Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ: Κάλεσμα στα συνδικάτα της Ευρώπης για την καταγγελία των δολοφονικών επιθέσεων στη Γάζα

ΠΑΜΕ
Πρωτοβουλίες για την καταδίκη των δολοφονικών επιθέσεων
Κάλεσμα στα συνδικάτα της Ευρώπης

Κάλεσμα στα συνδικάτα της Ευρώπης να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις αξιοποιώντας διάφορες μορφές για να καταγγελθούν οι δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, «που υπηρετούν τα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και σχετίζονται με την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών για επέμβαση σε βάρος της Συρίας και του Ιράν» απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Ολόκληρο το κάλεσμα έχει ως εξής:

«Η Εκτελεστική γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα της Ευρώπης να πραγματοποιήσουν αγωνιστικές δραστηριότητες με διάφορες μορφές για να καταγγείλουμε τις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι στρατιωτικές αυτές επιθέσεις του Ισραήλ υπηρετούν τα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και σχετίζονται με την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών για επέμβαση σε βάρος της Συρίας και του Ιράν.

Να απαιτήσουμε:

1. Από τις κυβερνήσεις της Ευρώπης να σταματήσουν τις στρατιωτικές συνεργασίες τους με το Ισραήλ.

2. Την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, επιστροφή των προσφύγων, άμεσος τερματισμός της ισραηλινής κατοχής, τερματισμός του εποικισμού και αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, κατεδάφιση του διαχωριστικού τείχους και να σταματήσει ο αποκλεισμός των Παλαιστινίων, στη Δυτική Οχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

Είμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ».
Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου