Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Για την λίστα υπογραφών για κατάργηση των μνημονίων και δανειακών συμβάσεων

Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η πρωτοβουλία του ΚΚΕ για τη συλλογή υπογραφών υπέρ της πρότασης νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων. 

Ως το βράδυ της Παρασκευής και μέσα σε δέκα περίπου μέρες απ' όταν τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα όπου συλλέγονται οι υπογραφές (katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr) είχαν υπογράψει περίπου 16.000*, ενώ σε περίπου 200 ανέρχονται τα ψηφίσματα μαζικών φορέων που επίσης στηρίζουν την πρόταση νόμου.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται πάνω από 85 Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Σωματεία, περισσότεροι από 80 σύλλογοι εκπαιδευτικών και σύλλογοι φοιτητών - σπουδαστών. 

Το ΚΚΕ καλεί σε ακόμα μαζικότερη και πλατύτερη συλλογή υπογραφών ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να φέρει την πρόταση νόμου στη Βουλή, καθώς έχει κατατεθεί από τις 12 Ιούλη και η συζήτησή της καθυστερεί απαράδεκτα. Η απαίτηση και η διεκδίκηση του λαού για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, αποκτά μεγάλη επικαιρότητα και σημασία, καθώς κλιμακώνεται ο πόλεμος κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ σε βάρος του. 

Ριζοσπάστης

* 17.130 την ώρα που αναδημοσιεύεται η είδηση.

19 σχόλια:

 1. Ξερει κανεις γιατι επεσε ο ρυθμός χτες; Είχε κολλήσει στο 16100 περιπου για πολλες ώρες. Υπηρξε καποιο πρόβλημα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχει ξανακολλήσει, στην αρχή. Πιθανώς, αλλά δεν ξέρω σε τι οφείλεται.

   Διαγραφή
  2. Ανησυχώ σύντροφε, ανησυχώ...
   Η ταξική πάλη θα μείνει ιστορικά αδικαίωτη, όσο δεν πιάνουμε το πλάνο μας στην συλλογή υπογραφών. Εσυ σύντροφε Αντώνη, που εκτός απο ατσαλωμένος βιομηχανικός εργάτης που έχω καταλάβει οτι είσαι, είσαι και βαθύς γνώστης του μαρξισμού - λενινισμού, και της ορθής πολιτικής γραμμής του Κόμματος, διαφώτισέ μας σε παρακαλώ πολύ, τι λέει περι τούτου ο Λένιν ? Η ανάπτυξη δηλαδή του ταξικού αγώνα, περνώντας απο το στάδιο της συλλογής υπογραφών και της κατάθεσης βροχής επερωτήσεων στην αστική βουλή, πόσο ισχυρά οπλίζει την εργατική τάξη απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου ?
   Μήπως αν ενισχύαμε τον αγώνα μας με μια πορεία-λαοθάλασσα του ΠΑΜΕ κάθε 15-20 μέρες, μήπως τότε καταφέρναμε και αναχαιτίζαμε τους αστούς ?
   Όλοι αυτοί οι μικρομεσαίοι εργοδότες που είναι μέλη του Κόμματος, τι λένε αλήθεια για την ανάγκη ανάπτυξης του ταξικού αγώνα ? Πόσο ωφελημένοι βγήκανε αυτοί απο την μείωση των μισθών των εργατών που απασχολούν, απο την πρόσθετη δηλαδή υπεραξία που καρπωθήκανε ? Μήπως τα επιπλέον αυτά κέρδη θα πρέπει να τα καταθέσουν ως έκτακτη συνδρομή-εισφορά στο Κόμμα, για να ξανανοίξουμε το κανάλι του 902 ?
   Ανησυχώ σοφέ σύντροφε, γι αυτό ρωτάω....
   Συντροφικά,
   Ο ψυκτικός απο την Καλογρέζα

   Διαγραφή
  3. "Ανησυχώ σύντροφε, ανησυχώ...
   Η ταξική πάλη θα μείνει ιστορικά αδικαίωτη, όσο δεν πιάνουμε το πλάνο μας στην συλλογή υπογραφών. "

   Νομίζω η απόπειρα σάτιρας είναι αρκετά αποτυχημένη. Η ετικέτα "Εργατικό Κίνημα" παράπλευρα έχει 329 αναρτήσεις. Η ετικέτα "Οργάνωση ταξικού αγώνα" 275. Η μεγάλη τους πλειοψηφία αφορά δράσεις του ΠΑΜΕ και των συνδεόμενων με αυτό ταξικών σωματείων. Απεργίες, συλλαλητήρια, δράσεις αλληλεγγύης, πρωτοβουλίες, διαδηλώσεις. Οπότε νομίζω ότι απλώς αυτογελοιοποιήσαι χωρίς λόγο.

   "Εσυ σύντροφε Αντώνη, που εκτός απο ατσαλωμένος βιομηχανικός εργάτης που έχω καταλάβει οτι είσαι, "

   Εάν είσαι ψυκτικός μείνε ψυκτικός γιατί ως κωμικός δεν τα καταφέρνεις πολύ καλά. Ούτε ατσαλωμένος είμαι ούτε βιομηχανικός εργάτης. Είμαι ένας άνθρωπος που γράφει, προφανώς πράγματα που δεν σου αρέσουν καθόλου και σού κάθονται στο στομάχι, αλλά δεν είμαι ψεύτης.

   "Η ανάπτυξη δηλαδή του ταξικού αγώνα, περνώντας απο το στάδιο της συλλογής υπογραφών και της κατάθεσης βροχής επερωτήσεων στην αστική βουλή, πόσο ισχυρά οπλίζει την εργατική τάξη απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου ?"

   Βλέπε πρώτη απάντηση, γίνεσαι άσκοπα γελοίος.

   "Μήπως αν ενισχύαμε τον αγώνα μας με μια πορεία-λαοθάλασσα του ΠΑΜΕ κάθε 15-20 μέρες, μήπως τότε καταφέρναμε και αναχαιτίζαμε τους αστούς ?"

   Δεν σου αρέσουν οι απεργίες και οι πορείες. Τι να κάνω εγώ για αυτό; Μίλα με τον Αντώνη Σαμαρά να τα βρείτε.

   "Όλοι αυτοί οι μικρομεσαίοι εργοδότες που είναι μέλη του Κόμματος, τι λένε αλήθεια για την ανάγκη ανάπτυξης του ταξικού αγώνα ?"

   Δεν σου αρέσει που μικρομεσαίοι εργοδότες υπογράφουν. Τι να κάνω εγώ για αυτό; Εγώ τους εξαθλίωσα; Εγώ τους έκοψα το ψωμί; Δεν νομίζω. Εγώ απλώς τους ενθαρρύνω να το κάνουν, κακό είναι; Σε πειράζει; Σε απειλεί; Σε φοβίζει; Γιατί; Θα σταματήσουν να χρειάζονται "ψυκτικούς";

   "Μήπως τα επιπλέον αυτά κέρδη θα πρέπει να τα καταθέσουν ως έκτακτη συνδρομή-εισφορά στο Κόμμα, για να ξανανοίξουμε το κανάλι του 902 ?"

   Κοίταξε, αν έχεις χρήματα να δώσεις, τα χρειαζόμαστε και οι λόγοι εξηγούνται αναλυτικά. Αν δεν έχεις, δεν πειράζει. Τα υπόλοιπα που έχεις να πεις μαζί με πολλούς άλλους έχεις ιδέα πόσο ολοκληρωτικά αδιάφορα είναι; Σκέψου το λίγο.

   Τέλος, για τις υπογραφές, σίγουρα εσύ ανησυχείς όπως λες, εγώ απλώς αναδημοσίευσα μια είδηση που εξηγεί κάτι σημαντικό, ότι δηλαδή αν και η πρόταση κατατέθηκε στις 12 Ιούλη δεν προωθείται στη Βουλή, εξού και η προσπάθεια με τις υπογραφές.

   Φοβάσαι μην έρθει στη Βουλή; Γιατί;

   Διαγραφή
  4. Με στεναχωρείς σύντροφε...
   Εγώ σου έθεσα κάποια ζητήματα να σχολιάσεις και κάποια ερωτήματα για να με διαφωτίσεις, ως πιο συγκροτημένος ιδεολογικά και πολιτικά που είσαι, κι εσύ αντί να με βοηθήσεις αντέδρασες σαν μικρό παιδί εντελώς ψυχαναλυτικά, προβάλοντας τα συναισθήματά σου πάνω μου, σαν να κοιτάζεσαι σε κάποιον καθρέφτη :
   "Σε πειράζει; Σε απειλεί; Σε φοβίζει;"
   Πραγματικά έτσι νιώθεις σύντροφε ?
   Τι σε φοβίζει και τι σε κάνει να νιώθεις απειλή σύντροφε ?
   Είμαι απο 1η Σεπτεμβρίου απολυμένος απο την εταιρεία που δούλευα επι 12 χρόνια, μια μικρομεσαία εταιρεία με 15 εργαζόμενους. Και ξέρεις γιατί απολύθηκα σύντροφε, μαζί με άλλους 3 ? Γιατί στην θέση μου θα προσλάβουν έναν πιτσιρικά να δουλεύει με 700-750 ευρώ κι όχι με 1400 που έπαιρνα εγώ. Και το αφεντικό ψηφίζει και στηρίζει το Κόμμα σύντροφε, κατεβαίνει και στις πορείες, μας το έλεγε περήφανος σε κάθε συζήτηση που αφορούσε πιθανή διεκδίκηση αύξησης.
   ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.
   Τώρα γιατί εσύ αντιδράς σε ότι σου χαλάει την σούπα που έχεις φτιάξει στο κεφάλι σου, πραγματικά δεν το ξέρω. Σε καμμιά γυάλα ζείς σύντροφε ? Δεν ξέρεις οτι εκτός απο τον Λάτση και τον Βαρδινογιάννη, με την λαίλαπα των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών μέτρων, βγήκαν κερδισμένοι ΚΑΙ πολλοί μικρομεσαίοι ?
   Ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα σου μιλάω ?
   Ναι, υπάρχουν και κάποιοι μικρομεσαίοι που πέσανε έξω απο τα χρέη στις τράπεζες, απο την πτώση του τζίρου κλπ κλπ
   Δεν πεινάνε όλοι οι μικρομεσαίοι σύντροφε, όπως αφήνεις να εννοηθεί.
   Υπάρχουν και πολλοί που τρώνε καλά...
   Εσύ γιατί τους υποστηρίζεις σύντροφε ? Αντί να υποστηρίζεις τους εργαζόμενους στις μικρές επιχειρήσεις, που ούτε σωματείο δεν μπορούν να στήσουν, γιατί στηρίζεις τα μικρά αφεντικά που μας πίνουνε το αίμα ?
   Τι να τις κάνω εγώ τις λαοθάλασσες πορείες, όταν καθημερινά δεκάδες εργάτες χάνουν την δουλειά τους σύντροφε ? Νομίζεις οτι σου κάνω πλάκα ? Εσύ μπορεί να λοξάρεις γράφοντας όλη μέρα, γιατί μάλλον έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα, εμένα ποιός θα μου ταίσει την οικογένεια τώρα που είμαι άνεργος ? Οι επερωτήσεις στην βουλή η οι συλλογές υπογραφών ? Τι είναι το κόμμα σύντροφε ? Club για χομπίστες ? Πόσα εκατοντάδες χιλιάδες ενδιάμεσα στάδια μας χωρίζουν απο την επανάσταση συντροφε ? Πόσα εκατομύρια άρθρα και αναλύσεις θα γράψετε ακόμα για να αποδείξετε οτι ο κόσμος αυτός σας χρειάζεται εσάς τους πολυλογάδες γραφιάδες σύντροφε ?
   Πότε επιτέλους θα ξεκινήσουμε να κάνουμε πράξη τις διακηρύξεις για λαϊκή εξουσία και λαική οικονομία σύντροφε ? Μέσα στον 21ο αιώνα θα γίνει αυτό ή υπάρχουν άλλα 500 ενδιάμεσα στάδια που πρέπει να περάσουμε ?
   Εσύ που φαίνεται να έχεις μελετήσει τον Μάρξ και τον Λένιν, τι λένε για το κομμουνιστικό κόμμα σύντροφε ? Οτι πρέπει να κάθεται μέσα στα αστικά κοινοβούλια και να καταθέτει επερωτήσεις, και να μαζεύει υπογραφές για να συζητιώνται οι ενδοκοινοβουλευτικές του προτάσεις ?
   Αυτή είναι η επαναστατικότητά μας σύντροφε ?
   Πόσοι νομίζεις οτι θα αντέξουν οι άνεργοι και οι εξαθλιωμένοι να στηρίζουν και να περιμένουν το ΚΚΕ να πάρει ουσιαστικές πρωτοβουλίες αντεπίθεσης ? Το αργότερο σε 1-2 χρόνια απο τώρα αυτή την πολιτική που εφαρμόζεται απο το κόμμα θα έχει στείλει τον περισσότερο κόσμο σπίτι του αν όχι στον σφύριζα.
   Πού ζείτε σύντροφε ? Σε γυάλα ? Και αλήθεια πώς ζείτε εσείς ? Εμένα η αποζημίωση που πήρα μαζί με κάτι οικονομίες που έχω θα μου φτάσει το πολύ μέχρι το καλοκαίρι του 2013, λιτά και προσεχτικά, χωρίς απρόβλεπτα. Εσάς ποιός σας ταίζει σύντροφε για να γράφετε όλη μέρα αυτά τα κατεβατά.
   Ειλικρινά λυπαμαι που καθόμουν και σε διάβαζα δυό μήνες τώρα, θα ρίξω κι ένα βρισίδι στον Θανάση, τον σύντροφο που μου σύστησε το blog σου, γιατί ούτε αυτός είναι χορτάτος σαν κι εσάς, και κάθεται και παραμυθιάζεται με τις ανοησίες που γράφετε.
   Γελοίος και ανόητος είσαι εσύ "σύντροφε", που ότι σου χαλάει την μόστρα και την σούπα του εγκεφάλου σου, τα χλευάζεις και τα υποτιμάς.
   Πήγαινε να ζήσεις με 360 ευρώ τον μήνα και μετά έλα να μας μιλήσεις χορτασμένε χομπίστα.
   Άϊ σιχτίρ "σύντροφε"....

   Διαγραφή
  5. "Είμαι απο 1η Σεπτεμβρίου απολυμένος απο την εταιρεία που δούλευα επι 12 χρόνια, μια μικρομεσαία εταιρεία με 15 εργαζόμενους. Και ξέρεις γιατί απολύθηκα σύντροφε, μαζί με άλλους 3 ? Γιατί στην θέση μου θα προσλάβουν έναν πιτσιρικά να δουλεύει με 700-750 ευρώ κι όχι με 1400 που έπαιρνα εγώ. Και το αφεντικό ψηφίζει και στηρίζει το Κόμμα σύντροφε, κατεβαίνει και στις πορείες, μας το έλεγε περήφανος σε κάθε συζήτηση που αφορούσε πιθανή διεκδίκηση αύξησης."

   Γράψε το όνομά του.

   Διαγραφή
  6. Μαλλον τα εχεις μπερδέψει ψυκτικέ
   1.να δηλώνει κανείς ψηφοφόρος και οπαδός είναι μάλλον ανέξοδο αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με το ΚΚΕ.
   2.Δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος γιατί οι εργαζόμενοι έχουν το σωματείο του κλάδου αν δεν μπορούν να στήσουν εργοστασιακό.Αλήθεια ποιος τους εμποδίζει-πέρα από την αδιαφορία και το φόβο τους-να το κάνουν; γιατί δεν κάνουν μια επιτροπή εργαζομένων; Λύσεις για οργάνωση των εργαζόμενων υπάρχουν,ανέκαθεν υπήρχαν, αλλά τώρα που έφτασε το αυγό τρέχουμε και δεν φτάνουμε έτσι;
   3.Ποια στάδια και κολοκύθια; ποια λαϊκή εξουσία που όταν κάποιος περιμένει από ένα ΚΚ να τον πάρει από το χεράκι; Εσύ τι έκανες για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο, όπου οι νόμοι δίνουν το δικαίωμα να απολύει όποιος θέλει όποιους θέλει; Εσύ θα ασκείς λαϊκή εξουσία δι αντιπροσώπων;
   3.Τι ακριβώς ζητάς; να σου φτιάξουμε τον καπιταλισμό να έχεις να πορεύεσαι όπως πριν; Τα 1400 που έπαιρνες θεωρείς πως τα έπαιρνες με την αξία σου ή κάποιοι φτύσανε αίμα για να έχεις δουλειά ,με δικαιώματα και μισθό; Να σου κάνουμε την επανάσταση και μετά να κααααααθεσαι; τι στο διάολο θέλεις;
   4.τις συγκινητικές κουτοπονηριές σου τις ακούμε κάθε μέρα από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτα μέχρι τώρα πέρα από τη βολή τους βρίζοντας τους "τριακόσιους" μιλώντας για λαμόγια κτλ. Που ήσουν και τι έκανες όταν το ΚΚ φώναζε πως έρχεται θύελλα;
   5.Για πες μας τελικά ποια είναι η επαναστατικότητα σου ρε φίλε;
   6.Και το δικό μου αφεντικό δεν θέλει κράτος τι είναι αναρχικός;
   Γενικώς, για τους "εργαζόμενους που δεν μπορούν να στήσουν ούτε σωματείο" ένας δρόμος υπάρχει να ξεφοβηθούν.
   Αντε αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας επιτέλους κακομαθημένα!Ολα αυτά που λες περί άμεσης ανακούφισης μας τα πε κι ο συριζα, άντε κάντον κυβέρνηση να σωθείς.
   αιντε απο δω ρε!

   εργαζόμενος-προσεχώς άνεργος
   rednready2

   Διαγραφή
  7. "Και τώρα τι κάνουμε χωρίς δουλειά ή με δουλειά που είναι άχρηστη;"
   http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_20.html

   Διαγραφή
  8. Εγώ θέλω όνομα. Το όνομα αυτού που υπέγραψε στη λίστα για την οποία σκύλιασε ο από πάνω, και αν είναι μέλος ή στέλεχος του ΚΚΕ.

   Εάν δεν πάρω όνομα, ξέρω κι εγώ βρισιές, ο παππούς μου δούλευε στο λιμάνι αχθοφόρος. Είχε καταπληκτικό λεξιλόγιο βρισιών.

   Διαγραφή
  9. Εγώ πάλι, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το "αίτημα", που λένε... Τι ζηταει ο Ανωνυμος απο το ΚΚΕ;

   Οκ... να μη συλλέγει υπογραφές σε λίστες, αφού κάτι τέτοιο το υποβιβάζει στο επίπεδο του κλαμπ. Να παψει να ασχολείται με τη βουλή. Να αφήσει και το ΠΑΜΕ συνδικαλισμό και κινητοποιήσεις σε πιο ικανους. Να κοπούν εκδόσεις, εφημερίδες κλπ και να το βουλώσουν και οι φλύαροι χομπίστες μπλόγκερ.

   Εντάξει... αΑ πούμε ότι έγιναν όλα αυτά... Μετά τι ; Με ποιο ακριβώς τρόπο να

   "ξεκινήσουμε να κάνουμε πράξη τις διακηρύξεις για λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία";


   Ας ακούσουμε την πρόταση. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον...

   Διαγραφή
  10. παω στοιχημα οτι ο ψυκτικος πιο πανω δεν ειναι καν συνδικαλισμενος, δεν εχει παρει ποτε του μερος σε καμια κινηματικη διαδικασια...εκτος αν βαφτισουμε σαν τετοια τις πλατειες της αγανακτισης και της μουντζας.
   Και τι μας λεει εκτος απο ειρωνιες και βρισιες? οτι και τα μικρα αφεντικα κουφαλες ειναι...αντε ρε σοβαρα? τωρα θα δεις τι κουφαλες ειναι στον επομενο εργοδοτη σου...(αν λεει αληθεια οτι ο προηγουμενος εργοδοτης του ηταν κκε) αν δεν σου αρεσει το συστημα το οποιο ζεις ανετρεψε το να σε δω και μην περιμενεις απο αλλους να σε ξελασπωσουν....μαζευτειτε εσεις οι ασυγκρατητοι και καντε επανασταση,αλλα θα πρεπει πρωτα να μαθετε τι ειναι αυτο, οτι τις επαναστασεις δεν τις κανει κανενα κκε αλλα οι οργανωμενοι ψυκτικοι μαζι με τους αλλους οργανωμενους κλαδους, και εκει κανενα μικρο αφεντικο δεν θα σου βαλει εμποδιο γιατι θα του βαλεις το εμποδιο στον κωλο. αντε να σας δω...γκρινιαρηδες καναπεδατοι!
   μητσουλας

   Διαγραφή
 2. Θα περιμενε κανεις την ημερα της απεργιας να γινοντουσαν μαζικες εγγραφες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ρυθμός ως τώρα είναι σταθερός. Κάπου 1.800-2.000 τη μέρα.

   Διαγραφή
 3. Υπάρχουν οι δυναμικές σελίδες και οι στατικές. Για παράδειγμα δυναμική σελίδα είναι μία από αυτές που χρησιμοποιούσε στην αρχή το kke.gr όπου κάθε φορά που την "φόρτωνες" έκανε ερώτημα στην Βάση Δεδομένων (ΒΔ) και δημιουργούσε την σελίδα με τις υπογραφές. Στατική είναι τώρα που χρησιμοποιεί μία απλά html σελίδα όπου περιοδικά γράφονται οι νέες υπογραφές. Με τις πρώτες δημιουργήθηκε τεράστιος φόρτος ερωτημάτων στην Βάση Δεδομένων και κάποιες στιγμές "κρέμασε" (δεν μπορούσε να απαντήσει κτλ). Τώρα είναι καλύτερα αλλά επειδή κάποιος πρέπει να επικαιροποιήσει την σελίδα με τις υπογραφές αυτή μοιάζει να "κολλάει" σε ίδιο αριθμό. Για τους μη κοινούς χρήστες του διαδικτύου αν βάλετε την δυναμική σελίδα στον browser θα σας εμφανίσει και την τελευταία υπογραφή.
  Άρα:
  1. Μήπως πρέπει να κοπεί η πρόσβαση σε δυναμική σελίδα γιατί ο κακόβουλος μπορεί να δημιουργήσει υπέρμετρο φόρτο με συνέπειες;
  2. Επιλέγοντας όχι το email για μοναδικοποίηση αλλά, μάλλον, την IP με κάποιες βοηθητικές παραμέτρους, δημιουργήθηκε ένα ζήτημα με συζύγους που από το ίδιο PC υπόγραψαν με διαφορετικό επώνυμο. Ο αλγόριθμος τους πέταξε έξω από την διαδικασία. Το ζευγάρι να υπογράφει άλλη μέρα ο καθένας - είναι μία λύση.
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ, συμπέρασμα.
  3. Τα πεδία που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει έχουν κάποιον σκοπό αλλά είναι "ευάλωτα" σε ελαστική χρήση. Αυτό το πεδίο [Ιδιότητα] δεν είναι για να βάζουμε αν είμαστε μέλη του κόμματος ή της ΚΝΕ. Λίγη προσοχή και κοινή λογική. Αν είμαστε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευχαρίστως να γραφεί, διαφορετικά μαζικός ή συνδικαλιστικός φορέας ή αξίωμα.
  4. Πλήκτρο [Control] και [F] για να ψάξουμε την υπογραφή μας στην Βάση Δεδομένων. Αν δεν την βρούμε, ξανα-υπογράφουμε αλλά την επόμενη μέρα είναι καλύτερα.

  AtG

  ΥΓ. Το πως την πάτησα και γω με την συντρόφισσα ενώ έπρεπε να το είχα καταλάβει είναι μυστήριο. Το ίδιο μυστήριο είναι πως γυρνώντας από μία συγκέντρωση, σε αυτό το Blog, διάβασα για την υπογραφή του "Boldκάτι" στην πρώτη χιλιάδα, αλλά ... δεν υπάρχει. Ονόματα δεν λέμε, μα φαίνεται πως οι ειδικοί είναι που κάνουν τα περισσότερα λάθη...
  LR ευανάγνωστη η δική σου υπογραφή. :)
  ΥΓ2. Είναι προσωπικές απόψεις και εικασίες τα παραπάνω και δεν δεσμεύονται από τα αλάθητο του πάπα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. για τον ανωνυμο ψυκτικο απο την Καλογρεζα:καταρχην σαν ψυκτικος μου κανει εντυπωση οτι "δουλευες" οπως λες σε καποιο ΚΟΥΚΟΥΕ με 1400 ευρω που σε απολυσε για να παρει πιτσιρικαδες, δηλαδη ασχετους, αρα θα του βγαζουν λιγοτερη και χειροτερης ποιοτητας δουλειας, προκειμενου να πληρωνει 700 ευρω.
  Θα ηταν πολυ πιο εξυπνο να σου προτεινει να δουλευεις εσυ με κατι τις λιγοτερο αν ο τζιρος του εχει πεσει, και να εχει καλυτερα αποτελεσματα στην μικρη του επιχειρηση.
  Παμε για αλλα τωρα ψυκτικε,λες οτι το Κομμα τσαμπα ξοδευει τον καιρο του στην βουλη-μου θυμιζεις αριστεριστη πουα γνοει την σημασια της εργατικης ταξικης παρεμβασης σε ολα τα επιπεδα, της αξιοποιησης καθε χαραμαδας για να ξεσκεπαζει το αστικο κρατος στα ματια των εργατων εως ωτου οι εργατες αντιληφθουν οτι μπορουν αυτοι να δημιουργησουν το δικο τους κρατος, αυτο της δικτατοριας του προλεταριατου, τσακιζοντας κατα αρχην το αστικο-μας λες δηλαδη οτι η ΕΤ θα πρεπει να κανει τουμπεκι μπροστα στα οσα της κανει η αστικη ταξη με τον κρατικο της μηχανισμο, να μην βελτιωνει καθολου τη θεση της, να μην αξιοποιει καθε δυνατοτητα να αποσπα προς ωφελος της οτι μπορει αναδυκνειωντας ταυτοχρονα την αναγκη ανατροπης της αστικης εξουσιας.Τα ιδια ελεγαν κατι αναρχοσυνδικαλιστες του περασμενου αιωνα καπου εκει στο 1900, ιδιες και αναλοιωτες αποψεις του συρταριου
  Τωρα οσον αφορα τις υπογραφες, πηρες μια απαντηση απο τον αντωνη, να σου δωσω και γω κατι επιπλον για συμπληρωμα, το Κομμα για καιρο υποτιμουσε τη χρηση του διαδικτυου στην πολιτικη του παρεμβαση, κακως, τωρα δεν την υπερτιμα φτανοντας στο αλλο ακρο, αλλα με την χρηση του συμπληρωνει την δουλεια του, σκεψου, οτνα ενα σωματειο, μια ομοσπονδια, ενας φορες συζητα το θεμα, αν θα υπογραψει δηλαδη την προταση νομου του ΚΚΕ για την καταργηση των μνημονιων, ηλεκτρονικα, τοτε αναγκαστικα αναπτυσεται μια συζητηση για το μνημονιο ας το πουμε ετσι, για το τι πολιτικη το δημιουργησε, ποιον εξυπηρετει αυτη η πολιτικη, πως θα ανατραπει, και δε λεω οτι αυτο εγιεν και στοςυ 200 φορεις που υπεγραψαν ηλεκτρονικα και εκφραζουν τη συλλογικη θεληση των χιλιαδων μελων τους, αλλα ετσι αγαπητε ψυκτικε δημιουργειται μια "κινηση", ενας προβληματισμος αναμεσα σε εργαζομενους, επιστημονες, μικρομεσαιους κλπ, κατι θετικο λοιπον απο αυτο θα μεινει.
  Οσον αφορα το ζητημα με τον μικρομεσαιο που σε "απελυσε" για να παρει πιτσιρικαδες, αν δεν αναφερεις ονομαστικα ποιος ειναι-αλλο αν ειναι μελος του ΚΚΕ, αλλο αν ειναι οπαδος του-τοτε απλα ψαρευεις σε θολα νερα κατα το γνωστο τροπο που παντα οι προβοκατορες κανουν"εγω ξερω ενα κομμουνιστη που εκανε αυτο, εγω ξερω ενα κομμουνιστη που εκανε το αλλο" αλλα παντα η απατη τους αποκαλυπτεται μια και το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.
  Και απο οτι βλεπω μαλλον και συ το ιδιο κανεις χρησιμοποιωντας εντεχνως μαλιστ ακια τη σχετικη φρασεολογια για να πεισεις το κοινο σου εδω οτι οι κακοι(sic) μικρομεσαιοι Κουκουεδες δεν χουνη καμια δουλεια να ειναι με το ΚΚΕ αφου ευνοουντια απο την κριση, αρα καμια συμμαχια με την ΕΤ-αυτο θελεις αραγε αγαπητε "ψυκτικε"?-αρα κανενα μετωπο ΑΑΔ, αρα το ΚΚΕ στη γωνια, απομονωμενο χωρις πολιτικη συμμαχιων απο τα κατω, αυτο δηλαδη που τσουζει τους αστους και οσο το βλεπουν να θεριευει τοσο τους πιανει αμοκ.
  Νομιζω αγαπητε "ψυκτικε" και οπαδε του ΚΚΕ οτι πρεπει λιογ η περισσοτερο να ασχοληθεις με την πολιτικη του Κομματος πιο ουσιαστικα, να εμβαθυνεις, αλλιως να με συχωρει η χαρη σου, αλλα μαλλον "ανακατευεις τα πιτουρα μπας και φαν και οι κοτες"..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για καθίστε να δούμε αν θα ξαναεμφανιστεί εδώ ο ανώνυμος ψυκτικός που τού ζήτησα, παρακάμπτωντας όλη την ειρωνεία και το βρίσιμο σε βάρος μου, να καρφώσει δημόσια τον ΚΚΕ που τον απέλυσε.

   Ανώνυμος είναι, επώνυμο θα δώσει, και μάλιστα όντας ήδη απολυμένος.

   Αν δεν δώσει βέβαια άτομο σχετιζόμενο με το ΚΚΕ, έχει να φάει το βρισίδι της αρκούδας σαν κοινός συκοφάντης, απατεώνας, ψεύτης και αλήτης που θα έχει αποδειχτεί έμπρακτα ότι είναι.

   Δεν είμαι εργολάβος κανενός, η πόρτα είναι ανοιχτή και θα περιμένω μέχρι το βράδι να σχολάσει το παλικάρι απ' τη δουλειά πριν αρχίσω την λιτανεία βρισιών.

   Διαγραφή
  2. Ρε απολυμένε...ψυκτικέ, νύχτωσε! Ακόμα να γυρίσεις από την δουλειά από όπου σε απέλυσε ο ΚΚΕς;

   Ρε μήπως δεν είσαι ψυκτικός και είσαι καμιά γριά πουτάνα λουλού σε κανα κομματικό γραφειάκι με ένα κομπιουτεράκι;

   Ρωτάω.

   Διαγραφή
  3. μουσιέ διαχειριστά πως μιλάτε έτσι;

   είναι ένας φτωχός πλην τίμιος ψυκτικός το πιδί. Ιμάς που μας ταγίζει ο κάπτεν φούφουτος δεν ημπορούμε να καταλαβουμε τον πόνο του γνήσιου αναρχοφασίστα που ψήφισε συριζα για "αποδέσμευση απ τα μνημόνια και τις τρόϊκες(ντινγκι ντινγκι ντινγκ)" , που το κόψαμε το ντου από το "κΥνοβούλιο" κι έπαθε μια επαναστατική παλλινδρόμηση από έξω του και τώρα δε μπορεί να... ολοκληρώσει επαναστατικά. Ας όψεται η κακούργα κενωνία που άλλους τους ανεβάζει κι άλλους τους κατεβάζει στον "τάρταρο" που θα λεγε κι ο local χρυσαγίτης. Γιατί τη σήμερον ημέραν τι θέλει ένας νέος άνθρωπΑς; λίγο κρασί λίγο θάλασσα και νιρβάνα(όχι το συγκρότημα). Είναι και το φρέον, που όσο να πεις αμα δεν προσέξεις, βλαβερό είναι. Εξάλλου δημοκρατία δεν έχωμεν; δικαίωμα στην άποψις δεν έχωμεν; Το πονάει το κόμμα αυτός ΡΕ, την αγανάκτηση μου μέσα!

   (Αμα τελείωσει το σαμπουάν, βάλτου κι ένα μαλακτικό να ρθει να τσατσαρώσει. )

   Γουίλυ ο μαύρος ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ

   Διαγραφή
  4. Τρία σχόλια, ανώνυμα φυσικά, στο ύφος του ΜΠΙΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ αλλά κανένα με την υπογραφή του ΜΠΙΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ. Το ένα μάλιστα λέει "σιγά μην μπει ξανά εδώ έτσι πως είστε."

   ΜΠΙΝΕ ΞΕΦΤΙΛΑ, case closed. Μπήκες εδώ επειδή τα αφεντικούλια σου έχουν ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. Και είσαι τόσο ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΑΣ που ψάχνεις να κρυφτείς πίσω απ' την ανωνυμία, ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΑΤΗ. Μόνο που σας ξέρω σαν τις κάλπικες δεκάρες.

   Να εύχεστε, μα το Θεό, να μην έρθω ποτέ εγώ στα πράγματα και με κανένα τρόπο. Να μην έρθει ποτέ η στιγμή να σας αναζητήσω.

   Αρουραίοι.

   Διαγραφή