Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...

Φτου κι απ' την αρχή. Το έθνος, το εθνικόν έπος, η εθνική επέτειος, οι παρελάσεις και το πατριωτικό "όχι" στην Τρόϊκα, υπέρ μιας "άλλης ανάπτυξης", χωρίς λιτότητα, μπλα, μπλα, μπλα. Στόμφος, κενολογία, το φούσκωμα του ρητορικού εντέρου, η μούχλα των λερωμένων μικροαστικών σεντονιών που αερίζονται στον κοπανιστό αέρα. Άλλη μια κηδεία του ΕΑΜ για την ευαρέσκεια του πλήθους των τηλεορασάκηδων. Άλλη μια παρωδία της "αριστερής ηγεμονίας" ως παζαριού "πάρε πάρε πάρε, ό,τι πάρεις 100." Άλλη μια μπαγιάτικη ανακύκλωση του Μαυροειδή (του Καζάκη, του Μίκη, της ΚΟΕ, του Ιφικράτη Αμυρά...)   Το "αντιφά μέτωπο" σας μάρανε· εδώ δεν ξεχωρίζετε τον Λένιν απ' τον Παπαθεμελή. Θερμά συγχαρητήρια κι η Χ.Α ευγνωμονούσα.

Σιχάθηκα.
LR
---
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΛΑΪΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 14ΔΙΣ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία!

Ευκαιρία για να δόσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο!

Ευκαιρία για να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ!

Οι πολίτες αυτής της χώρας άνδρες, γυναίκες νέοι και νέες, μαθητές, μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να καταστήσουν τον γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας.

Έχουν την ευκαιρία μαζί με τις επίσημες παρελάσεις να πραγματοποιήσουν τις δικές τους λαϊκές, ειρηνικές, ενωτικές και αγωνιστικές παρελάσεις για να βροντοφωνάξουν τα δικά τους σύγχρονα αλλά και πολύ κρίσιμα, ζωτικά και μεγάλα "ΟΧΙ"!

Να βροντοφωνάξουν:

ΟΧΙ στην τρόικα

ΟΧΙ στα μνημόνια

ΟΧΙ στο μαύρο πακέτο των 14 δις

ΟΧΙ στο νέο φασισμό

ΟΧΙ στη συγκυβέρνηση

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

H φετινή επέτειος της 28ης Οκτώβρη δεν είναι μόνο επέτειος μνήμης αλλά και επίκαιρο παλλαϊκό κάλεσμα για αγωνιστική παρουσία και γράψιμο μιας νέας ιστορικής σελίδας.
Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πηγή:  "Ίσκρα"

1 σχόλιο:

  1. «Το "αντιφά μέτωπο" σας μάρανε· εδώ δεν ξεχωρίζετε τον Λένιν απ' τον Παπαθεμελή. Θερμά συγχαρητήρια κι η Χ.Α ευγνωμονούσα.»

    Έγραψες :-D

    Neophyte_commie

    ΑπάντησηΔιαγραφή