Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Βαγγέλας Κουτσαβάκης


"Σοβαρό φραστικό επεισόδιο έγινε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τις άρσεις ασυλίας μεταξύ του πρόεδρου της Βουλής που καθόταν στα ορεινά και του Προκόπη Παυλόπουλου που βρισκόταν δυο έδρανα πιο μακριά.

Ο κ. Μεϊμαράκης που είχε ακούσει όσα είπε το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ στον real fm και το Νικο Χατζηνικολαου τον οποίο και υπερασπίστηκε, του φώναξε: «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος.»"
Τρέμε Γιάννη "Τσακ Νόρις" Στουρνάρα, τρέμετε Καιάδες και Μπαρμπαρούσηδες! Άντε κάντε όλοι στην πάντα, έρχεται ο Μάκης Ψωμιάδης του κυνοβουλίου, ποιος τονε προσέβαλε για λαμογιές και σκάνδαλα να τονε σκίσει!

Σε προηγούμενο επεισόδιο της δράσης του εκλεκτού στελέχους του κυνοβουλίου κουτσαβάκηδων, φουσκωτών και καρικατουρέ ηθοποιών του Μεγκαντένα που εξέλεξε ο κυρίαρχος και αμάσητος ελληνικός λαός την 17η Ιουνίου του 2012 για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά του: «Ντιντήδες, φλώροι, φλούφληδες και σαλονάτοι όσοι βουλευτές φοβούνται». 

1 σχόλιο:

  1. «Υπό σκέψη να παραιτηθώ», επιμένει ο Ευ. Μεϊμαράκης (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=476726)

    ... αλλά αφού έρθει ο Προκόπης κούτσα-κούτσα και μου γλείψει την πούτσα, σημείωσε ο λεπταίσθητος, καταξιωμένος πρόεδρος της Βουλής των Παναγιώταρων.*

    * http://www.youtube.com/watch?v=vwgj3t3BVaE

    ΑπάντησηΔιαγραφή