Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Η κυβέρνηση οδηγεί 35 συνδικαλιστές στο αυτόφορο. Όλοι αύριο στο Πεδίο του Άρεως, 8 πμ

ΠΑΜΕ : Όλοι στο Πεδίον του Άρεως αύριο Πέμπτη στις 8 το πρωί

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ
η κυβέρνηση οδηγεί στο Αυτόφωρο τους 35 συνδικαλιστές

Επιμένει στον αυταρχικό κατήφορο η κυβέρνηση. Οδηγεί αύριο το πρωί τους 35 συνδικαλιστές στο Αυτόφωρο. Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη να δόσει μαχητική απάντηση με συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο πεδίο του Αρεως.

via Redfly Planet

17 σχόλια:

 1. Το "Βήμα" ανησύχησε κι έβαλε μπροστά άλλο ένα "Σχέδιο Παπαχελάς":


  Ευελιξία, κύριε Δένδια. Ευελιξία!
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2013 22:49

  Είναι κοινώς παραδεκτό ότι στα χρόνια της Μεταπολίτευσης το ΚΚΕ δεν έδωσε δικαιώματα στις αρχές ή στη Δικαιοσύνη.

  Η δράση του, πολιτική και συνδικαλιστική, υπήρξε σχεδόν υποδειγματική και επί της ουσίας μετριοπαθής για κομμουνιστικό κόμμα.

  Μπορεί κατά καιρούς ομάδες και εκφράσεις του να έδρασαν ακτιβιστικά, αλλά πάντα εντός πλαισίων νομιμότητας.

  Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη στο γραφείο του υπουργού Εργασίας. Ίσως τα στελέχη του ΠΑΜΕ να κατελήφθησαν από ιερή αγανάκτηση και να υπερέβαλαν εαυτούς.

  Ωστόσο, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι δεν χαρακτηρίζουν το ΚΚΕ οι βιαιοπραγίες.

  Κάτι που όφειλαν οι αρχές να συνυπολογίσουν πριν προβούν στις μαζικές συλλήψεις μελών του κομμουνιστικού κόμματος, τις πρώτες - σημειωτέον - στη Μεταπολίτευση.

  Η εποχή είναι φορτισμένη και τα νεύρα όλων τεντωμένα.

  Έχει σημασία βεβαίως η τήρηση του νόμου και της τάξης. Από την άλλη όμως, η πολιτική ακαμψία και μυωπία μπορούν να πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες εντάσεις.

  Λίγη ευελιξία κύριε Δένδια....μην χάνετε το μέτρο.
  http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=495778

  Αν μη τι άλλο, αν δεν ήταν το ΚΚΕ, η Ελλάδα θα ήταν απείρως λιγότερο ενδιαφέρουσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αχ, το καλό μας Βήμα, πόσο μας αγαπά, πόσο μας εκτιμά!

  Το γενικό πλαίσιο το ξεχνάμε, τι εστί «κομμουνισμός», τι υπήρξε η Σοβιετική Ενωση, πώς πορεύτηκε στον χρόνο το ΚΚΕ. Τα ξεχνάμε και πάμε απευθείας στον 21ο αιώνα, σε μια χώρα που παράγει ελάχιστα, έχει άδεια ταμεία και ζει με δανεικά. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν πολιτεύεται η κυρία Αλέκα Παπαρήγα η οποία τους αποκαλεί όλους «λαϊκιστές». Εκείνη απευθύνεται στον λαό με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αίσθημα ευθύνης. Επικαλείται τη λογική και προτείνει πρόγραμμα ανάπτυξης που «δεν είναι για τη Δευτέρα Παρουσία».

  Θα εξασφαλίσει λοιπόν «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», δηλαδή θα μειώσει την ανεργία από το 20% στο 0%. Αν όμως τύχει και κάποιος βρεθεί χωρίς δουλειά θα του δίνει επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ (περισσότερα από όσα λαμβάνουν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι). Κι αν σε κάποιον καλαρέσει το επίδομα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Στην Ελλάδα της κουκουεδικής διακυβέρνησης το επίδομα ανεργίας θα καταβάλλεται «για όσο χρόνο διαρκεί η απεργία», εσαεί.

  Παρά την κρίση το ΚΚΕ κρατά τα νούμερα από την εποχή των παχέων αγελάδων. Κατώτατος μισθός, για όλους ανεξαιρέτως, τα 1.400 ευρώ. Και νά 'ταν μόνο αυτό.

  Όλα τούτα αφορολόγητα. Δηλαδή σε μια οικογένεια που δουλεύουν και οι δύο γονείς, με δύο παιδιά, το αφορολόγητο πάει στις 50.000. Και νά ’ταν μόνο αυτό. Χαρίζει και σπίτια το ΚΚΕ, διαγράφει κατά το ήμισυ τα στεγαστικά δάνεια που είναι κάτω των 200.000. Δικές τους θα είναι οι τράπεζες, ό,τι θέλουν θα κάνουν. Κάπου εδώ κανονικά θα έμπαινε στο πρόγραμμα και το «ένας αράπης να σας κάνει αέρα» αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν τη μελέτη για την ένταξη των εργατών με αφρικανική χώρα προέλευσης.

  Όλα τα παραπάνω θα ήταν εφικτά, αν κυβερνούσε το ΚΚΕ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα είχε ως αντιπολίτευση το ΚΚΕ. Οσο νιώθουν ότι έχουν απέναντι «κόμματα εξουσίας» τους πιάνει η νιχιλιστική τους διάθεση. Θέλουν να πατάξουν την παραγωγικότητα. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα προέρχονται από τη χαλυβουργία και από τα λιμάνια. Στη Χαλυβουργική χαιρετίζουν 220 ημέρες απεργίας. Χαιρετίζουν, περηφανεύονται και διεκδικούν να μην απολυθεί κανείς. Παραβλέπουν τα δεδομένα: η οικοδομή δεν δουλεύει και η ζήτηση του προϊόντος έπεσε κατά 40%. Υπήρξε εργοδοτική πρόταση για πεντάωρες βάρδιες για ένα τετράμηνο γιατί η παραγωγή δεν μπορούσε να απορροφηθεί. Η απάντηση των συνδικαλιστών του ΚΚΕ ήταν να παραμείνει το οκτάωρο, να μην απολυθεί κανείς και τα σίδερα να τα μασάει ο Μάνεσης.

  Ο μαξιμαλισμός των αιτημάτων θα πετύχει ένα πράγμα: να κλείσει το εργοστάσιο και να μείνουν όλοι στον δρόμο. Τα ίδια κάνουν οι κουκουέδες σε βάρος του νησιωτικού τουρισμού. Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στα καράβια, λίγοι ρισκάρουν να εγκλωβιστούν, να χάσουν το αεροπορικό εισιτήριο της επιστροφής. Αν λοιπόν το Πάσχα το ΚΚΕ πανηγύριζε για τη σκληρή στάση του απέναντι στους εφοπλιστές, τώρα θα πρέπει να αναγνωρίσει το μερίδιο ευθύνης για την απροθυμία του κόσμου να ταξιδέψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είπαμε όμως. Το ΚΚΕ αυτά τα κάνει επειδή δεν έχει εξουσία. Εκεί που έχει εξουσία είναι ο χειρότερος δυνάστης. Το βλέπουμε στις επιχειρήσεις του, όπου αθόρυβα γίνονται μαζικές απολύσεις. Αντιγράφουμε ενδεικτικά αποσπάσματα από ανακοίνωση των απολυμένων στον σταθμό 902: «Προσπαθήσαμε να οργανωθούμε για πρώτη φορά, γιατί μέσα στο σταθμό απαγορευότανε από πάντα η συνδικαλιστική οργάνωση». Βάλανε χαφιέδες ανάμεσα στους εργαζόμενους, κατόπιν έστειλαν άτομα στο συνδικαλιστικό όργανο για να διαβάλει τους απολυμένους και υποχρέωναν τους εργαζόμενους στον Περισσό να κάνουν «περιφρούρηση» μην τυχόν και πλησιάσουν το κτίριο οι απολυμένοι.

   Τα ίδια έκανε η κυρία Παπαρήγα και στην άλλη εταιρεία του κόμματος, την Τυποεκδοτική. Και εκεί απέλυε αβέρτα. Γιατί η «ΚΚΕ ΑΕ» μπορεί να απολύει χωρίς τον φόβο να κλείσουν οι συνδικαλιστές το μαγαζί για 220 ημέρες. Υπήρχε μάλιστα και ιδεολογικό πάτημα για τη Γενική Γραμματέα: «Είναι επιχείρηση που δρα μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής αγοράς και επομένως έχει όλες τις αντίστοιχες δυσκολίες. Σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου γίνονται απολύσεις. Είμαστε στόχος μιας επίθεσης που μας παρουσιάζει ως μια κερδοφόρα επιχείρηση. Εμείς έχουμε μεγάλη συρρίκνωση των εργασιών μας. Εμείς παλεύουμε κατά του καπιταλισμού». Η απόλυτη τρέλα.
   http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=460934

   Διαγραφή
  2. Σάπιοι αστοί, κουφάλες! Πότε θα ξεβρομίσει ο τόπος από σας!

   Διαγραφή
  3. Λώρη Κέζα, η δημοσιογράφος του δεύτερου άρθρου, που τρελαίνεται με τις τρέλες του ΚΚΕ, "που κλείνει τα εργοστάσια και μένουν όλοι στο δρόμο". Η αλήθεια είναι ότι μας υπερεκτιμάει πάντως. Αυτή νομίζει ότι το ΚΚΕ και το διαβολικό ΠΑΜΕ έχει δημιουργήσει την παγκόσμια κρίση και άντε να της το βγάλεις απ' το μυαλό. Είναι χειρότερη απο κάτι ΧΑτες που νομίζουν ότι οι μετανάστες φταίνε για την κρίση. Βέβαια και οι ΧΑτες όλως τυχαίως πιστεύουν ότι εκτός απο τους φαγανούς μεταναστάτες φταίνε και οι κομμουνιστές, που χαλάνε την πιάτσα της αγοράς, όπως ακριβώς και η κυρία.


   Το πρώτο άρθρο του Βλήματος είναι της "σχολής Παπαχελά" και γι' αυτό είναι no name.

   Διαγραφή
  4. Για το Βήμα, το "Σχέδιο Παπαχελά" --η προσπάθεια δηλαδή να χτυπηθεί το ΚΚΕ ως κόμμα ακίνδυνο για την αστική εξουσία με τα λόγια καθώς χτυπιέται ως επικίνδυνο με μπουνιές-- δεν πάει πολύ καλά. Θα χρειαστεί να βάλουν μπροστά το Ιντυμήντια και τους αναρχικούς του τουίτερ. Αλλά τι λέω αυτοί πήραν ήδη μπροστά....

   Σχόλια στο άρθρο περί φρόνιμου και μετριοπαθούς ΚΚΕ στο Βήμα:

   EΣΥ, Βημα.... | 02:47
   εισαι μερος του προβληματος,ΟΧΙ της λυσης..... Απλα του λες να μην εφαρμοσει το νομο... Μια απο τα ιδια δηλαδη.....
   Alexander S.απάντηση274

   Διαγραφή
  5. ΚΚΕ = υπεράνω νόμου απλά. | 03:06
   30 χρόνια έχω σιχαθεί να βλέπω τα φασιστικα κομμούνια ως ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ να προπηλακίζουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι όποιον γουστάρουν, να αποτελούν ουσιαστικά κράτος εν κράτει. Aπό το να πετάνε καφεδες στον γερμανό πρόξενο ως να δέρνουν όποιον δεν απεργει γιατί τους χαλάει την πιάτσα! ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ Δένδια λιώστους ν'αγιασει το χέρι σου! αλλά παίζει και συ να είσαι κότα, μετά τη βίλα Αμαλία σου βαλάνε μερικές βομπίτσες για αντιποινα και κόλωσες μου φαίνεται..

   Ευελιξία = ατιμωρησία... | 06:49
   Τι αρλούμπες είναι αυτές;;; Το ΚΚΕ εκτιμά ότι η στροφή προς την κεντροαριστερά του Σύριζα, του αφήνει πεδίο δράσης στα αριστερά του Σύριζα... Και επιδιώκει να το καλύψει δημιουργώντας άνομες δήθεν "αγωνιστικές πράξεις"... Συνεπώς, άριστα πράττει ο Δένδιας εφαρμόζοντας παντού το δόγμα της μηδενικής αναοχής στην ανομία και θα το διαπιστώσετε στις προσεχείς δημοσκοπήσεις!!!
   Υπέρ της εφαρμογής του νόμου

   Επιτέλος κάποιος αποφάσισε να επιβάλει το νόμο | 07:19
   Έχει το δικαίωμα το ΚΚΕ να μπουκάρει όπου θέλει και όποτε θέλει, απλά επέιδή έτσι γουστάρει. Εχουμε πορωθεί. Οι αυθαιρεσίες του ΚΚΕ και των κουκουλοφόρων μας φαίνονται φυσιολογικές. ΣΔε ποιά χώρα του κόσμου όποιος θέλει, όποτε θέλει, επιδή έτσι θέλει καταλαμβάνει υπουργεία, σχολεία, δρόμους και ότι άλλο θέλει. Εδώ δεν αφήνουν την αστυνομία να μπεί σε σχολείο και μας φαίνεται φυσιολογικέ ςοι καταλήψεις. Τρελαθήκαμε. Κάτι πρέπει να γίονει να συνέλθουμε..
   thanasis

   Εκτός πραγματικότητας γλυψιμο | 07:53
   Για χρόνια ο παράστρατός του ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, αποκλείει λιμάνια, εργοστάσια και άλλους χώρους, σε ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής. Και εσείς βλέπετε υποδειγματική στάση. ... Μόνο αν θέλετε να τους χαιδεψετε ...
   Καθηλομενος στα λιμάνια για χάρη τους

   Διαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ.... | 08:02
   ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
   ΓΙΑΝΝΗΣ

   Έγκλημα και τιμωρία | 08:07
   Kύριε μάλλον είσετ εκτός τόπου και χρόνου!!Όποιος μπει και καταστρέψει το σπίτι του άλλου δεν θα πάθει τίποτα;;Με ποιο δικαίωμα λοιπόν γράφετε κάτι τέτοιο;;Να κατατστρέφει το πΑΜΕ και να μην πληρώνει;;Να δείτε που ο λαός θέλει τέτοιες αντιδράσεις σαν αυτές του κ. Δένδια!!!!Ντροπή σας να γράφετε κάτι τέτοιο και ντροπή να σας το δημοσιεύουν!!
   φορολογούμενος που πληρώνει κάθε καταστροφή


   Ιερές αγελάδες | 08:11
   Και μόνο το γεγονός ότι μπήκαν 40 αυτόκλητα άτομα, σε γραφείο υπουργού, δεν φθάνει; Τι είναι αυτά που μας λέτε; Οι εκ του ασφαλούς τραμπουκισμοί πρέπει να σταματήσουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν σε κανέναν χώρο, ιερές αγελάδες.
   αληθινά αγανακτισμένος πολίτης

   Ενδιαφέρον πρόβλημα | 08:25
   Η Αριστερά δημιουργεί αναταραχή και προκαλεί συγκρούσεις προπαγανδίζοντας στους ανέργους, ταλαιπωρημένους, απαξιωμένους (πλην αφελείς
   Ν. Πειρουνάκης

   Σταμουλο ζεις εσυ μας οδηγεις | 08:37
   ...Η δράση του, πολιτική και συνδικαλιστική, υπήρξε σχεδόν υποδειγματική και επί της ουσίας μετριοπαθής για κομμουνιστικό κόμμα....Αυτη η υποδειγματικη συνδικαλιστικη συμπεριφορα υπηρξε μονο απεναντη στους απολημενους της τυποεκδοτικης και του 902 στα υποληπα εδειξε τον μαυρο τραμπουκοφασισμο του
   tokuta

   Θλιβερό άρθρο | 09:37
   Προφανώς ο συντάκτης έχει εξισώσει το επιπεδό του με το γενικότερο χάος που ονομάζεται "Ελληνική κοινωνία". Προσωπικά, τα τελευταία 10 χρόνια σχεδον έχω φτύσει αίμα απο τις κάθε είδους πορείες, διαδηλώσεις, καταλήψεις, κλπ, που οργάνωνε το ΠΑΜΕ, ακόμα και σε καιρούς ευμάρειας και σε υπεράσπιση κοινωνικών ομάδων που ζουσαν/ζούν παρασιτικά. Και μετά απο τόσα χρόνια αναίσχυντης παρανομίας, χωρίς καμία (;) σύλληψη και καταδίκη, ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ 40 "αγωνιστών" οι οποίοι παρανόμησαν ξεκάθαρα;
   Νομιμος Σκεπτόμενος

   παλι | 10:18
   σκεφτομαι την αντιδραση σας αν ειχαν μπει στην επιχειρηση σας να διαμαρτυρηθουν τι θα λεγατε,οσο για το οτι δεν εδωσαν δικαιωματα,μονο σαν μαυρο χιουμορ το βλεπω
   σωτηρης

   Διαγραφή
  7. Σκατά τα έκανε το λούμπεν φασισταριό στο οποίο απευθύνεται πλέον το συγκρότημα Λαμπράκη, λοιπόν.

   Ένας μόνο έπιασε το νόημα του Σχεδίου και απάντησε σωστά:

   ΟΓΙΑ | 07:44
   Φυσικά δεν έδωσε δικαίωμα, αφού αυτή ήταν η συμφωνί για να επαναλειτουργήσει...Να γίνει, όπως και έγινε, η αριστερή όψη του συστήματος....
   Frixos

   Γρήγορα, βάλτε μπρος στο Indy και στα παλουκάρια της ανεξάρτητης αριστεράς γιατί δε βγαίνετε παιδιά...

   Διαγραφή
  8. Πράγματι, κοιμούνται ακόμα τα μπουμπούκια μου. Χθες έκαναν κάποιες δειλές προσπάθειες πάντως από ό,τι είδα...

   Διαγραφή
 3. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν το Βήμα, η Καθημερινή και εν γένει ο αστικός τύπος τα βάζει με το ΚΚΕ. Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.Οι ταξικοί αγώνες που ενοχλούν τώρα το σύστημα, είναι οι αγώνες που θα το ταρακουνήσουν αύριο και θα το γκρεμίσουν μεθαύριο. Αυτό οι αστοί το ξέρουν και αυτό φοβούνται. Η εργατική τάξη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από το παράπλευρο σύμπαν τού ΣΥΡΙΖΑ:

  http://www.rednotebook.gr/details.php?id=8622

  Ωιμέ και τρισαλί, Ο Άλεξ Τοκβίλ, Ντεμόκρασι στο Ελάντα ...

  http://www.greektube.org/content/view/154622/2/

  5:02-->

  οι ενστάσεις οι οποίες διατυπώθηκαν κινήθηκαν στη λογική: «τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς τους δεξιούς;» [έλα ντε!] και δεν [!!;;!!] έλαβαν το χαρακτήρα δριμείας καταγγελίας [!!!]. Άλλωστε, [!!!!] το Σαββατοκύριακο ακολουθεί η συνεδρίαση της ΚΠΕ. [το Σάββατο αναμένονται δριμείες καιρικές ροχάλες, πάρτε ομπρέλα]

  http://tvxs.gr/news/ellada/politiki-grammateia-aytognosias-sto-syriza

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Η αλήθεια είναι ότι οι πρωτόγνωρες καταστάσεις «γεννούν» και ασυνήθιστα γεγονότα, οπότε υπ’ αυτό το πρίσμα μπορεί να καταστεί πιο κατανοητή η, μέχρι πρότινος αδιανόητη, παρουσία φορέα της ριζοσπαστικής Αριστεράς -δη δε της ελληνικής- στην «κοιλιά του κήτους», για να χρησιμοποιηθεί και η πολιτική αργκό των ημερών. Ακόμη κι έτσι όμως, λαμβάνοντας δηλαδή υπόψη ότι ενίοτε οι εξαιρετικές περιστάσεις ενεργοποιούν απροσδόκητες δράσεις, τόσο η διαχείριση της επίσκεψης στις ΗΠΑ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η αντίστοιχη υποδοχή που επεφύλαξε η αμερικανική πλευρά (βλ. κυβέρνηση, ΜΜΕ, think tanks, κοινή γνώμη κλπ) στο γεγονός, δεν παύουν να εκπλήσσουν τους περισσότερους (με όσες νοηματικές παραλλαγές μπορεί να λαμβάνει εν προκειμένω το ρήμα), αν μη τι άλλο δε να δημιουργούν ένα ιστορικό προηγούμενο, είτε αυτό το «αμερικανικό οδοιπορικό» του ΣΥΡΙΖΑ αποτελέσει «στιγμή» είτε σηματοδοτήσει την εγκαινίαση και την εδραίωση δεσμών -εκ των πραγμάτων «πειραματικού»- πολιτικού διαλόγου."

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΟΑΝ...

   Διαγραφή
  2. "Στο πλαίσιο μίας κλασικά ρεαλιστικής ανάγνωσης, η συνειδητοποίηση της εσωτερικής δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της διεθνούς, πλέον, αναγνωρισιμότητας του επικεφαλής του, κινητοποίησε διεργασίες στις ΗΠΑ, με σκοπό την πληρέστερη κατανόηση του πολιτικού φορέα που, για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας, ανακαλεί μνήμες από την εποχή της… Emma Goldman."

   Οχι ρε μαλάκα. Δεν το διάβασα αυτό. Δεν είναι δυνατόν.

   Διαγραφή
  3. "Συγκυριακά, η άφιξη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ, συνέπεσε με την ελληνική πρεμιέρα της ταινίας «Lincoln», στην οποία, μέσα από την απαραίτητη δραματουργία, καταγράφεται, χωρίς περιστροφές, ότι η «ηθική του σκοπού» (βλ. εν προκειμένω «Ένωση») υπερείχε κάθε άλλης αξίας. Για την ικανοποίηση των επιταγών της αξιοποιήθηκε μία «υψηλή αξία» (βλ. ανθρώπινη ισότητα ως κατάργηση της δουλείας), αλλά χρησιμοποιούμενη κυρίως ως μέσον, κατόπιν επιστράτευσης μεθόδων δολοπλοκίας και διαφθοράς. Εν τέλει, «ο σκοπός επετεύχθη», αφού πρώτα οι εμπλεκόμενοι χρειάστηκε να διέλθουν «δια πυρός και σιδήρου», σε μία μάχη αδυσώπητη, που σκόρπισε πόνο και οδύνη, ώστε να καταστεί δυνατή η απόλαυση εκείνου που γινόταν αντιληπτό ως -πολιτική- ηδονή. "

   ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ WALTENDEGEWALT ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ!!!

   Διαγραφή
  4. Είναι ολοφάνερο ότι η παρουσία του Τσίπρα στις ΗΠΑ ήταν καταλυτική. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μου, η Μισέλ ζήτησε διαζύγιο από τον Μπαράκ για τα μάτια του γοητευτικού Alex. Η Αμερική συγκλονίζεται και ο νεαρός Έλληνας πολιτικός απειλεί να ανατρέψει τις παγκόσμιες ισορροπίες στο διεθνές high society σαν άλλος Ωνάσης. Το Α.Ρ. του Λαφαζάνη διαφωνεί με αυτή την εξέλιξη, αλλά παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ για χάρη της ενότητας της αριστεράς.

   Διαγραφή