Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Κάδος απορριμμάτων

Για σκοπούς αρχειοθέτησης και πιθανή μελλοντική αναφορά (αλλιώς θα τα ξεχάσω, και δε μού αρέσει να ξεχνάω). Αν υπάρχουν και άλλα με ενημερώνετε:

1. Γ. Ρούσης, "Το ΚΚΕ και τα αστικοδημοκρατικά κόμματα", Ίσκρα
2. Σ. Σταυρόπουλος, "Πού το πάει το ΚΚΕ;"Ίσκρα και Ενικός
3. Θ. Καρτερός, "Το Λόμπι της Αλέκας", Ίσκρα και Αυγή
4. Λ. Λαζόπουλος, τηλεοπτικές αθλιότητες στην εκπομπή "Αλ Τσαντίρι Νιούζ"
5. Σ. Καπάκος, "Το ΚΚΕ στη Βουλή αφουγκράζεται την πλατεία;", Αυγή
6. Γ. Ανανδρανιστάκης, "Το ΚΚΕ και ο Μήτρογλου", Αυγή

7 σχόλια:

 1. Αντώνη ακόμα και τα κοινά σκουπίδια με την κατάλληλη επεξεργασία μετατρέπονται ωφέλιμα για τον άνθρωπο...
  τα παραπάνω 6 είναι δυσφήμιση για τον άνθρωπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατ' αρχάς, έχει ενδιαφέρον το σπέκτρουμ, η γκάμα σκουπιδοπαραγωγής, από τον αυριανικό λαϊκισμό στον αυριανικό λαϊκισμό με ψευδεπίχρισμα "θεωρίας" (βλ. Ρούσης).

  Κατά δεύτερο, έχει ενδιαφέρον το επίπεδο στο οποίο είναι πρόθυμα να πέσουν μέσα και άτομα που κάποτε επαίρονταν για "σοβαρότητα" και "ήθος."

  Κατά τρίτο, έχει ενδιαφέρον ο στρατός των προθύμων όταν το κόμμα τα βρίσκει σκούρα, από πού αντλεί στελέχη και εθελοντές (ας πούμε το Λάκης Λαζόπουλος + Γιώργος Ρούσης το βρίσκω αποκαλυπτικό)

  Κατά τέταρτο, και επειδή αυτού του είδους οι άνθρωποι αλλάζουν προσωπεία διαρκώς, θα έρθει γρήγορα η στιγμή που θα λένε άλλα, και είναι καλό και απαραίτητο να κρατάμε αρχείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέχασα το πέμπτο: νομίζω ότι έχει καταστεί σαφές όσο ποτέ μετά τα τελευταία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Εννοώ ότι είναι πλήρως συμφιλιωμένος με την ανυπαρξία του ως κινηματική οντότητα πλέον. Του αρκεί να έχει τα "κατάλληλα" άτομα στους "κατάλληλους" χώρους (ακαδημία, σόου μπιζ, κλπ) για να κάνει αυτό που θεωρεί "δουλειά" του, δηλαδή κατά βάση για να αντιπαρέρχεται το χαίνον κενό που αντιπροσωπεύει ως εκφραστής οιουδήποτε ταξικού/λαϊκού κινήματος.

   Διαγραφή
  2. Υπάρχει, θέλω να πω, και μια ομολογία ανημπόριας στην επιλογή τακτικής εδώ. Μια παραδοχή ότι "δεν μπορώ να σε πολεμήσω αλλιώς, πρέπει να αναλωθώ σε επικοινωνιακές στρακαστρούκες στη διαπασόν γιατί δεν έχω στην πραγματικότητα κανένα άλλο μέσο."

   Πράγμα που είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό.

   Διαγραφή
  3. Αφού αναφέραμε πολύ τον Αριστοφάνη τελευταία, εγώ αυτές τις στρακαστρούκες θα τις ονόμαζα "πορδίτσες".Την "απέλπιδα προσπάθεια του πισινού να μιλήσει" όπως λέγαμε παλιά.....
   Αυτά προς το παρόν!

   rednready2

   Διαγραφή
  4. Θέλω να τονίζω έντονα αυτό που αναφέρεις στο σχόλιο αυτό: "...Θα έρθει γρήγορα η στιγμή που θα λένε άλλα και είναι καλό και απαραίτητο να κρατάμε αρχείο."

   Διαγραφή
 3. ΠΑΡΟΡΑΜΑ!

  Φίλε Αντώνη,

  Διόρθωσε, σε παρακαλώ, το αποριμμάτων στο σωστό απορριμμάτων.

  Μη απολιθωμένος (ακόμα!) από τις ακτές της Ανατολικής Βαλτικής

  ΑπάντησηΔιαγραφή