Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΠΑΜΕ «Μη δεχτείτε να μεταφέρετε υλικά από τη Χαλυβουργία»

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΔΗΓΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΠΑΜΕ
«Μη δεχτείτε να μεταφέρετε υλικά από τη Χαλυβουργία»

Κάλεσμα σε όλους τους οδηγούς να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους απεργούς χαλυβουργούς και να μη δεχτούν να μεταφέρουν υλικά από την «Ελληνική Χαλυβουργία» απευθύνει η Επιτροπή Αγώνα Οδηγών - Φορτηγών ΠΑΜΕ, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στους απεργούς χαλυβουργούς.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:«Στη σφοδρή επίθεση που δέχονται οι απεργοί χαλυβουργοί από τον καπιταλιστή Μάνεση, ιδιοκτήτη του εργοστασίου της "Ελληνικής Χαλυβουργίας" και τους πολιτικούς του υπηρέτες της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, δίνουν σθεναρή απάντηση εδώ και 9 μήνες με σκληρό, αλλά ηρωικό απεργιακό αγώνα.

Δεν τους λύγισαν οι εκβιασμοί και οι προβοκάτσιες της εργοδοσίας, οι απειλές και η τρομοκρατία των ΜΑΤ που επιστράτευσε η κυβέρνηση με εντολή της εργοδοσίας.

Με μπροστάρη το ταξικό τους σωματείο και όπλο την αλληλεγγύη όλων των εργατών στέκουν όρθιοι και μας δείχνουν το δρόμο του αγώνα.

Οι οδηγοί των φορτηγών δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους αγωνιζομένους απεργούς χαλυβουργούς. Θα μας έχουν μαζί τους, δίπλα τους, στην πύλη του εργοστασίου. Είναι καθήκον, αλλά και τιμή μας να παλεύουμε πλάι τους. Οι απειλές και η αδιαλλαξία της εργοδοσίας και των λακέδων, πολιτικών και μη που την υπηρετούν, δεν θα περάσουν».

1 σχόλιο:

  1. Αγγλική μετάφραση εδώ:
    http://indefenseofgreekworkers.blogspot.gr/2012/07/awmf-truck-drivers-struggle-committee.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή