Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ για την επίθεση Ισραήλ στη Γάζα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tα ταξικά συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καταγγέλλουν τις δολοφονικές επιθέσεις της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Οι στρατιωτικές αυτές επιθέσεις του Ισραήλ υπηρετούν τα σχέδια που έχουν καταστρώσει τα επιτελεία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και σχετίζονται με την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών για επέμβαση σε βάρος της Συρίας και του Ιράν.

Απαιτούμε ΤΩΡΑ από την ελληνική κυβέρνηση

1. Να ακυρωθεί η στρατιωτική συνεργασία της χώρας μας με το Ισραήλ.
2. Να κλείσει τώρα τη βάση της Σούδας και να μην χρησιμοποιηθούν, τα λιμάνια κι ο εναέριος χώρος της χώρας μας για τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην Μέση Ανατολή.

Είμαστε στο πλευρό της εργατικής τάξης και του λαού της Παλαιστίνης που αγωνίζεται για βιώσιμο και κυρίαρχο κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές του Ισραήλ, επιστροφή των προσφύγων, άμεσος τερματισμός της ισραηλινής κατοχής, τερματισμός του εποικισμού και αποχώρηση όλων των εποίκων από τα κατεχόμενα εδάφη, κατεδάφιση του διαχωριστικού τείχους και να σταματήσει ο αποκλεισμός των Παλαιστινίων, στη Δυτική Όχθη και στη Λωρίδα της Γάζας.

1 σχόλιο:

  1. Τραγούδι αφιερωμένο στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης:

    "Παλαιστινιακό":
    http://www.youtube.com/watch?v=OtQtQfA4yzs

    K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή