Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

Απετράπη απόπειρα δολοφονίας κατά του Χριστόφια

Μεταφέρω την είδηση με πάσα επιφύλαξη μέχρι να διασταυρωθεί κι από άλλα μέσα:

Απετράπη δολοφονική απόπειρα κατά της ζωής του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Η Αστυνομία ανακάλυψε γύρω στις 12 το μεσημέρι εκρηκτική ύλη στο δρόμο προς το Κελλάκι όπου ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα μετέβαινε το απόγευμα.

Η εκρηκτική ύλη ήταν τοποθετημένη κοντά σε σημείο από όπου θα διερχόταν το προεδρικό όχημα και τα αυτοκίνητα της συνοδείας του. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και τηλεχειριστήριο.

Πηγή: Γνώμη

6 σχόλια:

 1. Το διαβάζω και αλλού πάντως την είδηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πράγματι. Παρ' όλα αυτά, εγώ θα κρατήσω επιφυλάξεις, όχι για την γνησιότητα της είδησης αλλά για την γνησιότητα των όσων αναφέρει η είδηση. Διότι μου φαίνεται κάπως παράξενο η αστυνομία να ερευνούσε έτσι μόνη της την περιοχή γύρω απ' το Κελάκι και να ανακάλυψε τη βόμβα. Δεν νομίζω ότι αυτού του είδους η δραστηριότητα είναι καθημερινή. Χωρίς να αποκλείω ακροδεξιά ενέργεια, έχω επιφυλάξεις για το αν η είδηση κρύβει σκοπιμότητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή χρονιά. Σας αναφέρει η σημερινή "Εφημερίδα των Συντακτών" σε αφιέρωμα για τα μπλογκ που στηρίζουν το ΚΚΕ. (Δεν βρήκα το λινκ.)
  Ι.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μεγαλεία!!!

   Τους απλήρωτους μπλοκάκιδες των blog που στηρίζουν το ΚΚΕ τους αναφέρει;

   Θέλω τα λεφτά μου πίσω ρε ρεμάλια του ΚΚΕ!!!

   Το λέει και η "Νέα Ελευθεροτυπία" των συντακτών.

   Από αυτή την παπαροτσουτσουνιά προέρχεται:

   "Αναζητώντας την Αριστερά στην Ελλάδα"

   "Τα δύο κόμματα που εκφράζουν το αριστερό κίνημα στη χώρα, κοινοβουλευτικώς εννοείται, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το ΚΚΕ, τελούν εν συγχύσει σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη μία, αλλά και την εσωτερική δομή τους από την άλλη, όπως και το κοινοβουλευτικό τους μέλλον.

   Το ΚΚΕ, παρά τη μείωση της εκλογικής του δύναμης, εξακολουθεί να παραμένει συνεπές ως προς την αντικαπιταλιστική του στάση, διακρίνεται όμως μια αμηχανία σε ό,τι αφορά την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας"

   Αυτή την αριστερά, να τη βάλετε εκεί που ξέρετε, ηλίθιοι μικροαστοί.

   Διαγραφή
  2. "Τα δύο κόμματα που εκφράζουν το αριστερό κίνημα στη χώρα, κοινοβουλευτικώς εννοείται, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το ΚΚΕ, τελούν εν συγχύσει σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη μία, αλλά και την εσωτερική δομή τους από την άλλη, όπως και το κοινοβουλευτικό τους μέλλον.

   Το ΚΚΕ, παρά τη μείωση της εκλογικής του δύναμης, εξακολουθεί να παραμένει συνεπές ως προς την αντικαπιταλιστική του στάση, διακρίνεται όμως μια αμηχανία σε ό,τι αφορά την αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας"

   "Οι συγγραφείς των κυριακάτικων εντύπων είναι απογοητευμένοι ράφτες. Οι γονείς τους τούς εξαναγκάζουν να μπουν σε ένα επάγγελμα που απαιτεί ευφυία, αλλά το αρχικό τους ταλέντο βρίσκει τελικά τρόπο να εκφραστεί."
   Karl Kraus

   Διαγραφή