Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

¨Ηταν πολλές οι φωτογραφίες-πειρασμός, Άρη...

Ε συγνώμη δηλαδή σύντροφοι! Πόσο να αντισταθούμε να κλέψουμε και μεις καμιά φωτογραφιούλα; Τι, επειδή σας αποκαλέσαμε "μαγαζάκι" δηλαδή, δεν δικαιούμαστε να αρπάξουμε το κατιτίς μας από τα χθεσινά για το Πουλυτεχνείο; Και στο κάτω-κάτω, τι θέλατε να βάλουμε για μόστρα κάτω απ' τον τίτλο; Αυτό;

Ή αυτό;
(The following image has been copyrighted as the property of SYRIZA-EKM for use in international propaganda posters. Reproduction of this image by other parties is punishable by the law concerning property rights of the European Union):

7 σχόλια:

 1. Αντώνη δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς για την φωτογραφία απο το left.gr

  Γιάννης Ρ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τρεις είναι από το left.gr. Σε ποια αναφέρεσαι; Στην πρώτη; Είναι νεολαίοι του Σύριζα οι εικονιζόμενοι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι στην πρώτη αναφέρομαι. Είναι μάλλον απο φαιτητικούς συλλόγους, πιθανώς ΕΑΑΚ όπως ανέφερε και ο Φυσικός.

   Αν δεις και το βιντεο στο left.gr αρκετά μπλοκ νεολαίων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΑΑΚ είχαν κόκκινες σημαίες, που αν προσέξεις έχουν πιο μακρύ κοντάρι απο τις κλασικές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

   Επειδή εχτές κινήθηκα αντίθετα με την πορεία απο την κεφαλή της μέχρι τα τελευταία μπλοκ του ΚΚΕ στο τέλος της μπορώ να το βεβαιώσω. Μάλλιστα μου έκανε εντύπωση μπλοκ νολαίας ΣΥΡΙΖΑ νομίζω που φώναζε "Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά". Για αυτό πάντως δεν είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν ΣΥΡΙΖΑ.

   Βλέποντας το άρθρο στο left.gr πάντως, φαίνεται οτι στόχος ήταν η κάλυψης όλης της πορείας και όχι αυστηρά των μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως για όποιον ήταν χτες στο δρόμο προκαλεί το λιγότερο απορία πως ξέφυγε η τεραστια συμμετοχή του ΚΚΕ στην πορεία.

   Γιάννης Ρ.

   Διαγραφή
  2. ΕΑΑΚίτες ήταν αυτοί που έβλεπες. Λογικά αναφέρεσαι στην Ισραηλινή πρεσβεία καθώς εκεί συναντήθηκαν Φ.Σ., Ανταρσυα κ.α. και ΚΚΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑΣ είχε φύγει μετά την αμερικανική πρεσβεία.
   alhambra

   Διαγραφή
 3. Απαντήσεις
  1. ΕΑΑΚίτες; Μπράβο! Ναι, ξέχασα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θυμωμένος και κλέβει μόνο ΑΝΤΑΡΣΥΑ τώρα...

   Διαγραφή
 4. Επιβάλλεται να τους κοπανάμε όποτε κάνουν τέτοιες απατεωνιές, να σημειώσω πάντως από την άλλη ότι οι θιασώτες της "πραγματικής αριστερής κριτικής στον συριζα" βρήκαν στο φώτοσοπ την ουσία της πραγματικής τους κριτικής.

  Περισσότερο από διαστροφή μάλλον επισκέφτηκα χθες μετά από πολύ καιρό το granma. Εκεί θα βρείτε μονίμως αναρτημένη φωοσοπιαρισμένη ειρωνική εικόνα για τον συριζα. Τι να λέει αυτό; Τίποτα απολύτως. Το βρίσιμο στους κκεδες (και στο κκε γενικότερα) πέφτει βροχή, ο Υ συμφωνεί με τον Στάθη και δίνει και άρθρα του παπαχελά για επιβεβαίωση, ο μίχος παίζει μπάλλα στα συνδικαλιστικά (τελευταία παράσταση: καλύτερα μειώσεις μισθώς παρά σύνταξη και αγώνας με το παμε) κτλ

  Ξέρω ότι ο μικρόκοσμος ενός μπλογκ δεν έχει να δείξει πολλά, αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτό το ζήτημα (της οικειοποίησης ξένων συμβόλων και εν τέλει δράσεων -- γιατί αυτός είναι ο σκοπός, πρόχειρο παράδειγμα τα άρθρα της αυγής για τις κινητοποιήσεις) οδεύει προς απαξίωση από τον χώρο της ριζοσπαστικής αριστεράς, με τα γνωστά της εργαλεία -- μην μου μιλάτε για τσίπρα λένε οι συνιστώσες, του ασκήσαμε κριτική για την δεθ, μην μου λέτε για τους σελέμπριτιζ της ανταρσυα λένε τα "παιδιά", εμείς δεν είμαστε μ'αυτούς κτλ. Και τα μέτωπα των 300, 1000, 1300 κτλ καλά κρατούν για την μεγάλη παναριστερή κυβέρνηση των σχεδίων α,β,γ,δ που θα ανακουφίσει τον κόσμο της εργασίας μακριά από τις ακρότητες και τους σεχταρισμούς του μονολιθικού παμε... Έμπαινε ρε Λαπαβίτσα!

  Ijon Tichy

  ΑπάντησηΔιαγραφή