Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Μερικά ενδιαφέροντα tweet για τη Μανωλάδα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο ΙΙI
5 σχόλια:

 1. Τί γιατί; Μας είπανε κάνουμε φώτοσοπ από τις διαδηλώσεις των σταλινικών. Ε, δεν πρέπει να είμαστε πολλοί για να έχουμε δικές μας φωτογραφίες; Που δικές μας είναι, της αριστεράς, αλλά ο Περισσός κάνει σκόντο στην τρόικα εσωτερικού... και χαντακώνει και τον Μπογιό που είναι ενωτικός.

  Εμείς το καλέσαμε το ΚΚΕ σε αριστερή κυβέρνηση αλλά αυτοί καπηλεύονται τους αγώνες του λαϊκού κινήματος για την πάρτη τους και θέλουν ξεχωριστές φωτογραφίες από τον υπόλοιπο λαό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για να μη παρεξηγηθεί το σχόλιό μου μιας και βλέπω ότι δεν έχει ανέβει ακόμα και καθώς βλέπω ότι ήταν υπερβολικά ελλειπτικό να εξηγήσω τι ήθελα να πω: από τη μια έχουμε την πραγματική Μανωλάδα με το δράμα της και από την άλλη τη #manolada του twitter. Αυτούς που με σάρκα και οστά παρεμβαίνουν πραγματικά και αυτούς που που παίζουν #simulator class warfare. Για μας που δεν είμαστε εξοικειωμένοι καθόλου μα καθόλου με το συντακτικό και τη γραμματική του twitter είναι πολύ περίεργο (δυσάρεστα περίεργο) να διαβάζει κανείς προτάσεις του τύπου "...να σαμποτάρει τη δράση στην ίδια τη #manolada".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μήπως ήταν παραβολικό εκ περιστροφής και όχι ελλειπτικό?;p

   just kidding!

   JKL

   Διαγραφή
  2. ωχ τι έγραψα!περιληπτικό ήθελα να γράψω! καλά έκανες και με διόρθωσες. Δύσκολη μέρα η χτεσινή!

   Διαγραφή
  3. ...αν και βλέπω στο λεξικό ότι ο όρος 'ελλειπτικός' είναι δόκιμος όταν αναφερόμαστε σε λόγο, σχόλιο, ύφος κτλ. :)

   Διαγραφή