Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Βρε παιδί μου άγχος!!

"Το ΚΚΕ φαίνεται ότι αρχίζει να ανεβαίνει. Ήδη το τελευταίο διάστημα δεν προβάλλει τα συνθήματα της λαϊκής εξουσίας και ασχολείται με το πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση προβάλλοντας τις γνωστές θέσεις του, πάνω στις οποίες μπορεί να στοιχειοθετηθεί ένα αγωνιστικό μέτωπο."

Μη φάτε, έχουμε γλαρόσουπα. Κοίτα κάτι παιδιά που νομίζουν ότι εκβιάζουν με ποσοστάκια! Μία ο κακός μπάτσος, μία ο καλός μπάτσος:

-"Μην είσαι ξεροκέφαλο, ΚΚΕ, θα μείνεις έξω απ' τη βουλή!"

-"Εγώ που είμαι καλός μαζί σου πάντως σε συμβουλεύω, αν σταματήσεις να μιλάς για επαναστάσεις και αηδίες θα ανταμειφθείς! Θα πάρεις κι εσύ ποσοστούλια απ' τη μπίζνα που στήνουμε τώρα!"

Το κόμμα έχει καταστατικό ρε παρτάλια. Και δημοκρατικό συγκεντρωτισμό πίσω και κάτω απ' το καταστατικό. Δεν είναι φτιαγμένο από τα δικά σας υλικά απάτης ρε αετονύχηδες της κακιάς ώρας, λιμοκοντόροι του αστισμού!

Ρε ανέκδοτα του ΑΡ, δεν βρίσκετε καμιά άλλη δουλειά να κάνετε; Πχ, αντιπολίτευση στο δικό σας ΠΑΣΟκόμμα, σούργελα;

Όρσε. Για να μην μπερδευτεί κανένας και ψηφίσει ΚΚΕ νομίζοντας ότι μιλάμε για αγωνιστικό μέτωπο με κάτι λινάτσες σαν την πάρτη σας:

Καταστατικό του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας 

Ι α. Το ΚΚΕ είναι το Κόμμα της εργατικής τάξης, η συνειδητή οργανωμένη πρωτοπορία της, η ανώτατη μορφή οργάνωσής της. Είναι επαναστατική οργάνωση εθελοντών ομοϊδεατών και αγωνίζεται για την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση της σοσιαλιστικής-κομμουνιστικής κοινωνίας.
[...]
β. Στη δράση του για την υλοποίηση των υψηλών αυτών σκοπών, το ΚΚΕ καθοδηγείται από την κοσμοθεωρία του μαρξισμού-λενινισμού και τον προλεταριακό διεθνισμό. Εμπνέεται από τη μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, από τις πλούσιες αγωνιστικές παραδόσεις του ελληνικού λαού. 
[...]
γ. Το πέρασμα από την καπιταλιστική κοινωνία, που βρίσκεται σε βαθιά κρίση, σε μια σοσιαλιστική κοινωνία προϋποθέτει την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας από την εργατική τάξη, την κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής και την απελευθέρωση της δημιουργικής δράσης των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας. 
[...]
δ. Η οργανωτική συγκρότηση και η λειτουργία του ΚΚΕ βρίσκεται σε αρμονία με τους σκοπούς και τον επαναστατικό χαρακτήρα του. 
[...]
ε. Το ΚΚΕ βασίζεται στην αρχή του προλεταριακού διεθνισμού. Στηρίζει το διεθνισμό του στα κοινά συμφέροντα της εργατικής τάξης, στα κοινά οράματα και τους σκοπούς των κομμουνιστών όλων των χωρών. Διαπαιδαγωγεί τα μέλη του στο πνεύμα του προλεταριακού διεθνισμού, της διεθνούς αλληλεγγύης και συνεργασίας με τους εργαζομένους όλου του κόσμου.

6 σχόλια:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=q-fX46PqHUU

  Εις υγείαν!

  Μπάμπης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κάποια πράγματα είναι καλό να λέγονται στα ίσια,
  σταράτα και απλά.
  Μπράβο

  @ψηρίς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και μιας και καταφέραμε να αφαιρέσουμε τον τίτλο τιμής του "συνεπούς κόμματος" από το ΚΚΕ, μιας και στον εαυτό μας δεν μπορούμε να τον δώσουμε γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες, ας τον κάνουμε δώρο στην άκρα δεξιά:

  «4) Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δείχνουν να κρατάνε το ποσοστό τους γιατί είναι συνεπείς στη γραμμή τους.»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό
  Θάνατος στο μικροαστισμό

  http://www.youtube.com/watch?v=ClKq8RgFhKw

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και αυτό

  http://www.youtube.com/watch?v=Lwcb9PX91m0

  ΑπάντησηΔιαγραφή