   μαφ

   Διαγραφή
  40. Αφού σου κόστισε και κόπο το παραπάνω, στο δημοσίευσα λοιπόν, για να μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει τι σου κοστίζει κόπο και ποιες είναι οι ασχολίες σου και οι καημοί σου τέλος πάντων.

   Δημοκρατία έχουμε, άλλωστε.

   Διαγραφή
  41. Ξέρεις πως είναι αυτά, όταν διαβάζεις ότι "το μέσο ενημέρωσής σας indymedia θεωρεί τον Φωτόπουλο κομμουνιστή" ή για "άπλυτους τζιβάτους" και χίλια δυο άλλα μαργαριτάρια, δεν μπορείς να τα αφήσεις αναπάντητα. Απ' τη μια σκέφτεσαι αν αξίζει τον κόπο, απ' την άλλη νιώθεις και μαλάκας να αφήνεις τις ανοησίες στον αέρα.

   Διαγραφή
  42. Ε βέβαια ξέρω. Εγώ δεν θα ξέρω;

   http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1380124

   http://leninreloaded.blogspot.com/2012/05/2012_10.html

   http://leninreloaded.blogspot.com/2012/10/blog-post_4980.html

   http://leninreloaded.blogspot.com/2012/10/blog-post_9515.html?showComment=1349464762267#c7341721760166850744

   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1426850

   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1382305

   Διαγραφή
  43. KKE το ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ Χαφιέ δολοφόνε
   από blackblocknoname 16:57, Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011
   Μπάτσοι- Σταλίνες-Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες Δεν έχεται [spelling Χρυσής Αυγής ΤΜ] δει τίποτα ακόμα
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1346391

   Διαγραφή
  44. Ο ρόλος του ΚΚΕ στη σημερινή διαδήλωση,..
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345149

   Τα ΠΑΜΕ - ΚΝΑΤ και ΜΑΤ, αιματοκύλησαν την Αθήνα
   από πολίτης 20:08, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1344750

   90 χρόνια "τιμημένο" ΚΚΕ
   by ΛΙΚΒΙΝΤΑΡΙΣΤΗΣ 02:09am, Friday October 10 2008
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=914109

   ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΝΑΤ
   από ΤΕΛΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ 13:11, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2001
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=801

   ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ της εξουσίας (Ημέρα Γενικής Απεργίας το ΚΚΕ χτυπάει τους διαδηλωτές που αντιστέκονται)
   http://www.islandanarchy.com/t2778-topic

   Διαγραφή
  45. Εμ είδες τι σου λέω...

   Για τα περιεχόμενα των λινκς βαριέμαι, ίσως άλλη φορά... με κουράζει τελικά η ιντερνετική "συζήτηση".

   Διαγραφή
  46. Μιλούσα για την πρώτη φουρνιά των λινκς, η δεύτερη και η τρίτη είναι όλα ένα κ ένα, πράγματι.

   Διαγραφή
  47. απλυτε για να τελειωνουμε
   καταρχην εσυ γραφεις οτι εισαι απλυτος δεν σου φταιω εγω. επρεπε να σε προκαλω σε 10 ποστ για να παραδεχτεις οτι προτιμας την τραχυτητα στο πεζοδρομιο; το "κακο" ειναι ομως οτι την τραχυτητα σας την βγαζετε μονο απεναντι σε ΚΚΕδες. με τους μπατσους το κρυφυτουλι πισω απο το ασυλο και πισω απο κανενα αμαχο για να κρυφτεις ελπιζοντας;;;; (γιατι μπορει και να θελεις να διαλυθει η συγκεντρωση) οτι δεν θα την πεσουν τα ματ σε αμετοχο κοσμο.
   εμεις δεν ειμαστε στον δρομο για να σας την πεσουμε. ΠΑΝΤΑ απανταμε σε αμυνα και παρολοα τον ανανδρο τροπο που επιτιθεστε απο το 96 και μετα τρεχετε (ναι ειμαι καφρος αλλα μου αρεσει να βλεπω τον ψευτοτσαμπουκα σας απεναντι σε εργατες να σπαει και να τρεχετε).
   ολη σας η δραση ειναι μαχαιρια στα πλευρα του κινηματος στην καλυτερη γιατι στην χειροτερη ειναι και πισωπλατη.
   και για να επανερθω, φταιω εγω που εχετε τσακωθει με το μπανιο και το πλυντηριο ρουχων;
   ασε που και τα αυγα ειναι μεσα στην μπιχλα απο την ντοπα, αλλα τι να σου κανω μανα μου που δεν χρειαζεται πλεον να μας ξαναριξετε χημικα, σηκωστε μασχαλη το ιδιο αποτελεσμα εχει.
   οσο για το ιντυ, πες πες μπορει και να το πιστεψεις.
   αληθεια ο σερβερ του ιντυ που βρισκεται;;;;;; τα ιντυμιντια διεθνως απο που χρηματοδοτουνται; κοιτα να δεις που ακολουθοντας τα φραγκα πεφτεις σε κατι ιδρυματα που εχουν σχεση με τον σορος.
   και κατι ψιλοασχετο. τοτε που πηγε η tvx gold στην χαλκιδικη ηταν κατι παλληκαρια που ειχαν κανει σπιτι τους την χαλκιδικη με ενταση στην παλη τους εναντια κτλ κτλ. τοτε λοιπον ο χωρος διοργανωνε μεγαλες κινητοποιησεις, δυναμικες, πουλμαν απο ολη την ελλαδα σχεδον κτλ
   τωρα ο χωρος συγκριτικα με το μεγεθος αυτη της επενδυσης απουσιαζει, στο μετρο συγκρισης με την tvx. κατι φημες χρηματοδοτησης απο επιχειρηματια που τωρα εχει συμφεροντα εκει, τις κρινω αβασιμες και προβοκατορικες και δεν τις αναφερω.

   Διαγραφή
  48. "με κουράζει τελικά η ιντερνετική "συζήτηση""

   Είναι επειδή κατανάλωσες πολύ φαιά ουσία στα σχόλιά σου.

   Στάσου όμως. Μύγδαλα.

   Ξύλο με ΚΝΑΤ στην Κομοτηνή
   από ΑΣ 18:40, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345801

   Δειτε πως ξεκινησαν οι συγκρουσεις με τα ΚΝΑΤ...
   από ο.π.λ.α. 22:42, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011
   οι κκεδες εμποδιζαν ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

   Τραμπούκικη επίθεση από τα ΚΝΑΤ
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=158173

   Ξύλο σε κνίτες.
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=790020

   1346196
   δυο λογια για τα κνατ και την πεμπτη 20 οκτωβρη
   by χαλασμενο δοντι 11:11am, Saturday October 22 2011
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=1346196

   Βίντεο ΣΟΚ - απόπειρα δολοφονίας διαδηλωτή από τα ΚΝΑΤ
   "Δεν πληρώνω"..αλλά για εσάς θα γίνει μια εξαίρεση: Όλα εδώ πληρώνονται!
   by 17Νοέμβρη 11:03pm, Friday October 21 2011
   https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=en&article_id=1345984

   Διαγραφή
  49. Αλλά ας περάσουμε στο άλμπουμ οικογενειακών φωτογραφιών "κουκούλα+ΜΑΤ LFE". Say cheeeese!

   http://s.enet.gr/resources/2011-06/mat_01-thumb-medium.jpg

   http://4.bp.blogspot.com/-SM7R_owrbgM/Tgt7DudAkmI/AAAAAAAADHs/48PFRtPvkGE/s1600/g2.png

   http://3.bp.blogspot.com/-GPkFzTRTXsY/Tfikz0QRaqI/AAAAAAAAAv0/AVyQOS3sPwY/s1600/ropala_anthrwpos2.jpg

   http://3.bp.blogspot.com/-RKnkj0dQhPc/Tfik0-vT4tI/AAAAAAAAAv4/RttiGn3k9IQ/s400/ropala_anthrwpos.jpg

   http://i2.ytimg.com/vi/U-PjP2-UDSg/hqdefault.jpg

   http://2.bp.blogspot.com/-mlk-AqYXQZw/TfjUMnTJAEI/AAAAAAAABSg/vmOXeiuQS80/s1600/koykoyloforoi.jpg

   http://1.bp.blogspot.com/-n15F6sVGll0/TfiOHrtG0TI/AAAAAAAACAY/bXpeTd3k8FE/s400/%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2586%25CF%258C%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B9+2.jpg

   http://2.bp.blogspot.com/-pOMp1wVI2c4/TflL9V4d0cI/AAAAAAAABTw/U_HuMJaHCoM/s1600/255063_2177608080009_1241095931_32752241_6851778_n.jpg

   http://sofistis.files.wordpress.com/2011/06/synergasia11.jpg?w=300&h=225

   Διαγραφή
  50. http://www2.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=344507&format=.jpg

   http://4.bp.blogspot.com/-wMlKlyuu154/TqCI0kKTxKI/AAAAAAAANYg/vUSPs7DH9O0/s1600/epeisodia_athina_mat_diadhlwtes12.jpg

   http://gmargari.files.wordpress.com/2011/06/stones6-circle.jpg?w=640&h=495

   http://erodotos.files.wordpress.com/2011/10/roufianoi2.jpg

   http://www.koutipandoras.gr/wp-content/themes/goodnews/framework/scripts/timthumb.php?src=http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2011/07/ethel.jpg&h=193&w=215&zc=1

   http://www.atticafreepress.gr/wp-content/uploads/2011/10/getImage2.jpg

   http://www.atticafreepress.gr/wp-content/uploads/2011/10/getImage2.jpg

   http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111020/low/newego_LARGE_t_1101_53883935.JPG

   http://gmargari.files.wordpress.com/2011/06/stones22-circle.jpg?w=640&h=718

   http://3.bp.blogspot.com/--Xs8k9i-UdA/Tt6ocNstTcI/AAAAAAAAAnQ/oI-kM3oHTYk/s400/mistiki2%255B1%255D.jpg

   Διαγραφή
  51. Κι ένα βιντεάκι για να με θυμάσαι. Χαιρετίσματα στα παιδιά στη ΓΑΔΑ, πολύ καλή δουλειά στο Indymedia. Ξανακοπιάστε, θα περάσετε καλά:

   http://leninreloaded.blogspot.com/2012/10/blog-post_12.html

   Διαγραφή
  52. "Είναι επειδή κατανάλωσες πολύ φαιά ουσία στα σχόλιά σου."
   Όπως εσύ τώρα ας πούμε;

   Όσο για τις φωτογραφίες, η αλήθεια έμεινα άναυδος. Υπάρχουν ασφαλίτες που κουκουλώνονται ε; Και εγώ που νόμιζα ότι όσο κατά καιρούς ξυλοφορτώνονται στις πορείες είναι ελοχίμ.

   btw στις δυο πρώτες ο τύπος που κλαίγεται στα ματ αν θυμάμαι καλά είναι επίσης ξυλοφορτωμένος φασιστάκος...:)

   Η δε φωτογραφία με τους πολλούς "κουκουλοφόρους" σ' ένα πεζοδρόμιο μαζί με ματ πρωτοδημοσιεύτηκε στο indy (άκου να δεις!).
   Η άλλη με τους χρυσαυγίτες λίγο άσχετη (εκτός και αν δεν κατάλαβες ότι έχουν στοχάδια στις "ασπίδες" τους).

   Τέλος πάντων, ξεκολλάω, ξεκόλλα και εσύ. Ίσως να ήταν χρήσιμο να ξεκαθαρίσουμε δυο-τρία πράγματα για το τι είναι (και προ παντός τι δεν είναι) το ιντιμίντια και πως δομείται ο α/α χώρος, για να μπορούσε να γίνει αληθινή συζήτηση πάνω σε πραγματικότητες και όχι σ' ό,τι κατσιβελιά κατέβει στο κεφάλι του καθενός. Και αυτό γιατί (και μιλάω ειλικρινά τώρα, ίσως γι' αυτό χαλάω τόση φαία ουσία σ' αυτή την ανάρτηση) το κκε και σημαντικό κομμάτι της αναρχίας είναι τα μόνα που μπορούν να πάρουν και να δώσουν το ένα στο άλλο. Και βρίσκονται πολύ πιο κοντά μεταξύ τους απ' ό,τι με ανταρσυες κτλ. Αλλά να 'χαμε να λέγαμε τώρα αυτά...

   μαφ

   Διαγραφή
  53. Εγώ αγαπητέ μου ασφαλίτη τη φαιά ουσία μου δεν την ξοδεύω σε διαλόγους με ασφαλίτες. Απλά παραθέτω στοιχεία για τρίτους που τυχόν δεν ξέρουν ότι ο λεγόμενος "αναρχικός" χώρος είναι τίγκα στην ασφάλεια.

   Και τώρα μας αποχαιρετάς.

   Και όπως σου είπα: Ξανακοπιάστε. Θα περάσετε καλά.

   Διαγραφή
  54. Το βιντεάκι το θυμάμαι είχε ανέβει και indymedia από έναν τύπο που ανεβάζει συχνά βίντεο από πορείες. Προφανώς ο τύπος ήταν τόσο βλάκας και αντικομμουνιστής (ω ναι τολμώ να το πω) που δεν είχε καταλάβει ότι είχε αναμειχθεί με έναν φασιστικό όχλο. Βέβαια είναι απορίας άξιον γιατί ολόκληρη πορεία του παμε αντί να περάσει από πάνω τους αποχώρησε.

   μαφ

   Διαγραφή
  55. Α καλά τώρα το δα αυτό. Ασφαλίτης ε; Καλά άντε γεια, το γάμησες και ψόφησε τώρα, αλήθεια.

   Αποχαιρετώ και μην ανησυχείς, δε θα ξανακοπιάσω.

   Αν είναι δυνατόν.

   Επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να φανταστώ πως κατέληξες σ' αυτό το απίστευτης μαλακίας συμπέρασμα, αν θες μου εξηγείς πως τα κατάφερες.

   μαφ

   Διαγραφή
  56. @ΛΦ
   "Θεωρείτε αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο να αφυπνιστεί η ταξική συνείδηση ενός εργάτη που ψηφίζει πασοκ/ νδ ή είναι απολιτικ από έναν αναρχικό εργάτη;"

   Ο ποσόκος, ο ΝΔτης ή πολύ περισσότερο ο απολιτικ δεν έχει ακούσει για τάξεις, για εκμετάλλευση, για υπεραξίες κλπ ή μπορεί να είχε ακούσει αλλά δεν τον αφορούσε, δεν τον ακουμπούσε, δεν τον συγκινούσε. Τώρα τα βιώνει στο πετσί του και αρχίζει σιγά σιγά να καταλαβαίνει την δυσνόητη-ξύλινη θεωρία στην πράξη, οπότε έχει μια ελπίδα να ξυπνήσει και να το πάρει αλλιώς.

   Ο "αναρχικός" επ' ουδενί δεν είναι τόσο ανίδεος και μάλιστα έχει συγκεκριμένη άποψη για τον κομμουνισμό και ειδικά για το ΚΚΕ, η οποία άποψη τυγχάνει να είναι αυτή της κυρίαρχης ιδεολογίας, που υποτίθεται ότι σιχαίνεται.

   Κατά την άποψή μου δλδ ένας "αναρχικός" είναι καμμένο χαρτί για την κομμουνιστική υπόθεση γιατί θα πρέπει να καταβάλλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια απο τους υπόλοιπους για να μπορέσει να εκβάλλει όλη αυτήν την γλίτσα που έχει βάλει ενσυνείδητα ο ίδιος μέσα στο κεφάλι του.

   Και το ότι δεν παθαίνουν πλάκα με το γεγονός ότι ασφαλίτες εκμεταλλεύονται την ανοργανωσιά τους με ό,τι συνέπειες έχει αυτό για την συντηρητικοποίηση του κόσμου αλλά και για την σωματική ακεραιότητα του κόσμου που ήδη κατεβαίνει, δείχνει το ποιόν τους και το μέγεθος του εγωκεντρισμού τους.

   Επίσης όλα αυτά τα εγχειρήματα που προβάλλουν για επιβίωση και αυτοοργάνωση μέσα στον καπιταλισμό δεν φέρνουν μεγάλο πισωγύρισμα στις εργατικές συνειδήσεις? Ωραίο σχετικό άρθρο έγραψε ο Agis http://die3odos.wordpress.com/2013/06/17/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81/

   Τώρα το ότι εσύ μπόρεσες και ξέφυγες από όλο αυτό, είναι προς τιμήν σου και νομίζω ότι συμφωνείς και εσύ ότι δεν είσαι ο κανόνας.

   Διαγραφή
 2. Σιφωνιός στη ΝΕΤ. Τρεις και κάτι τα ξημερώματα βέβαια. Και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος κάποιου νοσοκομείου αντιμέτωπου με περικοπές ή κλείσιμο (δεν ξέρω ακριβώς τίνος ή τι ειπώθηκε, το έπιασα πολύ άκρη, στο καληνύχτα σας σχεδόν, υποθέτω όμως οι άνθρωποι θα είπαν τα δέοντα, έστω και αυτή την ώρα).
  Γιώργος Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. O Σιφωνιός ειδικά ήταν πολύ δυνατός, περιεκτικός και ειλικρινής. Δεν μάσησε τα λόγια του κάνοντας λόγο και για το ρόλο της ερτ κατα τη διαρκεια της απεργίας στη χαλυβουργία, "προκαλώντας" την - αναμένομενη - αντίδραση ενός εκ των παρουσιαστών, ο οποίος μάλιστα διαχώρισε τη θέση των εργαζομένων στην ερτ οι οποίοι δεν μάχονται για τις θέσεις τους αλλά για τη δημοκρατία...

   Πέρα από την ώρα της εκπομπής αξίζει να σημειωθεί ότι κατα τη διάρκεια των τοποθετήσεων των συνδικαλιστών έπαιζε ταυτόχρονα σε παράθυρο νησιώτικη μουσική από το προαύλιο...Τρεις και κάτι ξημερώματα... Η ένταση αυξήθηκε, όταν πήρε το λόγο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου πατησιων στο όριο να καλύπτει τη φωνή του...
   Η συνέπεια και η προσήλωση στο κόμιλφό του εργοδοτικού συμβιβασμένου εργατοπατερισμού, πασπαλισμένη με τη χρυσόσκονη του παρουσιαστή-αφέντη όχι μόνο ευοδώνει αλλά αποθεώνεται.

   Να σημειωθεί ότι το ανακοινωμένο απεργιακό πρόγραμμα της ερτ3 για χθες, που εξέπληξε με τα κινηματικά (και όχι τόσο εργατικά) χαρακτηριστικά, δεν παίχτηκε ποτέ!

   Εκτιμώ ότι από τη δευτέρα βράδυ ξεκινά νέος κύκλος, τόσο με τη συναξη των εταίρων όσο και με το ότι θα αρχίζει να αδυνατεί η συνταγή "άρτος και θεάματα", ειδικά με την πρώτη εμφάνιση ματατζήδων...

   Αναμετάδοση τώρα της ομιλίας του Σαμαρά. Αύριο Τσίπρας.
   Η συναυλία αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς στα αζήτητα όπως και η απεργία σε τόσους εργασιακούς χώρους.

   Διαγραφή
 3. Εκτός θέματος

  Η σημερινή ομιλία του Σαμαρά στο Ναύπλιο έδειξε ότι έχει το "πάνω χέρι" για πολλές αλλαγές.

  Έστειλε μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις. Και συναινετικός όπου χρειάζεται αλλά άτεγκτος στις "μεταρρυθμίσεις" για τις "επενδύσεις". Με δύο λόγια "όλα για νέες επενδύσεις"

  Μίλησε για αλλαγές σε ΝΠΙΔ - Εργασιακά - Σύνταγμα.

  Και άφησε "παράθυρο" για σχέδιο Β για την ΕΡΤ. Είναι αυτό που παπαγαλίζουν πολλοί καθηγητές - ειδήμονες που παρελαύνουν στην ΕΡΤ. Το "ναι σε αλλαγές αλλά σιγά-σιγά" με συναίνεση". Αυτά είναι «βούτυρο στο ψωμί» της Κυβέρνησης.

  Η ΕΡΤ είναι ένα γερό τεστ που η αστική κυβέρνηση και θέλει να βγάλει συμπεράσματα αλλά και να δείξει τις προθέσεις της. Έδειξε ότι η κίνησή της ήταν καλά μελετημένη και όχι "αυθόρμητη". Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή