Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

...Ένα έπος γράφεται: Η ηρωική μάχη των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΑΤΕ

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 1
Η ΕΠΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ

Σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται 9 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι ξεσηκώνονται ενάντια στα σωματεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο Ριζοσπάστης γράφει, την επόμενη:

Στη γενική συνέλευση στήριξαν την αγωνιστική πρόταση των ταξικών δυνάμεων για μη υπογραφή των νέων συμβάσεων, συνέχιση της απεργίας και κλιμάκωση του αγώνα. 
Να βάλει φρένο στον πολυήμερο αγώνα των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας για την υπεράσπιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων επιχείρησε χτες η πλειοψηφία του ΔΣ του σωματείου της ΑΤΕ, η οποία αποδοκιμάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στη χτεσινή γενική συνέλευση. Οι εργαζόμενοι στήριξαν την πρόταση των ταξικών δυνάμεων να μην υπογράψει κανείς τις συμβάσεις και να συνεχιστεί η απεργία και σήμερα.  
Με πρωτεργάτη την παράταξη «Συσπείρωση», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, από κοντά μέλη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ, το ΔΣ του σωματείου «κατέβασε» πρόταση στη χτεσινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που τους καλούσε να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις που επιδιώκει η εργοδοσία της Τράπεζας Πειραιώς, με τις οποίες καρατομούνται εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, να γίνει απεργία σήμερα και νέα γενική συνέλευση για να καθορίσουν οι εργαζόμενοι τις διεκδικήσεις τους από δω και στο εξής. Μάλιστα η «Συσπείρωση» δικαιολόγησε αυτήν την πρόταση μειώνοντας τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων της ΑΤΕ και λέγοντας πως οι εργαζόμενοι φοβούνται και δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε κίνδυνο. Αφού λοιπόν ο εργοδότης επιτίθεται, οι εργαζόμενοι καλά θα κάνουν να υπογράψουν τις συμβάσεις και μετά... βλέπουμε.  
Οι εργαζόμενοι ξεσηκώθηκαν μόλις άκουσαν την παραπάνω πρόταση και αποδοκίμασαν έντονα τους συνδικαλιστές. Οι διαθέσεις των εργαζομένων ήταν ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης του αγώνα και έλεγαν πως «αν υποκύψουμε στους εκβιασμούς του εργοδότη, θα πάμε άκλαφτοι...».  
Ετσι, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στήριξε την πρόταση των δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ (παράταξη ΕΣΑΚ) η οποία καλούσε τους εργαζόμενους της ΑΤΕ να μην υπογράψουν τις νέες συμβάσεις, να προχωρήσουν σήμερα σε απεργία και κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας και να γίνει νέα Γενική Συνέλευση. Επιπλέον να γίνουν περιφερειακές γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων και συγκεντρώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, ώστε να μην υποκύψει κανείς στις τρομοκρατικές πιέσεις, να μην υπογράψει κανείς, και το Σάββατο να γίνει Πανελλαδική Γενική Συνέλευση για τις μορφές κλιμάκωσης του αγώνα τους. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ τόνισαν πως για τις εξελίξεις στην ΑΤΕ και τις δραματικές συνέπειες στη ζωή των εργαζομένων μοναδική υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση, και οι εργαζόμενοι πρέπει να απαιτήσουν να διασφαλιστούν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους.

Αργότερα, την ίδια μέρα, η ΕΣΑΚ-ΑΤΕ, που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ, καταγγέλει όργιο πιέσεων διοικητικών συμβούλων στους εργαζόμενους να αναιρέσουν την απόφασή τους και υπογράψουν τις νέες συμβάσεις γιατί αλλιώς --ψέμματα-- θα έχαναν τη δουλειά τους:
ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ 
ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. 
Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2012 10:06 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΡΓΟΣ; ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΓΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤ/ΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Λίγο αργότερα, η Αγωνιστική Πρωτοβουλία, που πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΠΑΜΕ:
Ανακοίνωση Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στην ΑΤΕ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ! 
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ «ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ! 
ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. 
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ 
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ. 
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Και πραγματοποιείται η νέα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων. Και τι ψηφίζει η Αγωνιστική "Δεν υπογράφουμε την Καταδίκη μας" Παρέμβαση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ; 

Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία πρότεινε υπογραφή και ταυτόχρονη καταγγελία των συμβάσεων στην επιθεώρηση εργασίας και συνέχιση των κινητοποιήσεων.
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΜΕΡΑ! 

19 σχόλια:

 1. Αρίστοοοοο; Ε Αρίστο!
  Που σαι ρε Αριστείδη; Αυτό εννούσες όταν έλεγες "δυο προτάσεις που θα μπορούσαν να ψηφιστούν;" Τις "συγκεράσατε";

  Παρακαλώ να σημειώσετε ΟΛΟΙ: Υπογραφή και ταυτόχρονη καταγγελία των συμβάσεων όχι μόνο δεν έχει καμία νομική υπόσταση(ουτε καν "υπογράψτε με επιφυλάξεις" πρόταση εξάλλου ξεκάθαρα βρώμικη ) αλλά ούτε είναι αρμοδιότητα ψυχιάτρου. Είναι η ουσία της "αριστεροσύνης": Πατώ σε δύο βάρκες για να γίνεται η δουλειά των μονοπωλίων αλλά να τσιρίζω κι επαναστατικά, οι εργαζόμενοι όμως κατεστραμένοι.
  Παγίδεψαν τους εργαζόμενους της ΑΤΕ με τις μπούρδες τους, αν δεν υπήρχε αντίσταση από το ΠΑΜΕ οι εργαζόμενοι θα πίστευαν ότι τους πούλησαν "όλοι" οι συνδικαλιστές κατά το γνωστό πρετεντερικό...
  Την κατάληξη τη γνωρίζουμε όλοι.

  αυτάαααα Αρίστο μας....

  rednready2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κωλύεται ο Αριστείδης να μπει εδώ και στο ποστ με ξεβράκωμα από Τσιριγώτη. Ή πέφτουν πολύ μακριά από το ποστ που βρίσκεται, ή μάχεται να οργανώσει την "Γενική Πολιτική Απεργία" και δεν δύναται.

  Γέλιοοοοοοοοο!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΡΙΣΤΕΕΕΕΙΙΙΙΔΗΗΗΗ, ΑΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΔΗΗΗΗΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΕΕΕΕΙΙΙΙΔΗΗΗΗ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  Neophyte_commie

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που έγινε σήμερα στην Αθήνα, σταματούν οι 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ οι συνάδελφοι που δεν έχουν υπογράψει τη σύμβαση πρόσληψης στην Πειραιώς, καλούνται να την υπογράψουν. [σσ. διότι την υπέγραψε ήδη η συντριπτική πλειοψηφία, άρα de facto η απόφαση της προηγούμενης ΓΣ άρθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους που υπέκυψαν στις ατομικές πιέσεις και τους εκβιασμούς].

  http://leninreloaded.blogspot.co.uk/2012/08/blog-post_9856.html

  Moe.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό ως τι το τσιτάρεις, για να καταλάβω! Ως το κατόρθωμα της Ανταρσύα; Ε, δεν το κατάφερε και μόνη της να ανατρέψει την απόφαση της προηγούμενης συνέλευσης! Μαζί με ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ και ΣΦΥΡΙΖΑ καθώς και διοικητικούς συμβούλους στα τηλέφωνα το κατάφερε!

   (προφανώς δεν καταλαβαίνετε ΚΑΝ τι διαβάζετε και δεν έχετε ιδέα από το ιστορικό, ή απλώς διαβάζετε "Εργάτη")

   Διαγραφή
  2. τη θεση οτι η ανταρσυα προσπαθουσε μαζι με πασκε-δακε-συριζα να ανατρεψει την αποφαση της προηγουμενης συνελευσης την αμφισβητει ενας αλλος τυπος που μπορει και να τον εχεις ακουσει. μαθαινω οτι θα του δωσουν και εκπομπη στον 902.

   "Εν προκειμένω, το τι συνέβη καταγγέλθηκε εγκαίρως τόσο από την ΕΣΑΚ-ΑΤΕ (ΠΑΜΕ) όσο και από την Αγωνιστική Πρωτοβουλία που εκπροσωπεί την εξωκοινοβουλευτική αριστερά στην ΑΤΕ. "

   http://leninreloaded.blogspot.co.uk/2012/08/blog-post_4640.html

   Moe.

   Διαγραφή
  3. Ρε τρίο Στούτζες, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ότι ψηφίσατε κάτι απόλυτα παράλογο και ανεφάρμοστο, τουτέστιν καταγγελία της σύμβασης και ταυτόχρονη υπογραφή της;

   Ή ξέχασες ότι οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ σαν κλάσανε μεγαλοπρεπώς;

   "
   Οι υπόλοιπες προτάσεις που κατατέθηκαν, της ΔΑΚΕ [ΝΔ], της Συσπείρωσης [ΣΥΡΙΖΑ] και της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας [εξωκοινοβουλευτική αριστερά], μειοψήφισαν."

   Γιατί σας κλάσανε, μαζί με τα αδερφάκια σας της Συσπείρωσης; Γιατί αφού τσιρίξατε για τα τηλέφωνα αρχικά, το ρίξατε στις κουμπάρες μετά: Inny, Minnie, Mini, MOE...

   Διαγραφή
  4. αρα λοιπον σου ηρθε μια φλασια δυο μηνες μετα να πεις οτι, νταξ η συνεχιση των κιητοποιησεων ηταν καλη ιδεα (την ειχε και η εσακ), η υπογραφη των συμβασεων επιβληθηκε de facto (το ειπε και η εσακ), αλλα η προταση για καταγγελεια ηταν μια μαλακια.

   κοιτα, αν εσενα σε καλυπτει αυτο, εμενα μου περισσευει.

   παντως εγω στο ραδιο θα σε ακουω καθημερινα.

   Moe.

   Διαγραφή
  5. Δεν είμαι ραδιοφωνικός τύπος. Να με διαβάζεις.

   Κου κου! http://leninreloaded.blogspot.com/2012/10/blog-post_6736.html

   Σε καλή μεριά.

   Συνεχίστε όμως, θα πέσει τρελό γέλιο, έχω πολλά χιτς.

   Διαγραφή
  6. Κάποιος άλλος, διαθεσούλα για εξυπνάδες μαζί μου;

   Ο Χελακόπτερ!!

   Χελακόπτερ; Θα ρθεις να μιλήσουμε για την ταμπακιέρα των πεπραγμένων της σπείρας σου ή να βγάλω και τρίτο κεφάλαιο;

   Διαγραφή
  7. Όταν θα κόψεις τους διαδικτυακούς κουτσαβακισμούς, καμία αντίρρηση να συζητήσουμε. Επί του προκειμένου, όμως, και όχι σε βολικά για σένα και το κόμμα πεδία. You see, η αστειότητα της "αριστεράς" και του α/α χώρου δεν με αφορά. Με αφορά, ωστόσο, εάν το ΚΚΕ έχει αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όταν π.χ. μιλάς (ορθώς) για τανάλια που κλείνει,θα πρέπει πριν απ' όλα να αναρωτιέσαι πως βρέθηκες σε αυτή τη θέση. Τ' άλλα είναι...
   Hellacopter13

   Διαγραφή
  8. "Όταν θα κόψεις τους διαδικτυακούς κουτσαβακισμούς"

   Έλα!!!

   "Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2012 9:11 μ.μ.
   Μου αρκεί που παλεύεις εσύ για την επανάσταση, Τόνι Σφίνο του Λενινισμού.
   Hellacopter13

   ΑπάντησηΔιαγραφή

   Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2012 9:13 μ.μ.
   Που είσαι ρε Τόνι, δεν αντέχεις το παιχνιδάκι σου;
   Hellacopter13

   ΑπάντησηΔιαγραφή

   Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2012 9:23 μ.μ.
   Ρε Τόνι, αλύγιστε της ταξικής πάλης, πού χάθηκες; Τόσο πουθενάς είσαι τελικά;
   Hellacopter13

   ΑπάντησηΔιαγραφή"

   "You see, η αστειότητα της "αριστεράς" και του α/α χώρου δεν με αφορά."

   Τι σύμπτωση!!! Το ίδιο ακριβώς απάντησε και ο "Αριστείδης". Όπως και συ, βέβαια, το απάντησε ΑΦΟΥ κολλήθηκε στον τοίχο με στοιχεία.

   Αφού λοιπόν δεν σε αφορά, όπως δεν τον αφορούσε, γιατί πετάγεστε σαν τις πορδές με κάθε αφορμή που βρίσκετε με τη γνωστή επωδό "το ΠΑΜΕ, τι κάνει το ΠΑΜΕ, πού είναι το ΠΑΜΕ, γιατί δε μιλάει το ΠΑΜΕ, τι φοβάται το ΠΑΜΕ;"

   Ερώτηση χωρίς απάντηση, όπως χωρίς απάντηση έμειναν ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ, Η ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΥΡΗ.

   Από δω και μπρος πάντως, έχει αντίποινα. Κάθε φορά που με προκαλείς, θα σκοτώνεται ένα αθώο γατάκι. Ε, εννοώ, θα θάβεται ακόμα πιο βαθιά η Ανταρσύα, που δεν σε αφορά κιόλας.

   Διαγραφή
  9. Όπως μου μιλάνε, μιλάω. Στο κάτω - κάτω, δεν σε αποκάλεσα έμμισθο. Άσε που είμαι αλλεργικός σε γάτες και σκύλους. Κάτι για το πώς μπλέξαμε μαζί τους;
   Hellacopter13

   Διαγραφή
  10. Δεν είσαι ευγενικός. Κόστισες τρίτο ποστ για τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα Ανταρσύα. Και μάλιστα ιδιαίτερα επώδυνο, γιατί δείχνει πώς δοκιμάστηκε η τεχνική "προτείνουμε απεργίες διαρκείας που δεν θα υλοποιηθούν αό ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ για να μην γίνει ούτε 24ωρη".

   Θα έλεγε κανείς ότι ΜΙΣΕΙΣ την Ανταρσύα με αυτά που της κάνεις.

   Μίλησέ μας για αυτό.

   Διαγραφή
 6. ε οχι καιραδιο-φονικος.
  φτανει και περισευει τωρα ως Μπλοκ-φονικος
  για κάτι γατακια και κουταβακια ειναι υπεραρκετος
  αφηστε ησυχο τον LR που θα τον στειλετε στο Κομμα που δεν εχει λεφτα
  το γραπτο ξεβρακωμμα σας που θα το ξαναβρουμε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και τώρα που λέμε για ραδιόφωνο, είδες η ΟΣΝΙΕ πως φέρνει έτσι μια ησυχία από παράσιτα;

   Δυστυχώς όμως, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά την ανακοίνωση των τριών καμπαλέρος εναντίον του ΠΑΜΕ και για λόγους που αφορούν την συνολικότερη ανάγνωση του ιστολογίου για την νέα αντζέντα ΑΝΤΑΡΣΥΑ απέναντι στο ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπαίνει μόνιμα στο στόχαστρο διερεύνησης πεπραγμένων από δω και πέρα. Κάναμε μια προσπάθεια για σχετική ταξική ειρήνη και κατανόηση, αλλά πάει αυτό.

   Οπότε ας ετοιμάζονται, θα γράψουν πολλά μηνύματα νοσταλγίας για το RD, και τι καλά που περνάγανε τότε. Και θα δουν πολλές φωτό με γατάκια και πόστερ του κόμματος.

   Αυτά έχει ζωή όταν παραμαγκεύεις.

   Διαγραφή
 7. δεν υπογραψα το προηγουμενο σχολιο

  φιλοζωος

  θελω να δω με τι μουτρα θα πλησιαζουν ζητωντας υπογραφη για απεργια διαρκειας τα ανταρσιοπαιδα


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μια αντίστοιχη πρακτική από την ΑΕΕ(ΠΑΜΕ) στο σωματειο εργαζομένων Ιντρακομ
  11.2.2001
  http://nasosbratsos.blogspot.gr/2011/02/blog-post_6898.html

  υγ: εννοείται ότι δεν παραθέτω το παράδειγμα επειδή διαφωνώ. Όπως και σε παμπολλα άλλα παραδείγματα τίθεται ζήτημα τακτικής και στρατηγικής (το ΠΑΜΕ έχει τουλάχιστον από αυτή, ανεξάρτητα αν διαφωνεί κάποιος επιμέρους) από την κάθε παράταξη, κρίνοντας η ίδια το τι παίζεται και με ποιους όρους.Και καταντά χαζή η κρίτική από τα έξω, όπως πολλοί (και από ανταρσυα μεριά) την πάτησαν με τους χαλυβουργους και την προβοκάτσια της χ.α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή