Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Ορισμένες ελληνικές αστικές κινήσεις ΙΙ: Η Κύπρος μας φέρνει πιο κοντά

Αύριο τελικά η συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου

Αύριο στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και σύμφωνα με πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα είναι εφ όλης της ύλης.

Βασικό αντικείμενό της πάντως θα είναι η πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι 'Ελληνες και απαιτεί 50 υπογραφές για να συζητηθεί στη Βουλή.

«Είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχει ο υπουργός Οικονομικών, διότι άνοιξε τον δρόμο, δεχόμενος να γίνει το "κούρεμα" των καταθέσεων και κυρίως των μικροκαταθετών, σε μια αστάθεια όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την Ελλάδα», ανέφερε χθες στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριας.

1 σχόλιο:

  1. Αμα σκέφτομαι αυτά που άκουγα μετά τις εκλογές το καλοκαίρι...ότι χάθηκε ιστορική ευκαιρία για την κυβέρνηση της "Αριστεράς"... άραγε είναι ικανοποιημένοι όλοι αυτοί με ό,τι βλέπουν; Τι προσδοκούν και τι πιστεύουν για αυτό το πολιτικό φορέα; Φαντάζεστε το Κόμμα συνιστώσα Καμμένου; Τι είδους "ΑΑΔΜ" είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή