Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Έκτακτη ανακοίνωση του State Department για την Ελλάδα

Έκτακτη ανακοίνωση – προειδοποίηση εξέδωσε το State Department των ΗΠΑ για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall, στην Αθήνα.

Όπως τονίζεται, μια βόμβα εξερράγη στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι, έξω από την Αθήνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων του προσωπικού ασφαλείας.

Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη και ότι συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο επαγρύπνησης.

Επίσης, καλεί τους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Πηγή: TV Κόσμος

1 σχόλιο:

 1. Έκτακτη ανακοίνωση – προειδοποίηση εξέδωσε το State Department των ΗΠΑ για την έκρηξη στο εμπορικό κέντρο The Mall, στην Αθήνα.

  Μια βόμβα βάλαμε και μεις στο εμπορικό κέντρο Mall, και τα χαϊβάνια τα δικά μας, ξεχάσαν ότι είναι Κυριακή, και εδώ στο Ελλάντα είναι ακόμα κλειστά τα μαγαζιά Κυριακές.

  Στην ανακοίνωση, σημειώνεται ότι καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη και ότι συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες, για να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή, για το ποια από όλες θα την αναλάβει.

  Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παροτρύνει τους πολίτες των ΗΠΑ να επανεξετάσουν τα σχέδια προσωπικής ασφαλείας τους, να μείνουν σπίτι, να φάνε kfc και να κάνουν μόνο tea parties. Παρακαλούνται επίσης να ξεθάψουν τις κουκούλες από τα συρτάρια, διά παν ενδεχόμενο.

  Επίσης, καλεί τους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ή διαμένουν στην Ελλάδα να εγγραφούν στο ειδικό πρόγραμμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα στις αμερικανικές Αρχές, μέσω της πρεσβείας ή του πλησιέστερου προξενείου ή της κοντινότερης τοπικής του Σύριζα, να επικοινωνήσουν μαζί τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  @ψηρίς

  ΑπάντησηΔιαγραφή