Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Σύριζα προς αντιφάδες Μετωπιστές: Μας τα πρήξατε

Αρκετά με τη Χρυσή Αυγή! Φτάνει πια η μ... μιζέρια!!
Ημερομηνία: 21/07/2012

Του Κώστα Μαρματάκη - Αυτή η τρέλα, λοιπόν, πολλών αριστερών να υποτιμούν τον εαυτό τους και τον πολιτικό τους χώρο είναι εξοργιστική...

Κάθε μέρα επαναλαμβάνουν μονότονα "δεν κάνουμε τίποτα", "πού είμαστε", "αν δεν γίνει αυτό, αποδεικνύεται ότι..."...

Και ταυτόχρονα, ένα δέος, μια υπερεκτίμηση της... κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, μια πλήρη αποδοχή του λαϊκισμού της, μαζί με μια λυσσαλέα κριτική για την απουσία/αδυναμία μας να ανταποκριθούμε...

Ε, λοιπόν, ΟΧΙ!

Η Χρυσή Αυγή δεν δίνει αίμα, δεν ταΐζει κανέναν, δεν πάει γριούλες στα ΑΤΜ, δεν δίνει τα λεφτά και τα αυτοκίνητα των βουλευτών της σε πολύτεκνες οικογένειες... Όλα αυτά είναι καλοστημένα επικοινωνιακά τερτίπια και φτηνή προπαγάνδα.

Την ίδια ώρα -και είμαι σε θέση να το γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ- κάθε μέρα, εκατοντάδες αριστερές κι αριστεροί, σε όλη τη χώρα, τρέχουν και συνδέουν ρολόγια της ΔΕΗ, αποτρέπουν διακοπές ρεύματος, παρεμβαίνουν για διακανονισμούς οφειλών, δουλεύουν σαν τα σκυλιά σε κοινωνικά ιατρεία, οδοντιατρεία, φαρμακεία, ψήνονται καλοκαιριάτικα σε συλλογικές-κοινωνικές κουζίνες που κρατάνε ζωντανούς εκατοντάδες ανθρώπους, προσπαθούν να στηρίξουν ψυχολογικά, οικονομικά, πρακτικά ανθρώπους στα όρια κατάρρευσης. Απαντούν σε απελπισμένα τηλεφωνήματα, κάνουν ψυχοφθόρες συναντήσεις, παραδίδουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά που δεν μπορούν να πάνε φροντιστήριο, παρέχουν δωρεάν νομικές συμβουλές και τρέχουν σε αστυνομικά τμήματα κι αίθουσες δικαστηρίων, αλληλέγγυοι σε όποιον έχει ανάγκη. Δεν παίρνουν λεφτά για όποια εργασία και όποιες υπηρεσίες παρείχαν, όταν δουν ότι κάποιος δεν τα φέρνει βόλτα...

Και χτες, δεν ξέρω κι εγώ πόσοι βουλευτές, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έτρεχαν από τα ξημερώματα για την υπόθεση των Χαλυβουργών στον Ασπρόπυργο, στη ΓΑΔΑ, στην Ευελπίδων και ξανά πίσω στον Ασπρόπυργο, τρώγοντας και μπινελίκια, σπρωξίματα ή βλοσυρά βλέμματα από τρελαμένους ΠΑΜΕίτες, χωρίς να τους επηρεάζει τίποτα...

Δεν λέω, φυσικά, ότι τα κάνουμε καλά όλα. Ούτε ότι αρκούν αυτά που ήδη γίνονται. Αντιθέτως. Οι ανάγκες είναι τεράστιες, οι αδυναμίες μεγάλες, οι προσδοκίες του κόσμου ασήκωτες. Να οργανώσουμε, λοιπόν, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ τη δουλειά μας, ναι. Να διορθώσουμε ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ, ναι.

Αλλά από κει, μέχρι το να αυτομαστιγωνόμαστε συνεχώς και να ενισχύουμε την προπαγάνδα του εχθρού... Ε, ΟΧΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ! ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!

Όλοι οι σύντροφοί μας σε όλο τον κόσμο μάς παρακολουθούν με ελπίδα κι εμπιστοσύνη... Κι εμείς...

Τελικά, αρχίζω να πιστεύω ότι όταν κάποιος κρίνει ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του... Αλλά, ώρες-ώρες, σου τα σπάει, ρε αδελφέ, (τα νεύρα)...

Left.gr
-----

Note: Γρήγορα μολογάτε πόσοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ήταν χθες στον Ασπρόπυργο! 100.000; 500.000; Ο άνθρωπος δεν προλάβαινε να μετράει! Δεν ξέρει κι αυτός πόσοι ήταν! Και επίσης, πείτε αμέσως ποιος τους προπηλάκισε με βλοσυρά βλέμματα! Ποιος έχει το κακό το μάτι!

Note 2: Γιατί δεν βγαίνουν οι αντιφάδες (του...Μετώπου, ντε!) που ζήταγαν λογαριασμό απ' το ΚΚΕ του 4.5% για τη Χ.Α στο τηλέφωνο;! Μόνο εμετικά ρεπορτάζ ωμής συκοφαντίας για "συνεργασία σταλινιστών-φασιστών σε εργατική αντιδικία" ξέρουν να γράφουν;

Note 3: @ Κασιδιάρηδες, Ψωριάρηδες, Χτικιάρηδες και λοιπά Μανεσόπουλα: Ε, όχι και δεύτερη φορά. Μια φορά σου κάθεται το λαχείο της αδιανόητου θράσους προβόκας:

Οι χρυσαυγίτες είναι εχθροί των εργατών...
Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη Χαλυβουργία, οι Χρυσαυγίτες βγήκαν απ' τις τρύπες τους και φόρεσαν τη μάσκα του φίλου τάχα των εργατών. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, ισχυρίζονται μεταξύ άλλων: «Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματα των απεργών και των απολυμένων της Χαλυβουργίας Ελλάδος. Καλεί την εργοδοσία να επιλύσει τα προβλήματα των εργαζομένων και την κυβέρνηση να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή, ώστε το εργοστάσιο να ξεκινήσει πάλι να λειτουργεί και να παράγει. Οι Ελληνες εργάτες δεν καπελώνονται από κανένα κομματικό χώρο. Η λήψη οποιουδήποτε κατασταλτικού μέτρου εναντίον τους είναι απαράδεκτη και η όποια εξέλιξη προς αυτήν την κατεύθυνση θα βαραίνει τη μνημονιακή συγκυβέρνηση». Είναι εξόφθαλμη η προσπάθεια να κοροϊδέψουν τους εργάτες, αλλά η δράση τους είναι πλέον γνωστή. Οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο ξέρουν ότι στην κρίσιμη φάση που αναζητούσαν στήριξη από τους συναδέλφους τους στο Βελεστίνο, οι Χρυσαυγίτες, μαζί με την πλειοψηφία στο εκεί σωματείο, με τους τοπικούς παράγοντες της σημερινής συγκυβέρνησης και τα συνδικαλιστικά τους στελέχη, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μη ριζώσει η απεργία στα εργοστάσια του Βόλου, διευκολύνοντας ανοιχτά την εργοδοσία και το κράτος της να χτυπήσουν συνολικά τους εργάτες της επιχείρισης, ανεξάρτητα από το εργοστάσιο στο οποίο εργάζονται. Τώρα, στον Ασπρόπυργο, παριστάνουν τους σύμμαχους των απεργών, τους οποίους μάλιστα διαχωρίζουν προκλητικά από κάθε μετανάστη εργάτη, για να καλλιεργήσουν ρατσιστικά αντανακλαστικά.

7 σχόλια:

 1. Πόσο γαμωκέφαλοι είναι γαμώ τον αντιθεό (αντικομμουνισμό) τους γαμώ!

  Από τη μία δεν καταλαβαίνει ο συγκεκριμένος συριζαίος ότι ο λόγος που ανησυχεί ο (αριστερός και ο υπόλοιπος) κόσμος δεν είναι οι ίδιοι οι λαϊκισμοί -δήθεν κοινωνικό έργο- της Χ.Α. αλλά το γεγονός πως πολλοί άνθρωποι πείθονται από αυτούς τους λαϊκισμούς πως η Χ.Α. είναι κάτι εντελός και διαφορετικό και τίμιο από τα υπόλοιπα κόμματα ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που ακόμη κι αν ξέρουνε το πραγματικό της πρόσωπ τη στηρίζουν "για να ξεβρωμίσει ο τόπος" και θέλουν "να πέσει και καμιά ψιλή".

  Επίσης, πόσο γαμωκέφαλος πρέπει να είσαι για να συνεχίζεις να λες πως οι παμίτες σε υποτιμάνε και σε αγριοκοιτάνε. Στα @@ τους σε γράφουνε. ΒΟΔΙ. Λέμε δεν έχεις ίδιο πρόγραμμα. Λέμε γλείφεις κώλους και γουστάρεις Ε.Ε. για να ανέβεις στην εξουσία. Λέμε δε φταίει το ΚΚΕ που δεν ανέβηκες εκεί και λέμε θέλεις συνεργασίες με τρελοφωτάκηδες και τρελοφιλοσόφους. Λέμε γίδι μου καλό πως δεν ήθελες να κατεβάσεις τον κόσμο στους δρόμους.
  ΕΙΣΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΛΕΜΕ

  Υ.Γ. : Συγγνώμη για το ύφος αλλά ορισμένοι από αυτούς έχουνε ξεφύγει.
  Υ.Γ. 2 : Γρήγορα έγινες ΠΑΣΟΚ κι άλλο τόσο γρήγορα θα πέσεις όπως το Παπανδρεϊκό ΣΟΚ. Πάντα ΠΑΣΟΚ ήσουνα κι αν δεν το αποδεχτείς θα σε πλακώσει "το βάρος της εξουσίας".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Α πουλάκι μου! ΕΣΥ έριχνες βλοσυρά βλέμματα στους χιλιάδες συντρόφους που εισέρρευσαν στον Ασπρόπυργο χτες;

   Δεν ντρέπεσαι βρε;

   Διαγραφή
  2. Γιέλα κανα αντιφάς να σχολιάσει, τζάμπα είναι, περιμένουμε!

   Λαλίστατοι ήσασταν στις 18-20 Ιούνη, τι πάθατε, το αμίλητο νερό ήπιατε;

   Διαγραφή
 2. Αντώνη, διαβάζουν το Λενιν reloaded.
  Διάβασαν το χθεσινό μου σχόλιο για το πόσο σπάστικα που είχαν το θράσος να κατεβάσουν και ...πανό αυτοί που ψ'ηφιζαν για την κατάργηση των εργατικών συνδικάτων, και τσούπ- καταγγελλία, στον τραμπούκο Trash που τους μάτιασε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πού παιδί μου σε κατήγγειλαν οι αντιφάδες-φαντομάδες;

   Διαγραφή
 3. "Note: Γρήγορα μολογάτε πόσοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ήταν χθες στον Ασπρόπυργο! 100.000; 500.000; Ο άνθρωπος δεν προλάβαινε να μετράει! Δεν ξέρει κι αυτός πόσοι ήταν! Και επίσης, πείτε αμέσως ποιος τους προπηλάκισε με βλοσυρά βλέμματα! Ποιος έχει το κακό το μάτι!"

  Δεν ξερω ποσοι ηταν,γιατι ηρθαν αφ οτου τελειωσε η συγκεντρωση...προφανως για να αποφυγουν τα βλοσυρα παμιτικα βλεμματα.Αυτοι ειναι γνησιοι αριστεροι βλεπεις,δεν συγχρωτιζονται με παμιτες.Το πολυ-πολυ που καταδεχονται,να ναι ουρα σε τιποτα συκγεντρωσεις της ΓΣΣΕ,αλλα μεχρι εκει.

  Προλεκαλτ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "ηρθαν αφ οτου τελειωσε η συγκεντρωση"

   Αυτό λέγεται fashionably late ρε βλαχάρες! Τς τς τς, τίποτα δε σκαμπάζετε από μεταμοντέρνα εργατικά-ταξικά κινήματα....

   Διαγραφή