Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Αυτό θα πει δικαίωση!

Από το περιχαρές Left.gr:

Διευθυντής της Τράπεζας της Αγγλίας δικαιώνει το occupy κίνημα και τους "αγανακτισμένους" για την οικονομία

Δίκιο έχει το Occupy κίνημα για τα προβλήματα της οικονομίας, σύμφωνα με τον Andrew Haldane, κορυφαίο διευθυντή της Τράπεζας της Αγγλίας.

Το στέλεχος της τράπεζας δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας ότι οι διαδηλωτές είχαν δίκιο ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα χρειάζεται μεταρρύθμιση σε διαφορετικό προσανατολισμό, αφού οι όλο και μεγαλύτερες ανισότητες στην κατανομή του πλούτου απειλούν την βιωσιμότητα του συστήματος. Επιπλέον κάλεσε τους διαδηλωτές του Occupy κινήματος να συνεχίσουν να πιέζουν τις κυβερνήσεις για αλλαγές σε όφελος της κοινωνίας.
-----

Σημείωση προς εαυτό: Να θυμηθείς να αυτοκτονήσεις τη μέρα που ο διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδας πει "δίκαιο είχε το ΚΚΕ για τα προβλήματα της οικονομίας!" και το βγάλει ο Ριζοσπάστης ως διαφήμιση για το κόμμα.

7 σχόλια:

 1. όλα να τα περιμένεις αλλα σιγά μην τους κάνουμε και τη χάρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νταξ, ξέρω γω, να το περηφανεύομαι και να το προωθώ ότι το "επαναστατικό μου κίνημα" έχει την έγκριση του διευθυντή της Τράπεζας της Αγγλίας;

  Someone put them out of their misery ας πούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σε λίγο μπορεί να μας παρακαλάνε να κάνουμε καμιά επανάσταση μπας και σωθούνε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πόσοι άραγε ξέχασαν να αυτοκτονήσουν όταν ο Μαρξ έγινε εξώφυλλο στο ΤΙΜΕ ή οταν ο Ν. Ρουμπινί παραδεχόταν οτι ο Μαρξ είχε δίκιο στη κριτική για τον καπιταλισμό.

  dimitris t

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλη η "δημοκρατική αριστερά" που έκανε τον Μαρξ τραβεστί των διεστραμμένων της ορέξεων για χρήμα και εξουσία.

   Νομίζω πως είναι μάταιο να περιμένουμε την αυτοκτονία από τέτοιου είδους ανθρώπους, πρέπει να περάσουμε στην ευθανασία.

   Τι λες;

   Διαγραφή
  2. Ας πούμε, όποιος τολμήσει να ξαναπεί τις λέξεις "αναφερόμαστε στην κληρονομιά..." βρωμίζοντας μια σειρά από σημαντικές ιστορικές στιγμές του μαρξισμού να πηγαίνει...για τα δέοντα.

   Διαγραφή
 5. το θεμα ειναι να δικαιωσουν τον προμηθεα των απανταχου αδικημενων οι εργατες και να στειλουν την οικονομια των αγοραιων ψυχων στον αγυριστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή