Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Το Κοάν της ημέρας

...Μια ένωση [η ΕΕ] που ενώ ξεκίνησε από ισότιμα μέλη τώρα έχει φτάσει να χωρίζεται σε δανειστές και οφειλέτες, σε ηγεμόνες και ηττημένους σε ισχυρούς και αδύνατους. Είναι να απορεί κανείς πώς μπορεί μια ένωση με αυτά τα χαρακτηριστικά, τις διακρίσεις και τις αδικίες σε βάρος των αδυνάτων να εξακολουθεί ακόμη να υφίσταται.
Κερασίνα Ραυτοπούλου, Ίσκρα9 σχόλια:

 1. ~Σπατουλαριστή, σπατουλαριστή! Ροζέ αλλά με χοντρο γυαλόχαρτο γιατί τα χοντράδια δεν φεύγουν εύκολα.....

  rednready2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. File egw to video to eida olo pantws. kai gelasa arketa. thnks

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και αυτό πολύ καλό! Και χρήσιμο!
  Και εύχομαι στην Κερασίνα (τι μ' έπιασε σήμερα?) να συνέλθει απ' το σοκ σύντομα (δεν τόλμησα βέβαια να διαβάσω το άρθρο της στην Ίσκρα μην χαλαστώ Παρασκευιάτικα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μα γιατί, το Ίσκρα εν συνόλω λειτουργεί αντισταθμιστικά.δεν πιάνεις τα κρυφά νοήματα της ανάρτησης κοίτα λίγο το βιντεάκι,meremeti στην ευρωπαική ολοκλήρωση
   john

   Διαγραφή
  2. Ναι, αν λάβουμε υπόψιν ότι η Κερασίνα είναι Υπεύθυνη Χρηματοπιστωτικού Τομέα Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Διευθυντικό Στέλεχος της ΑΤΕ, δεν έχεις άδικο ότι μάλλον πρέπει να εστιαστούμε στο μερεμέτι παρά στο στόκος.

   Δάσκαλε Αντώνη σήμερα μας έβαλες παραπλανητικό Κοάν.

   Μάθημα της ημέρας λοιπόν: να βλέπουμε πίσω απο το επίχρισμα της βλακείας γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να πιαστούμε εμείς στόκοι.

   Διαγραφή
  3. Εδώ λέει ότι κόστος «ομοσπονδιοποίησης» [«ένωση μεταβιβάσεων» που προωθούν οι και Συριζαίοι κάτω από διάφορα ονόματα: πχ σχέδιο «Μάρσαλ»] για τη Γερμανία ανέρχεται σε 220-232 δις ετησιώς σε ορίζοντα 8-10 ετών (8%-9% γερμανικού ΑΕΠ).

   Τώρα ποιος εκβιάζει ποιος εδώ, είναι μεγάλο θέμα.

   http://russeurope.hypotheses.org/1102

   Η Κερασίνα θα ξέρει καλύτερα.

   Διαγραφή
 4. Tα ίδια τελευταία αναπαράγουν και οι παπαγάλοι του Σκάι... Ω τι σύμπτωσις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ωραία εποχή η άνοιξη,ανθίζουν τα λουλούδια!http://www.cretalive.gr/crete/view/proodeutiko-metwpo-euthunhs-apenanti-sth-diplh-apeilh-zhta-o-fragkiskos-par/72884

  ΑπάντησηΔιαγραφή