Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

Μετακινήσεις ψηφοφόρων. Από την κυριακάτικη "Ε"

via Faros

5 σχόλια:

 1. το βαζω και εδώ για να διαβαστεί πιο εύκολα. δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό το έμεσμα

  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_17/02/2013_511704

  Προσοχή, προσοχή μεγαλη: ο Κασιμάτης είναι η αιχμή του δόρατος στην προπαγάνδα του νεοναζιστικού βόθρου της 'Κ". ανέλαβε μέσα στην τελευταία τριετία να καταξεσκίσει ΄χι μόνο το εργατικό κίνημα αλλά και τα κοπρόσκυλα τωναστικών κομμάτων , όταν αυτά δεν άντεχαν άλλο και έπρεπε να παραδώσουν τη σκυτάλη στον επόμενο προαγωγό της φασιστικοποίησης.

  αυτός πραγματοποίησε πιο σκαιά, πιο ανάλγητα, πιο λυσσασμένα τη στροφή προς την αποδόμηση του ΓΑΠ, εκεί αν θυμαμαι καλά τον Μαρτιο -Απρίλιο του 2011, (και καλά ότι δεν προωθεί τη σφαγή στο δημόσιο γιατί είναι παλαιοπασόκος και άλλα τετοια ξερατά).

  αυτός αποδόμησε εξοντωτικά τον παπουτσή και άλλα πολλά.

  είναι το πρώτο έμεσμά του, που διαβάζω εγω τουλα΄χιστον,στο οποίο σκίζει το Σαμαρά (αναφέρομαι στην τελευταία παράγραφο).

  αν αυτό το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο κομματι του εμέσματος κατά τα άλλα υπερτραμπουκίζει το εργατικό κίνημα στο πρόσωπο του παλιάτσου Τσίπρα, άρα δεν στρέφει τη διαδοχή προς ΣΥΡΙΖΑ, είναι προς διερεύνηση μήπως τα αφεντικά έριξαν πλέον τον κύβο προς ΧΑ.

  θα συνιστούσα να διαβάζουμε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τον Κασιμάτη τις επόμενες βδομάδες. πήρε πάνω του πιο σκαιά από κάθε άλλο ερπετό τις στροφές του αστισμού

  drazen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι κάνεις λάθος, δεν ξέρω μεν αν για τον σαμαρά είναι το πρώτο κείμενο στο οποίο του τα χώνει, αλλά συνηθίζει να ασκεί κριτική απ'τα δεξιά -- το τραμπουκίζει ίσως είναι πιο ακριβές -- στη νδ όταν πιστεύει πως παρεκκλίνουν από την γραμμή με οποιονδήποτε τρόπο.

   Πάντως μπαίνει όντως στην συλλογή των διαμαντιών αυτό το κείμενο, καθώς έχουμε για ακόμη μια φορά μάθημα κομμουνιστικής ιστορίας. Η αντιφατικότητα της Λούξεμπουργκ που εμφανίζεται λίγο πολύ υπεύθυνη για την δολοφονία της μπαίνει στο τοπ 1000 (το τοπ 10 τον αδικεί) της κοτσανολογίας του συγκεκριμένου.

   Ijon Tichy

   Διαγραφή
 2. A,και μιλα΄με για αυτόν που εξέμεσε αυτό: news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_16/09/2012_495776

  αυτό :news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_16/09/2012_495776 είναι μάλλον το πιο φασιστικό έμεσμα που δημοσιεύτηκε την τριετία σε φύλλο που θεωρείται ότι βρίσκεται "αριστερότερα" από το "Στόχο".

  αυτό: news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_16/09/2012_495776 είναι σίγουρα ιστορικό κείμενο. οι ιστορικοί του μέλλοντος και οι σύντροφοί μας του μέλλοντος θα γυρίσουν ξανά και ξανά και ξανά σε αυτό , με μίσος και οργή


  αυτό: news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_16/09/2012_495776 θα μπορούσε κάθε κομμουνιστής να το κάνει μια εκτύπωση, να το κουβαλαει πάντα μαζί του και να το τρίβει στα μούτρα κάθε κόπρανου και καλά ανυποψίαστου που έχει το σιχαμενο θράσος: "δεν είναι λίγο υπερβολικό να μιλάτε για φασιστικοποίηση;"

  ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΟΠΡΑΝΑ. ΠΙΣΩ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ

  ΠΡΟΣΟΧΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ.

  drazen

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.tovima.gr/world/article/?aid=498995

  drazen

  ΑπάντησηΔιαγραφή