Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Δήλωση του Ν. Σοφιανού μετά τη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την ΟΛΜΕ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΟΛΜΕ είχε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Σε δήλωσή του αμέσως μετά ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τόνισε:

«Για άλλη μια φορά εκφράσαμε την καταδίκη του ΚΚΕ στην πολιτική της επιστράτευσης, στην πολιτική που προωθεί τα αντιδραστικά μέτρα στην Παιδεία και με την τακτική του "νόμος και τάξη", με την επιστράτευση ενός ακόμα κλάδου εργαζομένων.

Απαιτούμε την άμεση άρση αυτού του μέτρου και θεωρούμε ότι σε αυτές τις συνθήκες οι αγώνες που μπορούν να συγκρουστούν με αυτή την πολιτική χρειάζονται κοινωνική συμμαχία, χρειάζονται σύγκλιση και κατανόηση συνολικότερα από την εργατική και λαϊκή οικογένεια, γιατί πρέπει να αντιμετωπιστεί η πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της εκπαίδευσης που υποβαθμίζει βίαια το περιεχόμενο και τη γνώση των παιδιών του λαού. Στα πλαίσια αυτά εκφράζουμε και τη στήριξή μας στα αιτήματα των εργαζόμενων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

1 σχόλιο:

  1. Mε τι μούτρα οι "επαναστάτες της διαρκείας" που δεν απέργησαν μια 48ώρη, πήγαν και είδαν τον Σοφιανό στον Περισσό; Με τι μούτρα; Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή