Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

No shit, Sherlock!

Συγκλονίστηκα από το αποκαλυπτικό άρθρο του Λάμπρου Σταυρόπουλου στο Βήμα. Ο Λάμπρος Σταυρόπουλος ξέρει πάρα πολλά πράγματα για το ΚΚΕ. Πράγματα που εγώ πρώτη φορά ακούω. Εννοείται ότι έχω μετανιώσει που γράφω στο Lenin Reloaded αντί στο Βήμα. Τίποτα δεν μου λένε οι ΚΚΕδες.

Να ένα πράγμα που ξέρει:
Εντονα προβληματισμένη για τη διάσταση που προσλαμβάνει αυτή η πολιτικοϊδεολογική «κόντρα» είναι και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, η οποία φέρεται να έχει προειδοποιήσει τα στελέχη της ότι στην πορεία προς το συνέδριο θα κλιμακωθεί η διαπάλη και οι επιθέσεις κατά του κόμματος, εφιστώντας τους την προσοχή σε όσα λένε τα sites που εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της προγραμματικής γνησιότητας του ΚΚΕ.
Ποια sites εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της προγραμματικής γνησιότητας του ΚΚΕ; Αυτά που αναπαράγουν το άρθρο του Σταυρόπουλου. Διότι αναπαράγοντάς το, αποδεικνύουν ότι δίκαιο είχε ο Σταυρόπουλος που έγραψε ότι εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της προγραμματικής γνησιότητας του Ομίλου ΔΟΛ, εεεε, του ΚΚΕ. Ο Σταυρόπουλος επιβεβαιώνει την κομματική αυθεντικότητα του Εργατικού Αγώνα και ο Εργατικός Αγώνας επιβεβαιώνει το δημοσιογραφικό δαιμόνιο του Σταυρόπουλου. Αυτό θα πει συνεργατισμός. 

Άλλο τρομερά ιντριγκαδόρικο που πάλι ξέρει ο Σταυρόπουλος (άντε, και ο LeftG700 με τον Enosy):
Μάλιστα η εμφάνιση για πρώτη φορά συγκροτημένης ιστοσελίδας* με την επωνυμία «Εργατικός Αγώνας» (ήταν ο τίτλος της εφημερίδας του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδος - ΣΕΚΕ, μετέπειτα ΚΚΕ, με διευθυντή τον Δημοσθένη Λιγδόπουλο) και μάλιστα με ενυπόγραφα ορισμένα κείμενα πρώην κομματικών στελεχών τα οποία έχουν διαγραφεί, οδηγεί τους παροικούντες τον Περισσό στην εκτίμηση ότι πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν μια ιδιότυπη «εσωκομματική» αντιπολίτευση η οποία εκφράζεται «από τα έξω», αλλά ενδέχεται να έχει ερείσματα και εντός του κόμματος.
Εντάξει, ομολογώ ότι το όνομα του μπλογκ επιβεβαιώνει την εσωκομματική του φύση. Από τότε που άρχισα να διαβάζω το "Ίσκρα" του Λαφαζάνη με τη βεβαιότητα ότι διαβάζω την εφημερίδα του ποθαμένου Λένιν που γύρισε να μας οδηγήσει στο σχέδιο Β Αλαβάνου, αυτά τα θεωρώ προφανή και δεδομένα.

Αλλά ενυπόγραφα κείμενα πρώην κομματικών στελεχών;  Τρομερό!

Πήρα την πίπα του Σέρλοκ, έβαλα και το χαρακτηριστικό καπέλο και το 'ριξα στην έρευνα.

"Ανδρέας Σαρακίνης." Σε τσάκωσα, αποστάτη! Έβαλα το όνομα στο google. Παίχτης βόλεϊ στον ΕΑΠ, πιτσιρικάς, ανερχόμενο ταλέντο, γιος του Νότη του Σαρακίνη αν έχετε ακουστά. Δεν μας κάνει όμως για πρώην μέλος του ΚΚΕ. Αλλάζω search: "Ανδρέας Σαρακίνης" ΚΚΕ. Τώρα μάλιστα. Άρθρα του Εργατικού Αγώνα με αυτή την υπογραφή και άρθρα που αναπαράγουν αυτά τα άρθρα. Τζίφος.

Πάμε στον επόμενο, μπορεί να βρούμε κάτι. "Οδυσσέας Πραξιάδης." Google και στα γρήγορα. Εργατικός Αγώνας, άρθρα που αναπαράγουν ή λινκάρουν Εργατικό Αγώνα. "Οδυσσέας Πραξιάδης" ΚΚΕ. Τα ίδια. Στο μεταξύ, και καθώς ψάχνω πέφτω και σε έναν αφελή που δεν πιάνει τα υψηλού επιπέδου σερλοκχολμικά: "Επίσης σχολίασα την παρατήρηση του συντάκτη σχετικά με τα "επώνυμα άρθρα" του ΕΑ, που είναι καταφανές ότι πρόκειται για ψευδώνυμα (Οδυσσέας Πραξιάδης, Πρίαμος Ιλιάδης κλπ)." "Τι λέει ρε ο Σταλίνας!" μουρμουρίζω μέσα μου, "αφού ο Σταυρόπουλος το λέει καθαρά: "ενυπόγραφα κείμενα πρώην κομματικών στελεχών που έχουν διαγραφεί."

Ξανά-μανά. Βρίσκω τρίτον: "Αλέξης Θεοδώρου". Ε, αυτός ακούγεται και πολύ πρώην ΚΚΕ! Google, πουλάκι μου! Και bingo! Το όνομα του μυθοπλαστικού χαρακτήρα του Κώστα Καζάκου στην ταινία "Κονσέρτο για πολυβόλα". Εντάξει, δεν μετράει ως όνομα διαγραφέντος στελέχους, αλλά μία σχέση με το ΚΚΕ την έχει. "Αλέξης Θεοδώρου" ΚΚΕ; Πάλι τα ίδια! Πάλι άρθρα του Εργατικού Αγώνα και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων όπως τα "Χρονικά" που αναφερθήκαμε σήμερα. Πέφτω και σ' ένα άρθρο του KKE4ever, με τίτλο "Η κριτική (μελών του) στο ΚΚΕ και το πρόβλημα του κινήματος." Το οποίο κατά τα φαινόμενα τον εντάσσει στα "μέλη" τον Αλέξη Θεοδώρου, αλλά εγώ τέτοιο άνθρωπο εκτός από την ταινία του Καζάκου δεν βρίσκω πουθενά. Ούτε συντακτική επιτροπή έχει πουθενά ο Εργατικός Αγώνας να ψάξω ποιοι άλλοι γράφουν χωρίς να φάω άλλες 5 ώρες τζάμπα και βερεσέ.

Ξαφνικά, συνειδητοποιώ την αλήθεια!!

Ο Ανδρέας Σαρακίνης, ο Οδυσσέας Πραξιάδης, ο Αλέξης Θεοδώρου, όλοι αυτοί ήταν πρώην μέλη του ΚΚΕ που το σιδηρό παραπέτασμα του Περισσού έσβησε το παρελθόν τους! Δεν έχουν απλώς διαγραφεί ως πρώην στελέχη, έχει διαγραφεί ακόμα και το ότι ήταν πρώην στελέχη!! Μαθημένοι στην τέχνη της εξαφάνισης των αντιφρονούντων, οι σατανικοί Φου Μαν Τσου του Περισσού εξαφάνισαν όλα τα αρχεία κομματικής συμμετοχής όλων των επώνυμων συγγραφέων του Εργατικού Αγώνα!!! Και καλά, ντεμέκ ας πούμε, η Παπαρήγα προειδοποιεί τα στελέχη να μην νομίζουν ότι είναι διαφωνούντες του ΚΚΕ! Αφού το ΚΚΕ είπαμε τους διέγραψε, πώς θα τους έπαιρνε για διαφωνούντες, σε ποιον τα πουλάει αυτά...το ΚΚΕ; 

Διπλά διαγραμμένοι!!! Φρικτό κι όμως αληθινό!!!!!

Δεν θέλω να το πιστέψω!!!!

Βοηθήστε με να ξυπνήσω από τον εφιάλτη!!! Βρείτε μου έναν συγγραφέα του Εργατικού Αγώνα που να προκύπτει από κάπου ότι είναι πρώην κομματικό στέλεχος που έχει διαγραφεί!!

Εν τω μεταξύ, λύστε μου και μια απορία. Αυτός ο Εργατικός Αγώνας πολύ εξεζητημένες επιλογές σε πρώην στελέχη του ΚΚΕ δεν κάνει; Τόσα έχει ο Συνασπισμός της Αριστεράς, το ΜΑΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!! Χάθηκε να στελεχωθεί με κανέναν από κει; Είναι και γνωστοί, δεν τους ψάχνεις και πέφτεις σε ομηρικά έπη, εφήβους βολεϊμπολίστες και χαρακτήρες ταινιών!

* "συγκροτημένη ιστοσελίδα"=πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της σταλινικής κουλτούρας του Περισσού. Όλοι οι πρώην ΚΚΕδες φτιάχνουν, ελέω υπολειμματικού σταλινισμού, "συγκροτημένες ιστοσελίδες." Οι μη ΚΚΕδες, που δεν έχουν μολυνθεί από σταλινισμό, είναι γνωστό ότι δεν τις φτιάχνουν συγκροτημένες, τις φτιάχνουν χυμαδιό. Ο Λάμπρος Σταυρόπουλος έχει μελετήσει βαθύτατα όχι μόνο το θέμα "ΚΚΕ" αλλά και το θέμα "κουλτούρα του διαδικτύου."

29 σχόλια:

 1. Η πραγματική λίστα των διαγεγραμμένων, σε παγκόσμια πρώτη, απευθείας από τις μυστικές θυρίδες τού κόμματος:

  Πρίαπος Βρωμιάδης, Κοπρίλος Αποχρεμψιάδης, Ανδρέας Παχλεμπόνας, Αλέξης Αιξεωνέας (αδελφός τού γνωστού Κυδαθυναίου Βδελυψόφωνα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τη Λαμαρίνα Τενεκέ την ξέχασες; τον Νάσσο Φίλτρο; τον Πεπέ τον Κουνάβι; Για να μην αναφέρουμε και τον Τσίπουρο Γκράπα που ήταν και μέλος της ΚΕ!;

   να ναι καλά ο κ. σταυρόπουλος. Αντε και επιθεώρηση με τον Πωςτονλέν Παλκοσένικο!!
   (το "σταυρόπουλος" είναι αληθινό τουλάχιστον ή λογοτεχνικό ψευδώνυμο;)
   κατουρήθηκα.....έλεος!

   rednready2

   Αφού επιστράτευσαν και τον αλαβάνο έχουν γεμίσει τα βρακιά τους με κάμποσο...υλικό. Μπου! κάνει ο...πεθαμένος κι εχουμε εκκένωσις!

   Διαγραφή
  2. πού κάνω λάικ;!!


   κάποιος κκουές που υπόπτως χρησιμοποιεί την απαγορευμένη γλώσσα του φεισμπουκ, βούτυρο στο ψωμί του Σταυρόπουλου για διερεύνηση εσωκομματικών διαφωνιών.

   Διαγραφή
  3. Δεν μιλάω στην εξωκομματική εσωπολίτευση από τα πίσω, με παρακολουθεί ο Περισσός από τα πάνω.

   Διαγραφή
  4. @waltendegewalt
   Πρίαπος Βρωμιάδης, Κοπρίλος Αποχρεμψιάδης, Ανδρέας Παχλεμπόνας, Αλέξης Αιξεωνέας (αδελφός τού γνωστού Κυδαθυναίου Βδελυψόφωνα).

   εντάξει τα σπασες!
   +1000!

   υγ. πολύ αμφιβάλλω κι αν ποτέ όλοι ή έστω κάποιοι από τους "έτσι" πέρασαν ,έστω κάποτε, από Κ.Κ.Ε. μεριά.
   Μάλλον άνθρακα τον κόβω τον "θησαυρό"...

   sh

   Διαγραφή
 2. Τι; Μίμης Ανδρουλάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Αλέκος Αλαβάνος;

  Είσαι σίγουρος ότι άκουσες καλά τα ονόματα των διεγραμμένων του ΚΚΕ που γράφουν στον Εργατικό Αγώνα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από κοντά και ο Watson: http://tvxs.gr/news/ellada/prosopo-poy-paizei-ston-perisso

  Νίκος SB

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαλακίες. Όλοι ξέρουμε ότι ο επόμενος ΓΓ είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Τι, τυχαία είχε αφιέρωμα ο Ρίζος στον Πέτρο Κόκκαλη; Σε τα μας τώρα; Άσε που αναβάλλουν και το συνέδριο λόγω φόβου της εσωκομματικής αντιπολίτευσης όπως αποκάλυψε το Βήμα και επιβεβαίωσε μέσω τριγωνομετρίας ο Λεφτ.

   Διαγραφή
  2. Ωπ., αυτό είναι λίγο σοβαρό. To άρθρο που αναδημοσιεύει το tvxs από το Ρίζο δεν κάνει άλλο παρά να προασπίζει ιδεολογικά την πολιτική που ακολουθεί σήμερα το ΚΚΕ. Τα εισαγωγικά σχόλια σε αυτό επιχειρούν να διαστρεβλώσουν εντελώς το περιεχόμενο. Αν πάρουμε υπόψη και τα δυό άρθρα που δημοσιεύονται σε συστημικά δήθεν έγκυρα ΜΜΕ, σημαίνει ότι ξεκινά νέος γύρος πολεμικής στο Κόμμα, αφού τελείωσε ο πρώτος: "εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε με το ΚΚΕ, αυτοί δεν θέλουν εξουσία και πουλάνε το λαό λόγω του αριστερόμετρου". Και επειδή σε λίγο και θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θεωρώ ότι οι φύλακες έχουν γνώση. Δυστυχώς ο λαός απέχει πολύ από το στοιχειώδες, αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα. Άρα, βαστάτε...

   Διαγραφή
  3. Καλά τα σχόλια των νεοπασόκων στο tvxs είναι αντίστοιχα χρυσαυγιτών... απίστευτη αγωνία από ένα από-κομμα του 27% και δημοσκοπικά του 30%...
   μπαίνεις στον σύριζα πασόκος, απολιτικ, αριστεροχαρούμενος, αναρχομπάχαλος, αναρχοκαγκουρας και γίνεσαι ένας κοινός αντικομμουνιστικοφασιστοκόπανος...

   Διαγραφή
  4. @Ανώνυμος: Τα σκυλιά που φυλάνε σπίτια δεν κοιμούνται συνήθως μέσα. Κάθονται έξω. Και εγώ δεν είμαι μέσα στο κόμμα.

   Διαγραφή
  5. Ο Επόμενος ΓΓ Θα Είναι Ο Τσίπρας!
   Ξέρω εγώ! μου το είπε η θεία του μπατζανάκη του κουνιάδου της πρώτης ξαδέρφης του άντρα της συμπεθέρας του χασάπη που ψωνίζει ο φουφουτος-καλό παιδί αλλά ατύχησε στον γάμο του-που μιλούσε με τον κουνιάδο του -τον πατριώτη μου τον Τάκη από τη Ζανζιβάρη Λαμίας- που του το εκμυστηρεύτηκε ο Μπλεκ σε μια στιγμή που έλλειπε η νύφη του-εξ όλης και προ όλης αυτή-που είχε πεταχτεί στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα για τον ανεπρόκοπο τον αδερφό της που χει ένα γνωστό μεταλλά-μας έχει τρελλάνει ο άτιμος με τα κλαπατσίμπανα -το φίλο του Φιλλίπο-που... σιδερώνει όταν λείπω-που ξέρει από αυτά και συμβουλεύεται γνωστούς αστρολόγους του "βΛήματος" του έγκυρου οδηγού μαγειρικής. Πρέπει, κανείς ,να ενημερώνεται, κανείς!   Ο Βίκος ο Τσίπρας έτσι; Μην παρΑξηγηθώ...
   συγνώμη! πως να κρατηθεί κανείς;

   Διαγραφή
  6. Ακριβώς γι'αυτό το γράφω Αντώνη. Ελπίζω όμως και οι μέσα να φυλάνε. Γιατί αν δεν φυλάνε και αφήσουν το σπίτι να γίνει καφενείο, τι να πρωτοπρολάβουν να κάνουν και τα έρμα τα σκυλιά?

   Διαγραφή
  7. Φυσικά και φυλάνε. Κανένας δεν κοιμάται. Απλά οι μέσα έχουν άλλα πράγματα να ασχοληθούν, πιο δημιουργικά. Οι έξω έχουν διαφορετικό ρόλο. Βλέπουν περισσότερο τη γετονιά, τι ρεμάλια κυκλοφορούν, προειδοποιούν, έστω κι αχρείαστα πολλές φορές.

   Έχε εμπιστοσύνη, και τους έξω οι μέσα τους ξύπνησαν.

   Διαγραφή
  8. Σημειωτέον, το δημοσίευμα, δηλαδή μια "είδηση" που βασίζεται στο ότι "κύκλοι του ΚΚΕ" είπαν στο tvxs ότι τους έκανε "εντύπωση" ένα άρθρο στο Ριζοσπάστη, βρίσκεται ακόμα, από χτες το απόγευμα, στην πρώτη σελίδα του tvxs.

   Ενδεικτικό και όχι τυχαίο, που λένε και τα παιδιά στο άρθρο.

   Νίκος SB

   Διαγραφή
  9. Ναι ο Κόκκαλης ΓΓ και να φέρει και την Ομόνοια να παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα με χρώματα ΚΚΕ.

   ΑΧΠ

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος5 Σεπτεμβρίου 2012 4:58 π.μ.
  Αγαπητέ κύριε Καζάκη,

  θα ήθελα να ήξερα αν θα μπορούσατε να συμφωνήσεται σε μία ανάπτυξη των θέσεων του ΕΠΑΜ ώστε να μπορέσει να βρεθεί κοινό μέτωπο και με άλλες δυνάμεις.
  Για παράδειγμα τα κατωθι προτάγματα τα βρήκα σε ένα αριστερό σαιτ που θα μπορούσα να πω ότι συμφωνεί με πολλά που λέτε εσείς.
  Άλλωστε η κριτική που κάνει στο ΚΚΕ μοιάζει πολύ με την δική σας που σημαίνει ότι πολλοί έχουν καταλαβει την ορθότητα των θέσεων σας και έχετε συμμάχους και από την άλλη πλευρά.

  1. Τη μονομερή διαγραφή του χρέους το οποίο δημιούργησε ο συγκεκριμένος δρόμος ανάπτυξης της χώρας, οι σπατάλες και τα υπερκέρδη της εγχώριας ολιγαρχίας και το οποίο τροφοδότησε (ήδη από τα πρώτα δάνεια του 1823) και τροφοδοτεί ακόμη και σήμερα τα ταμεία του μεγάλου κεφαλαίου των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας κλπ.
  ...
  10. Επείγει η λήψη μέτρων ανύψωσης του βιοτικού επιπέδου και των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του λαού.
  http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/68-2012-03-10-16-16-18

  Με εκτίμηση
  Απάντηση

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ5 Σεπτεμβρίου 2012 9:05 π.μ.
  Την συγκεκριμένη ομάδα, που αποτελεί κυρίως από πρώην και νυν μέλη του ΚΚΕ, την γνωρίζω. Έχεις δίκιο ότι στα περισσότερα συμπίπτουμε, αν όχι σε όλα. Έχουμε όμως μια θεμελιώδη ριζική διαφορά. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει προτάξει την ανάγκη ενός νέου "κομμουνιστικού κόμματος", μέσα ή έξω από το ΚΚΕ, και θεωρεί ότι η ενότητα ενός τμήματος της αριστεράς είναι ο τρόπος για να παλαίψει κανείς τα αιτήματα αυτά. Αντίθετα, εμείς πιστεύουμε ότι τα αιτήματα αυτά μπορεί να τα παλαίψει μόνο ένα νέο ΕΑΜ, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες.
  Η συγκεκριμένη ομάδα κατανοεί την πολιτική πάλη με όρους τυπικής σέχτας και μάλιστα αριστερής, με ότι κι αν σημαίνει αυτό στις μέρες μας, ενώ εμείς αντιλαμβανόμαστε την πάλη με όρους λαού, απευθείας προσέγγισης των λαικών μαζών χωρίς διαμεσολαβητές. Γι' αυτό άλλωστε και δεν μπορέσουμε να συμπορευτούμε. Πρόκειται για μια βαθιά ταξική διαφορά. Η ομάδα αυτή αντιλαμβάνεται την τάξη και την κοινωνία μέσα από την προβολή της στα εγχειρίδια και μέσα από την διαστρεβλωτική της απεικόνιση μέσα από κόμματα, ηγεσίες και μηχανισμούς της αριστεράς. Αντίθετα, εμείς, ιδίως όσοι από εμάς είμαστε κομμουνιστές, θέλουμε τους εργαζόμενους, τον λαό να λειτουργεί αυτοτελώς από όλους αυτούς. Να κατακτήσει την ανεξαρτησία σκέψης και δράσης, ακόμη και από τα "δικά του" κόμματα -- δηλαδή εκείνα τα κόμματα και οργανώσεις που αυτοσυστήνονται ως εκφραστές του -- για να μπορέσει να συγκροτηθεί ως κοινωνικοπολιτικό υποκείμενο που θα φέρει την ανατροπή. Η ταξική αυτή διαφορά έχει την καταγωγή της από την εποχή του Μαρξ, όταν αυτός και οι σύντροφοί του αρνήθηκαν να προτάξουν την ιδεολογική τους καθαρότητα ως "κομμουνιστές" και διεξήγαγαν ανελέητο αγώνα ενάντια σε όλες τις φράξεις, τις σέχτες και τις γκρούπες που ήθελαν να καθυποτάξουν πρώτα την κοινωνία στο δικό τους δόγμα και ύστερα να παλαίψουν για τα αυτονόητα. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Γι' αυτό και ομάδες σαν τον "εργατικό αγώνα" αντί να ενταχθούν στη μαζική πάλη μαζί μας, προτίμησαν να φτιάξουν έναν όμιλο προβληματισμού. Τρέχα γύρευε. Ότι κάναμε εμείς σαν φοιτητές πριν 30 και πλέον χρόνια. Είναι η τιμωρία όσων αδυνατούν να κατανοήσουν ακόμη το ταξικό τους καθήκον και το υποκαθιστούν με μια φυγή στη θεωρία, που όπως πάντα παραμένει εγχειριδιακή και ανούσια για το κίνημα.

  Απάντηση
  http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/09/blog-post_4.html?showComment=1346825106117#c4192323483982545011

  Για το σεντόνι
  Με λένε Μήτσο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Την συγκεκριμένη ομάδα, που αποτελεί κυρίως από πρώην και νυν μέλη του ΚΚΕ, την γνωρίζω".

   Πρόκειται για δήλωση του Δημήτρη Καζάκη, του ανθρώπου-νυχτερίδα, που ακούει το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητα κάποιου που παίρνει κάποιον άλλο στο κινητό εν μέσω διαδήλωσης, ή είναι απλή συνωνυμία;

   http://www.youtube.com/watch?v=7xS1Pyv2VC4

   Διαγραφή
  2. Εννοείς που ήταν μαζί με τον δημοσιογράφο του Ρίζου και άκουσε που πήρε τηλέφωνο κτλ κτλ;;;

   Μείωση της φτώχειας στη Βολιβία http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-21-41-08/419-2012-08-29-06-31-52

   Τι κυβέρνηση χρειαζόμαστε; http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/276-2012-06-08-13-54-43

   Ηχηρή καταδίκη http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/212-2012-05-07-11-26-28

   Με ποια γραμμή στο συνδικαλιστικό κίνημα; http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-03-38/227-2012-05-14-13-33-11

   Για ένα Αντιιμπεριαλιστικό Αντιμονοπωλιακό Δημοκρατικό Μέτωπο
   http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/68-2012-03-10-16-16-18

   Το «σκονάκι» της τρόικα
   http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/70--lr-

   Μετά τις εκλογές τι; http://ergatikosagwnas.gr/EA/index.php/2012-02-04-20-01-31/300-2012-06-19-11-44-22

   Γραμμένα όλα από τον Δ.Κ.

   Για τον Δημήτρη μας λοιπόν
   με λένε Μήτσο

   Διαγραφή
  3. Πραγματικά, δεν μπορώ να αντισταθώ, θα το μεταγράψω:

   Λοιπόν, Καζάκης, πιο πάνω βίντεο, 2: 39:

   "Λοιπόν, όταν την πρώτη φορά βγήκαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι λεγόμενοι αγανακτισμένοι --δεν ήταν αγανακτισμένοι, Έλληνες πολίτες που είχαν ξεσηκωθεί και κατέβηκαν στο Σύνταγμα μέσα στο καλοκαίρι, και τότε έκανε μια περατζάδα για πρώτη φορά το ΠΑΜΕ, προσυγκροτημένο μπλοκ του ΠΑΜΕ, μέσα από την πλατεία Συντάγματος, το γιούχα ακούστηκε μέχρι το Κολωνάκι. Και επειδή βρισκόμουνα εκείνη την ώρα ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ΕΕΕΕ, ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ] Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΡΙΖΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: "ΚΛΗΣΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ!", ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ] Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΡΩΤΟΥΣΕ [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ] ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΜΕ [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ]. Και όταν του είπε "βεβαίως" ο δημοσιογράφος [του Ρίζου πάντα ο δημοσιογράφος] ο οποίος ήταν εκεί και το είδε {ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ] αναφώνησε [δεν ακούγεται]: "Ε άμα και το ΚΚΕ δεν μπορεί να τους ελέγξει, τελικά χαθήκαμε!"

   Και έτσι, χάθηκαν οι εφοπλιστές από την Ελλάδα, οι αγανακτισμένοι σούβλισαν όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό με σουβλάκια και έπνιξαν το υπόλοιπο με Άμστελ, και από τότε καταργήθηκαν τα μνημόνια και ζούμε στο Καζακιστάν.

   Διαγραφή
  4. Λέει και το όνομα «Βενιάμη». Πότε έγινε ο Βενιάμης πρόεδρος;

   Διαγραφή
  5. ...και με τέτοια αληθοφάνεια πείστηκε ο γκοσμάκης ότι το ΠΑΜΕ είναι με τους εφοπλιστές (και ότι ο ΕΑ είναι στελεχωμένος με τους διαφωνούντες του ΚΚΕ). Βέβαια, με την ίδια πείστηκε και για τον βιασμό του ζευγαριού από μετανάστες στον σιδηροδρομικό στην Κόρινθο και ψήφισε ΧΑ. Είκοσι χρόνια χαζοκούτι, φραπέ και μαλακία στον εγκέφαλο, φυσικά, περνάνε αυτά και μένει ο Μαρξ στην απέξω, too long didn't read που λεγε και η ψυχάρα ο Αιρετικός.

   Διαγραφή
  6. Α, "Βενιάμης" λέει, μπράβο! Και πρόεδρος είναι και του ΠΑΜΕ και τα πάντα όλα είναι.

   Αλλά αυτοί οι δημοσιογράφοι του Ρίζου ρε παιδί μου. Προχτές πήρα έναν τηλέφωνο, μου λέει, "μισό ρε Αντώνη, μιλάω με τον Ομπάμα, θέλει να κάνει δωρεά 300 δις δολάρια στο ΠΑΜΕ." "Καλά" του λέω εγώ, "κάνε δουλειά σου." "Κοίτα" μου λέει, "ο Ομπάμα θέλει για ΓΓ τον Παφίλη, ξέρεις, είναι έμπιστος του Λευκού Οίκου." "Δεν το ξερα του λέω", ναι μού λέει, "μισό, με παίρνει ο Βεστερβέλε να κανονίσουμε την αρθρογραφία του Ρίζου." "Πολύ δημοκρατικό συγκεντρωτισμό έχετε στον Ρίζο" του λέω, "τίποτε δεν βγαίνει προς τα έξω." Αλλά δεν με άκουγε, είχε βγάλει τον τηλεβόα απ' το παράθυρο να ακουστεί η Μέρκελ που λεγε στην Παπαρήγα "είσαι το πουτανάκι μου; είσαι το πουτανάκι μου;"

   Διαγραφή
  7. Σε λυπάμαι νεοέλληνα...πρώτα θα χύσεις τα μυαλά σου στην άσφαλτο πηδώντας απ' τον έβδομο και μετά θα βάλεις μυαλό...

   Διαγραφή
  8. Ελλάδα: Η χώρα όπου η γενικευμένη καχυποψία καλλιεργείται από την ίδια την εξουσία και όπου 10.000.000 καχύποπτοι δεν μπορούν να υποπτευθούν γιατί πιάνονται μια ζωή ΚΟΡΟΪΔΑ...

   Διαγραφή
  9. @ Μήτσος: Μα να κάνει ο Καζάκης πλάτες στο Βήμα και το Βήμα πλάτες στον Καζάκη για χάρη του Σφύριζα; Και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ (άκου "ο πρόεδρος των εφοπλιστών" κάτι πιο διακριτικό ρε στόκε δεν μπορούσες να σκεφτείς;) θα μείνει με τον Ρίζο;

   Διαγραφή
  10. ια την παρέα από τα Νότια δεν έχετε ακούσει τίποτα ρε παιδιά;;;
   Αμάν πιά.
   Μόνο το TL/DR του Κωστάκη θυμάστε;
   Για το μυστικό που ξέρει για τον Γραμματέα που διάβασε σε ένα συρτάρι;
   Είδες άμα δεν είσαστε πρώην στελέχη εταιρίας που συνομιλούσε με κράτη...
   Εκείνοι οι σύντροφοί του από τις εποχές στον Μίκη που είπαν δημόσια ότι τους παραμύθιαζε πως μιλούσε με Βγενό γιατί δεν το συνέχισαν;
   Θα είχαν γλυτώσει οι ψυχάρες του Γιωργάκη και του Κωστάκη που πέρασαν και έδωσαν τα σέβη τους όταν τους χτύπησε στον πωπό ο Τάκης.

   Για όποιον θέλει σπαρταριστά επεισόδια από τον Έλληνα Κλόουν http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=5735&postdays=0&postorder=asc&start=0
   Κωμωδία σε πατριωτικά αριστερά μονόπρακτα.

   Μην πείτε πως σας το είπα
   με λένε Μήτσο

   Διαγραφή
  11. Πέρα από την πλάκα.
   Υπάρχει συνέπεια και αλήθεια σε όσα δηλώνουν όλοι.
   Γι' αυτό άλλωστε και δεν μπορέσουμε να συμπορευτούμε.
   Μπερδεμένο μπορεί. Ασαφές όχι.
   Λοιπόν [ψευδώνυμα] για "αυτούς που όταν έφυγαν χρησιμοποίησαν την δυσμένεια που είχε πέσει ο Δημήτρης και την έξοδό του" και [αρχικά] για αυτόν που δεσμεύτηκε να δίνει κείμενα πρώτης κυκλοφορίας για να στηρίξει.
   Ποιόν Ανταίο μωρέ και νεοανταίο μου τσαμπουνάς αυτά τελειώσανε με ποντίκι, nexus (έστω Hellenic) κτλ.

   Τώρα πως δεν θα ενέκρινε νεοσπορίτικες μεθόδους είναι και αυτό αλήθεια. Δεν έχει άτομα που μπορεί να τα εμπιστευτεί και για αυτό καλύτερα να το κάνουν μόνοι τους οι ψευδώνυμοι.

   Όταν έλεγε για ομάδα ανασύνταξης ο σύντροφος(είναι και μεγάλης ηλικίας) εσείς κλείνατε αυτιά;

   Όταν έλεγε "σκάστε, μιλαώ εγώ τώρα" ο "σύντροφος" δεν σας θύμισε αφιέρωμα στον Χαρίλαο; Άσχετα αν δεν θυμάστε που. Στον εργατικό αγώνα ή στη σπορά που είναι όλη αφιερωμένη;

   Και όταν κάποιο απολίθωμα μας έκανε καλοκαιρινό δώρο εκείνη την επική "διάσπαση των διασπαστών" δεν είδατε που μαζευτήκανε όλα τα πρώην για να κλαφτούνε για την κακή τους μοίρα;

   Αν η πραγματικότητα λέει πως το ΚΚΕ βλέπει έτσι το ΑΑΔΜ τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
   Το ΚΚΕ δεν ξέρει τι βλέπει γιατί πρέπει να βλέπει το δικό μας ΑΑΔΜ που σαν πρώην φτιάξαμε πριν την αποπομπή μας.

   Κατάληξη για τις ανίερες συμμαχίες; Και με τον διάολο θα πάω.. και δεν πα να χεστεί ο Πατέλης που θύμισε και το άλλο μισό της πρότασης...

   Για τα μελλούμενα
   με λένε Μήτσο

   Μαντεψιά: Θα πάρει πολλούς πόντους αν δώσει καμία συμβουλή στον χερίχερι ώστε να επανακάμψει με πρόταση για ταυτόχρονη απαγόρευση των χρυσών αυγών και των κόκκινων. Να το θυμηθείτε οι κόκκινοι ήταν που προσπαθούσαν να ανέβουν τις σκάλες στον Άγνωστο και ας κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

   Διαγραφή
 5. Η απάντηση του Περισσού προς τους αμφισβητίες της κυρίαρχης «γραμμής» τόσο εκτός όσο και εντός κόμματος θα είναι το προγραμματικό ξεκαθάρισμα στο 19ο Συνέδριο, το οποίο φαίνεται τελικώς να προγραμματίζεται το αργότερο για τον προσεχή Μάρτιο, καθώς οι αρχικές σκέψεις για μετάθεσή του προς τον Μάιο άλλαξαν.
  Η προηγούμενη εκδοχή: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=474013
  Το ΚΚΕ έχει βαλθεί να τρελλάνει τα μικρόφωνα. Στον επόμενο ωτακουστή θα έρθει η είδηση για συνέδριο τον Φλεβάρη. Στον μεθεπόμενο τόνο η ώρα θα λέει για Δεκέμβρη του 2013 μετάθεση.
  Στο επόμενο δυναμικό μικρόφωνο θα σταλεί ήχος για τέταρτο μέλος του ΠΓ που πάει για ΓΓ. Εκτός από την Μπέλλου που την θέλει η Παπαρήγα, τον Μαρίνο του σκληρού πυρήνα του ΠΑΜΕ και τον Σοφιανό των αναθεωρητών(;;;) θα παίξει και ο Μαυρίκος που θα παραιτηθεί από πρόεδρος της ΠΣΟ για το καλό της αξιοπιστίας του Σταυρόπουλου που θα το γράψει.

  Για την απομαγνητοφώνηση
  με λένε Μήτσο

  ΑπάντησηΔιαγραφή