Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο αετομάτης

Επιστολή του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Πάνου Σκουρλέτη
στο Διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή»:

"Αθήνα
17/09/2012
κ. Διευθυντά,
Αφορμή για την παρούσα επιστολή αποτελεί το δημοσίευμα του τακτικού συνεργάτη σας, κ. Στ. Κασιμάτη στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή» (16/09) το οποίο με έναν άκρως προκλητικό, εξοργιστικό και πολιτικά απαράδεκτο τρόπο εξισώνει την πολιτική και κινηματική δράση της Αριστεράς με τη φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής.

[...]

Με τις παραπάνω σκέψεις, θα ήθελα να διατυπώσω το ερώτημα, αν τελικώς οι συγκεκριμένες απόψεις εκφράζουν το στίγμα της εφημερίδας και αν τιμούν και αντιστοιχούν στη διαχρονική πορεία μιας ιστορικής κατά τα’ άλλα εφημερίδας, όπως η Καθημερινή. Δεν θα αφήσουμε αναπάντητα τα ολοκληρωτικού τύπου κηρύγματα ενάντια στη δημοκρατία και τους κοινωνικούς αγώνες που προωθούν τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Πηγή: Left.gr

Πηγή: 2310 net


2 σχόλια:

  1. γάντι ταιριάζουν με την ιστορία της εφημερίδας, έπρεπε να βάλεις το φύλο στις 29 απρίλη 41, που προτρέπει στο πρωτοσέλιδο να ασπαστούμε τους Γερμανούς μιας και είμαστε κομμάτι κλπ ... δηλ. "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..." Είπαμε σαβουαρ βιβρ αλλά όχι κι έτσι αυτό καταντάει γλύψιμο. Δεν ξεκινάς μια καταγγελία για να καταλήξεις στο γλύψιμο, άκου ερώτημα που έθεσε!!! Αφού το κάνεις που το κάνεις κάν' το σωστά και δυναμικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πολύ το σαβουάρ βιβρ κάνει τον άνθρωπο σαπούνι.

    Εβραϊκή παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή