Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Στο σεξιστικό ΚΚΕ δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι. Το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σεξιστές δεν λείπουν, ούτε έλειψαν ποτέ, από την ελληνική Βουλή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Τατσόπουλος ή σύσσωμη η Χρυσή Αυγή, ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τα κατεβασμένα παντελόνια του κι άλλα ακόμη χυδαιότερα υπονοούμενα, ούτε ο Σωκράτης Ξυνίδης με την αλήστου μνήμης «καλτσοδέτα» του, που απευθυνόταν στην κα. Εύα Καϊλή, ή ο Γρηγόρης Ψαριανός που ουκ ολίγες φορές έχει διαφημίσει το αντριλίκι του. Δεν λείπουν ούτε από το ΚΚΕ, την πόρτα του οποίου μοιάζει να μην έχει διαβεί ποτέ ομοφυλόφιλος
Έφη Γιαννοπούλου, Red Notebook

Αν ομοφυλόφιλος/η γίνει ποτέ μέλος του ΚΚΕ* παρακαλείται να ενημερώσει την κοινότητα του ΣΥΡΙΖΑ** μέσω social media. 

* Σεξιστικό/φαλλοκρατικό κόμμα σύμφωνα με τα κριτήρια ούλτρα προοδευτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. παρακάτω).
** Επίσημος γνώστης όλων των ενδο-ΚΚΕ θεμάτων, μονοπωλιακός εκπρόσωπος του σεξουαλικού προοδευτισμού, και καθ' ύλιν αρμόδιος για την σεξουαλικότητα των μελών και ψηφοφόρων του ΚΚΕ.

6 σχόλια:

 1. Προς το παρόν, κυρία Γιαννοπούλου, σεξιστές στην αριστερά υπάρχουν επισήμως στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ κόμμα. Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει κάμερες σε όλα τα σπίτια κουκουέδων και διεξάγει έρευνα... Γι' αυτό τα ξέρει... Επίσης στο δικό τους Κόμμα όποιος πάει να μπει συμπληρώνει έγγραφο σεξουαλικότητας. Μην μπαίνει και όποιος να'ναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε ναι είναι επιλεκτικοί για το ποιον γράφουν στο κόμμα, δεν γράφουν μαζικά σαν κάτι άλλους.

   Διαγραφή
 3. Oι κομμουνιστές έχουν μάθει να μην διαχωρίζουν τους ανθρώπους βάση του φύλου, της φυλής, της θρησκείας, της σεξουαλικότητας τους, αλλά της τάξης τους.
  -Μπορούν οι αστοί να κταλάβουν μία τέτοια ταξινόμηση;
  -Σαφώς και μπορούν, αν είναι "αριστεροί"!
  Θεωρούν άξια υπεράσπισης τα "δικαιώματα" όλων των "μειωνοτήτων", αλλά όχι και της πλειονότητας που ονομάζεται προλεταριάτο.
  -Παρότι η ταξική αντίληψη είναι η ίδια (με αντεστραμένη στόχευση) η επιφανειακή προσέγγιση του ζητήματος μοιάζει διαφορετική.
  Για τους "προοδευτικούς" αστούς τα "μειονοτικά δικαιώματα" είναι το άπαν, προκειμένου να μην αναφερθούν σε αυτά της προλεταριακής μειοψηφείας. Εκπρόσωπη της ό,ποιας μειονότητας εξάλλου, μπορούν κάλιστα να υπάρχουν εντός της αστικής τάξης.
  Για τους κομμουνιστές πάλι, οι "μειονοτικές καταπιέσεις" είναι δευτερεύουσες, όσο τα μέλη των "μειονοτήτων" που ανήκουν στην εργατική τάξη, δεν έχουν ξεπεράσει την βασική καταπίεση. Αυτήν που η αστική τάξη ασκεί στο προλεταριάτο.
  Ετσι για τον κομμουνιστή το να "διαφημήσει" την ομοφυλοφυλία ή τον "ανδρισμό- θηλυκότητα" του, είναι εξίσου άσκοπο- εξίσου γελοίο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. θέλουμε Κοάάάάάάάάάν θέλουμε κοάάάάάάάάάν..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή